HarTar wrote: ↑08/02/2022 22:00
Zato što ne volim takva vrijeđanja, da mu je napisao da je glup na primjer ne bih ovako reagovao. Imam u svom komšiluku momka sa autizmom, divna je osoba, a uvijek ima glupana koji ga zadirkuju,a ja sam na diranje nemoćnih osjetljiv. Dubina Bosfora je do 125 metara
Kada generalizuješ onda to tako ispada. Ja sam upravo i postavio dijagnozu autizma da bi ti to podveo pod generalizaciju.
Challenger je mutav po definiciji i to prizna. Rusofil koja smatra da je ruska kultura, ekonomija, društvo ideal čemu svi moramo težiti.
Boluje od hronične upale putinovskih ideala, a da bi imalo sve to smisla - mora biti izoliran od svega onoga što mu kvari tu viziju.
Čovjek je autističan i to na ideološkom nivou. Kad to kažem, to ne znači da vrijeđam osobe sa takvom vrstom invaliditeta, već da neko na dobrovoljnoj bazi izabere da živi u takvom svijetu, a nekom je stvar genetike.
Ista je stvar sa tobom. Držiš svijeću jednom teokrati koji je iskoristo sve pogodnosti demokratskog društva da bi došao na vlast, a onda je proglasio demokratiju za kufr.