I Fehim Musakadicsumirprimus wrote:ratko radovan slobo gavrilo kalabic cica i ostala bratija...karakters wrote:Jos n samo kazi je li zlocinac Gavrilo ili Franjosekerbay wrote: Ako mogu da se umiješam u diskusiju...
Čovjek se vodi logikom. Zločinca podržavaju zločinci.
za vijeke viekova...
Sirija vol. 2
-
karakters
#92726 Re: Sirija vol. 2
- Young Erotica
#92727 Re: Sirija vol. 2
On je uporedio a ne ja, cita sta se pise ako nije problemsumirprimus wrote:pa niste vrsili agresiju na beograd nego na bih i hrvatsku helouuuYoung Erotica wrote:U beogradu sem ucestalih pucnjava raznih klanova nije bilo rata, u Alepu se do pre 10 meseci rovovske bitke vodile za svaku zgradu.insomnia78 wrote:Da je 90-tih postojao google mogli bi tako usporediti Bg i Vukovar
- sunceKOtepsija
#92728 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:ratko radovan slobo gavrilo kalabic cica i ostala bratija...karakters wrote:Jos n samo kazi je li zlocinac Gavrilo ili Franjosekerbay wrote: Ako mogu da se umiješam u diskusiju...
Čovjek se vodi logikom. Zločinca podržavaju zločinci.
za vijeke viekova...
U Jamerici bi, ako ikada odes i naglas kazes, mogao imat problema zbog ovoga. Ipak je Cica odlikovan ordenom Legije casti 1. stepena, najvecim vojnim priznanjem u SAD.
-
sumirprimus
#92729 Re: Sirija vol. 2
ma nesto pises i ne citam...
bogami ne naprezem se i da procitam ...nula...nistica..
totalno beznacajan.. kako da ti objasnim
- mirsek
#92730 Re: Sirija vol. 2
Ne treba meni niko otvarati oci odakle mi prijeti opasnost ali sam i za dijalog sa normalnim, dobronamjernim ljudima i za to sam da se svakome pruzi prilika da pokaze ko je i sta je.sumirprimus wrote: jeko ba jeftino hahahah
iduci put kad pukne ti idi na nisice oki reci im mojne jeftinog etiketiranja--
ne dibu naivan.
Npr. @radostan dan je na temi o referendumu u RS meni utefteren kao jedan salonac, sve on fino pise na nebitnim, saljivim, i drugim temama ali kad se otvoreno treba diskutovati o politickim temama i kako rijesiti unutrasnje probleme u BiH on brani/pravda sve ono sto sto se u normalnom svijetu osudjuje .
Potpuno isto gledam i na savoxxxa, imao je priliku da pokaze da li je stvarno kako se prestavlja filantrop, altruista, humanista, konstruktivan, posten, realan, iskren i normalan diskutant i pao je na svim poljima.
Za mene su on i neki cetnik/velikosrbin potpuno isti.
Last edited by mirsek on 10/11/2017 22:55, edited 1 time in total.
- Young Erotica
#92731 Re: Sirija vol. 2
Pokušaj, mozda ti se poboljša pravopis i vokabular.sumirprimus wrote:ma nesto pises i ne citam...
-
karakters
#92732 Re: Sirija vol. 2
Nemoj tako strogo prema sebi. Mozda ti se nekad povrati sampostovanje.sumirprimus wrote:ma nesto pises i ne citam...
- mirsek
#92733 Re: Sirija vol. 2
I uce u skolskim udzbenicima da je u BiH bio gradjanski rat.sunceKOtepsija wrote:
U Jamerici bi, ako ikada odes i naglas kazes, mogao imat problema zbog ovoga. Ipak je Cica odlikovan ordenom Legije casti 1. stepena, najvecim vojnim priznanjem u SAD.
-
sumirprimus
#92734 Re: Sirija vol. 2
gledaj ih sto se upale
dzokeri hehehe
dzokeri hehehe
- Young Erotica
#92735 Re: Sirija vol. 2
Ne znam zasto mene stavlja u kos sa likovima koji se pale na tvoje 8 razred osnovne škole provokacije, mene si kvotao i ja ti odgovorio. ti sta imas sa ovim drugim likom mene ne interesuje.sumirprimus wrote:gledaj ih sto se upale![]()
dzokeri hehehe
-
karakters
#92736 Re: Sirija vol. 2
Jbt koliko ozbiljnih forumasa.Young Erotica wrote:Ne znam zasto mene stavlja u kos sa likovima koji se pale na tvoje 8 razred osnovne škole provokacije, mene si kvotao i ja ti odgovorio. ti sta imas sa ovim drugim likom mene ne interesuje.sumirprimus wrote:gledaj ih sto se upale![]()
dzokeri hehehe
-
sumirprimus
#92737 Re: Sirija vol. 2
ma kosovo je drzava! svrbija se suzava,,kontas???Young Erotica wrote:Ne znam zasto mene stavlja u kos sa likovima koji se pale na tvoje 8 razred osnovne škole provokacije, mene si kvotao i ja ti odgovorio. ti sta imas sa ovim drugim likom mene ne interesuje.sumirprimus wrote:gledaj ih sto se upale![]()
dzokeri hehehe
-
sumirprimus
#92738 Re: Sirija vol. 2
uvijek imate izbor produzite dalj e gdje vas razumiju na sokolac net.. mcm.. i slicne bskarakters wrote:Jbt koliko ozbiljnih forumasa.Young Erotica wrote:Ne znam zasto mene stavlja u kos sa likovima koji se pale na tvoje 8 razred osnovne škole provokacije, mene si kvotao i ja ti odgovorio. ti sta imas sa ovim drugim likom mene ne interesuje.sumirprimus wrote:gledaj ih sto se upale![]()
dzokeri hehehe
- Young Erotica
#92739 Re: Sirija vol. 2
Ne kontamsumirprimus wrote:ma kosovo je drzava! svrbija se suzava,,kontas???Young Erotica wrote:Ne znam zasto mene stavlja u kos sa likovima koji se pale na tvoje 8 razred osnovne škole provokacije, mene si kvotao i ja ti odgovorio. ti sta imas sa ovim drugim likom mene ne interesuje.sumirprimus wrote:gledaj ih sto se upale![]()
dzokeri hehehe
-
sumirprimus
#92740 Re: Sirija vol. 2
ma samo produzite..
nemas sta kontat,nepozeljan si jebte..
vozdrica cickovo ulje kosica..
kineski zid...
drina granica..
bugija
kineski zid...
drina granica..
bugija
- Young Erotica
#92741 Re: Sirija vol. 2
Tresnuo sam liniju belog i dve tekle, odoh malo do grada pa se kuckamo sutrasumirprimus wrote:ma samo produzite..
kineski zid...
drina granica..
bugija
- sunceKOtepsija
#92742 Re: Sirija vol. 2
mirsek wrote:Ne treba meni niko otvarati oci odakle mi prijeti opasnost ali sam i za dijalog sa normalnim, dobronamjernim ljudima i za to sam da se svakome pruzi prilika da pokaze ko je i sta je.sumirprimus wrote: jeko ba jeftino hahahah
ne dibu naivan.
Npr. @radostan dan je na temi o referendumu u RS meni utefteren kao jedan salonac, sve on fino pise na nebitnim, saljivim, i drugim temama ali kad se otvoreno treba diskutovati o politickim temama i kako rijesiti unutrasnje probleme u BiH on brani/pravda sve ono sto sto se u normalnom svijetu osudjuje .
Potpuno isto gledam i na savoxxxa, imao je priliku da pokaze da li je stvarno kako se prestavlja filantrop, altruista, humanista, konstruktivan, posten, realan, iskren i normalan diskutant i pao je na svim poljima.
-
sumirprimus
#92743 Re: Sirija vol. 2
ma s vama ni belo ne bi delio eto kolko ste losi..trunje ti

-
sumirprimus
#92744 Re: Sirija vol. 2
e bas su vsam ovi dobronamjerni...sunceKOtepsija wrote:mirsek wrote:Ne treba meni niko otvarati oci odakle mi prijeti opasnost ali sam i za dijalog sa normalnim, dobronamjernim ljudima i za to sam da se svakome pruzi prilika da pokaze ko je i sta je.sumirprimus wrote: jeko ba jeftino hahahah
ne dibu naivan.
pa pitajte ih bar sto vole pratit ove ratove dole ako su iskreni?
ja sam bar iskren pa kajem da ih ne volim ni nacrtane vidjet...
e bas ce bit iskreni... sloboda demokratija jaaaaaah
- Nadzornik
#92745 Re: Sirija vol. 2
Nesto se desava...
EndGameShow EndGameShow
@EndGameShowWW3
37m
Observers: The coming hours will witness an overwhelming Saudi military strike on the camps of the criminal Hassan Nasrallah
EndGameShow
@EndGameShowWW3
39m
Recent hours have seen unusual movements at the Saudi military base in Cyprus. Some sources say dozens of Saudi F-15 jets are preparing to launch a decisive blow to Hezbollah
Liz SlyCuenta verificada
@LizSly
1 hHace 1 hora
Más
A Saudi citizen has been kidnapped in Lebanon. His captors are demanding a ransom
Nasser Albeshri
@nalbeshri
3 hHace 3 horas
Más
A Saudi citizen was kidnaped by Hezballa in #Lebanon, motives or demands are not known yet
Israel to “suffer substantial casualties” in case of confrontation with hezbollah – russia’s ambassador in lebanon

EndGameShow EndGameShow
@EndGameShowWW3
37m
Observers: The coming hours will witness an overwhelming Saudi military strike on the camps of the criminal Hassan Nasrallah
EndGameShow
@EndGameShowWW3
39m
Recent hours have seen unusual movements at the Saudi military base in Cyprus. Some sources say dozens of Saudi F-15 jets are preparing to launch a decisive blow to Hezbollah
Liz SlyCuenta verificada
@LizSly
1 hHace 1 hora
Más
A Saudi citizen has been kidnapped in Lebanon. His captors are demanding a ransom
Nasser Albeshri
@nalbeshri
3 hHace 3 horas
Más
A Saudi citizen was kidnaped by Hezballa in #Lebanon, motives or demands are not known yet
Israel to “suffer substantial casualties” in case of confrontation with hezbollah – russia’s ambassador in lebanon

-
sumirprimus
#92746 Re: Sirija vol. 2
opa opa
- rajv0sa
#92747 Re: Sirija vol. 2
apel na
da malo sredi temu
[/quote]Chmoljo wrote:
da malo sredi temu
-
sumirprimus
#92748 Re: Sirija vol. 2
cccc izdajico
- sunceKOtepsija
#92749 Re: Sirija vol. 2
Pokusajmo zamisliti "desavanje naroda" ispred BBI i u Zenici, da su ovo bili Bana i njena mama i da je ovo Alep, a ne Saana!?

I onda nam dodje savo morales pricati o licemjerstvu medjunarodne zajednice, kako su svi protiv jadnih i napacenih dzihdista, a ne pamti se kada je veca medijska hajka dizana kao po pitanju "pada" Alepa. Zna li neko kako se ova djevojcica/djecak zove? Dize li se masmedijska kampanja glasnog (ne, nije tiho!) ubijanja i izgladnjivanja preko 20 miliona stanovnika Jemena. Vrte li se po portalima zlocini vehabitskih bandi i vehabitske porodice Saud, koja i novcem od hadza ubija i izgladnjuje gradjane najsiromasnije drzave Zaljeva!!!? Ima li gdje kakvih Redzica koji ce nam objasniti kako je "Alija istjerao saudijsku delegaciju, ne zelivsi pomoc od njih, jer nije htio prodati vjeru za veceru."?!!
Ima li kakvih evropskih hipika koji su krenuli na mars za Saanu?! Ima li kakvih hestegova?! I konacno,ima li save da svakodnevno kmeci o najvecem zlocinu danasnjice?!!

I onda nam dodje savo morales pricati o licemjerstvu medjunarodne zajednice, kako su svi protiv jadnih i napacenih dzihdista, a ne pamti se kada je veca medijska hajka dizana kao po pitanju "pada" Alepa. Zna li neko kako se ova djevojcica/djecak zove? Dize li se masmedijska kampanja glasnog (ne, nije tiho!) ubijanja i izgladnjivanja preko 20 miliona stanovnika Jemena. Vrte li se po portalima zlocini vehabitskih bandi i vehabitske porodice Saud, koja i novcem od hadza ubija i izgladnjuje gradjane najsiromasnije drzave Zaljeva!!!? Ima li gdje kakvih Redzica koji ce nam objasniti kako je "Alija istjerao saudijsku delegaciju, ne zelivsi pomoc od njih, jer nije htio prodati vjeru za veceru."?!!
Ima li kakvih evropskih hipika koji su krenuli na mars za Saanu?! Ima li kakvih hestegova?! I konacno,ima li save da svakodnevno kmeci o najvecem zlocinu danasnjice?!!
Last edited by sunceKOtepsija on 10/11/2017 23:28, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#92750 Re: Sirija vol. 2
katastrofa...
saudi su pakasi najveci.
saudi su pakasi najveci.