Sirija vol. 2

Locked
MMM1977

#10126 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

insomnia78 wrote:
MMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.

Mislim da ti samo kontriraš Cheliju a da to nisu tvoji stavovi.
Jebe mi se za KSA, cuj drzim stranu KSA :lol:
Sektastvo? :lol:
Smjesno je, mada okolnosti nisu takve, kako su se sektasi upalili
Opravdava se sve ono sto se svim drugima spocitava i onda isti ti dodju Savoxa napadati
:lol: :lol: :lol:
Dvije strane iste medalje
Kako god.
MMM1977

#10127 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

nixon69 wrote:
Mlohavi wrote: Svakako imam namjeru osloboditi se citanja postova nekih mracnjaka, pocinjem s tobom, bismillah. 8)
Da samo znas kako mene zaboli neka stvar u vezi tvoje odluke. :D
Izmedu ostalog,ako su familije sa njima i podrzavaju ih,onda ni oni nisu nista bolji.
Samo mi je zao djece,jer oni neznaju nista,niti su sta Bogu skrivili a ostatak sve pokokat.
Ti si zreo za psihijatrijski nadzor 24/7/365.
Co0l

#10128 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Nasraselah:
Asad je za Saude Gandi!
insomnia78

#10129 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Nakon prijetnji Izraelu evo sada i Saudima
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovare
Challenger__

#10130 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Mlohavi wrote:
sarajevoxxxx wrote:''Osveta za šejha Nimra- Brigade Hezbollaha'' - Iranski projektili kojima se bombarduju sirijski civili.
Stvarno nema smisla jbt...
Ovo na fotografiji je neko improvizovano govno poput onih koje su pobunjenici upotrijebili u stotinama, gdje bas ovi da odmah ciljano po civilima. :-)
Cak mislim da sam na snimcima iz Seikh Maksud vidio vozilo na koje je postavljeno ovo ili slicno sranje.
Ama, Mlohavi... Nema granica nekim ljudima.
insomnia78

#10131 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

MMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.

Posto vidim da vec dva puta provlacis tu teoriju, po cemu je to KSA glavni krivac za terorizam u Fr?
I zasto je francuska vlada ne otnaci takvom nego potpisuju ugovore o saradnji i to onoj koja se vecinom tice oruzja
Challenger__

#10132 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Opa!!! Nassrallah: Najveći džihad danas je ustati protiv Sauda!
- #Nasrallah: The greatest jihad today is standing against Āl Saud
Co0l

#10133 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

:lol: :lol:
Challenger__

#10134 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Ovako je završio govor...
- #Nasrallah: The response to Al-Nimr's execution should be like Zaynab's ع response to Yazid
- #Nasrallah: History has shown that a regime that loses its mind has reached its final stage/end
Ende.
MMM1977

#10135 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

insomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovare
Eto Saudi će nekoga uništiti :skoljka: A Izrael je stari neprijatelj, znaju oni kako izaći na kraj sa njima - dokazano. A da ne govorimo da ovo nije rat Hezbollah vs KSA nego bi bio rat Iran vs KSA. I da hoce više direktno ući u ring a ne uvijek u rukavicama i preko posrednika.
Co0l

#10136 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Also sprah Nasralah.
Em2r

#10137 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Prijatelj izraela je moj prijatelj. Tako on funkcionise. A njegovi pobili vise jevreja nego svi muslimani ikad.
MMM1977

#10138 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

insomnia78 wrote:

Posto vidim da vec dva puta provlacis tu teoriju, po cemu je to KSA glavni krivac za terorizam u Fr?
I zasto je francuska vlada ne otnaci takvom nego potpisuju ugovore o saradnji i to onoj koja se vecinom tice oruzja
Zato sto su ideološki temelj ISILovog terorizma i sto su glavni finansijer istih. Čudi me sto to pitas.
sarajevoxxxx

#10139 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Je li Nasrallah spomenuo one tri milijarde dolara koje je dobio od Saudije? Šta kaže kako su izdržali taj silni teret raspodjele keša sa libanonskom vladom? Je li bilo žrtava?
MMM1977

#10140 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

Co0l wrote:Also sprah Nasralah.
:lol: Legendo, ovo me baš nasmijalo.

Evo glasnogovornika terorizma ponovo jaše.
exliberal-ex

#10141 Re: Sirija vol. 2

Post by exliberal-ex »

Challenger__ wrote:
exliberal-ex wrote:jel moze jedna molba moze bilo ko da odgovori, da objasni jednom kjafiru

ko su te neoharidzije, takfirdzije....ja fakat nemam pojma kad vi pricate...ja znam da imaju sije i suni...i dan danas brkam ko je ko ali tek kad pocnete sa ovim novim nazivima ja sam kompletno zbunjen...neznam ko koga da izvinete jebe...
Napisao sam, jesi li pročitao?
Jesam , zahvaljujem
Fidel_Sa

#10142 Re: Sirija vol. 2

Post by Fidel_Sa »

MMM1977 wrote:
insomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Eto Saudi će nekoga uništiti :skoljka: A Izrael je stari neprijatelj, znaju oni kako izaći na kraj sa njima - dokazano. A da ne govorimo da ovo nije rat Hezbollah vs KSA nego bi bio rat Iran vs KSA. I da hoce više direktno ući u ring a ne uvijek u rukavicama i preko posrednika.
Ko da udje direktno u sukob, saudi?? :-) :-) :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :serbo: Ubise puru u njima oni sandalicari, a sta bi im tek Hezb. i malo jaci igraci uradili :run:
Arteta

#10143 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

insomnia78 wrote:
Arteta wrote:
insomnia78 wrote: Taman ko i politika ostalih velikih
Vole
Meni djeluju kao rijetko veliki supci, ali izgleda da su takvi najbolji politicari.

Djeluje mi da je Ragbi popularan skoro kao i fudbal, stadioni su puni, a klubovi imaju tradiciju i navijacku bazu, pa me zivo zanimo koliko je popularan tamo.
Poprilicno
Ko sto si vec primjetio dosta, dosta popularan :D
Nije rjetkost vidjeti malu djecu u parku da igraju neku verziju ragbija
Koliko cesto se u medijima spominje Sirija kao bivsa kolonija Francuske po pitanju "treba li bi", "morali bi" il itako nesto?

Liga im je u Ragbiju najjaca, u fudbalu Reprezentacija ce sigurno biti u vrhu kada je pitanje buducnosti, kosarka takodje, rukomet da ne spominjemo, odbojka isto. U boksu su dobili prvaka amaterskog prvestva u superteskoj.
Polako ali sigurno bi mogli da postanu najjaca sportska sila u Evropi. :thumbup:
MMM1977

#10144 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

Fidel_Sa wrote:
MMM1977 wrote:
Ko da udje direktno u sukob, saudi?? :-) :-) :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :serbo: Ubise puru u njima oni sandalicari, a sta bi im tek Hezb. uradio :run:
Ih ne znaš ti sa su oni oformili koaliciju, Pakistan, Malezija, Džibuti i otaj rad :lol:
sarajevoxxxx

#10145 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Fidel_Sa wrote:
MMM1977 wrote:
Ko da udje direktno u sukob, saudi?? :-) :-) :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :serbo: Ubise puru u njima oni sandalicari, a sta bi im tek Hezb. i malo jaci igraci uradili :run:
Gluposti i jedan stereotip o Saudijcima o čemu ti živ bio? Izuzetno hrabri i borbeni, možda ne sa toliko vojnog iskustva kao Hezbollah ili Huti, ali evo tu je Jemen, počeli su učiti.

A prave kukavice, zapravo najveće na svijetu, su Hezbollah, i Iranci. Nisam vidio većih kukavica, nesposobnije vojske, ljudskog otpada odavno. Davno su pretekli Izrael u zlu. Da im Allahg dragi da ono što su zaslužili.

Ubice djece, sirijskih civila, za svako dijete će odgovarati ako Bog da. Ako ne ispred međunarodnih sudova, onda ih u ratu čeka ono što su zaslužili.
MMM1977

#10146 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

sarajevoxxxx wrote: Gluposti i jedan stereotip o Saudijcima o čemu ti živ bio? Izuzetno hrabri i borbeni, možda ne sa toliko vojnog iskustva kao Hezbollah ili Huti, ali evo tu je Jemen, počeli su učiti.

A prave kukavice, zapravo najveće na svijetu, su Hezbollah, i Iranci. Nisam vidio većih kukavica, nesposobnije vojske, ljudskog otpada odavno. Davno su pretekli Izrael u zlu. Da im Allahg dragi da ono što su zaslužili.

Ubice djece, sirijskih civila, za svako dijete će odgovarati ako Bog da. Ako ne ispred međunarodnih sudova, onda ih u ratu čeka ono što su zaslužili.
O moj bože s kime dijelim zrak....
asurbanipal

#10147 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

MMM1977 wrote:
Zato sto su ideološki temelj ISILovog terorizma i sto su glavni finansijer istih. Čudi me sto to pitas.

Govorio zidu ili njemu. Vidiš da je i on na strani vehabijskih terorista.
Co0l

#10148 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

sarajevoxxxx wrote:Je li Nasrallah spomenuo one tri milijarde dolara koje je dobio od Saudije? Šta kaže kako su izdržali taj silni teret raspodjele keša sa libanonskom vladom? Je li bilo žrtava?
:lol:
MMM1977

#10149 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

asurbanipal wrote:
MMM1977 wrote:

Govorio zidu ili njemu. Vidiš da je i on na strani vehabijskih terorista.
Vidim i to me iznenađuje.
Challenger__

#10150 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

exliberal-ex wrote:
Challenger__ wrote:
exliberal-ex wrote:jel moze jedna molba moze bilo ko da odgovori, da objasni jednom kjafiru

ko su te neoharidzije, takfirdzije....ja fakat nemam pojma kad vi pricate...ja znam da imaju sije i suni...i dan danas brkam ko je ko ali tek kad pocnete sa ovim novim nazivima ja sam kompletno zbunjen...neznam ko koga da izvinete jebe...
Napisao sam, jesi li pročitao?
Jesam , zahvaljujem
Nema na čemu. Svaki put.
Locked