Dešavanja u Srbiji

muha_sa

#32926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

uputili su protestnu notu
DonieBrasco

#32927 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Jesu li objavili rat Francuskoj ? :lol:
ljevoruki

#32928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

Poraz za porazom, pardon pobjeda za pobjedom. :oops:
Putnik ali stvarno

#32929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Putnik ali stvarno »

Lakse sa sherbetom, secer ce vas

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

u srBiji 1 April a ne 1 Maj...

"Povećanje plata i penzija, veće nego ikad"
Image

"Iz našeg ugla veliko, iz ugla naroda nikad dovoljno, ali najveće do sada", poručio je.

On je rekao da je u martu prosečna plata u Srbiji bila 391 evro, a da pre kraja godine treba da bude 430 do 440 evra.

Odgovarajući na pitanje novinara o suficitu u budžetu i mogućnostima za povećanje plata i penzija u vezi s tim, premijer je rekao da će to biti više nego do sada.
Image
radostan dan

#32931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

U nekoj manoj crkvi u Vojvodini, sluzen pomen parastos.Dimitriju Ljoticu...
E pa braco Srbi, nemo se ljutite na braću po krstu, a sa kanapom oko pasa, kad ga daju po misi...
Bandit88

#32932 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

radostan dan wrote:U nekoj manoj crkvi u Vojvodini, sluzen pomen parastos.Dimitriju Ljoticu...
E pa braco Srbi, nemo se ljutite na braću po krstu, a sa kanapom oko pasa, kad ga daju po misi...
Dimitrije Ljotic jeste saradjivao sa nemcima u vidu odrzavanja reda i mira na okupiranoj teritoriji,ali Dimitrije Ljotic nije palio decu u gasnim komorama i cinio zverstva na kojima bi pozavideo i uvazeni Dr. Joseph Mengele nasoj braci po krstu kako ti kazes. Vrlo ruzno izjednacavanje.
radostan dan

#32933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

mene u čistoti mojih misli i mog duha, ne interesuje kantar i vaga dragi prijatelju, nego princip...
Bandit88

#32934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

radostan dan wrote:mene u čistoti mojih misli i mog duha, ne interesuje kantar i vaga dragi prijatelju, nego princip...
Zadjes po srbiji i pitas zahvalnujuci kome su obicni ljudi preziveli nasumicna streljanja nakon sto partizani ili cetnici dignu prugu ili ubiju ss oficira pa se ispale u sume. Sta ti izjednacavas boze dragi.
radostan dan

#32935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Nemam namjeru da se raspravljam, a posebno da se ubjedjujem...odnos prema ljoticu je odnos prema sebi, vrednosnim macelima.kojima.se.rukovodis i ono sto te cini covjekom.
Pitanje o ljoticu nije stvar obavjestenosti ili neobavjestenosti..nije stvar uporedjivanja...vec stvar moralnog nacela.
Pozdrav, bilo mi je drago...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chmoljo »

jesu ovo i kod nas stigle alternative facts?
Bandit88

#32937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

Chmoljo wrote:jesu ovo i kod nas stigle alternative facts?
Nisu alternativne cinjenice,zasmstalo mi je zlonamerno izjednacavanje nas i kako on kaze ovih sa kanapom. Bez obzira kakvom se Ljotic ideologijom vodio dela se ne mogu porediti. Sportski pozdrav,vada necu biti u crvenom postu posle ovoga :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#32938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chmoljo »

ko ste vi?
Bandit88

#32939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

Chmoljo wrote:ko ste vi?
Pogresno sam se izrazio. Ulogu Srba i Hrvata u WW2. U ovom slucaju Ljotica i Pavelica ili Vjekoslava Maks Luburica ili bilo koga drugog,ne znam na koga je mislio
JThomas

#32940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by JThomas »

Image

bar bi se znao red i mir na okupiranoj teritoriji, znalo bi se ko šta radi...
CSKA

#32941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Valjda cetnika i ustasa...ne ulazi u tu generalizaciju naroda.

Pravo pitanje za tebe i svu tu generaciju mladih srba kojih iz meni nepoznatih razloga se opterecuju WWII....da li su cetnici isti zlocinci kao ustase,kada su u pitanju zlocini prema drugim narodima.
KENJAC

#32942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by KENJAC »

Ljotića lično nisam poznavao. Reći da je Ljotićeva vlada blagonaklono gledala na buducnost Srbije kao slobodne drzave i Srba kao vaznog faktora u toj drzavi je ....pomalo mazohistički , da ne kazem kretenski !
Neko ko je u potpunosti podrzavao zvjerstava tipa Kragujevac, Kraljevo ... nije vrijedan pomena. Problem je sto kod , danas vecinskog, Srpskog puka , Ljotic i njegova politika se izjednacavaju sa borbom protiv Komunista .
Dragi moji Srbi, od najveceg kapitala kojeg imate u rukama , sto ce reci ogromnog procenta u ucescu u borbi protiv fasizma, vi po onoj , bolje vrabac u ruci..., nastojite da se jeftino prodate u dnevno politicke svrhe.
Ovo oko Ljotica danas, juce Mihajlovica, ne mogu nikako drugacije da nazovem nego pilanje grane na kojoj se sjedi. Dok se drugi po noci bude da dokazu da su kosti ostavljali u borbi protiv fasizma , a realno bili samo nijemi posmatraci ako ne i aktivni ucesnici u jacanju fasizma, vi se uprijeste da se Merkelovci u supak uvucete.
Proci ce i ova pogana vremena. Pravićete vi Komunjare od blata. Stidit cete se sebe, kao sto se danas vasi preci stide vas!
radostan dan

#32943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Ti rolingtonsu tišu...
sta se ti petljas, ti si hercegovac, vas se odricu i srbi i bosnjaci :mrgreen:
I purgeri... :lol:
radostan dan

#32944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Bandit88 wrote:
Chmoljo wrote:ko ste vi?
Pogresno sam se izrazio. Ulogu Srba i Hrvata u WW2. U ovom slucaju Ljotica i Pavelica ili Vjekoslava Maks Luburica ili bilo koga drugog,ne znam na koga je mislio
To i jeste tvoj problem...sto ne kapiras da se u vrednovanju SEBE treba rukovoditi iskljucivo SOBOM.
U takvoj radnji, besmisleno je traziti opravdanja za vlastite greske u tudjim greskama ili katastrofama, ako ti je uhu milije čuti...
Boli me kurac za hrvate, fra sotonu, luburica, stepinca i nize postavljen ešalon kat.crkvenog kora...u kontekstu onoga o cemu pricamo.

A pricamo o SPC i pomen parastosu Dimitriju Ljoticu. E vidis, tu ne treba ni kantar, ni vaga...ni mjerenje, ni uporedjivanje....ne treba nam, jer smo sami, ja, ti, pop i Dimitrije Ljotic..

Sta cemo sad?
KENJAC

#32945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by KENJAC »

radostan dan wrote:Ti rolingtonsu tišu...
I sa nama ce bit ko sa komunistima. Tek kad odemo, skontat cete sta ste izgubili. Ali bit ce kasno. Mi necemo vise htjet sa vama.
fakat

#32946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by fakat »

KENJAC wrote:
radostan dan wrote:Ti rolingtonsu tišu...
I sa nama ce bit ko sa komunistima. Tek kad odemo, skontat cete sta ste izgubili. Ali bit ce kasno. Mi necemo vise htjet sa vama.
:lol: :lol:
Bandit88

#32947 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

Mozda ste me pogresno razumeli da sam ja poklonik ideologije "Ucitelja" sto uopste nije tacno,ja sam se samo osvrnuo na cinjenicu da covek izjednacava slugu koji je pokusavao da usput da spase sta se spasiti moze i jebenog Pavelica(zlonamerno naravno i onda kad mu se ukaze na to nema tasa na vagi nema nicega,tu je neki pricip daj molim te serem se na taj princip),parastos su mu drzali potomci porodica koje je spasio sigurne smrti.

Ja se ne prodajem nigde nikome,uvek sam za nasu stvar,Srbiju ispravnu kao za vreme Velikog rata,za kult smrt pa makar i nestali,samo da ne povijemo kicmu,kao sto smo uradi u ww2,kralj se ispalio ostali se podelili na hiljadu frakcija i rokaj snimaj,sami smo sebi doneli zlo zvano komunizam,izgubili nacionalni identitet,sad se prodajemo eu vaskama zarad cega..eura,boljeg zivota,cega ? Sve ono sto se desilo nakon pada dobrog masin bravara je delo komunizma,izvitopereni nacionalizam koji su vodile bradate nakaze a ne uceni ljudi,mitovi kako kod nas tako i svih ostali,nigde casti,empatije prema ljudima,nicega. I svi i dalje pokusavaju da to rade,podele ce nas pojesti,samo nismo svesni toga ni mi ni bilo ko drugi.

A CSKA ako su tebi brdski banditi isto sto i Crna uniforma stidi se.
dzakailibu

#32948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dzakailibu »

ti si lud. Sve bi to ljotic isto radio da mu se dala prilika i da je u planovima austrijskog brke srbija imala ulogu koju je imala hrvatska! obojica su bili sluge i radili ono sto su im dali da rade! i ovi iz ndh su smirili dozivljaje kada im je iz berlina to jasno receno. sta kazes, potomci onih koje je on spasio. veoma zanimljivo! nego sta nego izjednacavanje. sve je to ista gamad koja ponovo izranja u glavama alternativaca. Cuj Ljotic svetac i spasilac!
Bandit88

#32949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bandit88 »

dzakailibu wrote:ti si lud. Sve bi to ljotic isto radio da mu se dala prilika i da je u planovima austrijskog brke srbija imala ulogu koju je imala hrvatska! obojica su bili sluge i radili ono sto su im dali da rade! i ovi iz ndh su smirili dozivljaje kada im je iz berlina to jasno receno. sta kazes, potomci onih koje je on spasio. veoma zanimljivo! nego sta nego izjednacavanje. sve je to ista gamad koja ponovo izranja u glavama alternativaca. Cuj Ljotic svetac i spasilac!
Ma da ajmo izjednaciti ljude koji su imali logore za zene,decu,koji su vadili novorodjencad iz utroba i slugu okupatora. Smirili su dozivljaje tamo gde je italija prosirila svoju zonu okupacije Hrvatskih teritorija,izvrces cinjenice,tamo gde nije bilo italijana nastavilo se po starom.

I gde sam ja napisao da je Ljotic svetac ili cak bilo sta drugo,sluga,podguzna muva,nista drugo. Ponovo kazem,nisam tu da branim Ljotica,taj covek je izdajnik po svim merilima,samo sam se osvrnuo na cinjenicu da covek zlonamerno izjednacava ANTE PAVELICA sa nebitnim likom koji je bio sef milicije i sluga.
dzakailibu

#32950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dzakailibu »

nikada italija nije prosirila svoju okupacionu zonu nego je usla sa vojskom u ono sto je bila njena vojna zona djelovanja (koja je sira teritorija i prodire duboko u ndh od okupacionih zona dalmacije i istre) nakon genocida 1941, i zovem ga genocid jer je to bio bez ikakve sumnje. i naravno da su malo smirili progone nakon 41 a ne znaci da su zaustavili svoju zlocinacku politiku ali mnogo manoj mjeri a razlog je pacifikacija cijelog prostora koji su njemci trazili jer njemackoj nije trebao neki , pa i manji, front u dubini njene teritorije. a sta je ljotic radio? aha, on je samo sluga okupatora. hodao okolo sa njemcima i spasavao srbe uz put? nista drugo? cist kao od majke rodjen! nema nikakve sanse da sluga , jos naroda koji nije bio cijenjen od strane arijevaca, radi prljav posao za njih. on je samo kopao oci zlim komunistima!
Post Reply