Pa daj onda kakve utemeljene podatke? Ako ih ima.kluz franjo wrote: ↑05/11/2023 00:50Znači ipak bez uporišta u bilo kakvim pokazateljima, indikacijama i sl.karanana wrote: ↑05/11/2023 00:33Posto nemamo tacne podatke ni sa jedne ni sa druge strane, moja procjena je na osnovu pracenja videa nanosenja gubitaka i jedne i druge strane. Da, vidimo dosta vise razvaljivanja ruskog oklopa, ali mozda suprotno misljenju i ocekivanju, znacajan broj posade u tim oklopima i prezivi, naravno ima i onih katastroficnih eksplozija ali vecinom i ruski oklop odradi svoje.kluz franjo wrote: ↑05/11/2023 00:17
Ova tvoja procjena je bazirana na nekim konkretnim pokazateljima ili ti to više onako po sopstvenom osjećaju srca?
Što bi se reklo "neutemeljena, lična špekulacija".
![]()
Dakle, nisam bio u ljusci gdje sam samo gledao razvaljivanje jedne strane. Na zalost, za svaki video drona i rokacine ruske strane haman 1:1 postoji i video ruske strane i rokanja ukrajinaca. Odvaratan rat, ja ne znam kako bilo ko ima ikakvog motiva, ali rusi su bas divljaci i zivotinje koje idu ko drogirani manijaci.
Evo ako imas neke konkretnije podatke volio bi da cujem.
"Neutemeljena, lična špekulacija" po sopstvenom osjećaju srca. I gledanju videa.
Ma sve OK.
Dakle nemaš tačne podatke (opet onaj argument sa popisnim komisijama), pa gledaš tako video ovaj jedan i onaj jedan... i onda je 1:1.
Stanlio, Stanlio... ko te nije gledao/čitao u reprizama...
![]()
Haj daj tvoju procjenu i spekulaciju? Rusi:......, Ukri:.......