Sirija vol. 2
-
deyoo
#9801 Re: Sirija vol. 2
[qoute] Cool[/qoute]
Erdogan: Kunem se Allahom ko dirne Bošnjake imat će protiv sebe sto miliona Turaka!
dabogda ti cerka dozivila sudbinu ove nesretne maloljetnice a tako i svima koji podrzavate na ovoj temi teroristicka govna...
u bih ratu zna se ko je silovao ,, imam i ja familije koja je prosla te torture
Uzasna smrt ove podrinjske djevojcice [size=/150]
Erdogan: Kunem se Allahom ko dirne Bošnjake imat će protiv sebe sto miliona Turaka!
dabogda ti cerka dozivila sudbinu ove nesretne maloljetnice a tako i svima koji podrzavate na ovoj temi teroristicka govna...
u bih ratu zna se ko je silovao ,, imam i ja familije koja je prosla te torture
Uzasna smrt ove podrinjske djevojcice [size=/150]
Last edited by deyoo on 02/01/2016 04:53, edited 1 time in total.
-
deyoo
#9802 Re: Sirija vol. 2

Isis Austrian poster girl Samra Kesinovic 'used as sex slave' before being murdered for trying to escape
- Mlohavi
#9804 Re: Sirija vol. 2
Sekih Miskin se drzi, vjerovatno tragaci za hurijama ostali i odbranili grad.
Bravo momci.
Trenutno prema provladinim twiterasima pobunjenici kontrolisu vise od pola grada.
Evo neka slika na kojoj se vidi polozaj vaznijih vojnih objekata izvan grada, ukljucujuci i tu bazu 82. brigade te njenog zapovjednog centra.
Slika nema nikakve veze s tim ko sta kontrolise u gradu.

Evo neka slika na kojoj se vidi polozaj vaznijih vojnih objekata izvan grada, ukljucujuci i tu bazu 82. brigade te njenog zapovjednog centra.
Slika nema nikakve veze s tim ko sta kontrolise u gradu.

- Mlohavi
#9805 Re: Sirija vol. 2

Sehid, medu ubijenima od strane Saudijskog poganog rezima.
- asurbanipal
#9806 Re: Sirija vol. 2
Co0l wrote:
Savo je iskren i nije zloban te vecina stvari koje mu branioci lika i nedjela legitimnog stavljaju na dusu proizilazi iz nespretnog izrazavanaja a ne iz zelje da nesto spinuje.
Čovjek je notorni lažov. Mali xxx puta smo ga razotkrili u lažima, ali eto po tebi je iskren. Iskren u laganju...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#9807 Re: Sirija vol. 2
A narodna kaže s kim si ...asurbanipal wrote:Co0l wrote:
Savo je iskren i nije zloban te vecina stvari koje mu branioci lika i nedjela legitimnog stavljaju na dusu proizilazi iz nespretnog izrazavanaja a ne iz zelje da nesto spinuje.
Čovjek je notorni lažov. Mali xxx puta smo ga razotkrili u lažima, ali eto po tebi je iskren. Iskren u laganju...
- Ironmen
#9808 Re: Sirija vol. 2
DuckZz wrote:Žena gađa položaje vladinih snaga u okolini grada Sheikh Miskin![]()
Moras priznati da su ova dva prsta u zraku malo sumnjiva da ova zena bude pod Nusrom
- arman1
#9809 Re: Sirija vol. 2
Ova može samo pitu mijesit. Čisto poziranje za medije.Ironmen wrote:DuckZz wrote:Žena gađa položaje vladinih snaga u okolini grada Sheikh Miskin![]()
Moras priznati da su ova dva prsta u zraku malo sumnjiva da ova zena bude pod Nusrom![]()
- Mlohavi
#9810 Re: Sirija vol. 2

I ona je svoju zadnju pitu umijesila...
- arzuhal
#9811 Re: Sirija vol. 2
Rahimehullahu te'ala.Mlohavi wrote:
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9812 Re: Sirija vol. 2
đe tigar ... ako ove ofanzive silne prolaze bez njega
- Co0l
#9813 Re: Sirija vol. 2
Razotkrili ste da je vijest koju je prenio netacna a ne da ju je namjerno postavio sa ciljem da laze i obmanjuje.Ogromna je razlika u tom dvomu.A takve stvari su se skoro svima koji imaju obicaj da kopiraju vijesti na forumu desavale a neki su i sampioni u tome.On je po tom pitanju mila majka za pojedine pa opet njima to ne prigovarate dok savoxu u svakom postu trazite dlaku u jajetu.Malo je to i licemjerno ali i na to smo od pojedinih navikli.asurbanipal wrote:Co0l wrote:
- Co0l
#9814 Re: Sirija vol. 2
Arman1 nekom prigovoara ove stvari-arman1 wrote:A narodna kaže s kim si ...asurbanipal wrote:Co0l wrote:
- arman1
#9815 Re: Sirija vol. 2
Svi mi ponekad omanemo i prenesemo nepotvrđenu vijest ili propagndu ali savo to radi sistematski u cilju propagiranja ideja koje su blisko vezane sa terorizmom.Co0l wrote:Razotkrili ste da je vijest koju je prenio netacna a ne da ju je namjerno postavio sa ciljem da laze i obmanjuje.Ogromna je razlika u tom dvomu.A takve stvari su se skoro svima koji imaju obicaj da kopiraju vijesti na forumu desavale a neki su i sampioni u tome.On je po tom pitanju mila majka za pojedine pa opet njima to ne prigovarate dok savoxu u svakom postu trazite dlaku u jajetu.Malo je to i licemjerno ali i na to smo od pojedinih navikli.asurbanipal wrote:Co0l wrote:
2011 kad su počele demonstracije mislio sam(sad vidim naivno) da se i Siriji pokrenulo nešto pozitivna, iako je jedna napredniji Islamskih zemalja. Ubrzo sam skontao da to nema veze sa demokratijom i slobodama nego je dio šireg zločinačkog projekta. Dotični savo i njemu slični iako suočeni sa dokazima da je "sirijska opozicija" samo sintatički konstrukt i dalje ih propagira i zagovara zlo koje dolazi u kompletu.
Nije SAA armija spasa ili neka druga h. oganizacija. Nisu ni rusi cvječke ali kad na stolu imaš par opcija uzimaš najbolju. Ono što savo zagovara nije opcija.
- Mlohavi
#9816 Re: Sirija vol. 2
Vrijedi u oba pravca, nisam zapazio da je bilo ko od nas koji zelimo pad Asada prigovorio kad savox slucajno il' ne prenese pogresnu vijesti?Co0l wrote:
Razotkrili ste da je vijest koju je prenio netacna a ne da ju je namjerno postavio sa ciljem da laze i obmanjuje.Ogromna je razlika u tom dvomu.A takve stvari su se skoro svima koji imaju obicaj da kopiraju vijesti na forumu desavale a neki su i sampioni u tome.On je po tom pitanju mila majka za pojedine pa opet njima to ne prigovarate dok savoxu u svakom postu trazite dlaku u jajetu.Malo je to i licemjerno ali i na to smo od pojedinih navikli.
Iako sve ovo pratim i najiskrenije nadam se da ce Asad na kraju otici, ovako il' onako, realno zaboli me neka stvar za lazima po pitanju toga kO trenutno kontrolise stratesko brdo il' dokle je SAA u Sheikh Miskinu. Malo sprdnje s forumasem kojem se omakne i idemo dalje.
Jedino sto mi smeta po tom pitanju je kad se omakne il' bas ne omakne s prenosenjem neistinitih vijesti o civilnim zrtvama, dokazivanje zlocina nekim starim fotografijama itd... To ne mozes na sprdnju, osim ako si hajvan. Savox drag mi insan, al' takve vijesti ne smije prenositi na prvu.
Ponovo, jebes jedno od 10 000 strateskih brda i sela, u svemu ovome najbitniji su ljudi koji nazalost najvise ispastaju.
- Co0l
#9817 Re: Sirija vol. 2
Savox ne zagovara ono sto mu povrsni citaoci njegovih postova stavljaju na dusu a pogotovo ti nisi u poziciji da nekom prigovaras vjerodostojnost jer od kako znam za ovu temu mislim da ni jednom nisi u svojim 'vijestima' ponudio link koji bi ih potvrdio a najcesce se radi o nekim nevjerovatnim dogadjajima kojih se ni holivudski spektakli ne bi postidjeli.Tako da savox,ako nista,ima barem izvor kojim svoje vijesti moze opravdati pa makar se ispostavilo i da nisu tacne, u najgorem slucaju ga se moze optuziti da je podlegao tudjoj propagandi dok se za tvoje 'vijesti' to ne moze reci.arman1 wrote:Svi mi ponekad omanemo i prenesemo nepotvrđenu vijest ili propagndu ali savo to radi sistematski u cilju propagiranja ideja koje su blisko vezane sa terorizmom.Co0l wrote:
Razotkrili ste da je vijest koju je prenio netacna a ne da ju je namjerno postavio sa ciljem da laze i obmanjuje.Ogromna je razlika u tom dvomu.A takve stvari su se skoro svima koji imaju obicaj da kopiraju vijesti na forumu desavale a neki su i sampioni u tome.On je po tom pitanju mila majka za pojedine pa opet njima to ne prigovarate dok savoxu u svakom postu trazite dlaku u jajetu.Malo je to i licemjerno ali i na to smo od pojedinih navikli.
2011 kad su počele demonstracije mislio sam(sad vidim naivno) da se i Siriji pokrenulo nešto pozitivna, iako je jedna napredniji Islamskih zemalja. Ubrzo sam skontao da to nema veze sa demokratijom i slobodama nego je dio šireg zločinačkog projekta. Dotični savo i njemu slični iako suočeni sa dokazima da je "sirijska opozicija" samo sintatički konstrukt i dalje ih propagira i zagovara zlo koje dolazi u kompletu.
Nije SAA armija spasa ili neka druga h. oganizacija. Nisu ni rusi cvječke ali kad na stolu imaš par opcija uzimaš najbolju. Ono što savo zagovara nije opcija.
Uglavnom,imate moderaciju pa ako smatrate da covjek laze ili podrzava teroriste prijavite mu svaki post pa nek oni koji su neutralni odluce da li ste upravu ili ne.Ja vise ne pisao o tome jer nije on tema.
- Co0l
#9818 Re: Sirija vol. 2
Istina.Mlohavi wrote:Vrijedi u oba pravca, nisam zapazio da je bilo ko od nas koji zelimo pad Asada prigovorio kad savox slucajno il' ne prenese pogresnu vijesti?Co0l wrote:
Iako sve ovo pratim i najiskrenije nadam se da ce Asad na kraju otici, ovako il' onako, realno zaboli me neka stvar za lazima po pitanju toga kO trenutno kontrolise stratesko brdo il' dokle je SAA u Sheikh Miskinu. Malo sprdnje s forumasem kojem se omakne i idemo dalje.
Jedino sto mi smeta po tom pitanju je kad se omakne il' bas ne omakne s prenosenjem neistinitih vijesti o civilnim zrtvama, dokazivanje zlocina nekim starim fotografijama itd... To ne mozes na sprdnju, osim ako si hajvan. Savox drag mi insan, al' takve vijesti ne smije prenositi na prvu.
Ponovo, jebes jedno od 10 000 strateskih brda i sela, u svemu ovome najbitniji su ljudi koji nazalost najvise ispastaju.
- arzuhal
#9819 Re: Sirija vol. 2
Ova tema je dobra najviše za isticanje mržnje, ahmakluka ili licemjerja. A za ostalo šta preostane...
-
sarajevoxxxx
#9820 Re: Sirija vol. 2
Isil se nastavlja širiti - Veliki kvart Et-Tell u Damasku novi u nizu u kojima je Isil formirao vojne formacije. Novost je sto je kvart jedan od onih koji su potpisali primirje sa režimom, i što se prvi put dešava da se Isil pojavljuje u kvartovima koji su potpisali primirje sa režimom.
Isil je bio prisutan u malim grupama u Et-Tell prije nekoliko mjeseci da bi nakon sto su pripadnici Nusra fronta i drugih formacija iz opozicije prebjegli, Isil je ojačao.
http://syrianpc.com/?p=71636
Isil je bio prisutan u malim grupama u Et-Tell prije nekoliko mjeseci da bi nakon sto su pripadnici Nusra fronta i drugih formacija iz opozicije prebjegli, Isil je ojačao.
http://syrianpc.com/?p=71636
-
sarajevoxxxx
#9821 Re: Sirija vol. 2
Inače u Et-Tellu ima oko milion Sirijaca.
- Ironmen
#9822 Re: Sirija vol. 2
Kurdi razbijaju teroristicke skupine Nusru i Ahrah al Sham u sjevernom dijelu Allepa prema kurdskim portalima zauzeli su naselje Tanab u blizini Azaza.
Bravo kurdi bravooooooooooooooooooo
Bravo kurdi bravooooooooooooooooooo
- Challenger__
#9823 Re: Sirija vol. 2
Nemam riječi...Mlohavi wrote:
To je svijet danas: tajne (šejh Buti r.a.) i javne (al-Nimr r.a.) likvidacije ljudi u aranžmanu neljudi kao što su Saudi, Thani ili Erdogan/Davutoglu, uz prešutnu saglasnost "zapada" ispod čijih će radara, vladinih i nevladinih, proći nezapaženo ovakvi zločini.
Ipak, Bogu hvala, svijet više nije isti i više ne mogu tek tako da divljaju. Danas ne mogu u Siriji, a sutra, uvjeren sam, ni u svojim zemljama.
-
sarajevoxxxx
#9824 Re: Sirija vol. 2
Od 47 pogubljenih, 43 su pripadnici al Kaide, a četvorica su šiiti.
-
sarajevoxxxx
#9825 Re: Sirija vol. 2
Iran je prije par dana pogubio oko dvadesetak sunita Kurda.Bile su slične optužbe kao i kod ovih što ih je Saudija pogubila.