Iskosiće se orlu oči na obje glave.sumirprimus wrote: zato miki srbija do tokija a dogodine u prizrenu, cik![]()
![]()
![]()
Sirija vol. 2
-
karakters
#123651 Re: Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#123652 Re: Sirija vol. 2
moze i to. mir i ljubav...Nadzornik wrote:Smo nek se nepuca Sumi,sve ostalo je nebitno...sumirprimus wrote:gdje se super zivjelo?![]()
ko kaze? nasi gastarbajteri il ovi nazovi analiticari novinari![]()
kako se moze super zivjet u zatvorenim diktaturama???ozbiljno? kako nadodjete na to?
al da srbija odustane od svojih pretenzija
inace jbo nek se ne puca pa na foru rinaka vam jarane vise
-
sumirprimus
#123653 Re: Sirija vol. 2
ja sam vec u republici banovici ..da vidis koji su banovicani u tuzli bog teNadzornik wrote:Sumi,mogao bi ti iz Tokija pravac za Banovice.sumirprimus wrote:
zato miki srbija do tokija a dogodine u prizrenu, cik![]()
![]()
![]()
Sjasi vise sa Srbije i Kosova na ovoj temi....
- muhafuca
#123654 Re: Sirija vol. 2
Samo mi reci onda jel se po tebi u Jugoslaviji dobro ili lose zivjelo - a isto diktatura bilasumirprimus wrote:gdje se super zivjelo?![]()
kako se moze super zivjet u zatvorenim diktaturama???ozbiljno? kako nadodjete na to?
cisto da vidim mentalni sklop s kojim pricam
- sto se tice zatvora - u Saudiji glave lete i dan danas bukvalno (stotinjak godisnje) al su ti oni OK skroz
kako to? analiticar
-
sumirprimus
#123655 Re: Sirija vol. 2
jbo orla. ne volim ga ni na slicikarakters wrote:Iskosiće se orlu oči na obje glave.sumirprimus wrote: zato miki srbija do tokija a dogodine u prizrenu, cik![]()
![]()
![]()
-
karakters
#123656 Re: Sirija vol. 2
U Jugi su nase mahaluse mogle gledati u fildzan, a da im umjesto usiju na glavama ne porastu krila.muhafuca wrote:Samo mi reci onda jel se po tebi u Jugoslaviji dobro ili lose zivjelo - a isto diktatura bilasumirprimus wrote:gdje se super zivjelo?![]()
- sto se tice zatvora - u Saudiji glave lete i dan danas bukvalno (stotinjak godisnje) al su ti oni OK skroz
kako to? analiticar
-
sarajevoxxxx
#123657 Re: Sirija vol. 2
Rusija: Turska kupovina američkih sistema Patriot, neće utjecati na nas dogovor sa Turskom u vezi kupovine naših sistema S-400
Cheli smijem li dignuti palac na ovo saopćenje Kremlja
-
sumirprimus
#123658 Re: Sirija vol. 2
muhafuca wrote:Samo mi reci onda jel se po tebi u Jugoslaviji dobro ili lose zivjelo - a isto diktatura bilasumirprimus wrote:gdje se super zivjelo?![]()
kako to? analiticar
juga je bila dobra ideja. i nikad se u tako kratkom vremenu balkanci nisu toliko emapncipirali ko za vrijeme juge. iako je imala nedostataka bila je raj za ovu sad krnjavinu od nacional sovinistickih torova.s tim da su je ujebali srpski i hrvatski nacionalizam
nisu vjerovali iskreno u tu utopiju drzavu juznih slovena na jednakim osnovama. pokazalo se na kraju.da se demokratizirala do kraja sad bi svi bili u eu.a i plus ne bi srbija bila saucesnik u agresiji i genocidu i hrvatska kriva za UZP
- muhafuca
#123659 Re: Sirija vol. 2
CIA bilten nije nimalo zadovoljan Trumpovom odlukom o povlacenju iz Sirije

Trump’s surprise Syria pullout is a giant Christmas gift to our enemies
Code: Select all
https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/trumps-surprise-syria-pullout-is-a-giant-christmas-gift-to-our-enemies/2018/12/19/c032c7e4-03ae-11e9-b6a9-0aa5c2fcc9e4_story.html?utm_term=.e2f4ef3263a9
-
karakters
#123660 Re: Sirija vol. 2
De, dosta je vala onaj iz treće smjene saopštavo.sarajevoxxxx wrote:Rusija: Turska kupovina američkih sistema Patriot, neće utjecati na nas dogovor sa Turskom u vezi kupovine naših sistema S-400![]()
![]()
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#123661 Re: Sirija vol. 2
Potpuno nebitna stvar.sarajevoxxxx wrote:Rusija: Turska kupovina američkih sistema Patriot, neće utjecati na nas dogovor sa Turskom u vezi kupovine naših sistema S-400![]()
![]()

Ako do ovoga dođe, e, to je gigantska stvar za Siriju i regiju Bliskog istoka.
- muhafuca
#123662 Re: Sirija vol. 2
Eh tako su isto i Sirija i Libija bile isto - u svom okruzenju najemacipovaniji - i o tome sam ti i pricaosumirprimus wrote:muhafuca wrote:Samo mi reci onda jel se po tebi u Jugoslaviji dobro ili lose zivjelo - a isto diktatura bilasumirprimus wrote:gdje se super zivjelo?![]()
kako to? analiticarcuj analticar pa nisam tolko cucno. bolje kotiraju varioci od balkankih nazov analiticara i novinara provjeri zapadno trziste
![]()
juga je bila dobra ideja. i nikad se u tako kratkom vremenu balkanci nisu toliko emapncipirali ko za vrijeme juge. iako je imala nedostataka bila je raj za ovu sad krnjavinu od nacional sovinistickih torova.s tim da su je ujebali srpski i hrvatski nacionalizam![]()
nisu vjerovali iskreno u tu utopiju drzavu juznih slovena na jednakim osnovama. pokazalo se na kraju.da se demokratizirala do kraja sad bi svi bili u eu.a i plus ne bi srbija bila saucesnik u agresiji i genocidu i hrvatska kriva za UZP
Jedino je mozda Liban bio emancipovaniji. Tj generalno najemancipovaniji.
- Nadzornik
#123663 Re: Sirija vol. 2
Cini se da je Can Polat primio insajderske informacije o povlacenju SAD iz Sirije pa je brze bolje pozurio da ukloni izjave u
vezi sa Rusijom...
Istog dana su se satali predstavnici YPG i SAA u gradu Ain Issa...
It seems Polat Jan received an insider information on US troop withdrawal and hurried to remove his statements regarding Russia On the same day there were claims that Syrian and PYD delegations met in Ain Issa town.
Pokusavam da ih zalim ali ne ide....
vezi sa Rusijom...
It seems Polat Jan received an insider information on US troop withdrawal and hurried to remove his statements regarding Russia On the same day there were claims that Syrian and PYD delegations met in Ain Issa town.
-
karakters
#123664 Re: Sirija vol. 2
Jel to Crna ruka?Challenger_ wrote:Potpuno nebitna stvar.sarajevoxxxx wrote:Rusija: Turska kupovina američkih sistema Patriot, neće utjecati na nas dogovor sa Turskom u vezi kupovine naših sistema S-400![]()
![]()
Ako do ovoga dođe, e, to je gigantska stvar za Siriju i regiju Bliskog istoka.
-
karakters
#123665 Re: Sirija vol. 2
Žali Kikija, na tu tugu se ne moze ne zaplakati.Nadzornik wrote:Cini se da je Can Polat primio insajderske informacije o povlacenju SAD iz Sirije pa je brze bolje pozurio da ukloni izjave u
vezi sa Rusijom...![]()
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#123666 Re: Sirija vol. 2
Mani me, života ti, balkasnkih asocijacija na ovoj temi. Udaviste s tim, ti i Sumir.karakters wrote:Jel to Crna ruka?
_____
- Nadzornik
#123667 Re: Sirija vol. 2
Macron must be really offended now...Challenger_ wrote:- Francuska, naravno, niti je konsultovana niti službeno obavještena o ovoj odluci:
French diplomatic source: France was not consulted with, or warned about the US decision to withdraw troops from Syria.
-
karakters
#123668 Re: Sirija vol. 2
Ma nisam se tebi ni obratio, vise sam te iskoristio kao kontekstChallenger_ wrote:Mani me, života ti, balkasnkih asocijacija na ovoj temi. Udaviste s tim, ti i Sumir.karakters wrote:Jel to Crna ruka?
_____
-
sumirprimus
#123669 Re: Sirija vol. 2
PARADIGMA!Challenger_ wrote:Mani me, života ti, balkasnkih asocijacija na ovoj temi. Udaviste s tim, ti i Sumir.karakters wrote:Jel to Crna ruka?
_____
pfleger ima i do 20 eura dnevnicu pa ti vidi
auu prebaci notrmu ,satnicu ba
-
karakters
#123670 Re: Sirija vol. 2
Žuti prsluk, žuti pojas u Siriji.Nadzornik wrote:Macron must be really offended now...Challenger_ wrote:- Francuska, naravno, niti je konsultovana niti službeno obavještena o ovoj odluci:
French diplomatic source: France was not consulted with, or warned about the US decision to withdraw troops from Syria.
Tonu.
- dragma
- Vozim: Pješe
#123671 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:proda ih lik za dva tendera auuuh
dobro je da nasi politicari ne znaju engleski![]()
-
karakters
#123672 Re: Sirija vol. 2
Ja mislim da se on prezivao Šreder, a ne Pfleger.sumirprimus wrote:PARADIGMA!Challenger_ wrote:Mani me, života ti, balkasnkih asocijacija na ovoj temi. Udaviste s tim, ti i Sumir.karakters wrote:Jel to Crna ruka?
_____![]()
pfleger ima i do 20 eura dnevnicu pa ti vidi![]()
auu prebaci notrmu ,satnicu ba18 da ne lutas
-
sumirprimus
#123673 Re: Sirija vol. 2
[quote="muhafuca"][quote="sumirprimus"]
jeko bio libija? pa ti su piskili u posude i drzali ih ispod kreveta i to na vrhuncu gadafijevog crnodolarizma
jeko bio libija? pa ti su piskili u posude i drzali ih ispod kreveta i to na vrhuncu gadafijevog crnodolarizma
-
sumirprimus
#123674 Re: Sirija vol. 2
s obzirom na prosjek plate u fbih i rs kao i u mrklom vilajetu zvanom uza srbija brez kosova.. i ja bih se smejaokarakters wrote: Ja mislim da se on prezivao Šreder, a ne Pfleger.
-
karakters
#123675 Re: Sirija vol. 2
Od strahasumirprimus wrote: jeko bio libija? pa ti su piskili u posude i drzali ih ispod kreveta i to na vrhuncu gadafijevog crnodolarizma