Dešavanja u Srbiji

radostan dan

#35276 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

strong69 wrote:Evo sljedeceg koraka.

Beograd -- Srpska lista će izaći iz kosovske vlade, a zatim će početkom sledećeg meseca sama početi da formira Zajednicu srpskih opština na KiM, rekao je Goran Rakić.
bilo kakvo samoinicijativno formiranje bilo čega podrazumjeva manje ili veće oružane sukobe, prije ili kasnije...ne vjerujem u taj scenario.
Albanci ce reci sta cemo, formirase ZSO. Srbi ce reci uradili smo maksimalno a to je ZSO. Dakle, formirace ZSO, osnovace sud za OVK i Kosovo ce biti priznato od strane Srbije.
ne vjerujem ni u formiranje suda za učk, bar ne dok je ova garnitura kosovske vlasti ili jedan njen dio - na poziciji.
Last edited by radostan dan on 27/03/2018 13:30, edited 3 times in total.
kiligonzales

#35277 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Sad ce se vaditi to je nacelni dogovor, ono prepiska, nista zvanicno :lol:
kiligonzales

#35278 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Ovi moji rekose da su 6 sati zbog sranja sa Djukom cekali na grani kako bi je presli i vratili se kucama u dijaspori. :D
Fudo387

#35279 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

kiligonzales wrote:Ovi moji rekose da su 6 sati zbog sranja sa Djukom cekali na grani kako bi je presli i vratili se kucama u dijaspori. :D
Koji tvoji?
I ti imas tetku u Kolasin?
A sta vas je... :lol:
jazzer

#35280 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jazzer »

Kako da nam niko od ovih kolega preko Drine ne kaze ko zastupa interese bosnjaka u Parlamentu Kosova?

Pa Duda Balje, naravno :)

https://vijesti.ba/clanak/399595/balje- ... teligentne

Duda u slikama :)

Image
Image

Na ovoj Duda izlazi iz skupstinske sale :)

Image

Haradinaja bacila u trans :)

Image
Image

helem, od danas cu svakodnevno pratiti rad ove zastupnice :) .
horkesh

#35281 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

radostan dan wrote:
ja rekoh kako rekoh...

Image
Jarane, toliko si bio siguran u to da si čekao čitav dan dok Vučić objavi prepisku, kao to neki dokaz. Dogovor se primjenjuje još od 2014. i već prije su srpskim zvaničnicima odbijeni zahtjevi za ulazak.

Ovo su samo neke od prijašnjih zabrana, ovo je sve s Informera:

2015.

PROVOKACIJA! Marku Ðuriću zabranjen ulazak na KiM!

2016

ŠIPTARI, DŽABA VAM ZABRANA: Marko Đurić na KIM uprkos pretnji da će biti uhapšen!

2017

NOVA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Marku Đuriću opet zabranili ulaz na KiM!

Uostalom, ako ti, kao i većina građana Srbije, stvarno padate na ovakve opsjene, to je vaša stvar, meni ni u džep ni iz džepa. Čudi me da nema neki papir da je i slanje ofarbanih vozova dogovoreno u Briselu.
radostan dan

#35282 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ako znaš za najave od 2014., onda treba da znaš da je najava - 24/48 časova unaprijed, a ne kao što si ti naveo 72 časa. čisto da ostane zapisano.
72 je za ministre i iznad njih.
da čitaš postove, a ne samo pikiraš za koji ćeš da se zakačiš da bi upao u diskusiju, znao bi dal padam u trans ili ne.
i zadnje, izvor ti je vrh. od milion drugih, ti izabereš informer. zajebo si i gonzalesa.
Last edited by radostan dan on 27/03/2018 13:44, edited 1 time in total.
kiligonzales

#35283 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Fudo387 wrote:
kiligonzales wrote:Ovi moji rekose da su 6 sati zbog sranja sa Djukom cekali na grani kako bi je presli i vratili se kucama u dijaspori. :D
Koji tvoji?
I ti imas tetku u Kolasin?
A sta vas je... :lol:
Moji su ovi Rosu ahbabi ili ti ga Albanci. To je dio familije u dijaspori, pa malo svrate kuci s vremena na vrijeme. Krenuli s Kosova nazad za Njemacku, pa jbg moras kroz Srbiju kako god, najkraci put, jos su oni 12 km od Mitrovice u Vucitrnu ili Vuštri po albanskom. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35284 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Srpska lista izlazi iz kosovske vlade, sama formira ZSO
Beograd -- Srpska lista će izaći iz kosovske vlade, a zatim će krajem sledećeg meseca sama početi da formira Zajednicu srpskih opština na KiM, rekao je Goran Rakić.
evega republjik šhumskiH :thumbup: taMaM one ruske diplomate sHo proČerasHe da nastanite u bazne zemunice... :thumbup: :thumbup:

ja cu one kokare od @radosnog sto postira da primim u zbeg :izet:
bh.tornjak

#35285 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

slicne frizure...kratko podsisani....istrenirani momci...
ovo odudara od "obicnog naroda" ....koji se spontano skupi na jednom mjestu
kada tome dodamo scenu udaranja albanskog policajca vidimo kakav stav i odbrambeni gard lik zauzima....to zna i moze samo uvjezbana osoba....koja zna sta radi.....

Image
Last edited by bh.tornjak on 27/03/2018 13:52, edited 3 times in total.
pici

#35286 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

video godine :thumbup:
kiligonzales

#35287 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

radostan dan wrote:ako znaš za najave od 2014., onda treba da znaš da je najava - 24/48 časova unaprijed, a ne kao što si ti naveo 72 časa. čisto da ostane zapisano.
da čitaš postove, a ne samo pikiraš za koji ćeš da se zakačiš da bi upao u diskusiju, znao bi dal padam u trans ili ne.
i zadnje, izvor ti je vrh. zajebo si i gonzalesa.
Gonzales je porijeklom sipac sa Kosova i to iz mjesta nadomak Mitrovice. Zadnji put sam Mitrovicom setao 2012 godine. Jbg, rodjen u Sa, pa dole otad nisam bio jer su drzavljanima BiH uveli vize. :D

Zato me malo nervira ta demagogija lika kojem je tovar puta zabranjen ulaz na Kosovo, vazda seres i provociras, unosis nestabilnost pricom i ocekujes da te niko mrko ne pogleda, kad stupis nogom na Kosovo, e jbg.

Samo jos treba takvu bagru braniti. :D
Fudo387

#35288 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Ma ta praksa, i neka nadriqrceva strategija je toliko izlizana, tupava i da ne prijeti da padne mrtva glava, bila bi smijesna.
Zalazu se za mir i stabilnost, postovanje suvereniteta, dobre medjususjedake odnose...al’ kad prica na televizoru.
U stvarnosti to izgleda ovako:
Posalje obavjestajce da izazovu drzavni udar u Crnoj Gori.
Naravno, dobiju po picki, izdajnik Milo je sve iscenirao kako bi nanio ljagu postenom srpskom narodu.
Posalju nekakve vukove, casti i motore u Bosnu, sve u nadi ne bi li i njih neko izdrajfo pa da se opet nanese trauma, opet postenom srpskom narodu. Tu ih doceka Mektic, uslika, i posalje dosije u Brisel. Izdajnik iz Prnjavora, napravio mu Soros plastenik za paradajz...bla, bla, bla.
Posalje agente BIA-e na Kosovo i nekog mamlaza od sest kila sa cokulama koji je kao ministar necega, ne treba nam dozvola nikakve teroristicke drzave, bla bla bla...dobiju po picki, opet siFtari ugnjetavaju posteni srpski narod.
U stvarnosti, posteni srpski narod nema za kifle, i sluzi kao igracka dusevnim bolesnicima na vlasti da seru okolo i prave belaj.
Drugo i ne znaju, nemaju intelektualni nivo za bolje, ostaje mlaka brlja, qrcenje, i odsjecanje kite na panju samom sebi kad vise nema kud.
Teske budaletine, jedini spas im je strana uprava, protektorat na 20 godina, reset mozgova, mijenjanje navika, pendrek.
Sve sanse da se unormale su propustili.
SmokingMan

#35289 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go.... :D
General War

#35290 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Benjo34 wrote:Mislim da se u ovom slučaju, Rusija uzima kao preozbiljan faktor. Naime, nakon Ruske intervencije u Siriji, među rusofilima, Rusija je odjednom isplivala sila u rangu SAD-a, pa čak i jača. Realno, Rusija je jedino i mogla intervenisat u Siriji jer tamo ima svoju bazu, bilo gdje drugo na Bliskom Istoku, Ameri ako stave svoju šapu onako kako znaju bez podržavanja revolucija, Rusi mogu samo da posmatraju jer to je fakt.
Pogledajte mapu Nato članica i vidit ćete da ne postoji teoretska šansa da Rusija ikako u bilo kakvom sukobu pomogne Srbiji. Okruženi su Nato članicama, morem, zrakom su blokirani. Srbija znači ako želi da postoji u granicama kakve su sad ( bez Kosova), mora da prizna Kosovo kao nezavisnu državu i da prestane gurat prst u oko Amerima, inače će imat mnogo većih problema od samog Kosova, jer oni nikom ne ostaju dužni
Da te podsjetim ruska vojska je bila i u bosni i na kosovu...un mandat im daje pravo i da se vrate...ako u londonu se zajebavaju sa izotopima, tek da vidis sta mogu ovdje da handre, ako im se prohtije.
Oni migovi i pvo sistemi sto rusi daju srbima te opovrgava, a mogu im jos dati...ako hoce da se umjesaju, a hoce...pogledaj po drzavni udar u crnoj gori.
arzuhal

#35291 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

Kada čujem ovako izjednačavanje kao što izjavi Đurić:

"Vukli me kao psa, htjeli da ponize srpski narod"

...ja bih ga iz topa ispalio ili bacio u kakvu jamu samo da ne gledam taj ljudski šljam...
horkesh

#35292 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

radostan dan wrote:ako znaš za najave od 2014., onda treba da znaš da je najava - 24/48 časova unaprijed, a ne kao što si ti naveo 72 časa. čisto da ostane zapisano.
i zadnje, izvor ti je vrh. od milion drugih, ti izabereš informer. zajebo si i gonzalesa.
Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Baš ću da pratim cijelu tvoju historiju postiranja prije nego repliciram na neki post i ispravim neki fakt u njemu. Evo, od sutra počinjem s tom praksom. Da možda ne trebam i tebi slati neki zahtjev za postiranjem, treba li mi neki pečat od tebe?

Odabrao sam Informer jer je to Vučićev megafon. Da sam uzeo B92 ili Danas, bezbeli bi i njima našao mane.

Lik je morao podnijeti zahtjev, oni taj zahtjev odbili, on ušao nelegalno i krijući se. Ne samo to, nasilje su započeli Srbi i to tako što su fizički napali policiju.

Danas je taj frajko, vidim i čitam, srpski heroj.

Ništa novo kod Srba, ovako je i većina bila "protiv Miloševića" dok neko drugi ne kaže nešto protiv Miloševića. Onda svi listom u odbranu staju. Neke stvari se nikad ne mijenjaju.

Ponavljam, meni ni u džep ni iz džepa, čak i ne navijam za Kosovare, samo se grozim duplih kriterija.
bh.tornjak

#35293 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

Fudo387 wrote:Ma ta praksa, i neka nadriqrceva strategija je toliko izlizana, tupava i da ne prijeti da padne mrtva glava, bila bi smijesna.
Zalazu se za mir i stabilnost, postovanje suvereniteta, dobre medjususjedake odnose...al’ kad prica na televizoru.
U stvarnosti to izgleda ovako:
Posalje obavjestajce da izazovu drzavni udar u Crnoj Gori.
Naravno, dobiju po picki, izdajnik Milo je sve iscenirao kako bi nanio ljagu postenom srpskom narodu.
Posalju nekakve vukove, casti i motore u Bosnu, sve u nadi ne bi li i njih neko izdrajfo pa da se opet nanese trauma, opet postenom srpskom narodu. Tu ih doceka Mektic, uslika, i posalje dosije u Brisel. Izdajnik iz Prnjavora, napravio mu Soros plastenik za paradajz...bla, bla, bla.
Posalje agente BIA-e na Kosovo i nekog mamlaza od sest kila sa cokulama koji je kao ministar necega, ne treba nam dozvola nikakve teroristicke drzave, bla bla bla...dobiju po picki, opet siFtari ugnjetavaju posteni srpski narod.
U stvarnosti, posteni srpski narod nema za kifle, i sluzi kao igracka dusevnim bolesnicima na vlasti da seru okolo i prave belaj.
Drugo i ne znaju, nemaju intelektualni nivo za bolje, ostaje mlaka brlja, qrcenje, i odsjecanje kite na panju samom sebi kad vise nema kud.
Teske budaletine, jedini spas im je strana uprava, protektorat na 20 godina, reset mozgova, mijenjanje navika, pendrek.
Sve sanse da se unormale su propustili.

zaboravi si da dodas i "pokusaj atentata na Vucka u Srebrenici" (neki sluzbenici srbijanskog DB su suspendirani i sudi im se. Zbog cega, pitam se)
neuspjelo mijesanje ona sranja u makedonskom Sobranju...

ima tih aferima koliko hoces...
pici

#35294 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

arzuhal wrote:Kada čujem ovako izjednačavanje kao što izjavi Đurić:

...ja bih ga iz topa ispalio ili bacio u kakvu jamu samo da ne gledam taj ljudski šljam...
iza patriotizma se kriju najvece hulje
eltroxin

#35295 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by eltroxin »

pici wrote:

Kako se bilderi humanitarci u sekundi provukose kroz 20 cm izmedu zida i kombija. Njih 15! :D
radostan dan

#35296 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

kiligonzales wrote:
i zadnje, izvor ti je vrh. zajebo si i gonzalesa.
Gonzales je porijeklom sipac sa Kosova i to iz mjesta nadomak Mitrovice. Zadnji put sam Mitrovicom setao 2012 godine. Jbg, rodjen u Sa, pa dole otad nisam bio jer su drzavljanima BiH uveli vize. :D

Zato me malo nervira ta demagogija lika kojem je tovar puta zabranjen ulaz na Kosovo, vazda seres i provociras, unosis nestabilnost pricom i ocekujes da te niko mrko ne pogleda, kad stupis nogom na Kosovo, e jbg.

Samo jos treba takvu bagru braniti. :D
boldirano nije problem, nego to što post nije namjenjen tebi. aj pozz.
arzuhal

#35297 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

pici wrote:
arzuhal wrote:Kada čujem ovako izjednačavanje kao što izjavi Đurić:

iza patriotizma se kriju najvece hulje
Postajem organski alergičan na to, hoće mi nešto biti, to k'o ono psihosomatsko kada na bazi psihe tijelo počMe reagovat :lol:
pici

#35298 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

eltroxin wrote:
pici wrote:

Kako se bilderi humanitarci u sekundi provukose kroz 20 cm izmedu zida i kombija. Njih 15! :D

ja pokusavam usporeno da gledam, ma nemeresH ih ufaČit kolko guza radi :mrgreen:
arzuhal

#35299 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

Inače, pozdravljam profesionalno odrađenu akciju kosovskih snaga reda i mira, aferim :thumbup:

Zamišljam nedjelja je
i lijepo smo se obukli...
arzuhal

#35300 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

pici wrote:
eltroxin wrote:
pici wrote:

ja pokusavam usporeno da gledam, ma nemeresH ih ufaČit kolko guza radi :mrgreen:
Kad jučer zbog tog videa ne sljuštih rakiju, neću haman nikad :mrgreen:
Post Reply