radostan dan wrote:ako znaš za najave od 2014., onda treba da znaš da je najava - 24/48 časova unaprijed, a ne kao što si ti naveo 72 časa. čisto da ostane zapisano.
72 je za ministre i iznad njih.
da čitaš postove, a ne samo pikiraš za koji ćeš da se zakačiš da bi upao u diskusiju, znao bi dal padam u trans ili ne.
i zadnje, izvor ti je vrh. od milion drugih, ti izabereš informer. zajebo si i gonzalesa.
Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Baš ću da pratim cijelu tvoju historiju postiranja prije nego repliciram na neki post i ispravim neki fakt u njemu. Evo, od sutra počinjem s tom praksom. Da možda ne trebam i tebi slati neki zahtjev za postiranjem, treba li mi neki pečat od tebe?
Odabrao sam Informer jer je to Vučićev megafon. Da sam uzeo B92 ili Danas, bezbeli bi i njima našao mane.
Lik je morao podnijeti zahtjev, oni taj zahtjev odbili, on ušao nelegalno i krijući se. Ne samo to, nasilje su započeli Srbi i to tako što su fizički napali policiju.
Danas je taj frajko, vidim i čitam, srpski heroj.
Ništa novo kod Srba, ovako je i većina bila "protiv Miloševića" dok neko drugi ne kaže nešto protiv Miloševića. Onda svi listom u odbranu staju. Neke stvari se nikad ne mijenjaju.
Ponavljam, meni ni u džep ni iz džepa, čak i ne navijam za Kosovare, samo se grozim duplih kriterija.