A jbg,.citaj malo.ovaj forum I price o tome.kako smo trebali Banjaluku zauzeti I da je to najveca izdaja u nasem ratu.Rejhana wrote: ↑15/04/2026 13:38dr_Evil wrote: ↑15/04/2026 13:29
Znaci dosli smo do toga da Iran nije uspio odbraniti slobodan svijet? Vjerovatno je istina... i jedino iz razloga zato sto niko nije stao uz njih.
Dubioza bi rekla igrali smo dobro ali zaebo nas sudija. Mada nista jos se ne zna, polahko... ja sam prognozirao pad Irana cim je krenulo, a ti mi rece da ce opstati, a sad ja tebi kazem polahko![]()
Pratila sam malo komentare ovih ljevičarskih grupa po twitteru i jako su ratoborni, a ima također nezadovoljnika iz Irana koji su za nastavak rata, i koji nemaju povjerenje u ovu trenutnu garnituru pregovarača i koji smatraju da su se otuđili od iranskog naroda koji je na ulicama preko 40 dana.
Najviše prozivaju Zarifa, kojeg smatraju odgovornim i za pad Sirije, i ovog sada Ghalibafa. Što bi rekao drug Abdulrahim, buržujima u Iranu vjerovatno i odgovara neki kompromis sa Velikim sotonom, pa i saradnja, ali ne pitaju se samo oni.
Hocu reci, jasno je da.ce uvijek biti onih koji drugacije misle. U najmanju ruku.
Ne.cini mi se da je Iran izgubio u ovom ratu I sa ovim pregovorima. Al samo ce vrijeme dati pravi odgovor.