https://mobile.twitter.com/Furiouskurd/ ... 41/video/1
Asayish i Sutro na ulicama Tabke!

Oko Rake

Krokodajl wrote:Ma de nema njih šaka, ali eto.
Nego ovo...
Dvojica momaka iz SAA rade selfie ispred grupe selefija iz kvarta al Vaer koji rade selfie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

onaj u ćošku već obrijao bradu što je sigurno, sigurno jeKrokodajl wrote:Ma de nema njih šaka, ali eto.
Nego ovo...
Dvojica momaka iz SAA rade selfie ispred grupe selefija iz kvarta al Vaer koji rade selfie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kikibombona wrote: Ljudi poput Kroksa, koji podrzavaju SAA, su svjesni da je Asad tesko govno, ali podrsku pruzaju jer smatraju da je tako najbolje za Siriju. I to razumijem.
'ta će LulićKrokodajl wrote:Izgleda i u Jarmuku kraj derneku, ISIL izdao proglas koji poziva civile da se prijave ako žele da idu u glavni grad Hilafeta.
Biće zanimljivo vidjeti u kojem pravcu će zeleni autobusi krenuti iz Jarmuka...
A ova gore dvojica sa fotografije, ovaj drugi isti Lulić.
Zna i Senad ko je prava raja![]()
![]()

Krokodajl wrote:Ma de nema njih šaka, ali eto.
Nego ovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu se ne slažem s tobom, mislim da bi bio red da se Tunižani, Jordanci, Saudijci vrate kući, jelte ?Qassim1981 wrote:Budale sve, valja im sutra opet svima zajedno zivjeti.
Jesi neke zaboravioKrokodajl wrote:Tu se ne slažem s tobom, mislim da bi bio red da se Tunižani, Jordanci, Saudijci vrate kući, jelte ?Qassim1981 wrote:Budale sve, valja im sutra opet svima zajedno zivjeti.
Znaci imam jarana studira u Turskoj nikad Kurde nije sretao niti je neki zagrizeni turkofil pa da ih mrzi uglavnom sve najgore o njima ima da kaze i izbjegava ih u sirokom luku, i nije jedini koji je to rekao o njima, a i na zapadu su slicna iskustva.Qassim1981 wrote:Cuj civilizacijski potencijal....jel ovo neka skrivena kamera ili sta... jeli kurdoljubac ikad vidio kurda ili grupu istih uzivo?
Kurdi i civilizacija, ko savo i revolucija.
Big joke.
Naravno da nisamBobi wrote:Jesi neke zaboravioKrokodajl wrote:Tu se ne slažem s tobom, mislim da bi bio red da se Tunižani, Jordanci, Saudijci vrate kući, jelte ?Qassim1981 wrote:Budale sve, valja im sutra opet svima zajedno zivjeti....
?
Nije ..osim ako se kontekstualno jednoj suverenoj zemlji ne zeli negirati pravo na odbranu suvereniteta i pravo na odabir partnera u toj borbi..Bobi wrote:Jesi neke zaboravioKrokodajl wrote:Tu se ne slažem s tobom, mislim da bi bio red da se Tunižani, Jordanci, Saudijci vrate kući, jelte ?Qassim1981 wrote:Budale sve, valja im sutra opet svima zajedno zivjeti....
?
Breaking : SAA Tiger Forces liberate Tall Feddeh in East Aleppo CS
QalaatE. #Syria: Regime military build-up going on for #DeirEzzor offensive. #Aleppo-based Al-Quds & Imam Baqir Brigades sent convoys to #Palmyra.
#Aleppo | #SAA captured al-Samlajiyah village and al-Khuzaim fuel station. Now they are around 5 km north of Maskanah
Ma rutina..fosna2014 wrote:#Aleppo | #SAA captured al-Samlajiyah village and al-Khuzaim fuel station. Now they are around 5 km north of Maskanah
Ne bi bilo dobro. Najbolje bi bilo da izadju juznije na magistralu koja spaja Salamiju sa Tabkom. Sav juzni dio jednostavno moraju rijesiti, jer bi na taj nacin presjekli isis koji se nalaze na na podrucju Uqayribata.husein_kapetan wrote:Ma rutina..fosna2014 wrote:#Aleppo | #SAA captured al-Samlajiyah village and al-Khuzaim fuel station. Now they are around 5 km north of Maskanah
Mislim da ce tu i morati stati za sada..(Maskanah)..
Mislim da ce se nakon zauzimanja Maskanaha posvetiti oslobadjanju ovog dzepa kod Kanasira..i mozda nastaviti dalje na jug.. ne..nece se previse udaljavati od Aleppa..fosna2014 wrote:
Ne bi bilo dobro. Najbolje bi bilo da izadju juznije na magistralu koja spaja Salamiju sa Tabkom. Sav juzni dio jednostavno moraju rijesiti, jer bi na taj nacin presjekli isis koji se nalaze na na podrucju Uqayribata.
Ima, ima...Kikibombona wrote:Mozete se vi zajebavati koliko hocete, ostaje cinjenica da se Kurdima, u ovom brutalnom ratu, ne pripisiju nikakvi zlocini. Nema zlocina nad zarobljenim neprijateljima, kamoli nad civilima.insomnia78 wrote:dječak sa šibicama wrote:Ja sam cujo da Kurdi strijeljaju svoje borce za ukradenu sljivu.
Nema labavo kod Barzanija.![]()
Jos pogotovo ako su Harapi
sarajevoxxxx wrote:Kikibombona wrote: Ljudi poput Kroksa, koji podrzavaju SAA, su svjesni da je Asad tesko govno, ali podrsku pruzaju jer smatraju da je tako najbolje za Siriju. I to razumijem.![]()