Poljaci ce moci samo da sanjaju ovaku kulturolosku raznolikost. Stavrno mi nisu jasni zasto ne zele bogacenje svoje zemlje

Joj, šta se naroda okupilo; k'o na obilježavanju godišnjice RTS televizije.fazer wrote:Sva sreca pa Macron dolazi na vlast![]()
Poljaci ce moci samo da sanjaju ovaku kulturolosku raznolikost. Stavrno mi nisu jasni zasto ne zele bogacenje svoje zemlje
Hoces da spasis Evropu?NajdraziVodjaa wrote:Cuj sto lika demokrata, liberal, moderni, urbani i napredni seln izvrijedja rijecima zao mi je sto prljas zrak koji ja udisemSamo kulturno
![]()
libtardi su gori fasisti i od onih sto su to izmislili, samo ga na drugi nacin interpretiraju.
Osobe Koje ne zele ama bas nikoga...fazer wrote:Osobe koje ne zele u svojim zemljama ljude koji uzvikuju "Smrt zidovima" , "Heil Hitler" i salutiraju nacistickim pozdravom su po nekima i sami nacisti.![]()
![]()
![]()
I dalje se pitam zasto Cesi ne zele primiti ljude koji prizeljkuju smrt jednoj etnickoj i vjerskoj skupini?

Ovi nisu ni isli u skolu, a opet vrijedno udaraju sve i svakoga...fazer wrote:http://news.nationalpost.com/news/world ... -is-jewish
Neka novi gradjani Njemacke paze da ne umru mladi...jer je mrznja teska bolest.
Cim je novi gradjanin Njemacke saznao da je ucenik u razredu Zidov odmah mu se stisnula saka.

fazer wrote:Sva sreca pa Macron dolazi na vlast![]()
Jesu. Natakli su europske vrijednosti na qrac, pa ih nosaju.dembele wrote:Cekaj malo...pa zar to nisu nosioci europskih vrijednosti
O da, da...dembele wrote:Cekaj malo...pa zar to nisu nosioci europskih vrijednosti

Nadam se da nece desnica pobjediti jer iako bi volio i uzivao ujedno bi mi bilo uznemirajuce slusati kmecanje tebe i tebi slicnih, bojim se neki bi ruku na sebe digliseln wrote:Hoces da spasis Evropu?NajdraziVodjaa wrote:Cuj sto lika demokrata, liberal, moderni, urbani i napredni seln izvrijedja rijecima zao mi je sto prljas zrak koji ja udisemSamo kulturno
![]()
libtardi su gori fasisti i od onih sto su to izmislili, samo ga na drugi nacin interpretiraju.
Ubij se.
Ovi se ne mogu sa Arapima porediti..seln wrote:fazer wrote: Ovi nisu ni isli u skolu, a opet vrijedno udaraju sve i svakoga...

Biće haparata za tebe i ovog ustašoida - ne brini se.NajdraziVodjaa wrote: Nadam se da nece desnica pobjediti jer iako bi volio i uzivao ujedno bi mi bilo uznemirajuce slusati kmecanje tebe i tebi slicnih, bojim se neki bi ruku na sebe digli![]()
Da, prva stvar koju ce Macron da uradi je da uvede serijatfazer wrote:Sva sreca pa Macron dolazi na vlast![]()
Najsmjesnije je sto se vas par tu vidis nadmocnijim a po svim parametrima ste blize beduinima i ovim plesacima oko vatre. Mislis da ce te evropski fasisti gledati sa strahopostovanjem zbog boje koze?JedanOdBraceMorica wrote:Bjelacki silovatelji i zlocinci su u zatvorima, a neradnici zive na ulici i u najboljem slucaju primaju socijalnu pomoc i jedu jednom dnevno, ni jedni ni drugi ni treci se ne tovare na teret drugim drzavama... Koliko su ti emigranti posteni najbolje govori cinjenica da vecina ocekuje da predje granicu bez ikakvih dokumenata, olicenje postenja i ljudskosti.cyprus wrote:Nemali broj neradnika, silovatelja i raznih zločinaca postoji i među bijelcima, ali oni izgleda nisu problem... Zašto je neradnik iz Afrike veći problem od evropskog neradnika?JedanOdBraceMorica wrote:Svako moze biti i rasista i nacionalista i desnicar, ali ce biti kritikovan samo ako je bijelac, po mogucnosti Evropljanin... Pogledaj ksenofobiju u Japanu, to niko nikad ne kritikuje, a kada se u EU pojavi politicar koji ne zeli masu neradnika, silovatelja i u nemalom broju slucajeva ratnih zlocinaca u svojoj zemlji, taj je prozvan novim Hitlerom i momentalno mu se u nos utrljava floskula "jel to ta zapadna demokratija". Ne vidim zasto nije demokratski reci nekome da ga ne zelis u svojoj blizini, ljudi imaju apsolutno pravo na to
Btw, među imigrantima je mnogo manji procenat neradnika, terorista i kriminalaca nego što se to potencira... U većoj mjeri je to pošten i normalan svijet koji samo želi bolje šanse da uspije u životu nego što mu to pruža država u kojoj je imao peh da se rodi...
Nisu ni Njemci ni Francuzi i Englezi rodjeni pod sretnom zvijezdom nego su stoljecima razvijali svoje drzave, ginuli za njih, izucavali razne nauke, pronalazili inovacije, pisali knjige itd, sve to dok su beduini opcili sa kamilama a ovi u Africi plesali oko vatre; drzave i narodi u njima su isli drugacijim putevima napretka ili nazatka pa samim tim ne mogu sve drzave i svi narodi svijeta biti na istom stepenu razvijenosti