IRAN

Tyke

#55551 Re: IRAN

Post by Tyke »

Ludzak wrote: 03/03/2026 19:43 Koliko su u zvijezde kovali svoje rakete, ja sam mislio da će sa jednom uništiti komplet Tel Aviv.
I ti opra forum kudeci Iran i osporavajuci sve vezano za njih. Samo sto nisu gotovi :lol:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#55552 Re: IRAN

Post by arman1 »

U njemačkim medijima vijest o ovoj djei koju su pobili zločinci se interpretira kao da ih je ubila vlast u Teheranu. Njemci su baš pali. FUUUUj
SaraFina

#55553 Re: IRAN

Post by SaraFina »

alijagoro wrote: 03/03/2026 21:10
SaraFina wrote: 03/03/2026 21:08
alijagoro wrote: 03/03/2026 21:04
Ako gadjaju onako ofrlje hotel,onda to jeste glupost
Ma kakve hotele. Možda one gdje USA vojska. Niko nije toliko glup trošiti vojne resurse a biti u nezavidnoj situaciji u kojoj je trenutno Iran. Nemaju pojma koliko će ovo trajati i sada iz zajebancije gadjaju hotele s civilima. Pa nisu retalji tako raspiti resurse.
Ma da,govorilo se da se krije americka vojska u njima,mada ne znam koliko je realno pogoditi neku sobu sa dronom
Ma gluposti žešće plasiraju ovi beduinski smecari. To je ogrezli u bludu i nemoralu. Samo laže i kmeči.
emigrazione

#55554 Re: IRAN

Post by emigrazione »

asker wrote: 03/03/2026 18:08
emigrazione wrote: 03/03/2026 16:26 Pa rade im bukvalno šta požele i to godinama, 7 miliona protiv 400 miliona+perzijanci 90 miliona...te brojke se ne mogu porediti apsolutno niti sa jednim slicnim odnosom u historiji čovječanstva, vjerujum da niti vanzemaljci ne bi bilo tako dominantni protiv ljudi...
400 miliona arapa ujedinjeni protiv njih? Ovdje skoro svi pisemo o pi@#ama izdajnickim sto nisu ujedinjeni. Pa prve komsije im zanose muda u krivini. Shvatam poentu al ne pretjeruj sa brojkama.
I trebas odredit od kad startas to vrijeme dominacije, bilo bi jasnije. Jer kao jedan od najstarijih organizovanih naroda, nije da su bas dominirali, cak suprotno, nahebali momacki gdje god su nos pomolili.

70-80 godina je milisekunda u historiji covjecanstva.

I naravno, dobro ti je neko skrenuo paznju, to ti dodje kao da se divis nacistima (apsolutno ne kazem da to radis) jer kako su samo jebacki bili pametni, organizovani, sa svemirskom industrijom za to doba, najljepsim uniformama, taktikom itd. I to pogotovo nad ovim koje smatras nadljudima.
Ne možeš se braniti od ovih hodajući oko Kabe i prizivajući Allaha, ne divim se nacistima divim se glupim muslimanima i pametnim i supersposobnim jevrejima...moraš imati oružje koje će ti garantovati slobodu, koji si qurac radio dok su ovi pravili atomske bombe, gdje ti je oružje kojim možeš potopiti nosač aviona?! To se ne nalazi oko Kabe niti će ti Allah to spustiti s neba...ne smatram ih nadljudima, smatram da u sukobu sa svim oko njih izgledaju kao da su sa Kryptona, a Perzija kao Bosna 92'....e kako i kada se to nešto desilo da narod koji je protjeran iz preko 20 država, vojno i na svaki drugi način gazi i ponižava kolijevku civilizacije, stotine miliona ljudi koji su bukvalno udarili zemelje dobrom dijelu današnje nauke...
swanfilter

#55555 Re: IRAN

Post by swanfilter »

alijagoro wrote: 03/03/2026 21:10
SaraFina wrote: 03/03/2026 21:08
alijagoro wrote: 03/03/2026 21:04
Ako gadjaju onako ofrlje hotel,onda to jeste glupost
Ma kakve hotele. Možda one gdje USA vojska. Niko nije toliko glup trošiti vojne resurse a biti u nezavidnoj situaciji u kojoj je trenutno Iran. Nemaju pojma koliko će ovo trajati i sada iz zajebancije gadjaju hotele s civilima. Pa nisu retalji tako raspiti resurse.
Ma da,govorilo se da se krije americka vojska u njima,mada ne znam koliko je realno pogoditi neku sobu sa dronom
Realno, koliko i skolu u Iranu. Kao u onih 165 tabuta.

A vi kao da se uopste nije desilo. Al, kukulele, Iranci umjesto glavesina poklopili neduzne starlete ..
SaraFina

#55556 Re: IRAN

Post by SaraFina »

Dzaba je dijeliti tu sliku s tabutimqI podsjećati agresore na to šta su uradili. Nakon Gaze i genocida, Iran je svjestan kako bi se kod njih završilo sve. Samo da mogu i da to nije ogromna država sa 90.000.000 stanovnika.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#55557 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

SaraFina wrote: 03/03/2026 20:50
geoxx wrote: 03/03/2026 20:44 Fidan potpuno u pravu. Na stranu sto se oruzje namijenjeno Izraelu trosi na gadjanje Arapa, pored toga se otvara pitanje da i Arapi napadnu Iran, a i da pritom njihova prica o prijetnji Irana dobije na snazi, jer budale napadaju ni krivi ni duzni Oman. Genijalno. Jesu im ovo Mosadovci poturili strategiju? :zzzz:
Napadaju USA baze. Kiprani su to lijepo formulirali i rekli da nisu u ratu sa Iranom. Da je napadnuta baza UK. A to je “teritorija” UK.
Ja ne znam zašto beduinski smecari kreče bezveze. A i Turci. Jasno podržavaju USA i Zidove, i kreče molim te protiv Irana koji trpi USA -Židovske napade s njihovih teritorija. Ne moraju podržati Iran, ako ne smiju. Ali ljudski bi bilo da začepe makar gubice i ne laju na mjesec.
Neka se obrate ludom Donaldu i još ludjak Bibiju, da ih zaštite. Oni su krivci. Ne Iran. Koja šizofrenija. Stave se na stranu zločina i okupatora i stave svoju teritoriju na raspolaganje zločincima a onda kreče da ih neko napada. Žgadija.
bibi nije luđak, nije nikada bio. mislim da nije čak nije ni uvjereni cionista kao ostali smradovi iz vlade. on je meni nešto kao milošević - nikad četnik, upitno koliko je i velikosrbin bio, samo nezajažljiva želja za diktaturom i vlasti.
skupljac_zeljeza

#55558 Re: IRAN

Post by skupljac_zeljeza »

Danguba

#55559 Re: IRAN

Post by Danguba »

moimoi wrote: 03/03/2026 20:32 Da obrnuto.. da su iranci ubili 165 izraelske djece… pa sada bi citava eu i usa bila na nogama.
Ovaj monstruozni zlocin ce zaboraviti za 7 dana.
Nisu se sjetili da osude ubijanje 20k djece u Gazi a da se osvrnu na ovo.
Dosao Mertz kod Trumpa da mu ponudi pomoc da se jos vise ubijaju muslimani.

Onda se cude kada im milioni izbjeglica preplave Europu.
Dodjes nam u kucu stvarati haos, imat ces haos u svojoj kuci.
SaraFina

#55560 Re: IRAN

Post by SaraFina »

emigrazione wrote: 03/03/2026 21:14
asker wrote: 03/03/2026 18:08
emigrazione wrote: 03/03/2026 16:26 Pa rade im bukvalno šta požele i to godinama, 7 miliona protiv 400 miliona+perzijanci 90 miliona...te brojke se ne mogu porediti apsolutno niti sa jednim slicnim odnosom u historiji čovječanstva, vjerujum da niti vanzemaljci ne bi bilo tako dominantni protiv ljudi...
400 miliona arapa ujedinjeni protiv njih? Ovdje skoro svi pisemo o pi@#ama izdajnickim sto nisu ujedinjeni. Pa prve komsije im zanose muda u krivini. Shvatam poentu al ne pretjeruj sa brojkama.
I trebas odredit od kad startas to vrijeme dominacije, bilo bi jasnije. Jer kao jedan od najstarijih organizovanih naroda, nije da su bas dominirali, cak suprotno, nahebali momacki gdje god su nos pomolili.

70-80 godina je milisekunda u historiji covjecanstva.

I naravno, dobro ti je neko skrenuo paznju, to ti dodje kao da se divis nacistima (apsolutno ne kazem da to radis) jer kako su samo jebacki bili pametni, organizovani, sa svemirskom industrijom za to doba, najljepsim uniformama, taktikom itd. I to pogotovo nad ovim koje smatras nadljudima.
Ne možeš se braniti od ovih hodajući oko Kabe i prizivajući Allaha, ne divim se nacistima divim se glupim muslimanima i pametnim i supersposobnim jevrejima...moraš imati oružje koje će ti garantovati slobodu, koji si qurac radio dok su ovi pravili atomske bombe, gdje ti je oružje kojim možeš potopiti nosač aviona?! To se ne nalazi oko Kabe niti će ti Allah to spustiti s neba...ne smatram ih nadljudima, smatram da u sukobu sa svim oko njih izgledaju kao da su sa Kryptona, a Perzija kao Bosna 92'....e kako i kada se to nešto desilo da narod koji je protjeran iz preko 20 država, vojno i na svaki drugi način gazi i ponižava kolijevku civilizacije, stotine miliona ljudi koji su bukvalno udarili zemelje dobrom dijelu današnje nauke...
Ko god se od vas divi Zidovima, divi se ujedno i genocidu koji su pocinili u Gazi. I napadu ovom na Iran. Taj narod je potrošio svu sućut svijeta koju je imao kao kredit. Onim otvorenim zatiranjem palestinskog naroda. I njihova “snaga” dolazi od shebanih zivotnih vrijednosti. Ne zato sto su pametni i dubokoumni. Nego sto ovo u Gazi sto se desava svijet sheban moralno posmatra koliko dugo? I ništa ne preduzima. Da li je svijet ustao i rekao” ne možete tako”. Dosta je. K bi Zidovi i razmišljali da napadaju Iran i bahate se. Nego koriste slabost planete. Koja ogrezla u govnima.
Last edited by SaraFina on 03/03/2026 21:40, edited 1 time in total.
neon-x

#55561 Re: IRAN

Post by neon-x »

alijagoro wrote: 03/03/2026 21:05
neon-x wrote: 03/03/2026 21:02
sime_cipol wrote: 03/03/2026 20:25

:(
AI slike i klipove povazdan lupate. Ko vam dade interent u pm, zato svijet i jest u banani.. Samo ova internet generacija je mogla izabrati likove poput Trumpa.
Slika mozda jeste ai,ali djevojcice jesu ubijene,tako da, svoj ti poso
Ne sumnjam da je istina, kad su u Gazi ubijali sto ne bi u Iranu. Samo kazem kako prepoznati glasace budala poput Trampa. Takvi lete na prvu glupost koju vide ili procitaju na internetu. Bolje je bilo dok nisu nista citali.
SaraFina

#55562 Re: IRAN

Post by SaraFina »

Chmoljo wrote: 03/03/2026 21:19
geoxx wrote: 03/03/2026 20:44 Fidan potpuno u pravu. Na stranu sto se oruzje namijenjeno Izraelu trosi na gadjanje Arapa, pored toga se otvara pitanje da i Arapi napadnu Iran, a i da pritom njihova prica o prijetnji Irana dobije na snazi, jer budale napadaju ni krivi ni duzni Oman. Genijalno. Jesu im ovo Mosadovci poturili strategiju? :zzzz:
Napadaju USA baze. Kiprani su to lijepo formulirali i rekli da nisu u ratu sa Iranom. Da je napadnuta baza UK. A to je “teritorija” UK.
Ja ne znam zašto beduinski smecari kreče bezveze. A i Turci. Jasno podržavaju USA i Zidove, i kreče molim te protiv Irana koji trpi USA -Židovske napade s njihovih teritorija. Ne moraju podržati Iran, ako ne smiju. Ali ljudski bi bilo da začepe makar gubice i ne laju na mjesec.
Neka se obrate ludom Donaldu i još ludjak Bibiju, da ih zaštite. Oni su krivci. Ne Iran. Koja šizofrenija. Stave se na stranu zločina i okupatora i stave svoju teritoriju na raspolaganje zločincima a onda kreče da ih neko napada. Žgadija.
bibi nije luđak, nije nikada bio. mislim da nije čak nije ni uvjereni cionista kao ostali smradovi iz vlade. on je meni nešto kao milošević - nikad četnik, upitno koliko je i velikosrbin bio, samo nezajažljiva želja za diktaturom i vlasti.
Htjela sam reci da Bibi nema skrupula. Nikakvih. A i pun mi je kofer ovih sto se dive nešto Izraelu. Da su bajni i sjajni. Pametni i uspješni. Da je licemjerni svijet stao na stranu Gaze, i osudio ona dešavanja, kaznio ih. A ne poput moralnih p.. neke rezolucije izvaljuju, ne bi oni se nikad usudili napasti Iran. Naravno tu je uloga USA i ovog majmuna Trumpa presudna. Uglavnom, zidovi rade ono sto vide da se isplati. Svijet ne reaguje i libo ih. Plus USA im je neprikosnovena podrška. U takvim usovima bi i mi mogli recimo Srbiju napasti. Da USA i svijet nas podrške. Sto da ne?ne treba ti pamet i sila kad je veliki “tata” na tvojoj strani.
Last edited by SaraFina on 03/03/2026 21:32, edited 1 time in total.
Hakiz

#55563 Re: IRAN

Post by Hakiz »

Kaže ambasadorica Hrvatske u Izraelu da je Iran ispalio 120 raketa od kojih je prošlo 40. Trećina.

Ako joj je vjerovati, povećava se procenat raketa koje prođu, slabi odbrana Izraela. Produžavanjem rata moglo bi biti svašta.
avetinja

#55564 Re: IRAN

Post by avetinja »

I onda SAD moraju poslati trećinu svoje mornarice da čitufiji ne bi spale pelene. Još im se naknadno moraju pridružiti Francuzi i Britanci. :lol: Stvarno su vrijedni divljenja kada uz sve to ne mogu uraditi ono što žele. :lol:
talijan97

#55565 Re: IRAN

Post by talijan97 »

avetinja wrote: 03/03/2026 21:30 I onda SAD moraju poslati trećinu svoje mornarice da čitufiji ne bi spale pelene. Još im se naknadno moraju pridružiti Francuzi i Britanci. :lol: Stvarno su vrijedni divljenja kada uz sve to ne mogu uraditi ono što žele.
Pa brani se kolonija. A EU će uvijek biti u ulozi privjeska i tako imaju vojne garancije u slučaju da njih neko dira.
last mohicans

#55566 Re: IRAN

Post by last mohicans »

Pa toliko su samo jaki, da 4ti dan pizde..Polako, ćerat će se još. Bez američkog uticaja, kita od ovce, a tek sto su na terenu jaki, pa vidjeli smo kako plaču kad ih hamasovci u papučama zaganjuju po Gazi. Tolika nadmoć, da, zračna.
SaraFina

#55567 Re: IRAN

Post by SaraFina »

avetinja wrote: 03/03/2026 21:30 I onda SAD moraju poslati trećinu svoje mornarice da čitufiji ne bi spale pelene. Još im se naknadno moraju pridružiti Francuzi i Britanci. :lol: Stvarno su vrijedni divljenja kada uz sve to ne mogu uraditi ono što žele.
Ovo sto Zidovi rade, lišo bi mogli i mi. Pošaljemo naše Paintball grupe i krenemo na Beograd.
dembele

#55568 Re: IRAN

Post by dembele »

Žutalj najavljuje slanje ratne mornarice u Hormuški moreuz. Ja mislim da je mornarica sa oduševljenjem primila ovu vijest
zigson

#55569 Re: IRAN

Post by zigson »

EU mi se svakim danom sve vise gadi.
SaraFina

#55570 Re: IRAN

Post by SaraFina »

dembele wrote: 03/03/2026 21:36 Žutalj najavljuje slanje ratne mornarice u Hormuški moreuz. Ja mislim da je mornarica sa oduševljenjem primila ovu vijest
Mogao bi on i kopnenu invaziju odobriti. Vidiš ti koliko je to bolesno.
GandalfSivi

#55571 Re: IRAN

Post by GandalfSivi »

dembele wrote: 03/03/2026 21:36 Žutalj najavljuje slanje ratne mornarice u Hormuški moreuz. Ja mislim da je mornarica sa oduševljenjem primila ovu vijest
Eno ih slave, ne mogu sebi doci 😎
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#55572 Re: IRAN

Post by Velkoski »

Riddle wrote: 03/03/2026 21:02
Velkoski wrote: 03/03/2026 20:02
FRANCE'S MACRON: FRANCE CANNOT APPROVE MILITARY ACTIONS BY US, ISRAEL
JovicSA wrote: 03/03/2026 20:56 Iran pred slomom...
Francuska šalje pojačanje: Macron naredio da nosač aviona isplovi prema Mediteranu
Ovo pomalo kao Rusi.
Dobro, koga vas dvojica zajebavate? :lol:
Pa nije podržao napad u Iranu, ali šalje da brani francuske assete, ilitiga ide rušiti dronove i te zajebancije. Ne vjerujem da će Francuska učestvovati u bombanju Irana, ali sve je moguće :D

Duža izjava je bila, govorio je o svemu i svačemu.
BAK-eV

#55573 Re: IRAN

Post by BAK-eV »

SaraFina wrote: 03/03/2026 21:30
Chmoljo wrote: 03/03/2026 21:19

Htjela sam reci da Bibi nema skrupula. Nikakvih. A i pun mi je kofer ovih sto se dive nešto Izraelu. Da su bajni i sjajni. Pametni i uspješni. Da je licemjerni svijet stao na stranu Gaze, i osudio ona dešavanja, kaznio ih. A ne poput moralnih p.. neke rezolucije izvaljuju, ne bi oni se nikad usudili napasti Iran. Naravno tu je uloga USA i ovog majmuna Trumpa presudna. Uglavnom, zidovi rade ono sto vide da se isplati. Svijet ne reaguje i libo ih. Plus USA im je neprikosnovena podrška. U takvim usovima bi i mi mogli recimo Srbiju napasti. Da USA i svijet nas podrške. Sto da ne?ne treba ti pamet i sila kad je veliki “tata” na tvojoj strani.
Iskreno zelim da neki lijep glumac, uspjesan privrednik, poznati umjetnik, genijalni programer i sl. luksuznim autom udari i osakati one tipove, sto glorifikuju bilo koju drzavu jer eto ona ima tehnologiju bez obzira na rasisticku politiku i ratove koje takva "napredna" nacija vodi.
alijagoro

#55574 Re: IRAN

Post by alijagoro »

Sta li ovi hts-ovci planiraju :?
GandalfSivi

#55575 Re: IRAN

Post by GandalfSivi »

Vidi Klixu texta o napadima na americke konzulate 😂😂😂
Serija incidenata dolazi u trenutku izuzetno povišenih tenzija na Bliskom istoku.
“Novinari” 😂😂😂
Post Reply