Dešavanja u Srbiji

Post Reply
banjaluka078
Moderator

Post by banjaluka078 »

oldschool wrote:Na dnevniku RTRS kažu dostojanstven, miran i veličanstven skup :lol:
Aha, i ja se dobro nasmijah kad sam cula! :lol:

Image

RTRS:
http://www.youtube.com/watch?v=5Id21gvBl0k
http://www.youtube.com/watch?v=mCUayf3zlj0

HRT
http://www.youtube.com/watch?v=5x_2geq03Ig
http://www.youtube.com/watch?v=GPB9D1qK9Q8

[/url]
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Image

Zaaaaaaaaaaaštoooooo,kosovoooooo,uzmite meneeeeeeeee :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Suicidal Siberian wrote:
Hantraga wrote:
Suicidal Siberian wrote:Ma bilo ko da je bio, izgubio bi kosovo...da nije bilo milosevica, ovo bi se ranije desilo.
Mozda nebi...

Da nije bilo Milosevica, mozda bi sad svi u miru zivjeli u Saveznoj Drzavi Jugoslaviji, uredjenoj kao konfederacija...

Ako se sjecate, Kosovo je prije 15 godina trazilo samo Republiku, ne nezavisnost...
Ma ne bi...albanci nisu imali ama bas nista zajednicko ni sa bivsim jugoslovenima a kamoli srbima. Oni su ovo zacrtali prije 100 godina, ne prije 20...to ce se pokazati kad se rasplamsa u zapadnoj makedoniji i mozda cak i u crnoj gori...nadam se da grijesim.
Pokusavas da nadjes krivca na drugoj strani, osvrni se oko sebe, prije sto godina i malo vise su neki dugi napisali svoje zelje, a ne Albanci.Ubi te propaganda, malo je reci.
Zelje su jedno, dva oka u glavi vise ne postoje, a Crna Gora je izbjegla dalja sranaj u drzavi, sa svojom samostalnoscu.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Tadic u Rumuniji...aha....kostunjavi i Grobar na mitingu....ruski specijalci na Kosovu uspostavljaju podjelu kosova na dva dijela...sta se da zaklljuciti...

Tadic je izgleda naoravio DEAL da se kosovo podijeli..a Grobar i kostunica to ne prtihvataju i zele da izoluju Srbiju i sprijece podjelu...MZ se drzi po strani i ceka ishod sukoba izmedju dvije srbijanske struje..jedni koji bi isli do kraja u izolaciju i odbacuju podjelu kosova i drugi(tadicevi) koji bi uzeli sjeverni dio Kosova i pristali na nezavisnost onog juznog dijela...sutra ce se znati koja je struja pobijedila..po meni MZ ce dati Srbiji sjever Kosova u zamjenu za smirivanje tenzija..inace ce MZ imati problem da odrzava mir na balkanu..

posle molitve ce se znati ko je pobijedio Tadic ili K/G...(kevin garnet :D )
harka

Post by harka »

neznam i nemogu nikako da shvatim
da NEKI zele i vole da zive u rezervatima
i da im je jos lijepo.Svi srbi u jednoj drzavi
meni je kao rezervat.
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

fantom slobode wrote:
Suicidal Siberian wrote:
Hantraga wrote: Mozda nebi...

Da nije bilo Milosevica, mozda bi sad svi u miru zivjeli u Saveznoj Drzavi Jugoslaviji, uredjenoj kao konfederacija...

Ako se sjecate, Kosovo je prije 15 godina trazilo samo Republiku, ne nezavisnost...
Ma ne bi...albanci nisu imali ama bas nista zajednicko ni sa bivsim jugoslovenima a kamoli srbima. Oni su ovo zacrtali prije 100 godina, ne prije 20...to ce se pokazati kad se rasplamsa u zapadnoj makedoniji i mozda cak i u crnoj gori...nadam se da grijesim.
Pokusavas da nadjes krivca na drugoj strani, osvrni se oko sebe, prije sto godina i malo vise su neki dugi napisali svoje zelje, a ne Albanci.Ubi te propaganda, malo je reci.
Zelje su jedno, dva oka u glavi vise ne postoje, a Crna Gora je izbjegla dalja sranaj u drzavi, sa svojom samostalnoscu.
Ne trazim ja krivca u nikome, realno je da postoje dvije strane medalje, srpska i albanska...samo sto je ljudima daleko vise pristupacnija srpska strana medalje, dok se o albanskoj jako malo zna,jer smo ih svi uvijek ruku na srce fukarom smatrali.. a to se sve moze pripisati ljudskom neznanju i jednostavno likovanju tome sto je srbija izgubila dio teritorije, a ne tome sto su kosovski albanci dobili i trazili drzavu. Njihov predsjednik je sam rekao da su dosanjali 100godišnji san, i potrosili 20 mlrd dolara da dodju do toga.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

jedino sto sada mogu radit je bacat kamenje i palit zastave, zasluzili su da se zabave sami sa sobom
artzy

Post by artzy »

fantom slobode wrote:Samo neka nastave, moglo bi po onom sistemu, nece Srbija u NATO, ali zato hoce NATO u Srbiju.
Sve u svemu malo ljudi, ispuhalo se, nekada se milion skupljao na Uscu.Pred svih besplatnih karata za voz, dolazak nije pretjeran, cak ni onaj turisticki, besplatni shoping po Beogradu.Veceras ce biti uzbudljivo, manje se vidi, valjda ce radnje biti otvorene vanredno.Sistem samoposluzivanja!
Mogla bi Srbija izaci jos manja iz ovoga ako ovako nastave... najbolje po Irackom receptu...

Ovo je da se upisas :lol: frajer prica kao da to sto su demnonstranti porucili "kosovo je Srbija" ima ikakve vaznosti...
Last edited by artzy on 21/02/2008 20:47, edited 1 time in total.
harka

Post by harka »

karabaja-x wrote:jedino sto sada mogu radit je bacat kamenje i palit zastave, zasluzili su da se zabave sami sa sobom
jel to ono''gdje je rat poceo tu ce se i zavrsiti'' citiram jednog poznanika
koji mi je to ne tako davne 92g rekao
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

harka wrote:
karabaja-x wrote:jedino sto sada mogu radit je bacat kamenje i palit zastave, zasluzili su da se zabave sami sa sobom
jel to ono''gdje je rat poceo tu ce se i zavrsiti'' citiram jednog poznanika
koji mi je to ne tako davne 92g rekao
Tacno u Begešu :D
pudlica

Post by pudlica »

ma hajd nek se poubijaju medjusobno,manje govana na balkanu :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Suicidal Siberian wrote:
fantom slobode wrote:
Suicidal Siberian wrote: Ma ne bi...albanci nisu imali ama bas nista zajednicko ni sa bivsim jugoslovenima a kamoli srbima. Oni su ovo zacrtali prije 100 godina, ne prije 20...to ce se pokazati kad se rasplamsa u zapadnoj makedoniji i mozda cak i u crnoj gori...nadam se da grijesim.
Ne trazim ja krivca u nikome, realno je da postoje dvije strane medalje, srpska i albanska...samo sto je ljudima daleko vise pristupacnija srpska strana medalje, dok se o albanskoj jako malo zna,jer smo ih svi uvijek ruku na srce fukarom smatrali.. a to se sve moze pripisati ljudskom neznanju i jednostavno likovanju tome sto je srbija izgubila dio teritorije, a ne tome sto su kosovski albanci dobili i trazili drzavu. Njihov predsjednik je sam rekao da su dosanjali 100godišnji san, i potrosili 20 mlrd dolara da dodju do toga.
Ovdje medalja odavno ima jedno lice, a ovo je kraj price i budjenje iz sna, sjeti se Gazimestana i pogledaj sada ovo, nadaj se da ce neko napokon probuditi ljude iz sna koji je propao.Koliko milijardi dolara je kostala sva ratna kampanja Srbije na prostorima bivse YU?20milijardi nije nista, u odnosu na ono sto su uradili na prostorima Balkana, koliko je zrtava napravljeno, koliko je naroda preseljeno, koliko je unistavano sve sto se prije toga gradilo, sta se sve pokralo (sjeti se zajma za Srbiju:)
Rekoh ti, ne gledaj medalju, gledaj realnosti u oci.A ovi vandali na ulicama ne vode narod Srbije u bolje sutra.Nadaj se da ce se ispuhati i da ce Srbija izabrati normalne odnose sa susjedima, nema vise diktata, sila je nestala.
Hantraga

Post by Hantraga »

MA ovo je zalosno...

To je samo grupa huligana koja iskoristava situaciju da pravi nerede po gradu...

Ovo su oni isti koji na utakmicama prave nerede...

Evo sad skidaju trenerke i pokazuju guzice na CNN-u... :lol: :lol:
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

fantom slobode wrote:
Suicidal Siberian wrote:
fantom slobode wrote: Pokusavas da nadjes krivca na drugoj strani, osvrni se oko sebe, prije sto godina i malo vise su neki dugi napisali svoje zelje, a ne Albanci.Ubi te propaganda, malo je reci.
Ovdje medalja odavno ima jedno lice, a ovo je kraj price i budjenje iz sna, sjeti se Gazimestana i pogledaj sada ovo, nadaj se da ce neko napokon probuditi ljude iz sna koji je propao.Koliko milijardi dolara je kostala sva ratna kampanja Srbije na prostorima bivse YU?20milijardi nije nista, u odnosu na ono sto su uradili na prostorima Balkana, koliko je zrtava napravljeno, koliko je naroda preseljeno, koliko je unistavano sve sto se prije toga gradilo, sta se sve pokralo (sjeti se zajma za Srbiju:)
Rekoh ti, ne gledaj medalju, gledaj realnosti u oci.A ovi vandali na ulicama ne vode narod Srbije u bolje sutra.Nadaj se da ce se ispuhati i da ce Srbija izabrati normalne odnose sa susjedima, nema vise diktata, sila je nestala.
Realnost je takva, da je ovo danas, sutra se okreće novi list. ja sam siguran, a mislim da ce se neki sloziti sa mnom, da ce srbija iskoristiti bilo kakav konflikt globalnih razmjera za povrat kosova. na kraju krajeva, samo srbi mogu razumjeti srbe i sta im kosovo znaci, a naravno i albanci albance po istom pitanju.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

pici wrote:Image

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hantraga

Post by Hantraga »

Evo uzivo mozete gledati obracun Policije i Huligana, na Live on CNN...

http://www.cnn.com

Idete na Live CNN

Imate dva Uzivo Videa:

Jedan je sa komentarima, a drugi je Uzivo sa ulica bez komentara...
Last edited by Hantraga on 21/02/2008 20:59, edited 2 times in total.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

banjaluka078 wrote: Image
BHHHHHHhh.
Freak show!!!
klixober

Post by klixober »

zoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu...:-)...upravo javio rts...:-)
Zasto nasa? :-) Mi smo jedni od rijetkih koji nisu proznali Kosovo :D
Radoje B.

Post by Radoje B. »

zoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu...:-)...upravo javio rts...:-)
Jel nasa ova ovdi, il ona dole :D

Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska. :D
pesak

Post by pesak »

zavrzlama wrote:Tadic u Rumuniji...aha....kostunjavi i Grobar na mitingu....ruski specijalci na Kosovu uspostavljaju podjelu kosova na dva dijela...sta se da zaklljuciti...

Tadic je izgleda naoravio DEAL da se kosovo podijeli..a Grobar i kostunica to ne prtihvataju i zele da izoluju Srbiju i sprijece podjelu...MZ se drzi po strani i ceka ishod sukoba izmedju dvije srbijanske struje..jedni koji bi isli do kraja u izolaciju i odbacuju podjelu kosova i drugi(tadicevi) koji bi uzeli sjeverni dio Kosova i pristali na nezavisnost onog juznog dijela...sutra ce se znati koja je struja pobijedila..po meni MZ ce dati Srbiji sjever Kosova u zamjenu za smirivanje tenzija..inace ce MZ imati problem da odrzava mir na balkanu..

posle molitve ce se znati ko je pobijedio Tadic ili K/G...(kevin garnet :D )
moguce...
Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

http://vinovo.magnify.net/item/B9359RCX6S3J93J1
Video prilog o neredima i paljevini u Beogradu...
d2

Post by d2 »

toliko je razumjevanja na CNNu da samo cekam da se pojavi ova Fionela u Beogradu da i ona baci koji koktel na svoju ambasadu u znak razumjevanja...
Agic Nurija

Post by Agic Nurija »

Umjetnik a wrote:
pici wrote:Image

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolje i strašan kraj, nego beskrajan strah!
terapija

Post by terapija »

Radoje B. wrote:

Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska. :D
Nije mi samo jasno cemu se veselite??

Ovo sto se desava nece sigurno dobro da se zavrsi.
Radoje B.

Post by Radoje B. »

terapija wrote:
Radoje B. wrote:

Nije mi samo jasno cemu se veselite??

Ovo sto se desava nece sigurno dobro da se zavrsi.
Ovo ja sa zoom-om zemom malo. Ma pukne covjek od puno nerviranja i vijesti, ja se ne veselim nicemu.
Post Reply