Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti si bas cudno zadojen. Ako ti sisas ku*ac sultanu, znaj da vecina normalne raje ima svoje misljenje, i ne sisa niciji ku*ac pa tako ni Asadov
fala u moje ime
Ma frajer je sinonim ovih supkolizaca u nasoj politici. Navikao sam na ove sto ga cuclaju bakiru, dodiku, covicu, konakovicu.. neobicno mi vidjet da ga neko ovoliko glaba fuckin erdoganu...
DonieBrasco wrote: ↑08/12/2024 20:04
Da li je Asad zlato i pare ponio sa sobom, dobro ce doci Putinu.
Jeste, i zlato i pare (milijarde). Ali zato su mu vojnici imali platu od 30 dolara, faktički gladovali i oni i njihove porodice, i onda još neko očekuje da ginu za njega
DonieBrasco wrote: ↑08/12/2024 20:04
Da li je Asad zlato i pare ponio sa sobom, dobro ce doci Putinu.
Jeste, i zlato i pare (milijarde). Ali zato su mu vojnici imali platu od 30 dolara, faktički gladovali i oni i njihove porodice, i onda još neko očekuje da ginu za njega
Nece on dugo opasni su balkoni i prozori po Moskvi.
Co-sponzored by Turkey. Jesi li ti svjestan toga ili si samo paglu?
Najbitnije je da se je sirijski narod riješio ratnig zločinca, rusa i iranaca. Što se tiče izraela, indikativno je da nije dirao Asadov režim, a mogao ga je srušiti kada god je poželio, tako da, popustite me tih putlerofilskih i mulofilskih bajki.
Indikativno je da je Izrael stvorio isil, al kaidu, i ostale vehbose koji eto indikativno postadose HTS. Indikativno je da ih Turska naoruza, istrenira i sponzorira zadnjih 5 godina.
Indikativno se kroz taj rat vehbosa i sirijske vojske unistila Sirija koja danas indikativno ne moze ni pogledat Izrael a kamoli im se suprotstavit dok im ovi okupiraju teritoriju.
Ali i indikativno je da ti to ne vidis i ne kontas pa mi potvrdjuje ono sto sam mislio o tebi...
I ko je tu po tebi kriv? Narod? Ne prijatelju, kriv je zlocinac Asad koji nije htio da odstupi sa vlasti po cijenu unistenja cijele zemlje. Nije tu kriva ni Turska, ni Izrael, pa ni Rusija ni Iran. Nego prvensveno on, koji je vrsio genocid nad vlastitim narodom i na kraju doveo drzavu do unistenja. Ovo sada sto gledamo je sitnica, nus pojava od njegove tvrdoglavosti. Ne razumijem kako ljudi mogu biti toliko narcisoidni i sebicni kao ovi diktatori. Bez imalo empatije za vlastiti narod i drzavu. Samo vlastiti interes. I onda se pojavi neki donnie darko, koji ne moze progutat gubitak ruskog interesa u Siriji, pa krivi Sirijce jer su se konacno rijesili kasapina.