Dešavanja u Srbiji
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34026 Re: Dešavanja u Srbiji
AleksoCoFYRMKD
(Citizen of)
(Citizen of)
- CSKA
#34027 Re: Dešavanja u Srbiji
Mozda napravimo referendum oko toga koje ce Aleksino novo ime biti
Kada smo vec kod Novosti,evo jos jedne bombe :
"NOVOSTI" SAZNAJU:
Stranci organizovali haos na derbiju!
Najmanje stotinu ljudi učestvovalo u pripremi krvave tuče na stadionu Partizana. Naše službe za sada operativno obrađuju šest Hrvata i po jedog Bugarina i Grka.
U ORGANIZACIJI nereda tokom 156. večitog derbija učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina - saznaju "Novosti".
Prema našim dobro obaveštenim izvorima, u režiju nemilih scena na Partizanovom stadionu, uključene su i pojedine strane službe, iako se reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama crno-belih.
Sagovornici našeg lista tvrde, naime, da su navijačke grupe "Vandal bojs" i "Zabranjeni", koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom "Grobari 1970"", zaista hteli juče na silu da pruzmu primat na "jugu", ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.
- Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji. Neko je očigledno imao nameru da se neredi sa stadiona preliju i na ulice Beograda i da se na taj način naruši bezbednost i stabilnost ne samo glavnog grada. Uostalom, ružne slike sa stadiona Partizana već su obišle svet, tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... na-derbiju
Kada smo vec kod Novosti,evo jos jedne bombe :
"NOVOSTI" SAZNAJU:
Stranci organizovali haos na derbiju!
Najmanje stotinu ljudi učestvovalo u pripremi krvave tuče na stadionu Partizana. Naše službe za sada operativno obrađuju šest Hrvata i po jedog Bugarina i Grka.
U ORGANIZACIJI nereda tokom 156. večitog derbija učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina - saznaju "Novosti".
Prema našim dobro obaveštenim izvorima, u režiju nemilih scena na Partizanovom stadionu, uključene su i pojedine strane službe, iako se reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama crno-belih.
Sagovornici našeg lista tvrde, naime, da su navijačke grupe "Vandal bojs" i "Zabranjeni", koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom "Grobari 1970"", zaista hteli juče na silu da pruzmu primat na "jugu", ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.
- Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji. Neko je očigledno imao nameru da se neredi sa stadiona preliju i na ulice Beograda i da se na taj način naruši bezbednost i stabilnost ne samo glavnog grada. Uostalom, ružne slike sa stadiona Partizana već su obišle svet, tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... na-derbiju
-
radostan dan
#34028 Re: Dešavanja u Srbiji
ne osjećaš pozitivnu vibru, brate...prljavi Hare wrote:Evo ih opet sa poštovanjem i ljubavlju!Vulin u Banjoj Luci: Srbija BiH iskreno poštuje,a RS voli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba javiti dragima Aci,Vulinu i Dačiću da smo zapamtili ovo vezano za ljubav i poštovanje,nema potrebe svaka 2 dana ponavljati istu priču.

-
radostan dan
#34029 Re: Dešavanja u Srbiji
jesu 'vo kopali -bitkoin-?CSKA wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34030 Re: Dešavanja u Srbiji
Užasna tuča na južnoj tribini tokom 156. derbija bila je sukob dve frakcije "grobara" oko prevlasti, a u njoj su učestvovali i strani državljani
Prema saznanjima iz policije, među povređenima u krvavoj tuči su dvojica Hrvata, jedan Grk i jedan Makedonac.
Najgore je u sukobu prošao upravo Hrvat, Ante Pirić (26), koji je uboden nožem u leđa! Kako je otkrila policija, on je regularno ušao u Srbiju 12. decembra. Po svemu sudeći, bio je pozvan na "akciju" u Humskoj 1.
Kako Informer nezvanično saznaje, pokušaj "puča" na južnoj tribini organizovala je staro vođstvo nekada najmoćnije grupe - "Alkatraz".
starsport
Oni su pre nekoliko godina izgubili prevlast na jugu, kada se pojavila grupa "Janjičari".
Stariji "Alkatraz" je imao prijateljske odnose sa nekoliko grupa u inostranstvu, tako da nije iznenađenje što su se pored njih u tuči našli i navijači iz drugih zemalja.

UDRI GA MEHMEDE!!!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34031 Re: Dešavanja u Srbiji
ojebemtikoljeCSKA wrote:tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.
- pici
#34032 Re: Dešavanja u Srbiji
(KURIR TV) STRANCI UČESTVOVALI U NEREDIMA NA VEČITOM DERBIJU: Ante iz Splita izazvao haos na tribinama! Uhapšeni Hrvati, Rusi, Grci i Bugari!
-
radostan dan
#34033 Re: Dešavanja u Srbiji
pici, oš samnom u begeš, ima jedan dobar šnaucer, znaš šta je, zajebalo vek....
- pici
#34034 Re: Dešavanja u Srbiji
nemrem sad imam posla... tamo iza nove cemo ima da te vodim na jedno mesto... ja castim... ima da na vracaru bidnemo iihhhhhhradostan dan wrote:pici, oš samnom u begeš, ima jedan dobar šnaucer, znaš šta je, zajebalo vek....

-
radostan dan
#34035 Re: Dešavanja u Srbiji
neću ja ove robote, nađi nam šta masno, domaće, da cvrči..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34036 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovaj idol iz Hrvatske....ko onaj iz Parade....kaže, kad ću još imati priliku da bijem Srbe u sred Beograda

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#34037 Re: Dešavanja u Srbiji
Znao sam da strani špijuni stoje iza nemilih scena na derbiju,predvođeni hrvatskim agentima. 
- pici
#34038 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:neću ja ove robote, nađi nam šta masno, domaće, da cvrči..

ima i toga idemo u pub 23... domace picetine prste polizat
-
radostan dan
#34039 Re: Dešavanja u Srbiji
e to, samo prirodni proizvodi...
- horkesh
#34040 Re: Dešavanja u Srbiji
Uočite razlikuprljavi Hare wrote:Znao sam da strani špijuni stoje iza nemilih scena na derbiju,predvođeni hrvatskim agentima.
Prvo izdanje:

Drugo izdanje:

Trenutni naslov na portalu:
SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU! Hrvati prepoznali pripadnike Torcide na snimcima sa derbija!
-
radostan dan
#34041 Re: Dešavanja u Srbiji
evo i hrvati potvrdili, par njih iz splita učestvoalo u -rudarenju- sinoćke, na pašnjaku...
ja ne znam što se ljudi čude...došli momci da navijaju za svoje...ko kaže, obzirom na osnivača fk partizan, da oni nemaju prava ili nekih akcija u pomenutom fk? ajde pošteno, ko?
ja ne znam što se ljudi čude...došli momci da navijaju za svoje...ko kaže, obzirom na osnivača fk partizan, da oni nemaju prava ili nekih akcija u pomenutom fk? ajde pošteno, ko?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34042 Re: Dešavanja u Srbiji
Tim Splićanima podijeliti papire (hint: Sokolac) i pravac ustanova.
-
radostan dan
- pici
#34044 Re: Dešavanja u Srbiji
da nije bilo splicana nebi se znali ni potuc kako valja... sve vam mora drugi pokazti
- Young Erotica
#34045 Re: Dešavanja u Srbiji
Mozda ovakvu tucu nisi video u akcionom filmu, jedna od brutalnijih u istoriji medju grobarskih sukoba.pici wrote:da nije bilo splicana nebi se znali ni potuc kako valja... sve vam mora drugi pokazti
@radostan dan zapali cigaru mangupe, kesaj se o tramvaj.
- pici
#34046 Re: Dešavanja u Srbiji

sHo lazu da je iz splita eno ga mujagin mali sto drzi zelenaru na mihrivodama... jel ono i sejdo iz peHlivanuse... yes allahami
-
oakville
#34047 Re: Dešavanja u Srbiji
Tuci po Hrvatima, jest da srpskog življa tamo ima mnogo.pici wrote:
sHo lazu da je iz splita eno ga mujagin mali sto drzi zelenaru na mihrivodama... jel ono i sejdo iz peHlivanuse... yes allahami
- arzuhal
#34048 Re: Dešavanja u Srbiji
Bravo, Ana!
- AleksoMKD
#34049 Re: Dešavanja u Srbiji
Dzaba, Ja ostajem MKD, nek crknu dusmani.CSKA wrote:"NOVOSTI" OTKRIVAJU
Srbija "briše" ime Makedoniji?
Naša zemlja sprema mere ako Skoplje podrži prištinu u međunarodnim institucijama. Moguća promena odluke o priznavanju naziva susedne države.
SRBIJA bi mogla da pribegne radikalnoj meri u odnosima sa Skopljem i povuče priznavanje Makedonije pod njenim ustavnim imenom, ukoliko premijer Zoran Zaev ispuni "pretnje" da će glasati za članstvo Kosova u Unesko - saznaju "Novosti".
Prema našim informacijama, Beograd će pažljivo pratiti poteze Makedonije i izjašnjavanje o prijemu Prištine u međunarodnim organizacijama, i kako se Skoplje bude postavilo prema našim nacionalnim interesima, tako ćemo i mi prema njihovim.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... Makedoniji
Od danas forumasa AleksoMKD ne priznajem pod tim imenom,moracu mu smisliti neko novo
Inace Makedonija je 2015 vec glasala za prijem Kosova u UNESKO i nas ambasador u beogradu je pozvan na razgovor gde je rukovodstvo R. Srbije ostro reagovalo.
Doduse za prijem su glasale i mnoge drzave clanice EU ali njihovi ambasadori nisu zvani na razgovor. Jebiga, to je to.
-
Fudo387
#34050 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta da se radi, mi moramo postovati politiku naseg dragog Ace, covjek nas toliko voli i postuje da nema dana da bar osam puta ne kaze volim Bosnjake, volim Bosnu, zelim dogovor.prljavi Hare wrote:Šta imaš smišljati,evo ti novi nick @AleksoBJRM![]()
![]()
Jebi ga Aleksa, od sad, pa nadalje i ubuduce si,
AleksaAjvar
Izvini, ovo je minimum koji mozemo ispostovati.