"Opcepoznato je..." Ko da ti je Dodik supljologiju predavo. Samo sa š. SuŠtinska razlika.animus wrote: Ne pravim ja insinuacije nikakve. Opcepoznato je da na ovoj temi ima najvise srba. Ne ulazim sada u razloge toga ali se svi sprdaju s tim na drugim temama. Interesovalo me je misljenje tih ljudi i radi toga sam pitao. Znam ja da ima bosnjaka na strani asada i to je ok. Svako ima pravo izabrati svog favorita. Ali razlikujem pristalice asada koji su mrzitelji bosnjaka prije svega.
Sirija vol. 2
-
karakters
#94501 Re: Sirija vol. 2
- salik79
#94502 Re: Sirija vol. 2
Osim sto su nas priznali krajem '97 (sto je samo po sebi indikativno), ostatak necemo saznati zato sto je takvu odluku donio Vrhovni sud Izraela.Kikibombona wrote:U cemu je problem sa Izraelom?animus wrote:Ne mora se nista dokazivati. Zna se da su opdrzavatelji Asada u velikoj vecini srbi. Nadzornik ioanes erotica cheli suncekotepsija. Ima ih jos da ih ne nabrajam. Ali ti likovi nisu podrzavatelji asada nego rusije. Koji to bosnjak podrzava rusiju nakon svega. Nju bi jedino mogao podrzati kad bi zaratila sa izraelom. Ovo ostalo ne podržavam ili me ne interesuje.
Fašistu mozes prepoznati kad upotrijebi pojam deratizacija za ubijanje drugih ljudi pa makar to bili i pripadnici isila. To je prije svega mrznja prema muslimanima a to je bolest kod cetnika. Za njih muslimani i jesu nesto sto treba ubijati. To je jace od njih. Kako drugacije objasniti toliku mrznju prema isilu s kojim nemamo nikakve veze. Ok, niko isil ne voli u europi ali niko osim fasista nece upotrijebiti pojam deratizacije. To je u stvari mrznja prema muslimanima i na kraju ono sto je najbitnije mrznja prema bosnjacima kojima se treba osvetiti zbog turske vladavine. Takav jedan babun je juce osudjen jer je provodio takvu politiku.
Sta je Izrael skrivio bosnjackom narodu?
- salik79
#94503 Re: Sirija vol. 2
Bolje te nasao TeVsija moj dobri!sunceKOtepsija wrote:salik79 wrote:Sta "popustiti"?! Saraf neki, sta?!!sarajevoxxxx wrote: Ovo što su započeli Turska, Iran, i Rusija u Astani ide u dobrom pravcu. Ako ovako ostane i nastavi se u ovom smijeru kao do sada dobro je. Iran će vjerovatno na kraju popustiti, a kod Rusije je ionako sve trgovina.
hošđeldun salik![]()
Eno i ti postade (veliko)Srbin
- ioannes
#94504 Re: Sirija vol. 2
"Bez zajebancije,pročitao sam samo naslov i odmah pomislio na Petra Stošića,što je veliki kompliment za dotičnog "novinara" tako brzo povezati komad govna od članka sa njim je dokaz odličnog trademarka."karakters wrote:"Jihadi Petar". Treba procitati komentare. Nije narod veslo siso ako sisa Petar sto visi na gazdinoj sisi.sarajevoxxxx wrote:Presuda Mladiću je jasna opomena Asadu i njegovoj "braći po zlu"
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... id=1009436
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponovo Index svaka čast
Danko Mrklić
Hahahaha, alo Index, koja je tarifa za ovakve plaćene oglase? Tragikomična sprdnja od novinarstva...
Mozda da za tarifu pita hafiza zvonimirka...
Fakat, savoxi, je li to neka posebna obuka i gazdin izricit nalog da se kamufliras u skladu sa okruzenjem i uzmes nick zvonimirko i pises na hrvatskom i siris vehabijsku propagandu ili je to tvoja spontana ideja? Dobija li se bonus za takve ideje? Bas je cool, hafiz, a zvonimirko.
-
karakters
#94505 Re: Sirija vol. 2
Hoces mozda ti bez zajebancije, ali oni na komentarima se sa njim zajebavaju do besvijesti.ioannes wrote: "Bez zajebancije,pročitao sam samo naslov i odmah pomislio na Petra Stošića,što je veliki kompliment za dotičnog "novinara" tako brzo povezati komad govna od članka sa njim je dokaz odličnog trademarka."
Placenicko podanistvo zacas se prepozna.
- salik79
#94506 Re: Sirija vol. 2
Dzihadi Petar je pandam Dzihadi Juliana i to su prepoznali apsolutno svi od samoga pocetka njegovog dijareisanja po Indexu.
-
karakters
#94507 Re: Sirija vol. 2
Prepo se kako su vladike na temi zapocele forumsku istragu posrbica.solar7 wrote:Zna li neko gdje nesta meteorolog sa ove teme,kako to pa odjednom presta pisat a ne znam kakvo ce mi vrijeme u Beranama sutra biti.
- Challenger__
#94508 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Horyya press:
- Stotine pripadnika Isila predalo se SDF-u
- Mnogi nisu proveli ni 10 dana u zatvoru, a nakon toga priključili su se vojnim formacijama SDF-a
-Mnogi bivši komandanti Isila danas su komandanti u vojnim formacijama SDF-a.
- Challenger__
#94509 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Zlotvor i nitkov, komandant Iranske revolucionarne garde...
- Challenger__
#94510 Re: Sirija vol. 2
Nema provale bez Sa'voxa... 
- Kaligrafija
#94511 Re: Sirija vol. 2
Pomoz Bog junaci, dobro nam dosao salik sokole sinji...!!!salik79 wrote:Bolje te nasao TeVsija moj dobri!sunceKOtepsija wrote:salik79 wrote:
Sta "popustiti"?! Saraf neki, sta?!!
hošđeldun salik![]()
![]()
Eno i ti postade (veliko)Srbin![]()
![]()
-
karakters
#94512 Re: Sirija vol. 2
I tako je zbog dugog jezika puklo kurdsko-katarsko prijateljstvo. Od onolikog strateskog saveznistva ostale im samo ze-do veze.Challenger__ wrote:sarajevoxxxx wrote:Horyya press:
- Stotine pripadnika Isila predalo se SDF-u
- Mnogi nisu proveli ni 10 dana u zatvoru, a nakon toga priključili su se vojnim formacijama SDF-a
-Mnogi bivši komandanti Isila danas su komandanti u vojnim formacijama SDF-a.
- Challenger__
#94513 Re: Sirija vol. 2
Kaligrafija wrote:Pomoz Bog junaci, dobro nam dosao salik sokole sinji...!!!![]()
![]()

-
karakters
#94514 Re: Sirija vol. 2
Ma on je ko kinder jaje.Challenger__ wrote:Nema provale bez Sa'voxa...
-
zrakomlat
#94515 Re: Sirija vol. 2
Young Erotica wrote:Jeste eno basar izjavio pustite ratka, ili cemo spaliti siriju
- animus
#94516 Re: Sirija vol. 2
Molim za pojasnjenje. Dali je to projekcija vlastite ličnosti? Ja tebi to nebi rekao a imao bi razloga milion. Nisi korektan.Challenger__ wrote:Insinuira i laže. Ni prvi ni posljednji put na ovoj temi.dragma wrote:Ma dobro drug moj, nisam mislio ništa uvredljivo kad sam ono napisao, ali zašto je na ovoj temi bitno ko je ko?
- rajv0sa
#94517 Re: Sirija vol. 2
Čuj nitkov, kao da je neki lik iz stripaChallenger__ wrote:sarajevoxxxx wrote:Zlotvor i nitkov, komandant Iranske revolucionarne garde...
![]()
![]()
-
The 51st State
#94518 Re: Sirija vol. 2
jeli jos navijate za ruse, vidim i zvanicno im mrsko zbog mladica, odmah znas da su i u siriji na zlocinackoj strani.
- Challenger__
#94519 Re: Sirija vol. 2
Drugi dan jašeš temu sa insinuacijama. Da ne kažem da je to ne samo protiv pravila foruma već je i nepristojno. I nadasve netačno.animus wrote:Molim za pojasnjenje. Dali je to projekcija vlastite ličnosti? Ja tebi to nebi rekao a imao bi razloga milion. Nisi korektan.
- rajv0sa
#94520 Re: Sirija vol. 2
Bolje sto animusa nego jedan japinmutapi.
- Challenger__
#94521 Re: Sirija vol. 2
Za Siriju, prije Rusa, sa Rusima, bez Rusa.The 51st State wrote:jeli jos navijate za ruse, vidim i zvanicno im mrsko zbog mladica, odmah znas da su i u siriji na zlocinackoj strani.
Za Siriju i sve njene ljude a ne za fašističku ideologiju tekfira.
-
The 51st State
#94522 Re: Sirija vol. 2
stipu to za siriju da si, na zalost podrzavanje zlocinackog rezima ne znaci da si i za siriju, jebo takvu mjeru, a glavni asistent opstanka te i takve sirije je ista ruska vlada kojoj je mrsko sto osudise generala, jeli to ta pravda i bezgresnost koju po tebi plasiraju, a kontra "zlog" zapada.
tekfir-bathizam, nijanse u ideologiji ali materijalno zlocinstvo debelo preteze batistima.
tekfir-bathizam, nijanse u ideologiji ali materijalno zlocinstvo debelo preteze batistima.
- Challenger__
#94523 Re: Sirija vol. 2
Kakva "bezgrješnost", o čemu ti to?
Sirija. Kako lijepo piše kolega Pitar, sa jedne strane suniti, alaviti, Druzi, hrišćani, Kurdi, sa druge strane franšize AQ. Izbor je lak za svakoga ko ima dvije čiste u glavi.
p.s.
Ne, nemoj mi pričati o "FSA", a o njihovoj nemoći je sve ispisano, a danas su uključeni u brojna primirja, procese pomirenja a u pojedinim oblastima (Kalamun, npr) sarađuju sa SAA.
Sirija. Kako lijepo piše kolega Pitar, sa jedne strane suniti, alaviti, Druzi, hrišćani, Kurdi, sa druge strane franšize AQ. Izbor je lak za svakoga ko ima dvije čiste u glavi.
p.s.
Ne, nemoj mi pričati o "FSA", a o njihovoj nemoći je sve ispisano, a danas su uključeni u brojna primirja, procese pomirenja a u pojedinim oblastima (Kalamun, npr) sarađuju sa SAA.
- salik79
#94524 Re: Sirija vol. 2
Challenger__ wrote:Za Siriju, prije Rusa, sa Rusima, bez Rusa.The 51st State wrote:jeli jos navijate za ruse, vidim i zvanicno im mrsko zbog mladica, odmah znas da su i u siriji na zlocinackoj strani.
Za Siriju i sve njene ljude a ne za fašističku ideologiju tekfira.
Kada nam odgovori ko je uveo embargo na naoruzanje i odrzavao sprovodjenje tog embarga, ko je demilitarizovao Srebrenicu, ko je proglasio Srebrenicu "zasticenom zonom", ko je bio odgovornan za "sigurnost", tj. njenu "zastitu", ko je bagerima zatrpavao rovove srebrenicke odbrane, ne dozvoljavajuci kopanje novih, ko je pisao "No teeth? Smells like shit? Bosnian woman.", ko je pucao u zrak u znak upozorenja ocajnim srebrenickim civilima koji pokusase potraziti utociste u Dutch bat. kampu, ko je pio i nazdravljao s Mladicem i cetaljima dok je vrsen pokolj Srebrenicana, ko je dernecio nakon pada Srebrenice,....i, u konacnici, ko je prijetio zracnim udarima ako ARBiH nastavi s ofanzivnim djejstvima u cilju oslobadjanja okupiranih dijelova RBiH - ako odgovor bude Rusi, slozit cu se sa ostatkom njegovog upisa.
-
zrakomlat
#94525 Re: Sirija vol. 2
Dakle, da su u nekoj kombinaciji Rusi podržali revoluciju, ovi neki bi podržali SAA, Assada i šijje.
Zanimljivo.
Zanimljivo.