Šta je neideološki cilj gađanja džamija,pijaca,bolnica i trgova??Opetja033 wrote:Gadjanje bolnice, dzamije, trga, pijace je kolateralna steta? I meni kazes da budem realan... Jbg. Upravo o ovome govorim.ioannes wrote:Opetja033 wrote:Hoce li mi samo neko pokusati objasniti po cemu je to @saxxxx gori ili zlobniji forumas od onih koji negiraju masakre pocinjene nad civilima Doume, Ist. Ghoute? Negiraju masakre koje citav svijet priznaje.
Hoce li mi neko objasniti zasto je on gori forumas od onih koji negiraju ili neosudjuju ruske masakre nad sirijskom djecom po skolama?
Hoce li mi neko pokusati objasniti zasto je on gori od onih koji nisu bili u stanju ni osuditi zlocinacko izgladnjavanje Madaye ili onih koji su nalazili milion i jedno opravdanje za to?
Njega sada prozivaju licemjerni forumasi ciji svaki drugi komentar vrijedja inteligenciju i zdrav razum, negirajuci masakre nad civilima a koji su pocinjeni od strane Assadove i ruske avijacije.
I sada oni, od svih, imaju obraza biti najglasniji i optuzivati @saxxxa za negiranje jasnih stvari?
Ponovo se pocinje sa duplim arsinima i pokazivanjem prsta na samo jednu stranu a totalno se zanemaruju identicni ili cak i gori komentari koje ovdje bacaju pojedini forumasi koji podrzavaju Assada/Rusiju.
Dajte molim vas. Sad su pojedinci lafo sokirani a iste stvari ili pisu ili presucuju kada je u pitanju druga strana. Povraca mi pojedinih forumasa i njihovog licemjerja.
Čovječe božiji jel tebi jasna razlika u definiciji jednog masakra i koletaralnih žrtava?
Pa gdje su masakri Sirijske Vojske a gdje Isila?
Budi realan...
PRVI sam na ovoj temi jucer napisao da Daeshovci ubijaju bukvalno sve sto im se nadje na putu u Zouru, ali nemoj mi na erende kora.
Sirijski rat je u drugom redu isto informacijski rat ,gdje se pokušava ovladati javnim mjenjem u tom pogledu je zapadnjačka strana ubjedljivo jača i tek će historičari nakon nekoliko godina početi razvrstavati stvari i onda će nam svima sve biti jasnije....