Dešavanja u Srbiji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34051 Re: Dešavanja u Srbiji
a jebiga tesHko se pomirit su istinom u hrvatskoj- evropski srbi u Bosni poturceni i bosanski srbi u ercegovini- juzni srbi u sumadiji sumski srbi u vojvodini plemicki srbi u crnoj gori morski srbi u kosovu srcani srbi u makedoniji srbi s govornu manu itd itd... de malo citajte djeretica akademika od carsku rusku akademiju 
- AleksoMKD
#34052 Re: Dešavanja u Srbiji
Alekso dragi Fudo, Alekso.Fudo387 wrote:Sta da se radi, mi moramo postovati politiku naseg dragog Ace, covjek nas toliko voli i postuje da nema dana da bar osam puta ne kaze volim Bosnjake, volim Bosnu, zelim dogovor.prljavi Hare wrote:Šta imaš smišljati,evo ti novi nick @AleksoBJRM![]()
![]()
Jebi ga Aleksa, od sad, pa nadalje i ubuduce si,
AleksaAjvar
Izvini, ovo je minimum koji mozemo ispostovati.
Aleksa je Srpsko, a Alekso Makedonsko.
Volim ajvar al si mogao neko hranljivije jelo, Tacve gravce ili Pastramajlija barem. Ili neko pice kao (ustajem i skidam kapu) Mastika.
-
Fudo387
#34053 Re: Dešavanja u Srbiji
Izvini druze, i to o prelazi u a, moramo zbog prijatelja,AleksoMKD wrote:Alekso dragi Fudo, Alekso.Fudo387 wrote:Sta da se radi, mi moramo postovati politiku naseg dragog Ace, covjek nas toliko voli i postuje da nema dana da bar osam puta ne kaze volim Bosnjake, volim Bosnu, zelim dogovor.prljavi Hare wrote:Šta imaš smišljati,evo ti novi nick @AleksoBJRM![]()
![]()
Jebi ga Aleksa, od sad, pa nadalje i ubuduce si,
AleksaAjvar
Izvini, ovo je minimum koji mozemo ispostovati.
Aleksa je Srpsko, a Alekso Makedonsko.
Volim ajvar al si mogao neko hranljivije jelo, Tacve gravce ili Pastramajlija barem. Ili neko pice kao (ustajem i skidam kapu) Mastika.
Naseg dragog Aleksandra, Ace, Alekse.
- General War
#34054 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma nemate vi pojma...Eh u moje dobapici wrote:radostan dan wrote:neću ja ove robote, nađi nam šta masno, domaće, da cvrči..
ima i toga idemo u pub 23... domace picetine prste polizat
-
radostan dan
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#34057 Re: Dešavanja u Srbiji
USTAŠKE HORDE PRIJETE DRAGOM ACI!!

P.S.Ko li mu je poslao ovo pismo po dogovoru?Dževad ili Vulinova tetka iz Kanade?
"Stalna meta neprijatelja Srbije i sinonim za
žrtvu,to je naš dragi Aco!"
Čuj,Pavelićevi križari,ustaški gerilci!?
Šta slagati slijedeće,nešto zapinje pomalo? 
Zašto ne reaguje tribunal u Hagu sada,kada se sprema 2347-i atentat na dragog Acu?Vučiću upućeno prijeteće pismo
Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću stiglo je prijeteće pismo potpisano sa “Pavelićevi križari, ustaški gerilci”,poslato iz njemačkog grada Hanovera.
Kako je za Blic rečeno u Predsjedništvu, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je na Andrićev venac u trenutku dok se predsjednik Srbije
nalazi u posjeti Kubi.
U pismu, između ostalog, poručuju da se spremaju nova “Oluja” i “Bljesak” i da će trećinu svih Srba ubiti, trećinu deportovati u logore, a trećinu naterati da pređu u katoličanstvo.
Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering.
P.S.Ko li mu je poslao ovo pismo po dogovoru?Dževad ili Vulinova tetka iz Kanade?
žrtvu,to je naš dragi Aco!"
Čuj,Pavelićevi križari,ustaški gerilci!?
- atmel
#34058 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet oni isti koji su oca njegovog oca odveli u Jasenovac.
- JThomas
#34059 Re: Dešavanja u Srbiji
neko će povjerovati i u to. da neće ne bi ni bilo. ali šta mi pričamo kad među nama ima onih koji vjeruju da će akcize pokrenuti ekonomiju...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#34060 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar neće?JThomas wrote:neko će povjerovati i u to. da neće ne bi ni bilo. ali šta mi pričamo kad među nama ima onih koji vjeruju da će akcize pokrenuti ekonomiju...
- horkesh
#34061 Re: Dešavanja u Srbiji
Čuj, naš način života. Malo ga prebacilo s američkih filmova i odbrana "our way of life".Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da bezbednosne službe svaki dan registruju pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
On je dodao da su pretnje Vučiću svakodnevne kao i da se u Srbiji uspostavila kultura mržnje koja je "dozvoljena kada mrzite Vučića, njegovu porodicu i ljude koji su mu bliski", ali da građani mogu da budu mirni.
"Mi ćemo zaštiti naš način života, ustavni poredak i bezbednost svakog građanina", kazao je Vulin.
-
zavrzlama
#34062 Re: Dešavanja u Srbiji
Vucic je maestralno odigrao ozivljavanje zombija....ponovo srbijom haraju losi momci,najradikalnihi mediji i novine,topovsko meso za slanje preko Drine je osigurano.
Sad ostaje jedino da se izabere meta.
Sad ostaje jedino da se izabere meta.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34064 Re: Dešavanja u Srbiji
oce da kolju i siluju srBe e nece valla... ima vatikan da gori.. kaki slobo, pickousti je novi TiTo... vozd je rodjen

- Maraschino
#34065 Re: Dešavanja u Srbiji
'ta ce oni cicinim trojkama od Paracin.prljavi Hare wrote:USTAŠKE HORDE PRIJETE DRAGOM ACI!!![]()
Vučiću upućeno prijeteće pismo
Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću stiglo je prijeteće pismo potpisano sa “Pavelićevi križari, ustaški gerilci”,poslato iz njemačkog grada Hanovera.
- arzuhal
#34066 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja ne znam, ali baš zato i ne treba pristati na razgraničenje s BiH i Hrvatskom, kao ni sa južnom pokrajinom Kosovom, jer dolazi geopolitički trenutak kada će se ponovo svi Srbi ujediniti: od Virovitice-Karlovca-Karlobaga, preko plodne Vrbaske banovine bez Drine kao granice, do svetog Kosova i još svetije Metohijepici wrote:oce da kolju i siluju srBe e nece valla... ima vatikan da gori.. kaki slobo, pickousti je novi TiTo... vozd je rodjen
-
Darko_00
#34067 Re: Dešavanja u Srbiji
Danas pričam sa jednim profesorom istorije, i nešto se on dotakne teme teritorije naše zemlje.
Naime, ukoliko bi došlo do ujedinjenja Srbije, i Republike Srpske, Srbija bi imala najveći deo svoje teritorije još od Dušanovog carstva. To je naleteo na internetu, u nekom tekstu, ili tako nešto. Reče da će pregledati večeras, mada jeste verovatno tačno.
Da ne misli neko da provociram, daleko od toga, samo mi je zanimljivo, nikad ne bih rekao.
Inače, užas za ono veče šta se desilo na tribinama, srpski stadioni ne pamte onakvu tuču, i dalje traju polemike i rasprave, daj Bože da na ovome ostane, ali čisto sumnjam. Pohapšeni ljudi iz Hrvatske, Bugarske, Grčke...
Naime, ukoliko bi došlo do ujedinjenja Srbije, i Republike Srpske, Srbija bi imala najveći deo svoje teritorije još od Dušanovog carstva. To je naleteo na internetu, u nekom tekstu, ili tako nešto. Reče da će pregledati večeras, mada jeste verovatno tačno.
Da ne misli neko da provociram, daleko od toga, samo mi je zanimljivo, nikad ne bih rekao.
Inače, užas za ono veče šta se desilo na tribinama, srpski stadioni ne pamte onakvu tuču, i dalje traju polemike i rasprave, daj Bože da na ovome ostane, ali čisto sumnjam. Pohapšeni ljudi iz Hrvatske, Bugarske, Grčke...
-
Juliuscezar
#34068 Re: Dešavanja u Srbiji
Nek spali diplomuDarko_00 wrote:Danas pričam sa jednim profesorom istorije, i nešto se on dotakne teme teritorije naše zemlje.
-
Darko_00
#34069 Re: Dešavanja u Srbiji
Doduše, jeste čovek pred penziju.
Kad je bila veća (ako dođe do ujedinjenja)?
- horkesh
#34071 Re: Dešavanja u Srbiji
Tako su isto ti historičari crtali te mape i maštali o obnovljenom Dušanovom carstvu krajem osamdesetih.Darko_00 wrote:Doduše, jeste čovek pred penziju.![]()
Prođe par decenija, izgleda da je opet došlo vrijeme.
Nema tu nikakvo ako, to se nikada neće dogoditi. I da se dogodi, ta Velika Srbija bi bila manja od Dušanovog carstva. Eto, ako ti je to odgovor na tu historičarevu dilemu.
Ostavit ću te s jednim citatom:
"Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj istoriji."
-
Darko_00
#34072 Re: Dešavanja u Srbiji
Zanimljivo, zaista, taj prica o ruganju istoriji, a pominje opanak i sajkacu u negativnom smislu.
Daj...
Pa ja sam i rekao da bi bila manja od DC, ali najveca posle njega...
- horkesh
#34073 Re: Dešavanja u Srbiji
Provjeri prvo ko je to rekao i kada. Naravno, ako je tebi opanak pozitivno historijsko naslijeđe, ko sam ja da ti to sporim - bujrum, nosaj ih po čitav danDarko_00 wrote:Zanimljivo, zaista, taj prica o ruganju istoriji, a pominje opanak i sajkacu u negativnom smislu.Daj...
-
Juliuscezar
#34074 Re: Dešavanja u Srbiji
Cudna je konstrukcija, najveci deo teritorije jos od Dusanova carstva. Srpska teritorija za vrijeme Dusana je malo ili nimalo danasnji prostor BiHDarko_00 wrote:Doduše, jeste čovek pred penziju.![]()
- Maraschino
#34075 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet se Vucicevic na cudan nacin dopisuje sa dragim Alekom.