Black swan wrote:ne podržavam ustaše, ali
Tako i ovi moji kazu,ne podrzavamo cetnike ali...
Black swan wrote:ne podržavam ustaše, ali
Ja se na bavim tobom, niti me zanimaš kao ličnost, zašto si ti toliko opterećen savoxom? Imaš temu drži se temu, ti nisi u stanju napisati jedan post bez vrijeđanja i etiketiranja.karakters wrote:sarajevoxxxx wrote: Ma jok, građani Mosula i Raqqe molili da ih Amerikanci i Rusi zatrpaju sa milion tona betona, a i par stotina Isilovaca nije zauzelo milionski Mosul prek noći, bilo je tu dva dana žestokih borbi, i nekoliko zarobljenih, i skoro nijedan poginuli![]()
Pa u čemu je problem. ISIL-glas naroda. Savox-glas ISIL-a
Zašto savox u trećem licu, koji si ti od četvorice, savoxx, savoxxx, savoxxxx, a ne savox?sarajevoxxxx wrote:
Ja se na bavim tobom, niti me zanimaš kao ličnost, zašto si ti toliko opterećen savoxom? Imaš temu drži se temu, ti nisi u stanju napisati jedan post bez vrijeđanja i etiketiranja.
karakters wrote:Zašto savox u trećem licu, koji si ti od četvorice, savoxx, savoxxx, savoxxxx, a ne savox?sarajevoxxxx wrote:
Ja se na bavim tobom, niti me zanimaš kao ličnost, zašto si ti toliko opterećen savoxom? Imaš temu drži se temu, ti nisi u stanju napisati jedan post bez vrijeđanja i etiketiranja.
sarajevoxxxx wrote:karakters wrote:Zašto savox u trećem licu, koji si ti od četvorice, savoxx, savoxxx, savoxxxx, a ne savox?sarajevoxxxx wrote:
Ja se na bavim tobom, niti me zanimaš kao ličnost, zašto si ti toliko opterećen savoxom? Imaš temu drži se temu, ti nisi u stanju napisati jedan post bez vrijeđanja i etiketiranja.![]()
Eto vidiš.
a koji su to vasi?Nadzornik wrote:Black swan wrote:ne podržavam ustaše, ali![]()
![]()
![]()
![]()
I ti ko dijete...sumirprimus wrote:a koji su to vasi?Nadzornik wrote:Black swan wrote:ne podržavam ustaše, ali![]()
![]()
![]()
![]()
sarajevoxxxx wrote:Američki kongres potvrdio nove sankcije Rusiji zbog uplitanja u američke izbore, ruskih aktivnosti u Siriji, Krimu Itd.
https://www.zamanalwsl.net/news/article/89907
sarajevoxxxx wrote:Malo off-a....@Opetja šta ono bi na Koševu
Nije ti nista. Vjerica se sprdala sa Hatidzom. Takodje na tviteruMaystor wrote:Marija Zaharova se šprda sa bijelim kacigama:
#Zakharova: It is high time we called them #White_Masks not #White_Helmets
Ja kod četvrtog gola krenuo ka izlazu, a jest me stid bilo.dragma wrote:sarajevoxxxx wrote:Malo off-a....@Opetja šta ono bi na Koševu
Zar i ti sine Brute...![]()
@Saxxxone bolan, odreću te se preko novina
Obaveznodragma wrote:Moram ja tebe malo u svoje ruke...![]()
@Saxxxone, čim se vratim sa odmora, prvi vikend idemo zajedno na Koševo jel važi?
Mi smo vazda na zapadu, ispod svečane lože, sve moja raja, extra ekipa, ja svoju malu princezu vodim uvjek sa sobom na tekmu, treba djete od malena usmjeravati na pravi put![]()
Uspoređivati r. Hatidžu sa fotoreporterima el-kaide je isti nivo "poštovanja" koji je prema r. Hatidži demonstrirao tviteraš Rajko Vasić.insomnia78 wrote:Nije ti nista. Vjerica se sprdala sa Hatidzom. Takodje na tviteruMaystor wrote:Marija Zaharova se šprda sa bijelim kacigama:
#Zakharova: It is high time we called them #White_Masks not #White_Helmets