https://intelektualno.com/predsjednik-c ... vom-ubica/
Ništa tu nema komplikovano: ili poštuješ ili ne poštuješ tuđa prava. Ovako sve više liče na svoje tekfir blizance.
I medjunarodno pravo. Koje izgleda vrijedi samo u odredjenim slucajevima.Challenger_ wrote: ↑11/01/2022 20:05Ništa tu nema komplikovano: ili poštuješ ili ne poštuješ tuđa prava. Ovako sve više liče na svoje tekfir blizance.
Da... zbilja steta sto je Hrvatska istrijebila Jevreje u WWIIBlack swan wrote: ↑19/01/2022 20:07 https://youtu.be/cnrUMvi4Dfo
Ofra haza pjeva predivno
Vidi benjamina natenjahua i bontona
Muski ustaju kad se rukuju
A stara garda ima.bonton on ne
Evropa one koje nije uspjela istrijebiti je poslala u Palestinu. Riješila ih se, ovako ili onako.seln wrote: ↑20/01/2022 09:48Da... zbilja steta sto je Hrvatska istrijebila Jevreje u WWIIBlack swan wrote: ↑19/01/2022 20:07 https://youtu.be/cnrUMvi4Dfo
Ofra haza pjeva predivno
Vidi benjamina natenjahua i bontona
Muski ustaju kad se rukuju
A stara garda ima.bonton on ne
izrael ima najvise nobelovaca po glavi stanovnika, a nisu neki knjizevnici ako se razumijemo. kod njih ne mozes zavrsit u kojem hoces vesu ili rodu vojske, samo suho i mrtvo po meritumu i ocjenama i naknadnim testovima. oni ne cekaju da padne letjelica sa neba pa da kopiraju sistem. nego prave sami. odkaza milion u konkretnim slucajevima naoruzanja.sime_cipol wrote: ↑11/03/2022 08:02I lova, pola Rusije vjerovatno posjeduju jevreji. Gledaju kako da dodju do cijelesumirprimus wrote: ↑11/03/2022 07:55
Izrael nece uzvratit niti se izjasnit dok god se ne osjeti direktno ugrozenim. Onog trenutka kad to osjete napasce i ruje budi siguran.
Sad je vjerovatno neki dil u vezi sirije i izraelskog bombardobvanja proiranskih milicija tamo.
mrtvi interes? jebga ljudi gledaju sebe, nisu ko mi. Koja ukrajina , ta će to nama ba , znas kad sam ja, i ta prica. Hocu reci politicki smo izuzetno nepismeni da se neko ne uvrijedi. I lako se utice na nas.![]()
I ja mislim da bi mi mogli stosta prepisati od Izraela, kad vec nismo sami naucili.sumirprimus wrote: ↑11/03/2022 08:08 @sime_cipol da ne idemo tamo u of a da odgovorim
izrael ima najvise nobelovaca po glavi stanovnika, a nisu neki knjizevnici ako se razumijemo. kod njih ne mozes zavrsit u kojem hoces vesu ili rodu vojske, samo suho i mrtvo po meritumu i ocjenama i naknadnim testovima. oni ne cekaju da padne letjelica sa neba pa da kopiraju sistem. nego prave sami. odkaza milion u konkretnim slucajevima naoruzanja.sime_cipol wrote: ↑11/03/2022 08:02
I lova, pola Rusije vjerovatno posjeduju jevreji. Gledaju kako da dodju do cijele![]()
zato i jesu tu gdje jesu, kazu amerika, jeste ali u toj istoj americi niko ko izraelci nema svog svijeta i niko ne lobira ko oni. onda prevrnes film kod nas i vidis da bake u po frtutme kad se crtaju nove mape evrope ode hladno u svedsku njemacku gdje vec i lobira za naredne nase izbore![]()
![]()
e zato i jesmo i mi tu gdje jesmo.
necu vise.![]()
Ova grom milfaca je poznata kao teski sovinista.
Ima i kod njih nepotizma. Samo sto imaju takve porodicne odnose da guraju jedni druge, takvu porodicnu klimu u smislu da njeguju necije talente. A, ako si bas netalentovan, porodicno se potrude da ti nadju neki posao gdje neces smetati puno.sumirprimus wrote: ↑11/03/2022 08:08 izrael ima najvise nobelovaca po glavi stanovnika, a nisu neki knjizevnici ako se razumijemo. kod njih ne mozes zavrsit u kojem hoces vesu ili rodu vojske, samo suho i mrtvo po meritumu i ocjenama i naknadnim testovima. oni ne cekaju da padne letjelica sa neba pa da kopiraju sistem. nego prave sami. odkaza milion u konkretnim slucajevima naoruzanja.
zato i jesu tu gdje jesu, kazu amerika, jeste ali u toj istoj americi niko ko izraelci nema svog svijeta i niko ne lobira ko oni. onda prevrnes film kod nas i vidis da bake u po frtutme kad se crtaju nove mape evrope ode hladno u svedsku njemacku gdje vec i lobira za naredne nase izbore![]()
![]()
e zato i jesmo i mi tu gdje jesmo.
necu vise.![]()