Dešavanja u Srbiji
- DeutscheAusweis
#28051 Re: Dešavanja u Srbiji
Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
-
YVOD
#28052 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo da majcica rusija jos malo ojacaDeutscheAusweis wrote:Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
- DeutscheAusweis
#28053 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako stoje stvari majcici ce trebati dugo da se oporavi od udaraca... a i neka je. Nikad se nisam vozao jeftinije.YVOD wrote:Samo da majcica rusija jos malo ojacaDeutscheAusweis wrote:Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
Putine hvala ti!
- animals
#28054 Re: Dešavanja u Srbiji
Naporan si vise..svi znamo ko su navijaci Crvene Zvezde..valensija wrote:Krvnici
NEDELA NAVIJAČA GALATASARAJA
- ubili Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde u Istanbulu
- nasmrt izboli dvojicu navijača Lidsa Kristofera Loftusa i Kevina Spajta
- 13. maja 2013. nožem izboli Buraka Jildrima (21), simpatizera Fenerbahčea
- na fajnal-foru 2012. u Istanbulu izboli dečaka od 12 godina jer je nosio dres Fenera
- četiri navijača Arsenala izbodena su u Kopenhagenu (finale UEFA kupa)
- zapalili tribine stadiona Emirejts i bacali baklje na teren u meču protiv Arsenala 2. oktobra 2014.
- u aprilu ove godine izboli dvojicu navijača Čelsija u Istanbulu
- nedavno napadnuti navijači Dortmunda (u LŠ) dok su mirno pili pred lokalom
- grupa navijača Galate demolirala prostorije jedne TV stanice u Istanbulu
- igrače Junajteda 2012. dočekali na aerodromu s transparentima „Junajted, počivaj u miru“ i „Dobro došli u pakao“, psovali ih i vređali
- u decembru 2012. tukli navijače Bešiktaša u invalidskim kolicima, razišli se tek kad je policija bacila suzavac
pripadnici su ima nemocne bakice , i deke, koji nikada ni mrava nisu zgazili..
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#28055 Re: Dešavanja u Srbiji
Kakvih ovde buzdovana ima jbt
pa kad Galatasaraj i Fenerbahče igraju u sred Turske murija prati autobuse sve sa oklopnim vozilima, kad se sretnu čakije rade samo tako....i to između Turaka. I još ti dođu klupske tabadžije iz druge države, šta da očekuješ? Da će te ti isti gađati tahan halvom i baklavama?
- DeutscheAusweis
#28056 Re: Dešavanja u Srbiji
Lajavikrelac wrote:Kakvih ovde buzdovana ima jbtpa kad Galatasaraj i Fenerbahče igraju u sred Turske murija prati autobuse sve sa oklopnim vozilima, kad se sretnu čakije rade samo tako....i to između Turaka. I još ti dođu klupske tabadžije iz druge države, šta da očekuješ? Da će te ti isti gađati tahan halvom i baklavama?
- Domaci izdajnik
#28057 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislim, žao je meni što je mladi život tako završio ali de malo budimo realni....neka navijači bilo kojeg kluba odu na gostovanje u Poljsku, Tursku ili čak Holandiju pa da vidiš kako se grade mostovi prijateljstva među narodima
Jbt u najdemokratskijim državama Holandiji i Belgiji, kad se sastanu huligani krvi do koljena, a ovi se uhvatili Turaka i Srba ko da su jedini....mislim ono.... 
-
kopijas34
#28058 Re: Dešavanja u Srbiji
Koliko puta su Galatasaraj navijaci ubili Fenerbache navijace i obrnuto. A Srbi se u istambulu nasli kurciti. Jos ovaj ubijeni momak; vidi se da nije nikakav tezak kriminalac. Ocito da nije imao pojma gdje ide. turci su mnogo vise nacionalisti i spremni na nasilje od srba. Valjda bi bar srbi to trebali znati. Imali su 500 godina vremena da nauce neke karakteristike Turskog mentaliteta.
- Domaci izdajnik
#28059 Re: Dešavanja u Srbiji
Poljski huligani su deset puta gori od turskih, od njih zaziru i najtvrđi engleski Headhuntersi, i gori su neonacisti i nacionalisti od svih naših sa ovih prostora! Gdje ti dođu, SS mu dođu ko mladi izviđači....
- CSKA
#28060 Re: Dešavanja u Srbiji
E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :
PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko
U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-p ... ak-1622435
Sve je to samo na navijackoj osnovi
PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko
U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"
-
kopijas34
#28061 Re: Dešavanja u Srbiji
Najopasniji su leteci Albanci...Lajavikrelac wrote:Poljski huligani su deset puta gori od turskih, od njih zaziru i najtvrđi engleski Headhuntersi, i gori su neonacisti i nacionalisti od svih naših sa ovih prostora! Gdje ti dođu, SS mu dođu ko mladi izviđači....

Last edited by kopijas34 on 27/11/2014 19:44, edited 1 time in total.
- DeutscheAusweis
#28062 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisi ba skont'o poentu, a ona je kristalno jasna. Svi su ovde Turci, a Galata im je u srcu...tako razmislja vecina komentatora sa one strane.Lajavikrelac wrote:Mislim, žao je meni što je mladi život tako završio ali de malo budimo realni....neka navijači bilo kojeg kluba odu na gostovanje u Poljsku, Tursku ili čak Holandiju pa da vidiš kako se grade mostovi prijateljstva među narodimaJbt u najdemokratskijim državama Holandiji i Belgiji, kad se sastanu huligani krvi do koljena, a ovi se uhvatili Turaka i Srba ko da su jedini....mislim ono....
Jeli ti sad jasnije?
-
kopijas34
#28063 Re: Dešavanja u Srbiji
I sta sada? Proglasite rat Albaniji i Turskoj i mirna srbija.CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :
Vidi kako su postavili kosovsku zastavu ovi iz Gatalasaraya.
Masala....
- animals
#28064 Re: Dešavanja u Srbiji
A noz, zica..ista govna svi..od nasi Balkanaca, do Turaka ili Engleza..CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :
- CSKA
#28065 Re: Dešavanja u Srbiji
Necemo nista,samo malo pokazujemo francuskim sobaricama na ovoj temikopijas34 wrote:I sta sada? Proglasite rat Albaniji i Turskoj i mirna srbija.CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :
Sve je to samo na navijackoj osnovi![]()
Vidi kako su postavili kosovsku zastavu ovi iz Gatalasaraya.![]()
Masala....
- Domaci izdajnik
#28066 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma skont'o sam, ali nekima izgleda treba slikovnice stavljati da skontaju....

Braća nesvrstani....

Braća nesvrstani....
-
kopijas34
#28067 Re: Dešavanja u Srbiji

Ovo je malo pretjerano od Turaka. Zaista neukusno.
- CSKA
#28068 Re: Dešavanja u Srbiji
Uletio si sa pricom kako si zaprepascen i uvredjen sto neki prebacuju ovo sa navijackog na nacionalnu osnovu.animals wrote:A noz, zica..ista govna svi..od nasi Balkanaca, do Turaka ili Engleza..CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :
Kada neko bude vikao o Srebrenici a ja pocnem da pisem kako je to na navijackoj osnovi,a ne nacionalnoj ili vjerskoj slobodno me pljuni.
-
kopijas34
#28069 Re: Dešavanja u Srbiji
Ove budale iz white pride-a mozes na prste prebrojati. No sa navijacima Galatasaray-a i nije bas tako. Posto ih u Istambulu ima bar 7 miliona.Lajavikrelac wrote:Ma skont'o sam, ali nekima izgleda treba slikovnice stavljati da skontaju....![]()
Braća nesvrstani....
- Domaci izdajnik
#28070 Re: Dešavanja u Srbiji
U čemu je razlika živ bio? Huliganskih ekipa i čakijaša nema 7 miliona kao ni ovih što sam naveo, njih ima par stotina po timu u svim državama zvali se oni White pride, White rabbits ili Snowflakes
svejedno.....govna za streljačkog voda. A to za milione navijača Galatasaraja, pa vidjelo se kad su palili svijeće i izrazili saučešće za ubijenoga, e njih su milioni, ali te usere ova "nacionalna manjina" 
-
YVOD
#28071 Re: Dešavanja u Srbiji
NISU SE DVOUMILI POSLE UBISTVA NAVIJAČA Srpski turisti bez straha otišli u Istanbul
Grupa građana sa „lastine“ autobuske stanice otputovala u Tursku. Mnogi su se raspitivali o situaciji, ali niko nije otkazao aranžman
http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90. ... u-Istanbul
Grupa građana sa „lastine“ autobuske stanice otputovala u Tursku. Mnogi su se raspitivali o situaciji, ali niko nije otkazao aranžman
http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90. ... u-Istanbul
-
kopijas34
#28072 Re: Dešavanja u Srbiji
Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.Lajavikrelac wrote:U čemu je razlika živ bio? Huliganskih ekipa i čakijaša nema 7 miliona kao ni ovih što sam naveo, njih ima par stotina po timu u svim državama zvali se oni White pride, White rabbits ili Snowflakessvejedno.....govna za streljačkog voda. A to za milione navijača Galatasaraja, pa vidjelo se kad su palili svijeće i izrazili saučešće za ubijenoga, e njih su milioni, ali te usere ova "nacionalna manjina"
- CSKA
#28073 Re: Dešavanja u Srbiji
O turcima sam uvijek slusao sve najbolje....kao domacini su super,svi nasi turisti ih hvale...zato me ovo sve i cudi...Medjutim kada sam vidio ovu vijest od prije dva dana,znam ko dize tenzije.
- Domaci izdajnik
#28074 Re: Dešavanja u Srbiji
Da ih je samo u Srbiji bilo bi i nekako.....ali oni samo prate "trend" ono svjetsko, a našekopijas34 wrote:Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
-
kopijas34
#28075 Re: Dešavanja u Srbiji
Citava Srpska nacionalna ideologija je izgradjena oko Turaka zapravo. Borba protiv Turaka. A Turci su ih uvijek jebavali gdje su god stigli. To je srz problema. Kao da ti navijaci galatasaraya neznaju ko su Srbi. Pa samo u kvartu "Nova Bosna" (Yeni Bosna) u istambulu zivi oko pola miliona Bosnjaka. Oni jako dobro znaju ko im dolazi. A u zadnjih 15 godina cijela Turska zna ko su Srbi. Prije toga pojma nisu imali jer te bitke poput "bitke na Kosovu" ; takvih bitaka su turci imali malih milion i jos mnooogo veci. No za srbe je to odredilo njihov mentalni sklop danas.:Lajavikrelac wrote:Da ih je samo u Srbiji bilo bi i nekako.....ali oni samo prate "trend" ono svjetsko, a našekopijas34 wrote:Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
https://www.youtube.com/watch?v=FJVeCaEumro
Zamisli da mi idemo recimo u Njemacku; kao mali narod i u sred Berlina se kurcimo nekin ultra desnicarima, neo nacistima.