Sirija vol. 2

Locked
Herr Flick

#10026 Re: Sirija vol. 2

Post by Herr Flick »

Co0l wrote:
Challenger__ wrote:- Al Nusra šalje pojačanja u Sheik Miskin, a to tvrdi više izvora uključujući i dobro poznati, proteroristički twitteraš:
Jabhat al-Nusra reinforcements to battle regime army & shia militia attacking Shaikh Miskeen in #Dara.
@NorthernStork

Kako ide mantra lažova i klevetnika: "lokalci brane svoje domove"... :oops:
I kad ti ja kazem da spinujes u maniru pravog propagandiste,ti glumis moralistu.
To sto je neko u Nusri ne znaci da je stranac.Ne znam sta je gore,ili da to ne znas ili da znas ali namjerno spinujes.Plus sto presucujes dio da idu da brane grad od shia militia.
I sta sad ako su domaci u Al nusra frontu :-) :-) To ih i dalje cini teroristima
Co0l

#10027 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Klevetniče, lažovu. Pogledaj šta piše antiisirijski, antivladin i proteroristički izvor: "režimska vojska i šiia milicije". Ti si gori od njega.
Sta hoces da kazes,da lazu u dijelu u kojem spominju siitske milicije a u drugom dijelu ne lazu ili da vjerujes proteroristickim izvorima i smatras ih validnim,samo zato sto mislis da ti,u ovom slucaju,odgovara sta pisu? :lol:
Challenger__

#10028 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Herr Flick wrote:I sta sad ako su domaci u Al nusra frontu :-) :-) To ih i dalje cini teroristima

Kakvi domaći, pusti lažova. Nusra uglavnom ide na grad.
Co0l

#10029 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Herr Flick wrote:
Co0l wrote: I kad ti ja kazem da spinujes u maniru pravog propagandiste,ti glumis moralistu.
To sto je neko u Nusri ne znaci da je stranac.Ne znam sta je gore,ili da to ne znas ili da znas ali namjerno spinujes.Plus sto presucujes dio da idu da brane grad od shia militia.
I sta sad ako su domaci u Al nusra frontu :-) :-) To ih i dalje cini teroristima
Mozda ali onda one koji negiraju da su lokalci cini 'lazovima i klevetnicima' kako uvazeni kolega forumas napisa :lol:
Challenger__

#10030 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Co0l wrote:Sta hoces da kazes,da lazu u dijelu u kojem spominju siitske milicije a u drugom dijelu ne lazu ili da vjerujes proteroristickim izvorima i smatras ih validnim,samo zato sto mislis da ti,u ovom slucaju,odgovara sta pisu? :lol:
Kažem istinu: čak su otvoreni simpatizeri terorista kao Stork pošteniji od tebe koji laže da su tu samo šiitske milicije. Jedan Savo je za tebe moralna gromada.

Nemam ja šta s tobom da pričam, ti si davno pročitana knjiga na ovom forumu.

_____
Co0l

#10031 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:
Co0l wrote:Sta hoces da kazes,da lazu u dijelu u kojem spominju siitske milicije a u drugom dijelu ne lazu ili da vjerujes proteroristickim izvorima i smatras ih validnim,samo zato sto mislis da ti,u ovom slucaju,odgovara sta pisu? :lol:
Kažem istinu: čak su otvoreni simpatizeri terorista kao Stork pošteniji od tebe koji laže da su tu samo šiitske milicije. Jedan Savo je za tebe moralna gromada.

Nemam ja šta s tobom da pričam, ti si davno pročitana knjiga na ovom forumu.

_____
A gdje sam ja napisao da su tamo samo siitske milicije?A ako si njega citiro pa ni on ne kaze da su tamo samo siitske milicije nego i tzv.SAA.zasto lazes?
walter kurtz

#10032 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

bombardiraju li francuzi i englezi vise po siriji :zoka:
Co0l

#10033 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

walter kurtz wrote:bombardiraju li francuzi i englezi vise po siriji :zoka:
Sneg je opet,Snežana....
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10034 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

šiitske milicije nisu stranci, to su lokalci iz libana, iraka, irana, afganistana, pakistana ... studenti, turisti, hodočasnici i čuvari grobova
Herr Flick

#10035 Re: Sirija vol. 2

Post by Herr Flick »

Co0l wrote:
Herr Flick wrote:
Co0l wrote: I kad ti ja kazem da spinujes u maniru pravog propagandiste,ti glumis moralistu.
Mozda ali onda one koji negiraju da su lokalci cini 'lazovima i klevetnicima' kako uvazeni kolega forumas napisa :lol:
Nije mozda,neg jest tako....
walter kurtz

#10036 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Co0l wrote:
walter kurtz wrote:bombardiraju li francuzi i englezi vise po siriji :zoka:
Sneg je opet,Snežana....
:zoka:
Co0l

#10037 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Herr Flick wrote:
Co0l wrote:
Nije mozda,neg jest tako....
Ma uopste ne raspravljam o tome jesu li teroristi ili ne nego ove podvale o strancima.
RepublikanskaGarda

#10038 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

Challenger__ wrote:- Al Nusra šalje pojačanja u Sheik Miskin, a to tvrdi više izvora uključujući i dobro poznati, proteroristički twitteraš:
Jabhat al-Nusra reinforcements to battle regime army & shia militia attacking Shaikh Miskeen in #Dara.
@NorthernStork

Kako ide mantra lažova i klevetnika: "lokalci brane svoje domove"... :oops:
samo nek šalju, sheikh miskin, jug allepa,latakia, koncentrirat ih na ta tri mjesta i deri, nece jos dugo pratit tempo 8)
Challenger__

#10039 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Da,da... 8)
Co0l

#10040 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Jest da i siitske milicije ne ginu :D
Challenger__

#10041 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Image

Pripadnici SAA i novinar u Miskinu.

Image

Sirijski general Hassan, komandant snaga u gradu.
insomnia78

#10042 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

@chelengeru, ppsto vodim da drugi put kvotas moj post da ti odgovorim
Nemoj, na ignore listi si mi i nikakva konverzacija sa tobom me ne zanima
Ti si, po meni, psihicki bolestan insan, sve ukazuje na to, a sa takvima se ne diskutuje
Takvi se il'i "puste kraju" ili nasamaraju
Posto je ovo forum i dijeli nas hiljadama kilometara razdaljine ostaje mi samo da te "pustim kraju" sto preporucujem i tebi
PS: na videu jesu kasetne bombe, ljudi kojima je to hljeb su potvrdili
Bomba koju ti navodis ima dupli prsten na repu
Image
Za razliku od ovi na aviJonu
Image
PSS
Ne moras odgovarat, jos manje me citirati
Mislim, mozes ti, jebe mi se ali ja te ne mislim citati
Challenger__

#10043 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Ništa ti tim slikama nisi dokazao. Ti si samo jedna laičina, da ne upotrijebim grublju riječ, koja se upecela na jeftinu propagandu. Ne sekiraj se, ne interesuješ me, ni ti ni tvoje "mišljenje".

Tako da... Auf Wiedersehen.
Last edited by Challenger__ on 03/01/2016 11:14, edited 1 time in total.
Co0l

#10044 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Ne znam sta se raspravljate kad je dokazana upotreba kasetnih bombi u Siriji.
fosna2014

#10045 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Znaci moji drugovi iz Sheikh Miskina su dali prave informacije o Nusri.

Bar ovaj put @opetja priznaj da nisi bio informisan. Sto si me vrijedjao mi je manje bitno.

:wink:
Co0l

#10046 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

fosna2014 wrote:Znaci moji drugovi iz Sheikh Miskina su dali prave informacije o Nusri.

Bar ovaj put @opetja priznaj da nisi bio informisan. Sto si me vrijedjao mi je manje bitno.

:wink:
Po 'proteroristickim' izvorima u koje se Celi kune,tek treba da stignu :D
Ironmen

#10047 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

sarajevoxxxx wrote:Masovni ubica je samo to i ništa više. Smatrati da je Asad bolje rješenje je besmisleno. Šta onda reći simpatizerima Isila. Po svim podacima Asad je daleko najviše masakara počinio. Znači njima treba suditi i za ono što nisu počinili, jer zaboga oni bi bili gori da im se ukaže prilika, a Asadu oprostiti iako je počinio masakre nad civilnim stanovništvom. To se zove mrznja i fašizam. Moj je dobar iako je đubre.

Evo Nusra front mogla je mučiti zarobljenike da je htjela, nisu to uradili. Asadov režim i muči i ubija i kolje. Ne samo ove zadnje 4 godine već zadnje 4 decenije. Da je Isil i deset puta više zla nanio opet je daleko iza Asada i muslimana bogataša uhljeba i elite koji ga podržavaju.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Challenger__

#10048 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

:lol:
solar7

#10049 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

arman1 wrote:
solar7 wrote:
Em2r wrote:Ne moze mi niko reci da ovo nije sistematska tortura ubijanje itd (sto se cesce rezimu prisiva) govna su maxuz povarila ovu konstrukciju da razapinju ljude na nju.
a druga su opet govna maxzus burad pravila i onda iz helikoptera bacala i 100 postotno pogadjala bez civilnih zrtava
A US napalm je striktno selektivno oružje, a izraelsko bombardovanje je pojam preciznosti. Baš voliš sponzore.
ZA mene su u istom kosu svi nabrojani,znaci nikakve razlike sve isti silnici danasnjice
solar7

#10050 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

Zgoljo wrote:Negdje na pocetku uzasa u Siriji bez ikakve dileme bih bio na strani Asada i rezima ma kakav da je on bio ali sad stvari vise nisu iste kao tada,taj rezim je prolio more krvi,i po onima koji ga podrzavaju i onima drugima,ubjedljivo najvise,od te cinjenice se ne moze pobjeci.Da su evlije to je previsoka cijena i ne moze im se naci opravdanje da se trazi sto godina.

Sto se tice rebela jasno da su izmanipulisani a sve su blize tome da ih potpuno ostave na cjedilu,stoga negdje imam suosjecanja za njih.Posteno bi bilo da ih ispostuju u nekom buducem rjesenju konflikta.Ustvari,sad je jedino pravedno rjesenje da se svi ispostuju,sekularistima njihov entitet,vjernicima šerijatski,Kurdima njihov a sve u okviru jedinstvene drzave Sirije pa gdje ko voli nek izvoli,uz povratak Sirijaca koji su napustili zemlju,koji to zele naravno.Sve drugo,ponavljam sad,je neposteno i neodrzivo.

Ako su imali obraza da etabliraju Republiku Srpsku onda hladno mogu etablirati sve na ovome svijetu.
Dobro doso dobri covjece na temu i slobodo pisi jer to radis dobro kao sto vidim a dobro je jer to radis iz srca kao sto se vidi a sto nekima smeta to nije cudno nimalo jer im dosta toga normalnog smeta al tvoje je pravo da pises bez obzira sto ti je samo peti post,a izmedju ostalog i ovi sto napisase i po 15000 i vise hiljada postova malo toga sta iskrenog rekose.
Locked