Sirija vol. 2
- Challenger__
#11051 Re: Sirija vol. 2
Još se čude, kao kako to da nas gađaju. Mi, pošetna i čestita Al Qaeda i naš "sud"...

-
cbrt
#11052 Re: Sirija vol. 2
Koja si ti budala...religiozni sud (čitaj sopstvenu linkovanu stranicu) a pre svega zatvor. Ubili su ljude koje je Nusra zatvorila!!!? Prosto neverovatno...
- Challenger__
#11053 Re: Sirija vol. 2
Al Qaeda, Al Nusra, nema dalje.
______
______
- Kikibombona
#11054 Re: Sirija vol. 2
A nista Saxxxu nisi prigovorio zato sto nigdje nije naveo da je gadjan i pogodjen objekat Al Nusre i da je u napadu poginuo veliki broj boraca Nusra fronta?cbrt wrote:Koja si ti budala...religiozni sud (čitaj sopstvenu linkovanu stranicu) a pre svega zatvor. Ubili su ljude koje je Nusra zatvorila!!!? Prosto neverovatno...
Citajuci njegov komentar mislio sam da su stradali iskljucivo civili, da je pogodjen civilni objekat. Tek iz Chelijevog komentara vidim da su gadjali i pogidili zgradu Nusre.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#11055 Re: Sirija vol. 2
Kad izgubite snagu ikakvog argumenta vrijeđate. Valjda to taku u NP. S, P i šire istočno od Drine.cbrt wrote:Koja si ti budala...religiozni sud (čitaj sopstvenu linkovanu stranicu) a pre svega zatvor. Ubili su ljude koje je Nusra zatvorila!!!? Prosto neverovatno...
- Challenger__
#11056 Re: Sirija vol. 2
Mogu samo da pjene, da crkavaju ili eksplodiraju od muke. Samo polako.
- Co0l
#11057 Re: Sirija vol. 2
A dobro,navikli smo da se bolnice,pekare,pijace,stambeni blokovi,raskrsnice i slicno smatraju legitimnim metama,zasto ne bi i sud i zatvor u kojem su zatvoreni oni koji se ne slazu sa Nusrinim serijatom.
-
Akibh
#11058 Re: Sirija vol. 2
Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!Challenger__ wrote:Zamisli ti to da se pravi skandal kada savezničke snage tokom II sv. rata razvale zgradu "suda" SS-formacija...
Ha,ha, koji jad.
Jebe mi se i za nusru i za Isil i za hezbolah, dabogda svi poginuli ali ne dozvolite izljeve ovakvog fasizma.
Djeca umiru od gladi, ovi se zezaju i prave konstrukcije...
- Co0l
#11059 Re: Sirija vol. 2
Dobro nisu poceli na forum lijepit fotke hrane i pica ko oni debili po drustvenm mrezama.
- arman1
#11060 Re: Sirija vol. 2
Stislo, zafalilo iumjerenih terorista. Apaurin pomaže.Akibh wrote:Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!Challenger__ wrote:Zamisli ti to da se pravi skandal kada savezničke snage tokom II sv. rata razvale zgradu "suda" SS-formacija...
Ha,ha, koji jad.
Jebe mi se i za nusru i za Isil i za hezbolah, dabogda svi poginuli ali ne dozvolite izljeve ovakvog fasizma.
- arman1
#11061 Re: Sirija vol. 2
Co0l wrote:Dobro nisu poceli na forum lijepit fotke hrane i pica ko oni debili po drustvenm mrezama.

Bujrum
- Kikibombona
#11062 Re: Sirija vol. 2
Vijestiummeta

...a mudzahidi su se vratili sigurni!Jedan broj vojnika Hilafeta je upao u selo Kurra Kawzak, koje se nalazi sjeverno od Sarina i istočno od rijeke Eufrat, gdje su se sukobi unutar naselja nastavili u trajanju od nekoliko sati. Vojnici Hilafeta su pogodili otpadnike i ubili više njih, nakon što je kršćanska koalicija borbenim avionima greškom bombardovala položaje ateista unutar sela sa 3 zračna napada. Tako je Allah dao da sami sebe unište, dok su se vojnici Hilafeta vratili sigurni i bez povreda. Također, vojnici Hilafeta su pokrenuli napade na položaje PKK otpadnika, ciljajući njihove lokacije teškim topovima, minobacačkim granatama i teškim mitraljezima, omogućujući grupama za napad da napreduju prema svojim rasutim pozicijama u selima koja okružuju El-Faruk branu. Akcija je izazvala ubijanje više od 10 otpadnika i oko 30 povrijeđenih, a mudžahidi su se vratili sigurni.
- fosna2014
#11063 Re: Sirija vol. 2
Toliko stranaca, toliko naoruzanja, toliko poginulih i ovi se jos uvijek nadaju nekoj demokratiji. Nasjeli kao Mia Khalifa na neku stvar.
- Challenger__
#11064 Re: Sirija vol. 2
Akibh wrote:Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!
Lažeš, lažeš. Niti se ja smijem stradanju civila niti si ti neutralan. Niti sam fašista i to si slagao. Fašisti su tvoji sirijski favoriti, a ti pjeni i prijavljuj do zore.
- fosna2014
#11065 Re: Sirija vol. 2
Sto se pobunjenici ne predaju i napuste borbu? Sto ne dozvole normalan zivot u gradu i sto se skrivaju se iza civila? Kakva je to borba? Nemaju nikakve sanse, neka puste civile i oni neka krepaju od gladi ako im se bori.Akibh wrote:Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!Challenger__ wrote:Zamisli ti to da se pravi skandal kada savezničke snage tokom II sv. rata razvale zgradu "suda" SS-formacija...
Ha,ha, koji jad.
- Co0l
#11066 Re: Sirija vol. 2
Nisam ja ni sumnjao da ces se ti identifikovati sa gorenavedenim moralnim patuljcima.arman1 wrote:Co0l wrote:Dobro nisu poceli na forum lijepit fotke hrane i pica ko oni debili po drustvenm mrezama.
Bujrum
-
sarajevoxxxx
#11067 Re: Sirija vol. 2
U jučerašnjem napadu u gradu Ma'arrat al-Numanu poginuo je i veliki broj civila koji su se u trenutku bombardovanja našli u zgradi suda. Neko u posjeti pritvorenima neko iz nekog drugog razloga jer se radilo o sudu ne samo o zatvoru.
Također stradali su i zatvorenici koji su se nalazili u zatvoru a koji je smješten u zgradi suda.
Do sada je 96 osoba poginulo. Veliki broj je ranjen, mnogi su ostali bez djelova tijela. Sve u svemu još jedan u nizu od mnogobrojnih masakara sirijskog režima i Rusa.
Rusi i režim ista škola. Rusi žele da naprave od Sirije novu "Čečeniju". Pobiti, poklati, sve živo spaliti a na vlas dovesti nekog sirijskog "Sisija" ili bar što duže zadržati masovnog ubicu Al Asada na vlasti.
Također stradali su i zatvorenici koji su se nalazili u zatvoru a koji je smješten u zgradi suda.
Do sada je 96 osoba poginulo. Veliki broj je ranjen, mnogi su ostali bez djelova tijela. Sve u svemu još jedan u nizu od mnogobrojnih masakara sirijskog režima i Rusa.
Rusi i režim ista škola. Rusi žele da naprave od Sirije novu "Čečeniju". Pobiti, poklati, sve živo spaliti a na vlas dovesti nekog sirijskog "Sisija" ili bar što duže zadržati masovnog ubicu Al Asada na vlasti.
-
Akibh
#11068 Re: Sirija vol. 2
Ok, poslani mailom print screenovi FMUP-u sa molbom da nesto ucine, nadam se da hoce...Challenger__ wrote:Akibh wrote:Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!
Lažeš, lažeš. Niti se ja smijem stradanju civila niti si ti neutralan. Niti sam fašista i to si slagao. Fašisti su tvoji sirijski favoriti, a ti pjeni i prijavljuj do zore.
Vasa segacina sa patnjama civila je prevrsila sve granice.
-
sarajevoxxxx
#11069 Re: Sirija vol. 2
Čovjek je u pravu. Svaki Asadov masakr pravdaš što je zaista bolesno. Pitao sam te za onu djevojčicu danas u Istočnoj Guti što su je izvadili ispod ruševina, je li i onaj snimak fabrikovan nisi mi odgovorio.Challenger__ wrote:Akibh wrote:Dajte administracijo, ima li iko da zaustavi ovog fasistu i psihopatu, masakrirano je 50 civila, on se krevelji dva dana!
- Arteta
#11070 Re: Sirija vol. 2
Niko da osudi pobunjenika zato što su ljude zatvorili.
- Challenger__
#11071 Re: Sirija vol. 2
Svoje upise sa teme kopiraj pa se prijavi. Nije ti ovo sud AQ nego BiH.Akibh wrote:Ok, poslani mailom print screenovi FMUP-u sa molbom da nesto ucine, nadam se da hoce...
Vasa segacina sa patnjama civila je prevrsila sve granice.
- fosna2014
#11072 Re: Sirija vol. 2
#Syria #Latakia #Lattakia #Selma Almost completely surrounded, Salma Under Fire From All Sides, The Fall of Salma Is No Longer Far away,
- Challenger__
#11073 Re: Sirija vol. 2
Simpatizer terorista u Siriji će mene da prijavljuje.
Izgubljeno u vremenu i prostoru.
______
Izgubljeno u vremenu i prostoru.
______
-
cbrt
#11074 Re: Sirija vol. 2
Nisi ti za policiju, ti si za jednu drugu ustanovu...
- fosna2014
#11075 Re: Sirija vol. 2
Pobunjenici u Salmi u panici. Najavljuju skori pad grada ukoliko ubrzo ne stigne pomoc.