ta perfidna zamjena teza se uklapa u mantru svi su krivi - samo su srbi zrtve....Bodkin wrote: ↑03/12/2023 16:09Jeste, ono naivne sobarice koje su voljele jugoslavijuistra_hr wrote: ↑03/12/2023 16:08sehohari wrote: ↑03/12/2023 16:01 Poznato je meni to.
Ipak, težnje Hrvata za samostalnošću i mržnja nezamerivog dijela stanovništva prema YU nije nastala od jednom krajem 80-ih, već puno ranije i ispoljavana npr. 70-ih tokom hrvatskog proljeća.
Ono što hoću reći, Slobo i srpska politika jesu najviše krivi, ali nije baš da je druga strana puno držala do tog braka.![]()
Da, istina ... kad smo vidjeli kam to sve vodi sa Slobom & CO. - iskoristili smo situaciju, ratovali braneći se ... i otišli van iz Yuge
Istina![]()
to o cemu ti pricas je najbolje definisao Selim Beslagic - Jugoslaviji? kakvoj Jugoslaviji - Srboslaviji.....
a ti verglaj i dalje suplju....
srpskocetnicki nacifasizam je samo iskopo sve druge.... a boga mi i inicirao i hranio i podrzavao kroz 2. 3. 4 ruku.... recimo Aliju Izetbegovica kojeg je zdusno sponzorisala Srpska Rec kada je objavio ID koja realno nije sekunde meni licno bila zanimljiva ni privlacna ni prihvatljiva.....