emigrazione wrote: ↑28/02/2022 14:21
mishic wrote: ↑28/02/2022 14:14
I Vučića i Dodika Putin može gurnuti u avanturu poput njegove jer oni mu to ne mogu i ne smiju odbiti a Putinu bi to dobro došlo da skrene pažnju sa Ukrajine ma kako se ova avantura završila. Zato ZB treba biti oprezniji nego ikada do sada. Ako zamrznuti konflikti ponovo buknu Putin bi se ozbiljno rasteretio pritiska i posljedica koje će iz njega proisteći a koje će dugo trajati.
Kako jarane...kojim oruzjem, kojom vojskom, kojim parama, koga da napadne, kuda?! Ne znam kako ljudi ne shvataju da je rat preskupa zajebancija i da jednostavno Vucic, a pogotovo ne ova naša drkotina, nema apsolutno nikakve mogucnosti da razmislja na taj nacin....mozes li npr. zamisliti Srbiju 48 sati nakon ovakvih sankcija koje je svijet Rusiji uveo?!
Ja se ne mogu cudom nacuditi da neki misle da Vucko ili Dodick samo cekaju neki mig kao da nesto urade

. Niti imaju cime niti smiju, Srbija ima iskustvo samaranja od NATOa koje nece dugo zaboraviti, o sankcijama da ne pricamo. A ovi kako su se naostrili, malo bi mi trebalo da izgazaju nekoga u svom dvoristu. Jedan Orban okrenu plocu za 24 sata, Vucko je u zajebanoj poziciji jer sta god da uradi najebo je, da podrsku Rusiji, najebo, ne da podrsku Rusiji, obzirom na zaludjeno glasacko tijelo, opoziciji ko kec na desetku.
Jebi ga, to je ono kad se upetljas ko pile u kucinu.