IRAN
- insomnia78
#15076 Re: IRAN
Pa ako nastavis sa tim imbecili i slicno sumnjam da ces se napisati
- GandalfSivi
#15077 Re: IRAN
Jedna stvar koja u Bosni ne prolazi je pretecioznost, a ti si puna iste. Stavise toliko si je puna da mislim da nam se Challi klonirao malo, ali nejse. Umij se, odmori, nauci osnovnoj kulturi (da ne vrijedjas domacine u prva dva posta), otspavaj pa probaj ponovo...agnaby wrote:Ja eto nenadano sada 'izronih' iz, prvo Egypta, a onda Hrvatske/jug.
Nadam se da cu moci pisati po vasem forumu. I pridonijeti kvaliteti istog, ako mogu.
Ja vaseg Challengera pratim vec dugo, i impresionirao me je svojim znanjem, pravednoscu i mudroscu...
Ostale vas na pdf-u malo znam, jer uglavnom postate one-linere, kratke postove, zafrkancije, koji mi ne ostaju u mozgu dovoljno dugo.
Ponekad i ne shvacam poantu- niste vi krivi nego ja, koja ne shvacam uvijek humor ili konotacije lokalnog karaktera.
Mada imam rodbinu u BIH.
Laku noch, nadam se da cete me prihvatiti na vas pdf o politici na Bliskom Istoku
agnaby
- Point.
#15078 Re: IRAN
Tako nekako. Curetak došao kao da je osvojio svijet, pa ću vam ja objasniti, jel.GandalfSivi wrote:Jedna stvar koja u Bosni ne prolazi je pretecioznost, a ti si puna iste. Stavise toliko si je puna da mislim da nam se Challi klonirao malo, ali nejse. Umij se, odmori, nauci osnovnoj kulturi (da ne vrijedjas domacine u prva dva posta), otspavaj pa probaj ponovo...agnaby wrote:Ja eto nenadano sada 'izronih' iz, prvo Egypta, a onda Hrvatske/jug.
Nadam se da cu moci pisati po vasem forumu. I pridonijeti kvaliteti istog, ako mogu.
Ja vaseg Challengera pratim vec dugo, i impresionirao me je svojim znanjem, pravednoscu i mudroscu...
Ostale vas na pdf-u malo znam, jer uglavnom postate one-linere, kratke postove, zafrkancije, koji mi ne ostaju u mozgu dovoljno dugo.
Ponekad i ne shvacam poantu- niste vi krivi nego ja, koja ne shvacam uvijek humor ili konotacije lokalnog karaktera.
Mada imam rodbinu u BIH.
Laku noch, nadam se da cete me prihvatiti na vas pdf o politici na Bliskom Istoku
agnaby
Al, šta veli, Chelli je impresionirao svojim znanjem, pravednoscu i mudroscu...tu me je osvojila
-
moke_31
#15080 Re: IRAN
Impresionirana Chellijemagnaby wrote:Ja eto nenadano sada 'izronih' iz, prvo Egypta, a onda Hrvatske/jug.
Mada imam rodbinu u BIH.
agnaby
Pa on je globalna zajebancija foruma
Podržavaš li ti Sisijev režim i šta misliš o MB, kažeš da si živjela u Egiptu pa bi bilo interesantno čuti tvoje utiske.
I da, bez obzira što si fan Chellija
-
sumirprimus
#15081 Re: IRAN
opa bato antiglobalisticki fan klubagnaby wrote:Ja eto nenadano sada 'izronih' iz, prvo Egypta, a onda Hrvatske/jug.
Mada imam rodbinu u BIH.
agnaby
-
tetejac
#15082 Re: IRAN
Tačno se vidi kako im je Challenger nabio komplekse 
-
sumirprimus
#15083 Re: IRAN
takoe hu ha
ode sporazum niz vodu.
tvump ce da bije na nagovor cionista izgleda sta velite?
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#15084 Re: IRAN
- Samo izvolite, što se mene tiče, sa velikim zadovoljstvom. Evo "naših" tema:agnaby wrote:Ja bih voljela da se nastavimo druziti, zaista.Challenger_ wrote:Pišite radi onih koji čitaju i razumiju a ne radi onih koji ništa ne razumiju. Ne obazirite se na polusvijet.
Napominjem da nemam strpljenja s imbecilima.
Takodje, imam 'soft spot' za Palestinu i Middle East.
- bonus, mala Azija i Kina:
Poslušajte me, replicirajte samo onima koji vam imponuju intelektu a sve ostalo ignorišite, nije vrijedno ni sekunde života.
Još jednom, dobro došli!
-
handžar88
#15086 Re: IRAN
Samo nam je jos falio Celendzerov zenski alter ego.. sad kad mu ova pocne hranit forumski ego to ce biti havarija, svakako je ovaj ego-trip presao sve granice u trenutku kad je frajer sebe poceo oslovljavat sa "mi".. to je jos samo uzviseni Allah u Kur'anu radio.
- Point.
#15088 Re: IRAN
Joj treba pratiti razgovore Challengera i Challengerice, to će biti šou. 
-
The 51st State
#15089 Re: IRAN
Spektakl atomske misli na forumu.
- Challenger_
#15090 Re: IRAN
Trump: USA se povlače iz Sporazuma.
- arzuhal
#15091 Re: IRAN
Koji je to komad nečega...Prvoklasni idiot. Mislim, izabrao je da to bude, al' ćeif mi kazat...Trump je na početku svog govora kazao kako je iranski sporazum ustvari režim velikog terora, sponzor terorizma te da podržava Hamas, Hezbolah, talibane i Al Kaidu.
-
handžar88
#15092 Re: IRAN
Nije ni potpisan ni zbog cega drugog nego da bude raskinut kako bi se proizvela kriza.. sve unaprijed planirano i ocekivano. Samo budala misli da Obama i Trump vode neke razlicite politike, sve je to isto. A kao sto sam davno pisao, Iran, nazalost, ceka krvoprolice.. kakvo mislim nije vidjeno dosad na BI, iako je ovo u Siriji tesko nadmasit.
-
The 51st State
#15093 Re: IRAN
Ne daju im da budu mini imperija na bliskom istoku, previse su pipke rasirili.
Uz Iran sam u ovom slucaju iako su I oni mini ekspanzionisticki supci
- Acid25
#15094 Re: IRAN
Brko Bolton dočekao svojih 5 minuta. 
-
sarajevoxxxx
#15095 Re: IRAN
Nisam uz Iran, i ovaj sporazum ništa ne znači u poređenju sa nasiljem koje Iran čini u Siriji.The 51st State wrote:Ne daju im da budu mini imperija na bliskom istoku, previse su pipke rasirili.
- arzuhal
#15096 Re: IRAN
Američko-cionističko-saudijska osovina je jaka.sarajevoxxxx wrote:Nisam uz Iran, i ovaj sporazum ništa ne znači u poređenju sa nasiljem koje Iran čini u Siriji.The 51st State wrote:Ne daju im da budu mini imperija na bliskom istoku, previse su pipke rasirili.
-
The 51st State
#15097 Re: IRAN
bez obzira na bilo kakvo neslaganje oko politike, papir je papir. ovo je vrlo losa poruka svima.sarajevoxxxx wrote:Nisam uz Iran, i ovaj sporazum ništa ne znači u poređenju sa nasiljem koje Iran čini u Siriji.The 51st State wrote:Ne daju im da budu mini imperija na bliskom istoku, previse su pipke rasirili.
j
- Challenger_
#15098 Re: IRAN
Jeste vala. Pobiše "borce" ISIL-a, od Bagdada preko Mosula do Abu Kemala u Siriji. Da o zločinima nad "borcima" AQ Nusre ne pričamo. Teški zločini nad Wahhabi nejači.sarajevoxxxx wrote:Nisam uz Iran, i ovaj sporazum ništa ne znači u poređenju sa nasiljem koje Iran čini u Siriji.
-
sarajevoxxxx
#15099 Re: IRAN
Evo sada čovjek na France 24 reće da od '81 traje savez Amerike i Irana i da se radi o najvećem savezu na Bliskom istoku.arzuhal wrote:Američko-cionističko-saudijska osovina je jaka.sarajevoxxxx wrote:Nisam uz Iran, i ovaj sporazum ništa ne znači u poređenju sa nasiljem koje Iran čini u Siriji.The 51st State wrote:Ne daju im da budu mini imperija na bliskom istoku, previse su pipke rasirili.
Stvarni neprijatelj i Americi i Iranu su Arapi. Libanon poklopili, Sirija, Jemen, Irak.
Ja od kada znam za sebe Amerika protiv Irana samo priča a ratuje, zatvara, progoni, i bombarduje samo sunite ili Arape.
- Challenger_
#15100 Re: IRAN
UKOIL chart je momentalno reagovao i sada je barel prešao 75 USD sa tendencijom daljnjeg rasta. Biće zanimljivo gledati kako će tršište reagovati narednih dana.