Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post Reply
sumirprimus

#11851 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

Qler wrote: 31/03/2026 07:25 Ovaj sumirprimus je debi, i to teški. Kreten koji ili namjerno provocira ili je toliko glup da ne može da vidi stvari prednosom. Nema drugog objašnjenja. Pravdati ovaj zakon može samo fašista, ili debilna osoba...
Ko pravda zakon? Citaj sta a pise, Ako ti emocije ili Nesto drugo ne dozovajvaju rasudiivanje nemoj molim te takvim uvredama na licnom nivou svoje frustracije lijecit na meni.
ovo_malo_duse

#11852 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by ovo_malo_duse »

sumirprimus wrote: 30/03/2026 22:07
Ironmen wrote: 30/03/2026 22:05 @Liku nemoj me qvotati dzaba na FOE si vec mjesecima, ne zelim da imam bilo kakvu raspravu sa postivaocem nacizma i fasizma, vec sam ti rekao kako treba da rijesis svoj problem, iz tvoje perspektivne mozda te i mogu razumiti odrastao si imas veze rodbinske i tako to ali uvjek covjek treba da ima cistu savjest i svoj mozak da prepozna dobro od loseg.
Nisam ja lik , ja sam ovde sumir i za tebe i za sve ostale, a vidim ne citas :mrgreen: I imam pravo komentirati i ukazivati narocito na vase rasisitcke sovinisticke antisemtisko nacisticke bljuvotine.
Shalom od gradacca :)
Ooo semit iz Gradaca, il bjese iz Tuzle, jesi se pogledao u ogledalo jutros. Dzaba uvojci ne mos sakrit usi slavneske klempave. Cime ten tamnis.
A dobro pogledaj u ogledalo ako trazis judo cio naci smece gledas ga..
sumirprimus

#11853 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

Ne ne ostavite ga slobodno, ovo je slika i prilika ludila uma.i vremena u kom zivimo :)
Dalje.

Mi moramo stati uz eu, jer je linija podjele sve jasnija, Srbija razmjenjuje oružje sa Izraelom, a eu i izrael udaraju blokade. Zna se gdje je nase mjesto. I uz vijest da se natanjahu sada dodvorava kršćanima radi zabrane u jerusalemu ima.l negdje vijest koja realno u situaciji kakva jeste najvise nama moze donijet problema. Ne mora ali kakvi smo baksuzi :skoljka:
Last edited by sumirprimus on 31/03/2026 10:38, edited 1 time in total.
sumirprimus

#11854 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

🌲 - 🇱🇧🇮🇱🟨 Israeli officials state there will be no withdrawal from Lebanon until Hezbollah is removed.

Dakle u prevodu mrka kapa za hezbolu, jos sad na granici dzulani, iran pod opsadom, nema finansija, a libanski suniti i krscani sve mrzovoljniji radi udara koje trpe radi hezoble ,:skoljka:
Qler

#11855 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Qler »

Tebi je OK ovo što izrael radi? Napada i ubija sve oko sebe, bez obzira prema međunarodnim zakonima, pravilima, javno ismijava i UN i sudove i sve. Javno se hvale otimanjem zemlje, ubijanjem, kršenjem svih ljudskih prava i pravila.. i to je OK sve..
sumirprimus

#11856 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

Qler wrote: 31/03/2026 10:41 Tebi je OK ovo što izrael radi? Napada i ubija sve oko sebe, bez obzira prema međunarodnim zakonima, pravilima, javno ismijava i UN i sudove i sve. Javno se hvale otimanjem zemlje, ubijanjem, kršenjem svih ljudskih prava i pravila.. i to je OK sve..
Naravno da nije, da čitaš lako bi uvidio, i opet nije razlog jebte da me vriejdjas, gdje sam ja tebe uvrijedio licno?
Ben gvir i natanjahu preko vucica i dodika postaju i nas ozbiljan problem, gledam širu sliku.
banjaluka078
Moderator

#11857 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 31/03/2026 10:18
Hm da znam nazalost, i zakon je kazastrofa, crna.mrlja ako ga i ukinu u biducnosti, ali zaista nema potreebe da vrijedjas, i ti zivis u slicnom politickom uredjenju dodikstanu dakle pa nisam vidio da si se iselila, jer se ne slazes sa rezimom jel tako?i za razliku od Izraela na međunarodnom sudu u Hagu je dokazan genocid u toj istoj rs.
nazalost ovaj bend gvir je terorist i po izraelskom standardu, a tako je kad najgori od najgorih preuzmu vlast, kao u Americi ili kod nas
Zašto uvijek mislimo da smo iznad ostatka planete, izbori nas demantuju.
Valja ovo prvo izlektorisati...
Nisam te vrijeđala. Napisala sam da se praviš Englez, ne da se praviš glup. Niti da si glup. Ja kad vrijeđam, vrlo sam jasna u tome.
Moje razloge življenja ovdje sigurno neću obrazlagati forumskim anonimusima, ali znaj da se protiv režima itekako može boriti. Neuspješno, možda, ali našim boravkom ovdje, inatom i prkosom, barem doprinosimo tome da nije 100% čista. Možda nemamo maslinike, kao Palestinci, ali imamo grunt, spomenike, djecu koja znaju ko su i šta su i svjedoci smo, neugodni podsjetnik većini, toga da je nedavno bilo drugačije. Baš kao Palestinci.
dr_Evil

#11858 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by dr_Evil »

banjaluka078 wrote: 31/03/2026 11:16
Hm da znam nazalost, i zakon je kazastrofa, crna.mrlja ako ga i ukinu u biducnosti, ali zaista nema potreebe da vrijedjas, i ti zivis u slicnom politickom uredjenju dodikstanu dakle pa nisam vidio da si se iselila, jer se ne slazes sa rezimom jel tako?i za razliku od Izraela na međunarodnom sudu u Hagu je dokazan genocid u toj istoj rs.
nazalost ovaj bend gvir je terorist i po izraelskom standardu, a tako je kad najgori od najgorih preuzmu vlast, kao u Americi ili kod nas
Nisam te vrijeđala. Napisala sam da se praviš Englez, ne da se praviš glup. Niti da si glup. Ja kad vrijeđam, vrlo sam jasna u tome.
Moje razloge življenja ovdje sigurno neću obrazlagati forumskim anonimusima, ali znaj da se protiv režima itekako može boriti. Neuspješno, možda, ali našim boravkom ovdje, inatom i prkosom, barem doprinosimo tome da nije 100% čista. Možda nemamo maslinike, kao Palestinci, ali imamo grunt, spomenike, djecu koja znaju ko su i šta su i svjedoci smo, neugodni podsjetnik većini, toga da je nedavno bilo drugačije. Baš kao Palestinci.
:thumbup: :thumbup:
skrbavi-admin

#11859 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by skrbavi-admin »

dr_Evil wrote: 31/03/2026 11:18
:thumbup: :thumbup:
:run: :thumbup: :zid:
sumirprimus

#11860 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

Evo sad si ponovo. I to van teme i OT. I trazis odogovor.Gdjice anonimna lektorko izvini nisam te prepoznao. Prva si dirnula, i evo opet . Sto ce ti to? Ozbiljno? Psihologija mase pa ko velis da se i ti pridružis? Mislim meni je zao da je tako iskreno al sto me diras?
Zao mi je ako se osjećaš kao palestinka ali to su ti i tvoj sistem i država omogućili i ne vidim da na taj sistem kukas i i pokušavaš nesto aktivno makar i anonimno promijneiti, ali si zato ekspert za moje lektorisanje. Ti si meni fakat nebitna, ali dok good pokusavas peckati na hinjaka i kulturnjaka ocekuj povratnu. Višak vremena sta li vec.
banjaluka078
Moderator

#11861 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

Što se sad nerviraš? Pa, prije par stranica si se sam bavio lektorisanjem tuđih postova. Rekoh, bar da držiš neki standard, kad druge ispravljaš.
Na sistem nema smisla kukati, već pisati inicijative, edukovati druge, pružati pomoć onima koji ne znaju svoja prava, djelovati konkretno. Nismo svi u visokoj politici, ali ima nas sasvim dovoljno u raznim aktivnostima koje olakšavaju svakodnevicu običnim ljudima koje je zaboravila i država i entitet.
Budi pozdravljen.
sumirprimus

#11862 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by sumirprimus »

Nema potrebe raspravljati sa nepoznatim srednjovjecnim ženama anonimno na forumu, moze biti zamka neka hvala, svoj ti poso i svako dobro.
alijagoro

#11863 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by alijagoro »

sumirprimus wrote: 31/03/2026 16:11 Nema potrebe raspravljati sa nepoznatim srednjovjecnim ženama anonimno na forumu, moze biti zamka neka hvala, svoj ti poso i svako dobro.
Pa zar ti nisi za prava zena,eu ovo,ono
banjaluka078
Moderator

#11864 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 31/03/2026 16:11 Nema potrebe raspravljati sa nepoznatim srednjovjecnim ženama anonimno na forumu, moze biti zamka neka hvala, svoj ti poso i svako dobro.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
banjaluka078
Moderator

#11865 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

Nego. Nazad na temu.

banjaluka078
Moderator

#11866 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

banjaluka078
Moderator

#11867 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

Dimu1927

#11868 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Dimu1927 »

Ide neki kiryat oslobodjen :izet:

Okupatori bjezanija

U njihovom paralelnom svijetu hezbollah je porazen jos prije godinu hahahaha ide to lagano istebljenje stakora
DebelinJoe

#11869 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by DebelinJoe »

armin071

#11870 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by armin071 »

Bravo omladino :bih: :bih:
Bossona

#11871 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Bossona »

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11872 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Truba »

ne bi me cudilo kada vidim ovu protestantsku ljubav prema genocidašima u izraelu da je i onaj ublehaš martin luter bio židov
vidim da je i on pod stare dane skontao šta je napravio pa je postao i antisemit

da je muda u svijetu lagano povlačiti priznanja i izolirati tu TVORevinu i pod sankcije ogranicenje putovannja za njezine koljače pardon glasače itd
ionako su nikakvi vojnici pa ce se i medjusobno glodati cim zafali ke$a
BarbaDue

#11873 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by BarbaDue »

Naši U21 igrači fudbalske reprezentacije na posljednjoj utakmici protiv cionista na početku utakmice nisu se htjeli pozdraviti.

:bih: :bih:
banjaluka078
Moderator

#11874 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by banjaluka078 »

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11875 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Truba »

Ublehasi se jos razmisljaju i cude sta je ovo

Onda se sjetimo ruske poslovice zidov ce reci sta mu se dogodlo a nece rei zasto

20000
Post Reply