Sirija vol. 2
- Mlohavi
#12826 Re: Sirija vol. 2
Kompleks skladista juzno od Ayyasha je jebeno utvrden, ne kontam kako pade onako brzo.

- Mlohavi
#12827 Re: Sirija vol. 2
Znao sam Allaha mi sta ce biti, jebO ih onaj kO ih tjera na ovakve idiotske poteze. Ponovo poginulih ima, zarobljeni vec zavide ili ce tek da zavide poginulima i tako to...#ISIS counteroffensive S-W of #Doudyan in last 24h.Turkish-backed rebels still too weak to hold ground. #Syria
- Herr Flick
#12828 Re: Sirija vol. 2
Bit ce ovako danas opet
Orci napadaju
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#12829 Re: Sirija vol. 2
Kad pokušaš da pokažeš humor u stvari pokažeš nešto sasvim drugo. Mnogo operacija SAA je propalo jer su im tzv rebeli bez problema ometali i prisluškivali komunikaciju, a počesto u najkritočnijem momentu je skroz prekidali. To je često oficire SAA tjeralo na krive poteze, a svi vidimo gdje ih je to dovelo.sumirprimus wrote:evo ga prisluskuje saa komunikacije izgleda i isilove...![]()
garant!
Početkom 2015. preko 200 vezista iz SAA je otišlo na doškolovavanje u Rusiju, Kinu i Egipat.
Praviti se pametan i biti pametan nije isto.
-
sumirprimus
#12830 Re: Sirija vol. 2
djes mladen delic,sta ima,koja tekma danas na rasporedu?arman1 wrote:Kad pokušaš da pokažeš humor u stvari pokažeš nešto sasvim drugo. Mnogo operacija SAA je propalo jer su im tzv rebeli bez problema ometali i prisluškivali komunikaciju, a počesto u najkritočnijem momentu je skroz prekidali. To je često oficire SAA tjeralo na krive poteze, a svi vidimo gdje ih je to dovelo.sumirprimus wrote:evo ga prisluskuje saa komunikacije izgleda i isilove...![]()
garant!
Početkom 2015. preko 200 vezista iz SAA je otišlo na doškolovavanje u Rusiju, Kinu i Egipat.
Praviti se pametan i biti pametan nije isto.
-
sumirprimus
#12831 Re: Sirija vol. 2
izvor?
jebo izvor...
jebo izvor...
- arman1
#12832 Re: Sirija vol. 2
Nije ni blog nije ni twit ni FB. Tkve izvore pravi i moja komšinica Šemsa, a od škole ima 4 osnovne.sumirprimus wrote:izvor?
jebo izvor...
-
sumirprimus
#12833 Re: Sirija vol. 2
aaaa tako dakle...arman1 wrote:Nije ni blog nije ni twit ni FB. Tkve izvore pravi i moja komšinica Šemsa, a od škole ima 4 osnovne.sumirprimus wrote:izvor?
jebo izvor...
jok nego drito s terena jele
-
sumirprimus
#12834 Re: Sirija vol. 2
da ti je da kazes, povjerljiv info...al kako ce bit povjerljiv kad ga prisipas na netu... 
- arman1
#12835 Re: Sirija vol. 2
A što to tebe toliko tangira kad si prije 10 dana rekao da nečeš replicirati na moje postove.sumirprimus wrote:aaaa tako dakle...arman1 wrote:Nije ni blog nije ni twit ni FB. Tkve izvore pravi i moja komšinica Šemsa, a od škole ima 4 osnovne.sumirprimus wrote:izvor?
jebo izvor...
jok nego drito s terena jele
-
sumirprimus
#12836 Re: Sirija vol. 2
nekad mi dodje jebiga... da repliciram...
kupis odnekle,legitimno je pitat oklen kupis?
- arman1
#12837 Re: Sirija vol. 2
Sa raznih izvora, a najvjerodostojni je poluzvanični portal ruske vojske, na forumu ima par likova koji imaju svježe vijesto(često i prije nego se dese). Ima dosta slika ali su zaštićene od skidanja, i tekst je nemoguće kopirati. Ima tu i bobmbastičnih vijesti i prića koje je teško povjerovati.sumirprimus wrote:nekad mi dodje jebiga... da repliciram...
Malo je problem što sam prije rata učio ruski, a gugle nije plaho od pomoći sa slengom. Bude tu i vijesti od raje s terena ali i oni su često informisani iz druge ruke.
- Mlohavi
#12838 Re: Sirija vol. 2
Smijesno malo za ovoliku galamu.Hassan Ridha @sayed_ridha 2m2 minutes ago
#SOHR: Since start of #DeirEzzor offensive, #SAA have lost 120 soldiers, 40 of them were executed, #IS has lost 70, 28 were suicide bombers
-
sumirprimus
#12839 Re: Sirija vol. 2
tako reci...arman1 wrote:Sa raznih izvora, a najvjerodostojni je poluzvanični portal ruske vojske, na forumu ima par likova koji imaju svježe vijesto(često i prije nego se dese). Ima dosta slika ali su zaštićene od skidanja, i tekst je nemoguće kopirati. Ima tu i bobmbastičnih vijesti i prića koje je teško povjerovati.sumirprimus wrote:nekad mi dodje jebiga... da repliciram...
Malo je problem što sam prije rata učio ruski, a gugle nije plaho od pomoći sa slengom. Bude tu i vijesti od raje s terena ali i oni su često informisani iz druge ruke.
ruski botovi
- arman1
#12840 Re: Sirija vol. 2
Nigdje veze. I na jednoj i na drugoj strani su gubici veći, znatno s tim što su daešovci ispali supermeni . Jurišaju na prekaljene borce od kojih su neki i luđi od njih i da imaju manje gubitaka. Ovo može samo u vicu.Mlohavi wrote:Smijesno malo za ovoliku galamu.Hassan Ridha @sayed_ridha 2m2 minutes ago
#SOHR: Since start of #DeirEzzor offensive, #SAA have lost 120 soldiers, 40 of them were executed, #IS has lost 70, 28 were suicide bombers
Duck je postavio slike skladišta koje su zauzete. Bilo bi dobro da postavi najnovije slike istog skladišta, a budućeg olimpijskog bazena.
- Mlohavi
#12841 Re: Sirija vol. 2
Hoce ovo da se desi kad pratis likove "koji imaju svježe vijesto(često i prije nego se dese)".arman1 wrote:
Nigdje veze. I na jednoj i na drugoj strani su gubici veći, znatno s tim što su daešovci ispali supermeni . Jurišaju na prekaljene borce od kojih su neki i luđi od njih i da imaju manje gubitaka. Ovo može samo u vicu.
Duck je postavio slike skladišta koje su zauzete. Bilo bi dobro da postavi najnovije slike istog skladišta, a budućeg olimpijskog bazena.
Itekako je moguce ako ti ne promakne ovih 30tak bombasa samoubica, tenkovi punjeni eksplozivom i ostatak koreografije koja prati ISILove napade. Brko i njegovi su se pokazali nebrojeno puta, al' nedO im Allah da nemaju bombardere na nebu.
-
sumirprimus
#12842 Re: Sirija vol. 2
bog te gdje nadje 30ak? ko na traci,nemoguce da su sve dobrovoljci?
- Mlohavi
#12843 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:bog te gdje nadje 30ak? ko na traci,nemoguce da su sve dobrovoljci?
To su valjda oni s eksplozivnim prslucima koji se raznose kad nema izlaza il' kad su tesko ranjeni. Barem prema nekim fotografijama koje sam vidio mislim da je o njima rijec a ne o vozacima VBIEDova.#SOHR: Since start of #DeirEzzor offensive, #SAA have lost 120 soldiers, 40 of them were executed, #IS has lost 70, 28 were suicide bombers
- asurbanipal
#12844 Re: Sirija vol. 2
Challenger__ wrote:A sa druge strane "borci ISIL-a". Šta očekivati od telala terorista.ioannes wrote:"zvanični portal ratnog zločinca isama zehrudina"
Sve više mislim da se radi o klasičnom obavještajcu kojem je cilj da privuče što više "ovaca" u Iblisku državu. Čak šta više, mislim da se iza njegovog profila krije nekoliko osoba. Inače, dosta raje koja nije učlanjena čita i prati ovaj forum, pogotovo ovu temu. Ko se upeca na @savinu retoriku - magarac bio...
-
sumirprimus
#12845 Re: Sirija vol. 2
ma ko se nije upeco dosad nece ni sad...
a ko ce se upecat ,takvi i nisu na forumu...ne smiju
a ko ce se upecat ,takvi i nisu na forumu...ne smiju
- jao_situacije
#12846 Re: Sirija vol. 2
ja mislim kad bi mu provjerili ip da bi ga našli u dohiasurbanipal wrote:Challenger__ wrote:A sa druge strane "borci ISIL-a". Šta očekivati od telala terorista.ioannes wrote:"zvanični portal ratnog zločinca isama zehrudina"
Sve više mislim da se radi o klasičnom obavještajcu kojem je cilj da privuče što više "ovaca" u Iblisku državu. Čak šta više, mislim da se iza njegovog profila krije nekoliko osoba. Inače, dosta raje koja nije učlanjena čita i prati ovaj forum, pogotovo ovu temu. Ko se upeca na @savinu retoriku - magarac bio...
- Challenger__
#12847 Re: Sirija vol. 2
Polako, bolan, polako!
Sve lijepo sa citatom i izvorom
Major General Mohammed Kaddour & Brigadier General Issam Zahreddine
_______
Čemu žurba, čemu nestrpljenje...
To nije ta fotografija. Fotografija za koju se tvrdi da je od jučer, a kojom je zasut net je ova:Herr Flick wrote:To je slika sa ovog klipa od prije 10-ak danaChallenger__ wrote:Evo, pozdravlja raju:
![]()
![]()
![]()
![]()
Challenger__ wrote:
izvor - I. Sidorenko#Syria #DeirEzZor Major General Mohammed Kaddour & Brigadier General Issam Zahreddine Today. #SAA #SRG #SyrianArmy
Sve lijepo sa citatom i izvorom
_______
Čemu žurba, čemu nestrpljenje...
-
sumirprimus
#12848 Re: Sirija vol. 2
na prvu nije ista fasada,a ni sarke na prozorima... 
-
sumirprimus
#12849 Re: Sirija vol. 2
poslje tigra jos jena misterija...
dje je klaus von brkenstajn???
dje je klaus von brkenstajn???
- DuckZz
#12850 Re: Sirija vol. 2
Pobunjenici ispaljuju home-made projektile na jugu Sirije u provinciji Daraa.