Dešavanja u Srbiji
- eltroxin
#68576 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo je jedno sigurno a to je da ce Nemanja biti najbolji prijatelj novog preCednika, ma ko on bio..
- skupljac_zeljeza
#68577 Re: Dešavanja u Srbiji
Teku rijeke ljudi prema Beogradu...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#68578 Re: Dešavanja u Srbiji
studenti traže prelaznu vladu od profesora sa beogradskih univerziteta. kakav šarovič, kakvi bakrači. šarović već godinama proziva vučića i sada je dočekao svojih pet minuta, i ima neku svoju strankicu, i moguće da se nešto sitno za sebe ušićariti, jedan dva mandata su skupštini, a da će voditi glavnu riječ, nema od toga ništa.Malisa11 wrote: ↑12/03/2025 20:33Ne kontas i ne pratis. Ako zanemarimo opoziciju koja je mainstream, alternativva koja je popularna trenutno je bivsi radikal Nemanja Sarovic. Isti taj Sarovic nema apsolutno nikakve razlicite stavove od vucica prema Bosni i Hercegovini. Stavise, njegovi stavovi su opasnij.costacurta wrote: ↑12/03/2025 20:09 Ja kako kontam ovo što se desava je da je mladim ljudima pun qur te garniture političara iz 90.tih i tog narativa
- skupljac_zeljeza
#68579 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo će nekada biti filmovano kao serija.
- mirota
#68580 Re: Dešavanja u Srbiji
subota,kokice spremne, ima da bude bas vatreno
- ElRe
#68581 Re: Dešavanja u Srbiji
https://x.com/JelenaLengold/status/1899 ... CLIsg&s=19
Vučko prežive 15.03.
Dobru igru je odigrao ove sedmice. Pripreme uspjele.
Vučko prežive 15.03.
Dobru igru je odigrao ove sedmice. Pripreme uspjele.
-
Tyke
#68582 Re: Dešavanja u Srbiji
A ja na poslu. Telefon napunjen mora biti, punjac u pripravnosti i eksterna baterija da slucajno nestanak struje ne iznenadi.
A svak' zna da nema od tjeranja Picoustog nista i da ce to biti povuci-potegni, ali nada zadnja umire.
Mladost vs. Patrijarhalnost, buducnost vs. proslost, urbanost vs. ruralnost i jos mnogo toga je na kocki.
-
Crvene_brigade
#68583 Re: Dešavanja u Srbiji
Pogledajte samo jednu nepreglednu kolonu motorista koja je krenula prema Beogradu. Gotov je mafijaški (SNS) režim Aleksandra, Andreja i Danila Vučića...
A tu su i kolone traktora koje se kreću sa svih strana prema Beogradu...
A tu su i kolone traktora koje se kreću sa svih strana prema Beogradu...
Last edited by Crvene_brigade on 13/03/2025 08:20, edited 1 time in total.
- insaneinthebrain
#68584 Re: Dešavanja u Srbiji
Bice ludnica u subotu
-
Crvene_brigade
#68585 Re: Dešavanja u Srbiji
Najnovija vijest: Izvori iz policije: Nećemo da bijemo našu decu!
Pred subotnji protest, izvori „Vremena” iz policije kažu da neki pripadnici službe najavljuju da neće ići na posao, te da im neće raditi radio-stanice.
Pred protest koji se održava u Beogradu u subotu (15. mart), predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da opozicija organizuje veliko nasilje i istakao da će svi koji u tome budu učestvovali biti pohapšeni i odgovarati za to.
A šta će policija da uradi 15. marta – to ni oni sami ne znaju.
Pukovnik policije, na istaknutom mestu u MUP-u, kaže za novi broj „Vremena”: „Je l’ vi mislite da bih ja poslao policiju na moje dvoje dece, studenata? Oni su na svim protestima – od Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, pa sad opet Beograda.”
Major policije, iskusni operativac, ne želeći da sebe odbrani od nekih postupaka pripadnika svoje jedinice koji nisu na čast, ukazuje da takvo naređenje nikad nije izdao, niti će izdati.
Opširnije na: https://vreme.com/vesti/izvori-iz-polic ... nasu-decu/
Pred subotnji protest, izvori „Vremena” iz policije kažu da neki pripadnici službe najavljuju da neće ići na posao, te da im neće raditi radio-stanice.
Pred protest koji se održava u Beogradu u subotu (15. mart), predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da opozicija organizuje veliko nasilje i istakao da će svi koji u tome budu učestvovali biti pohapšeni i odgovarati za to.
A šta će policija da uradi 15. marta – to ni oni sami ne znaju.
Pukovnik policije, na istaknutom mestu u MUP-u, kaže za novi broj „Vremena”: „Je l’ vi mislite da bih ja poslao policiju na moje dvoje dece, studenata? Oni su na svim protestima – od Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, pa sad opet Beograda.”
Major policije, iskusni operativac, ne želeći da sebe odbrani od nekih postupaka pripadnika svoje jedinice koji nisu na čast, ukazuje da takvo naređenje nikad nije izdao, niti će izdati.
Opširnije na: https://vreme.com/vesti/izvori-iz-polic ... nasu-decu/
- ElRe
- banjaluka078
- Moderator
-
costacurta
#68588 Re: Dešavanja u Srbiji
Eh to.malakh wrote: ↑12/03/2025 23:51studenti traže prelaznu vladu od profesora sa beogradskih univerziteta. kakav šarovič, kakvi bakrači. šarović već godinama proziva vučića i sada je dočekao svojih pet minuta, i ima neku svoju strankicu, i moguće da se nešto sitno za sebe ušićariti, jedan dva mandata su skupštini, a da će voditi glavnu riječ, nema od toga ništa.Malisa11 wrote: ↑12/03/2025 20:33Ne kontas i ne pratis. Ako zanemarimo opoziciju koja je mainstream, alternativva koja je popularna trenutno je bivsi radikal Nemanja Sarovic. Isti taj Sarovic nema apsolutno nikakve razlicite stavove od vucica prema Bosni i Hercegovini. Stavise, njegovi stavovi su opasnij.costacurta wrote: ↑12/03/2025 20:09 Ja kako kontam ovo što se desava je da je mladim ljudima pun qur te garniture političara iz 90.tih i tog narativa
Ja se samo iskreno nadam.
A za Šarovića iskreno do ovih dešavanja nikad čuo nisam, ali on je još samo jedan od dokaza koliko jaku političku školu ima Srbija. Lik karinđa ovu ološ ko niko do sad, a Bgmi nisam nešto primijetio da ima neku empatiju prema ovima iz RSa kad naleti na nekog.
Meni je Bg drag jer ima stvarno dobre raje (pichoka
-
statixx
#68589 Re: Dešavanja u Srbiji
Imali neki link da studenti traze prelaznu vladu. Znam da se pricalo o ekspertskoj, ali nije proslo.
- mirota
#68590 Re: Dešavanja u Srbiji
ma BG je metropola, zivi dosta nesrba, ljudi su kosmopoliti, nas sve dozivljavaju Bosancima i Bosnjake i Srbe i Hrvate msm na prekodrince, malo meni krivo jer sam ipak Hercegovac, ali ok...generalno, nas narod je takav, postuju te ako si manjina, a divljaka i pojedinaca ce uvijek biti...costacurta wrote: ↑13/03/2025 09:08Eh to.malakh wrote: ↑12/03/2025 23:51studenti traže prelaznu vladu od profesora sa beogradskih univerziteta. kakav šarovič, kakvi bakrači. šarović već godinama proziva vučića i sada je dočekao svojih pet minuta, i ima neku svoju strankicu, i moguće da se nešto sitno za sebe ušićariti, jedan dva mandata su skupštini, a da će voditi glavnu riječ, nema od toga ništa.Malisa11 wrote: ↑12/03/2025 20:33
Ne kontas i ne pratis. Ako zanemarimo opoziciju koja je mainstream, alternativva koja je popularna trenutno je bivsi radikal Nemanja Sarovic. Isti taj Sarovic nema apsolutno nikakve razlicite stavove od vucica prema Bosni i Hercegovini. Stavise, njegovi stavovi su opasnij.
A za Šarovića iskreno do ovih dešavanja nikad čuo nisam, ali on je još samo jedan od dokaza koliko jaku političku školu ima Srbija. Lik karinđa ovu ološ ko niko do sad, a Bgmi nisam nešto primijetio da ima neku empatiju prema ovima iz RSa kad naleti na nekog.
Meni je Bg drag jer ima stvarno dobre raje (pichoka)kojima je jedino bitno da rade, zarađuju, putuju i nikad ama baš nikad nisam imao ikakav problem igdje, naravno da je to sve potpuno suprotno kad naletiš na govedo zatucano iz RS ili RSK ili sa Kosova
, eh oni su problem, ali ne samo nama komšijama već sve više i lokalcima koji se distanciraju i sve više polarizuju od njih.
- nota1969
#68591 Re: Dešavanja u Srbiji
mirota wrote: ↑13/03/2025 09:16ma BG je metropola, zivi dosta nesrba, ljudi su kosmopoliti, nas sve dozivljavaju Bosancima i Bosnjake i Srbe i Hrvate msm na prekodrince, malo meni krivo jer sam ipak Hercegovac, ali ok...generalno, nas narod je takav, postuju te ako si manjina, a divljaka i pojedinaca ce uvijek biti...costacurta wrote: ↑13/03/2025 09:08Eh to.malakh wrote: ↑12/03/2025 23:51
studenti traže prelaznu vladu od profesora sa beogradskih univerziteta. kakav šarovič, kakvi bakrači. šarović već godinama proziva vučića i sada je dočekao svojih pet minuta, i ima neku svoju strankicu, i moguće da se nešto sitno za sebe ušićariti, jedan dva mandata su skupštini, a da će voditi glavnu riječ, nema od toga ništa.
Meni je Bg drag jer ima stvarno dobre raje (pichoka)kojima je jedino bitno da rade, zarađuju, putuju i nikad ama baš nikad nisam imao ikakav problem igdje, naravno da je to sve potpuno suprotno kad naletiš na govedo zatucano iz RS ili RSK ili sa Kosova
, eh oni su problem, ali ne samo nama komšijama već sve više i lokalcima koji se distanciraju i sve više polarizuju od njih.
udri milicijo
-
Malisa11
#68592 Re: Dešavanja u Srbiji
Rijetko kada korostim ovakav komentar, no on je veci cetnik od vucica i ima vece-jace interese za rs od vuska.costacurta wrote: ↑13/03/2025 09:08 A za Šarovića iskreno do ovih dešavanja nikad čuo nisam, ali on je još samo jedan od dokaza koliko jaku političku školu ima Srbija. Lik karinđa ovu ološ ko niko do sad, a Bgmi nisam nešto primijetio da ima neku empatiju prema ovima iz RSa
-
Crvene_brigade
#68593 Re: Dešavanja u Srbiji
Pumpaj: Hiljade novosadskih studenata krenulo prema Beogradu...
- mirota
#68594 Re: Dešavanja u Srbiji
uuu jbt kod njih vedro vrijeme
- Mr.Sojic
- dr_Evil
#68596 Re: Dešavanja u Srbiji
Komsija, isti sam osjecao imao, redovan sam gost bio. ALi onda me jedan dan docekao cica Draza dok sam htio da posjetim grob Najveceg sina. Nek se prvo rijese cica Draze, i ovih sta su im zadnjih 15-ak godina pronijeli duh Draze, pa ce opet biti kosmopoliti.mirota wrote: ↑13/03/2025 09:16
ma BG je metropola, zivi dosta nesrba, ljudi su kosmopoliti, nas sve dozivljavaju Bosancima i Bosnjake i Srbe i Hrvate msm na prekodrince, malo meni krivo jer sam ipak Hercegovac, ali ok...generalno, nas narod je takav, postuju te ako si manjina, a divljaka i pojedinaca ce uvijek biti...
Znam ja da normalan covjek suti, a manjina krkana je glasna, ali kad dodje vrijeme da se kolje ista je situacija., Ti ces okrenuti glavu, ja cu okrenuti glavu, a nekome ce glave pasti. Zato ih i ne smatram kosmopolitima vise. Nego vise ovako, supatnicima. Mozda je to rijeci koja dobro odgovara.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68597 Re: Dešavanja u Srbiji
subota - prćvajz
-
giovanni008
#68598 Re: Dešavanja u Srbiji
Bice Vucicu veselo u subotu, milion ljudi u Beogradu! To ni jedna policija ili vojska ne moze da zaustavi!
- mirota
#68599 Re: Dešavanja u Srbiji
Kao i 5.oktobragiovanni008 wrote: ↑13/03/2025 10:30 Bice Vucicu veselo u subotu, milion ljudi u Beogradu! To ni jedna policija ili vojska ne moze da zaustavi!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#68600 Re: Dešavanja u Srbiji
pada 100%, zato i zakuho u BiH nebili se javnost u srbiji usesredila na napacenu bracu preko drine koji im dolaze i biraju predstavnike vlasti i gradonacelnike za sendvic... imam utisak da vise mrze sada bosance srbe nego bosnjake i hrvate