Sirija vol. 2

Locked
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#71076 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote:
Black swan wrote:..........
mitraljez nosim cetnike kosim :lol:
guslar boris :lol:
Kaze, onomad spasio cetu partizana. Zapala mu brada u redenik
:lol:
:lol:
znao sam ovaj almine mi ali zaboravio skroz :lol:
handžar88

#71077 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

DuckZz wrote:
DuckZz wrote:
Kikibombona wrote: http://www.hrvojeivancic.com/2017/02/12 ... om-sukobu/

:D
Ukrao ti pricu!? :D

Gdje Fanta, imas li ikakav info?

Supak nece da se javi. :D
Ne mislim na autora, već na fantu direktno.
Pro. tip for everyone.

Don't trust the Americans, better go with Russia.
Bez daljih komentara.
Povlacim sve što sam rekao.
Down with Russia,
up America.
God bless Fantasin
:cry:
De ako ces nam nesto reći, reci il nemoj nista pricat, jebo te sifrovane poruke.. sve nesto obavijeno velom mistike ko da za ciu radis.
DaysleepeR

#71078 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

jes vala, džaba si misteriozan, nema ovdje ništa za jebat'
sarajevoxxxx

#71079 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Dera: Revolucionari uništili režimski tenk u kvartu Sidžne

Sidžne se nalazi sjeverno od kvarta Munšieh koji je 90 % pod kontrolom revolucionara. Režim se trenutno brani u kvartu Sidžne gdje se trenutno vode silovite borbe.
The 51st State

#71080 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

sarajevoxxxx wrote:Dera: Revolucionari uništili režimski tenk u kvartu Sidžne

Sidžne se nalazi sjeverno od kvarta Munšieh koji je 90 % pod kontrolom revolucionara. Režim se trenutno brani u kvartu Sidžne gdje se trenutno vode silovite borbe.
Ako to naselje padne, rezimu ce biti dosta otezano branjenje ostatka grada kojeg ima pod kontrolom. Cudi me da osim avio udara nisu neka pojacanja slali.
sarajevoxxxx

#71081 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

The 51st State wrote:
sarajevoxxxx wrote:Dera: Revolucionari uništili režimski tenk u kvartu Sidžne

Ako to naselje padne, rezimu ce biti dosta otezano branjenje ostatka grada kojeg ima pod kontrolom. Cudi me da osim avio udara nisu neka pojacanja slali.
Nigdje ne šalješ pojačanja ako baš ne moraš.Prvih dana operacije režim je poslao na stotine novih vojnika na taj dio ratišta i to je to. Jučer je bila vijest o novim vojnim konvojima koji su krenuli iz Damaska prema jugu Sirije.

Kako se obruč oko ubica i fašista steže tako i šalju pojačanja. Trenutno su najbolje jedinice poslali na ratišta u Hami gdje režim deset puta više trpi gubitke u ljudstvu i tehnici. U Kabunu u srcu Damaska tri mjeseca ubice djece pokušavaju ostvariti napredak i opet bez uspjeha, šta onda mogu uraditi u Deri na relativno dalekom jugu Sirije?

Režim je najsnažniji bio u Halebu jer su djelovali bukvalno zajedno i u sadejstvu sa Obaminim SDF-om. Ništa tu revolucionari nisu mogli, lomili su ih i vojno i politički maksimalno. Dera i Hama je bar trenutno sasvim druga priča.
Challenger__

#71082 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Asma al-Assad

Image

Prva dama Sirije. Rođena u Londonu, od roditelja Sirijaca (sunni-muslimana iz Homsa), kardiologa (oca) i sirijskog diplomate (majke). Rođena i školovala se eu Londonu. Državljanin Sirije i Velike Britanije.

Zbog izjava da "zapad laže o Siriji", pokrenuta inicijativa za oduzimanje britanskog državljanstva:
lliberal Undemocrats want Assad's wife 2 be stripped of UK citizenship for saying west is lying!

:arrow: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04 ... g_share_tw

:arrow: LINK
Challenger__

#71083 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Ova inicijativa je samo povećala simpatije prema prvoj dami Sirije.
If you are a terrorist, #UK will give you nationality. If you fight terrorism, UK will strip you of nationality. #Our_Asma @presidency_sy
Još jedan autogol degenerika.
Challenger__

#71084 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Zaista, trebalo je imati srce veliko kao Mount Everest pa ostati u Damasku svaki dan tokom šest godina ovog neuporedivog rata. Sa troje male djece.

Oponenti Sirije su ljudski i politički patuljci.
insomnia78

#71085 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

habanero68 wrote:Borci protiv svjetskog sljama! :thumbup:

Image
Image
dezurni_ucenik

#71086 Re: Sirija vol. 2

Post by dezurni_ucenik »

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... aviju-1999
Lider SRS Vojislav Šešelj osudio je danas američki napad u Siriji uporedivši ga sa akcijama Vašingtona u Jugoslaviji 1999. godine.

"Ponašanje Amerike zaslužuje osudu. Ono je nelegalno i nije zasnovano na odluci Saveta bezbednosti UN. Veoma je slično akcijama administracije iz Klintonove ere, kao i njegovih naslednika", rekao je Šešelj odgovarajući na pitanje ruske agencije Tas s da li sadašnja agresija podseća na situaciju u Jugoslaviji 1999. godine.

Prema njegovom mišljenju, SAD čine gotovo sve da prodube svetsku krizu.

"Sve što Amerikanci nastoje da urade je da komplikuju odnose u savremenom svetu i prodube krizu. Što se Sirije tiče, oni nemaju nameru da unište Islamsku državu. Bili bi srećni kad bi IS kontrolisala Siriju, a ne Asadova vlada",rekao je on.

On smatra i da prioritet SAD nije iskorenjivanje Islamske države, već svrgavanje sirijskog predsednika Bašara al Asada, prenosi Tas s.

Sta vele na ovo ljubitelji ovozemaljskih diktatura? #onokadsiistomisljeniksaseseljom #justsayin
The 51st State

#71087 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

Razumijem sto se ne podrzava nusra, isis Ili sta vec ali podrsku davati asadu to je vec nerazumljivo.
NajdraziVodjaa

#71088 Re: Sirija vol. 2

Post by NajdraziVodjaa »

Obozavam italijansku kuhinju, sad moram da se raspitam da li Seselj voli istu, ako da prestajem da je jedem jer ne mogu se voljeti ista jela ko Seselj.
dezurni_ucenik

#71089 Re: Sirija vol. 2

Post by dezurni_ucenik »

NajdraziVodjaa wrote:Obozavam italijansku kuhinju, sad moram da se raspitam da li Seselj voli istu, ako da prestajem da je jedem jer ne mogu se voljeti ista jela ko Seselj.

fulas poentu.

Image
asurbanipal

#71090 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

Challenger__ wrote:Zaista, trebalo je imati srce veliko kao Mount Everest pa ostati u Damasku svaki dan tokom šest godina ovog neuporedivog rata. Sa troje male djece.

Oponenti Sirije su ljudski i politički patuljci.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
handžar88

#71091 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

dezurni_ucenik wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... aviju-1999
Lider SRS Vojislav Šešelj osudio je danas američki napad u Siriji uporedivši ga sa akcijama Vašingtona u Jugoslaviji 1999. godine.

"Ponašanje Amerike zaslužuje osudu. Ono je nelegalno i nije zasnovano na odluci Saveta bezbednosti UN. Veoma je slično akcijama administracije iz Klintonove ere, kao i njegovih naslednika", rekao je Šešelj odgovarajući na pitanje ruske agencije Tas s da li sadašnja agresija podseća na situaciju u Jugoslaviji 1999. godine.

"Sve što Amerikanci nastoje da urade je da komplikuju odnose u savremenom svetu i prodube krizu. Što se Sirije tiče, oni nemaju nameru da unište Islamsku državu. Bili bi srećni kad bi IS kontrolisala Siriju, a ne Asadova vlada",rekao je on.

On smatra i da prioritet SAD nije iskorenjivanje Islamske države, već svrgavanje sirijskog predsednika Bašara al Asada, prenosi Tas s.

Sta vele na ovo ljubitelji ovozemaljskih diktatura? #onokadsiistomisljeniksaseseljom #justsayin
Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..

Koliko ljudi mogu biti glupi i zatucani svaki put se iznenadim..
dezurni_ucenik

#71092 Re: Sirija vol. 2

Post by dezurni_ucenik »

handžar88 wrote:
dezurni_ucenik wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... aviju-1999

Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..

Ne znam ja jesi li ti cetnik ili nisi, nego mi je smijesno da neko u 21. vijeku podrzava diktature pogotovo one koje jedno ljudsko djubre i otpad kao sto je Seselj podrzava. Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama. :oops:
sunceKOtepsija

#71093 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

dezurni_ucenik wrote:
handžar88 wrote: Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..

Ne znam ja jesi li ti cetnik ili nisi, nego mi je smijesno da neko u 21. vijeku podrzava diktature pogotovo one koje jedno ljudsko djubre i otpad kao sto je Seselj podrzava. Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama. :oops:
Kakav je, po tebi, Netanyahu?! :-?
Challenger__

#71094 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

dezurni_ucenik wrote:Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama. :oops:
Hajde ne lupaj. 3 od 4 kandidata za predsjednika Francuske favorizuju Damask u odnosu na imaginarnu sirijsku "opoziciju".
Challenger__

#71095 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Uostalom, osim Pariza (aktuelnog zalazećeg socijaliste) i Londona, u Evropi niko nije ostrašćen protiv vlade u Damasku i Bašara al-Assada.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#71096 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

sta ovo seselj podrzava asasa
pa jel moguce
dezurni_ucenik

#71097 Re: Sirija vol. 2

Post by dezurni_ucenik »

sunceKOtepsija wrote:
dezurni_ucenik wrote:
handžar88 wrote: Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..

Kakav je, po tebi, Netanyahu?! :-?

Znam gdje me vodis sa tim pitanjem a ja cu ti odgovoriti da se to mene ne tice jer nije moja drzava u pitanju. Ako Seselj neprijatelj moje drzave podrzava Asada znam da je i ovaj smrad kao i on. Isto mislim i o Sadamu Huseinu koji je SLobodana Milosevica podrzavao, isto mislim i o Jaseru Arafatu koji je Slobu zvao na proslavu pravoslavne nove godine.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#71098 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

NajdraziVodjaa wrote:Obozavam italijansku kuhinju, sad moram da se raspitam da li Seselj voli istu, ako da prestajem da je jedem jer ne mogu se voljeti ista jela ko Seselj.
hahahaha
sta ima pica i lazanje, imal barel bombi i sarina
dezurni_ucenik

#71099 Re: Sirija vol. 2

Post by dezurni_ucenik »

Challenger__ wrote:
dezurni_ucenik wrote:Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama. :oops:
Hajde ne lupaj. 3 od 4 kandidata za predsjednika Francuske favorizuju Damask u odnosu na imaginarnu sirijsku "opoziciju".

Le Penova podrzava Basira :lol:
Marine Le Pen: Assad Is the Only Person Who Can Save Syria

Hoce to kad pratis RT, Alexa Jonesa i "alternativne" medije.
Challenger__

#71100 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Sada još i lažeš i stvar sa teme svodiš na lažljivu ličnu ravan. Nema potrebe da lažeš, nema potrebe da se skivaš iza Bosne; ne interesuje tebe Bosna, tebe interesuje pobjeda kanibala a nje nema niti će je biti i možeš samo da kmečiš.
Locked