Dešavanja u Srbiji

The 51st State

#33601 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

radostan dan wrote:
The 51st State wrote:
radostan dan wrote:izgleda emir najvišlje profitiro, autoput navrće na drvengrad, pa na kamengrad, a dalje mile i bakir preuzimaju....
aha, garant ce marku naplacivati. bice kukulelanje od njega ako put se bude stvarno gradio.

kurac marka... dvije ulaz - dvije izlaz (izlaz ako se ne vraćaš isti dan), prolaz kroz np mokra gora....
nema boljeg fakulteta od sanerskog postdiplomski sibicarenje.
radostan dan

#33602 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

JThomas » 11/10/2017 11:19

gdje će vam duše, šta bi frakcija za ovu stranu drine dala da ovako duboko uđe padišahu u šupak...
kako ti je ovo glupo pitanje...pa kod putina, zna se....

al jes na mjestu, priznajem...nema ovih dežurnih turkofila na temi....na Haparatima su. :mrgreen:
BarbaDue

#33603 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by BarbaDue »

Srbijanci i Srbi u suštini su veliki glumci a ogromni licemjeri. Pokvareno kao čorba od 15 dana!
Banksy

#33604 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Image

Realno, savršen su par. Pacijenti, i jedan i drugi.
daddy-kool

#33605 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

radostan dan wrote:
JThomas » 11/10/2017 11:19

gdje će vam duše, šta bi frakcija za ovu stranu drine dala da ovako duboko uđe padišahu u šupak...
kako ti je ovo glupo pitanje...pa kod putina, zna se....

al jes na mjestu, priznajem...nema ovih dežurnih turkofila na temi....na Haparatima su. :mrgreen:
:D

Zajebaše ih na njihovom terenu.
spreca

#33606 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

radostan dan wrote:neka vala, nek i @spreča odmori od nas...
ne ne...bilo bi mi izuzetno dosadno :mrgreen:
NajdraziVodjaa

#33607 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

Sta li na ove Erdoganove hvalospjeve o Vucicu imaju reci one uhljebljene majke (tj. njih nekoliko elitnih) Srebrenice kao SDA proleteri i ostale vrste turkofila? DJe su da nam postave onaj video o Vucicu i 100 muslimana, izgleda da im idol Erdo ne mari bas previse za to bilo proslo :oops:

Naravno ne smiju se ni oglasiti, suti cekaj da prodje...
dječak sa šibicama

#33608 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dječak sa šibicama »

Image

Arkan je ziv
jao_situacije

#33609 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

:lol:
JThomas

#33610 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by JThomas »

NajdraziVodjaa wrote:Sta li na ove Erdoganove hvalospjeve o Vucicu imaju reci one uhljebljene majke (tj. njih nekoliko elitnih) Srebrenice kao SDA proleteri i ostale vrste turkofila? DJe su da nam postave onaj video o Vucicu i 100 muslimana, izgleda da im idol Erdo ne mari bas previse za to bilo proslo :oops:

u ovom slučaju, to se zove dalekovidna politika pomirenja i državničke mudrosti...
jao_situacije

#33611 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

i šta se dogovoriše za autoput :mrgreen:
arzuhal

#33612 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

NajdraziVodjaa wrote:Sta li na ove Erdoganove hvalospjeve o Vucicu imaju reci one uhljebljene majke (tj. njih nekoliko elitnih) Srebrenice kao SDA proleteri i ostale vrste turkofila? DJe su da nam postave onaj video o Vucicu i 100 muslimana, izgleda da im idol Erdo ne mari bas previse za to bilo proslo :oops:

Ja, bola', treb'o je doći u Beograd, opalit šamar Vučiću na sred Knez Mihailove i kazat da će ga satrat Božanskim gnjevom, Svekosmičkim božanskim bičem ili tako nešto (da upotrijebim nešto od vokabulara sa tema o Siriji) ako samo još jednom to rekne, odnosno ako samo to još jednom naumpade Erdoganu da je to Vučić rek'o nekad...

Al' ovo što ti napisa je bezze, tek stav usputnog forumaša ideološki nabrijanog protiv Erdogana i njegove politike, znaš kako je i koliko je patetično zazvučalo kada je Željko Komšić istaknuo pred posljednji dolazak Vučića u Sarajevo kako ne treba niko da pomisli "da smo mi zaboravili izjavu o sto muslimana za jednog Srbina".

Ma hajde...
ultima_palabra

#33613 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Sad ide transferzala Peking-Pjongjang-Teheran-Moskva-Istanbul-Beograd-Neumarkt-Saraybosna... ostade Čović sam da propagira europske vrijednosti.
GeeTnT

#33614 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

..citam komentare na srpskim portalima u vezi desavanja iz New Pejzera i ne mogu da v(j)erujem...

Npr.. Mozda ja nisam u toku ali zasto toliko odusevljenje i sta imaju oni sa Turskom? Sigurno da nisu isti narod a i ne pricaju turski.

..a, mali milosevic pjeva na turskom.

Jbt...kao scena iz Bjelogrlicevog filma "viljuska u Tr kamionu"
radostan dan

#33615 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

jao_situacije wrote:i šta se dogovoriše za autoput :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33616 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

pevaj turskije da te ceo svet razme...
animals

#33617 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Banksy wrote:Image

Realno, savršen su par. Pacijenti, i jedan i drugi.
Zalosno ali istinito..
vecina vodja pojedini drzava je za psihijatrije, ali
ih daju u politiku kao tretman lijecenja..
ova dvojica zasluzuju lijecenje..
musicman80

#33618 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by musicman80 »

Ma, turci samo gledaju svoje interese, isto kao rusi. Rusi podrzavaju RS samo zato sto Amerika I Zapad podrzava jedinstvenu BIH. Inace, da sada Amerika I EU kazu podrzavamo nezavisnu RS, rusi bi rekli da oni podrzavaju jedinstvenu BIH. Kod turaka je slicna situacija. Erdoganu je samo bitna ekonomija I da turski privrednici budu zadovoljni, a floskule tipa “Bosnjaci su nasa braca” se koriste u dnevnopoliticke svrhe I kada se ide jednom godisnje u Potočare.
zavrzlama

#33619 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Dobar odnos pa makar i licemjeran izmedju srbije i turske ide u korist BIH.

Vucic bi najradije da mu niko iz turske ne dolazi u srbiju ali dolazak erdogana je dokaz slabosti srbije,pogotovo dok se erdogan seta sandzakom...
NajdraziVodjaa

#33620 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

arzuhal wrote:

Ja, bola', treb'o je doći u Beograd, opalit šamar Vučiću na sred Knez Mihailove i kazat da će ga satrat Božanskim gnjevom, Svekosmičkim božanskim bičem ili tako nešto (da upotrijebim nešto od vokabulara sa tema o Siriji) ako samo još jednom to rekne, odnosno ako samo to još jednom naumpade Erdoganu da je to Vučić rek'o nekad...

Al' ovo što ti napisa je bezze, tek stav usputnog forumaša ideološki nabrijanog protiv Erdogana i njegove politike, znaš kako je i koliko je patetično zazvučalo kada je Željko Komšić istaknuo pred posljednji dolazak Vučića u Sarajevo kako ne treba niko da pomisli "da smo mi zaboravili izjavu o sto muslimana za jednog Srbina".

Ma hajde...
haha kakvo ofirno izvrtanje teza ocigledno nabrijanog fana Erdogana ko je bolan rekao da je trebao ista govoriti o tome? Samo onakvi hvalospjevi nisu mala stvar pa bi da te pitam sta ti mislis o Erdoganovoj prici o Vucicu lideru regiona, covjeku koji moze povuci region naprijed slazes li se sa tim velikim prijateljem BiH i Bosnjaka?

Ovdje su izgleda i moderatori SDA jugend vidim to prozoves licemjerne turkofile oni ti odma pocnu o Zeljku Komsicu i njegovim ofirnim izjavama koje nemaju nikakve veze sa ovom temom, sve samo da se zeleni operu i izvuku ofiraze jer im fol najveci prijatelj u svijetu bivseg cetnika vidi kao lidera regiona :lol:

Ne bi me cudilo ni da se Erdo sa Seseljom i Nemanjom negdje uslikao, ako jeste mogao bi Skaka i Konakovic uskoro da organizuju docek za nekadasnje sugradjane :mrgreen:
Last edited by NajdraziVodjaa on 11/10/2017 14:57, edited 1 time in total.
zavrzlama

#33621 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Dobar odnos pa makar i licemjeran izmedju srbije i turske ide u korist BIH.

Vucic bi najradije da mu niko iz turske ne dolazi u srbiju ali dolazak erdogana je dokaz slabosti srbije,pogotovo dok se erdogan seta sandzakom...
arzuhal

#33622 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

NajdraziVodjaa wrote:
arzuhal wrote:

Ma hajde...
haha kakvo ofirno izvrtanje teza ocigledno nabrijanog fana Erdogana ko je bolan rekao da je trebao ista govoriti o tome? Samo onakvi hvalospjevi nisu mala stvar pa bi da te pitam sta ti mislis o Erdoganovoj prici o Vucicu lideru regiona, covjeku koji moze povuci region naprijed slazes li se sa tim velikim prijateljem BiH i Bosnjaka?

Ovdje su izgleda i moderatori SDA jugend vidim to prozoves licemjerne turkofile oni ti odma pocnu o Zeljku Komsicu i njegovim ofirnim izjavama koje nemaju nikakve veze sa ovom temom, sve samo da se zeleni operu i izvuku ofiraze jer im fol najveci prijatelj u svijetu bivseg cetnika vidi kao lidera regiona :lol:

Ne bi me cudilo ni da se Erdo sa Seseljom i Nemanjom negdje uslikao, ako jeste mogao bi Skaka i Konakovic uskoro da organizuju docek za nekadasnje sugradjane :mrgreen:
Vidiš kako sam upravu za te "teške riječi koje ubijaju" (Sirija i to..). Zaboli me za Erdoganom, SDA i turkofilima, to je druga strana tvoje medalje, ja samo ne limvo te plitke patetike, pa zato pođahkad odreagujem na te infantilije...Nemoj zamjerit šta.

Šta mislim o Erdoganom hvaljenju Vučića, to sam već jučer kratko prokomentarisao: osmanlijsko loženje binaša. Turci imaju svoj vlastiti interes i ćar, pa ako im odgovara, zbog nečeg, da hvale Vučića, oni će to radit, šta mene briga što ga hvale. Nek' se hvale međusobno, nema problema.

Jel to političke šuplje i ublehe trebaju biti mjera nečega? istine? pravde? ljubavi?

Ma hajte molim vas...
NajdraziVodjaa

#33623 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by NajdraziVodjaa »

Pa i nije to samo njihovo lozenje Srba, kad su u pitanju investicije tamo prilicno su konkretni prije bi rekao da je ovo suradnja na obostrano zadovoljstvo i korist. A sto se tice Komse za mene je on uvijek bio kita od politicara to jest dobar politicar ali za nacelnika opstine ili eventualno nekog kantonalnog ministra za vise politike on nije stoga ne znam sta se on ovde ima spominjati.
Ludzak

#33624 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ludzak »

Ko će kome ako neće svoj svome?
Fino je vidjeti kako genocidaši s jedne strane podržavaju genocidaše s druge strane.
JThomas

#33625 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by JThomas »

u predizbornoj kampanji bi se reklo - programska a ne matematička koalicija... :mrgreen:
Post Reply