Stari_demagog wrote:Ovaj poginuli ili zarobljeni sa spojenim obrvama baca na Srbina 1/1, možda je to i razlog zašto se Srbi i Kurdi podržavaju.

Cetnik sa MCM, tvoj brat sada, posto se Erdogan i Putin lizu, na pragu smo historijskog rusko-turskog prijateljstva...
Pyc38 ::
Zasto mi Srbi podrzavamo da se sjebu Kurdi? Zato sto su oni bliskoistocni siptari koji oce da od 4 zemlje otkinu po deo teritorije, zato sto su prevrtljivi i nepouzdani, zato sto im je glavni saveznik onaj koji je i zakuvao ovaj strasni rat bas kao i one nase ratove, zato sto su jos oni jedini njihovi igraci i zato sto bi njihovim rasturanjem taj kuvar bio izbacen iz igre, zato sto bi SAA imala daleko manje muke da zavrsi sa tim svim olosem, zato sto je i SAA nebitna nego je nama Srbima ovde bitna pobeda Rusije i zabijanje poslednjeg eksera u kovceg unipolarnog satanistickog sveta, sto ce na nas imati veoma pozitivan uticaj.
Cetalji na MCM otvoreno mrze Kurde, bas kao braca turkofili, isti ste...
---
Ja sam predlozio da cetnici i mladi muslimani organizuju druzenje, da evociraju uspomene na komunisticki zulum, te da najave novu, svijetlu buducnost dva bratska naroda...
Izetbegović i Vučić u ponedjeljak u posjeti Erdoganu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180126039
Nakon sto polizu sultanu Erdoganu guzove, neka se odmah zapute kod Putina uraditi isto.
Selam alejk i pomoz Bog!