Ubishe se humusom i rizomsalik79 wrote:Za razliku od tradicionalno debelih Sauda, Tanija, Halifa,...Em2r wrote:Vidis da je smrso ko glista se razvuko, jede sam hljeb nema za nutele.arzuhal wrote:Dok je bio još na dunjaluku, lično bogatstvo Hafiza Asada, Bašaravog babe i doživotnog predsjednika Sirije, druga arapskog socijaliste i šta-sve-već-ne, bilo je toliko da ga je ubacilo među 10 najbogatijih državnika svijeta. Čovjek sve stek'o sa svojih deset prstiju, znao kakve su tegobe i vremena gladi pogađale Siriju kroz historiju pa da osigura fameliju, tako i treba, tako je vazda bilo. Jel se danas zna kolika je bogatstvo Bašar naslijedio, jel šta spisk'o od milijarde, imal čime namazat krišku?
Sirija vol. 2
- Em2r
#151 Re: Sirija vol. 2
- walter kurtz
#152 Re: Sirija vol. 2
fsaEm2r wrote:
Sorry al nesto ne kontam ni ko? Saa ili stovatelji smrti iblisa i ostalih gadosti?
-
sarajevoxxxx
#153 Re: Sirija vol. 2
Hajrudin Somun nakon napada u Parizu: Cijeli svijet mora se okrenuti rješavanju uzroka koji su doveli do stvaranja ISIL-a, a ti uzroci traju već pola vijeka i kreću od Palestine, Afganistana, preko Iraka do Sirije.
- arzuhal
#154 Re: Sirija vol. 2
Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
- walter kurtz
#155 Re: Sirija vol. 2
mislis na kalifuarzuhal wrote:Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
- arzuhal
#156 Re: Sirija vol. 2
Porodica Asad je poznato i po tome što će slistit sa lica zemlje čitave porodice, sve sa ženama, starcima i djecom, kako bi zadržale vlast, ne trebaju im posebni teroristi...A nikad im se nije dalo do potoka pa im drugi guzice peru...walter kurtz wrote:koliko je terorista pobila familija asad zaduzili su covjecanstvoarzuhal wrote:Dok je bio još na dunjaluku, lično bogatstvo Hafiza Asada, Bašaravog babe i doživotnog predsjednika Sirije, druga arapskog socijaliste i šta-sve-već-ne, bilo je toliko da ga je ubacilo među 10 najbogatijih državnika svijeta. Čovjek sve stek'o sa svojih deset prstiju, znao kakve su tegobe i vremena gladi pogađale Siriju kroz historiju pa da osigura fameliju, tako i treba, tako je vazda bilo. Jel se danas zna kolika je bogatstvo Bašar naslijedio, jel šta spisk'o od milijarde, imal čime namazat krišku?![]()
- arzuhal
#157 Re: Sirija vol. 2
Kakvog kalifu? Mislim na insana, normalnog, koji može da pokaže islamske vrijednosti.walter kurtz wrote:mislis na kalifuarzuhal wrote:Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
- arzuhal
#158 Re: Sirija vol. 2
Isto je to sve samo što se danas ljudi ne dijele po vrijednostima kao takvim nego se strana odabire po ideloškim matricima pa valja zastupat, pravdat i branit nekog budalu šta god uradio...salik79 wrote:Za razliku od tradicionalno debelih Sauda, Tanija, Halifa,...Em2r wrote:Vidis da je smrso ko glista se razvuko, jede sam hljeb nema za nutele.arzuhal wrote:Dok je bio još na dunjaluku, lično bogatstvo Hafiza Asada, Bašaravog babe i doživotnog predsjednika Sirije, druga arapskog socijaliste i šta-sve-već-ne, bilo je toliko da ga je ubacilo među 10 najbogatijih državnika svijeta. Čovjek sve stek'o sa svojih deset prstiju, znao kakve su tegobe i vremena gladi pogađale Siriju kroz historiju pa da osigura fameliju, tako i treba, tako je vazda bilo. Jel se danas zna kolika je bogatstvo Bašar naslijedio, jel šta spisk'o od milijarde, imal čime namazat krišku?
- dječak sa šibicama
#159 Re: Sirija vol. 2
Siri se i teritorij oko Kweirsa, lupaju kozojebe opasno.
Ne znam jesu li Kikijevi kurdi stali ili nastavljaju operacije, ISIL je lagano na koljenima, sto pokazuje i ocajnicki pokusaj sirenja terora u Parizu.
Ne znam jesu li Kikijevi kurdi stali ili nastavljaju operacije, ISIL je lagano na koljenima, sto pokazuje i ocajnicki pokusaj sirenja terora u Parizu.
-
sarajevoxxxx
#160 Re: Sirija vol. 2
Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
- walter kurtz
#161 Re: Sirija vol. 2
a one slike nutelle iz mosulasarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
- Ironmen
#162 Re: Sirija vol. 2
Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
- walter kurtz
#163 Re: Sirija vol. 2
ziv kao i ja sto ovo tipkamIronmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
- Ironmen
#164 Re: Sirija vol. 2
walter kurtz wrote:ziv kao i ja sto ovo tipkamIronmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
Imal gdje kakva slika ili link o njemu da procitam
Gdje je onaj lazni tigar sa perfktnom iscrtanom bradicom ???
- walter kurtz
#165 Re: Sirija vol. 2
mislim da tigar nije ziv ozbiljnoIronmen wrote:walter kurtz wrote:ziv kao i ja sto ovo tipkamIronmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
Imal gdje kakva slika ili link o njemu da procitam![]()
![]()
Gdje je onaj lazni tigar sa perfktnom iscrtanom bradicom ???
- Em2r
#166 Re: Sirija vol. 2
Zar isil na demostrante ? Kuku na mene kukusarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
- Ironmen
#167 Re: Sirija vol. 2
Pa da vjerovatno nije jer ono nije isti lik ovaj je mladji barem 20 godina to je svima jasno nego ta prica o laznom je krenula ovde po forumu a neko je poslao slike i link da se ovaj novi nezove Hassan nego ima covjek svoje ime samo se ponasa kao pravi tigar.
- AleksoMKD
#168 Re: Sirija vol. 2
Jadni ovi uhapseni.Em2r wrote:Zar isil na demostrante ? Kuku na mene kukusarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
-
sarajevoxxxx
#169 Re: Sirija vol. 2
Danas u Antaliji počeo samit G20. Dolazi Obama, Putin, Merkel, predsjednik Kine, Kamerun...Među glavnim temama o kojima će biti govora je i pitanje izbjeglica i sigurnosna situacija u Siriji.
-
zvizdan
#170 Re: Sirija vol. 2
Garant nezahvalnici traze i tobleronewalter kurtz wrote:a one slike nutelle iz mosulasarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#171 Re: Sirija vol. 2
Ode buldožer--nemam pojma gdje 
-
RepublikanskaGarda
#172 Re: Sirija vol. 2
Di je cbrt, fali mi....
- walter kurtz
#173 Re: Sirija vol. 2
abou towRepublikanskaGarda wrote:Di je cbrt, fali mi....
- Maystor
#174 Re: Sirija vol. 2
De ba, budi ozbiljan. Cionistička debka je objavila da su joj sirijski pobunjenici javili da su ubili Kasima i još trojicu njegovih saradnika tako što su tow-om pogodili njihovo voziloIronmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
Pa ni general war ne bi nešto infantilnije izmislio.
- mO k3
#175 Re: Sirija vol. 2
Bobi wrote:Ode buldožer--nemam pojma gdje
Sokiran sam ....
Jeli ono covjek izleti iz buldozera?