Ali vjerovatno je do toga da nas je SAA razmazila silnim pobjedama nad teroristickim gusterima i pacovima
Pozdrav za Klavikulu, ali i ostale forumske Tigrove
Ovo je prvi put da je režim pristao na razgovore o političkom prelazu, borbe se vode i na političkom i na bojnom polju. Činjenica je da je režim taj koji milion puta više zavisi od pomoći iz vana. Kada Rusija kaže da je gotovo to je to.haos1 wrote:sarajevoxxxx wrote:Sjajne vijesti iz Ženeve
RT: Visoki pregovarački komitet: Damask je pristao da se razgovara o političkom prelazu zahvaljujući ruskom pritisku.![]()
![]()
![]()
To je to.
Dobro ti samo prenosiš ko šta nekad priča. Nikad djela, ništa se nije sprovelo u stvarnosti.
ne prizivaj šejtana..i ako ti je blizu kakvo drvo ili kako se već kod tebe radi..kucni dvaput'_BataZiv_0809 wrote:Ne slavimo oslobadjanje Palmire kao prosli put![]()
Ali vjerovatno je do toga da nas je SAA razmazila silnim pobjedama nad teroristickim gusterima i pacovima
Pozdrav za Klavikulu, ali i ostale forumske Tigrove
Ma kad se sjetim proslog puta, koliko su se pojedini (sad izbjegli sa teme) trudili da relativizuju tu veliku pobjeduhusein_kapetan wrote: ne prizivaj šejtana..i ako ti je blizu kakvo drvo ili kako se već kod tebe radi..kucni dvaput'
ne znam, odavno nisam vidio da je nesto pisao ovdje.husein_kapetan wrote:@ klavikula..
Drug znaš li šta je sa @mmar-om..
Zauzeli su dva sela, nista posebno. YPG se skoro u cjelosti povukao iz Manbidza. Glavna ekipa je u Raki.GIVI wrote:Kiki ima li istine u tome da turski kmetovi napreduju prema Arimi?
Gdje si Zis, šta ima, pita Sejo K. za tebe!Klavikula wrote:...
Ma znam..zato te i pitah..šteta..Klavikula wrote:ne znam, odavno nisam vidio da je nesto pisao ovdje.husein_kapetan wrote:@ klavikula..
____
jel ovo 5. korpus predvodi oslobadjanje Palmire?
Zauzeli su samo dva sela, Tel Turin i Kara!sarajevoxxxx wrote:Sela koja su danas oslobođena u jugozapadnoj okolini Menbedža: Ebu Hajl, El Bughhaz, Ebu Turin, Kara, za El Huteh i El Behidž još nije potvrđeno.

Chelli ..mnogi prenose da "priznaje poraz"..u iraku..i traži da se "vrate korjenima" ti njegovi..kažu da je imenovao i svog naslednika ako mu šta bude..Challenger__ wrote:Gdje si Zis, šta ima, pita Sejo K. za tebe!Klavikula wrote:...
_______
Listajući kanale naletim na vijest u kojoj se tvrdi da se Bagdadi navodno obratio svojim pristalicama i rekao im da se "povuku u planine", odnosno pređu u gerilu.
Zna li iko išta na ovu temu?
Izmedju 12 - 15 000, tako kazu Amerikanci. U zapadnom Mosulu jos samo 2 000, prema americkim izvorima.Čitalac wrote:Britanski general Rupert Jones kaže da Isil trpi gubitke u takvoj meri da više nije u stanju da popunjava redove.
-Ubijamo pripadnike Isila u toj meri da teroristička organizacija to više ne može da podnese. Zato gube teritoriju i bitke i njihovo uništenje je samo pitanje vremena. U ovom trenutku, vođe Isila razmišljaju isključivo o preživljavanju - kaže Jones.
Prema podacima međunarodne koalicije, broj pripadnika Isila u Iraku i Siriji sada je na najnižem nivou od 2015. godine.
evo dobar masala, doso malo da vidim kakva je situacija na temi. sta ima kod tebe, kako ide?Challenger__ wrote:Gdje si Zis, šta ima, pita Sejo K. za tebe!Klavikula wrote:...
_______
Listajući kanale naletim na vijest u kojoj se tvrdi da se Bagdadi navodno obratio svojim pristalicama i rekao im da se "povuku u planine", odnosno pređu u gerilu.
Zna li iko išta na ovu temu?
husein_kapetan wrote:Ma znam..zato te i pitah..šteta..Klavikula wrote:ne znam, odavno nisam vidio da je nesto pisao ovdje.husein_kapetan wrote:@ klavikula..
____
jel ovo 5. korpus predvodi oslobadjanje Palmire?
Jeste..jedan dio..ipak konsultiraj se sa @ kroksom..drug i nepresušni izvor kvalitetnih informacija ovdje..
Drago mi je da si s nama ponovo..
Eeeeee, pogrešan navod, kaže se okupiranasarajevoxxxx wrote:Oslobođena sela El Huteh i El Behidž u južnoj okolini Menbedža.
Ma to ti je nesto kao "alternativna činjenica".japin_mutapi wrote:još kada bi to za rusa i fajront za isil bila istina
Euphrates Shield forces capture two "Desert Hawks" SAA soldiers near Al Bab

KDPeovci u Deriku!Aleppo24 @24Aleppo 13m13 minutes ago
More
#SDF controlled ArbaaSaghir village S #Manbij after clashes against #Daesh.
#A24