Dešavanja u Srbiji
- CSKA
#23601 Re: Dešavanja u Srbiji
Ima ona zlatna,ko sa djecom leze,upisan se budi.
Fino sam ja pisao da se forum politika podjeli na dva djela...za pravu politiku i za "delegate".
Fino sam ja pisao da se forum politika podjeli na dva djela...za pravu politiku i za "delegate".
- славянин
#23602 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja se ne planiram zenit jos - a kad budem sigurno necu oslovljavati brak terminom "zena rasirila nogice" , ne znam mozda ti svoj brak tako gledas.Hrulj wrote: A tebi ih mrsko vidit amaaaaan
Ti svojoj kazes de nemoj ih sirit mala matere ti hahaha![]()
![]()
![]()
- lazni liberal
#23603 Re: Dešavanja u Srbiji
StarletaHrulj wrote:славянин wrote:Sta to znaci ? Da je jedan prevod udaje - Zena rasirila nogice jel ?Hrulj wrote:Ajd jos jednom da postavim da procitas mozda naglo dobijes "prosvjetljenje" pa skontas kakvu si glupost napisao.
Mileva Olivera Lazarević, Despina Hâtûn (Serbian Cyrillic: Деспина Оливера Лазаревић,(ca. 1373 - died after 1444)) the youngest daughter of Lazar of Serbia and Milica and wife of Ottoman Sultan Bayezid I, whom she married just after the Battle of Kosovo in 1389, as a pledge of peace between the Lazarević family and the Ottoman Empire
S Lazarem je izginuo cvet moravskih junaka; zemlja je ostala obezglavljena sa jednom ženskom glavom na prestolu
Et pogrijesih cvet je ipak...
Ne, svezali lancem i katancem citave noge, a onda u topljeno olovo okovali je svu od struka nadole
Iz interesa se udala, kako to nazvati
-
EminaSA
#23604 Re: Dešavanja u Srbiji
Hvalaславянин wrote: Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"![]()
Ali ozbiljno ne vidim zasto se toliko ljutite zbog ove izjave...nije da se sprdamo sa silovanjem ili tako nesto, dobrovoljno je usla u brak sa Turcinom, mislim da je to ono sto vas zapravo boli
- Hrulj
#23605 Re: Dešavanja u Srbiji
Znam i ja da to najvise boli. Ubio joj oca koliko se sjecam na Kosovu polju a ona hop u kreveticEminaSA wrote:Hvalaславянин wrote: Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"![]()
![]()
Ali ozbiljno ne vidim zasto se toliko ljutite zbog ove izjave...nije da se sprdamo sa silovanjem ili tako nesto, dobrovoljno je usla u brak sa Turcinom, mislim da je to ono sto vas zapravo boli
A jos vise boli sto se Kosovski mit mora dovesti u pitanje. Ako je onako kako je zapisano onda su srbi potomci turaka, ako pak nisu od turaka onda njihovi zapisi lazu a historija je lazna.
Sta god odaberu ne valja. Izbor nije lahak
- славянин
#23606 Re: Dešavanja u Srbiji
Da borovoljno je usla u brak a ne u "sirenje nogica" kako bi to neki okarakterisali.EminaSA wrote:Hvalaславянин wrote: Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"![]()
![]()
Last edited by славянин on 11/06/2013 23:35, edited 1 time in total.
- Hrulj
#23607 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobro moze se presaviti, mozes je dignuti pa odstojeci i tak. Ima alternativa i poza ako se vec navedena gadiславянин wrote:Ja se ne planiram zenit jos - a kad budem sigurno necu oslovljavati brak terminom "zena rasirila nogice" , ne znam mozda ti svoj brak tako gledas.Hrulj wrote: A tebi ih mrsko vidit amaaaaan
![]()
![]()
- dalmatinka
#23608 Re: Dešavanja u Srbiji
Ova tema zahtijeva temeljito čišćenje.
- славянин
#23609 Re: Dešavanja u Srbiji
Hrulj wrote:Dobro moze se presaviti, mozes je dignuti pa odstojeci i tak. Ima alternativa i poza ako se vec navedena gadiславянин wrote:Ja se ne planiram zenit jos - a kad budem sigurno necu oslovljavati brak terminom "zena rasirila nogice" , ne znam mozda ti svoj brak tako gledas.Hrulj wrote: A tebi ih mrsko vidit amaaaaan
![]()
![]()
![]()
Muslimancina 1/1
- Hrulj
#23610 Re: Dešavanja u Srbiji
славянин wrote:Da borovoljno je usla u brak a ne u "sirenje nogica" kako bi to neki okarakterisali.EminaSA wrote:Hvalaславянин wrote: Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"![]()
![]()
Ali ozbiljno ne vidim zasto se toliko ljutite zbog ove izjave...nije da se sprdamo sa silovanjem ili tako nesto, dobrovoljno je usla u brak sa Turcinom, mislim da je to ono sto vas zapravo boliSramota za tebe kao zenu sto tako nisko padas ... al ajd tvoja stvar.
A mozes mi objasniti onda. Sta je to sirenje nogica? Ai objasni svega ti
-
radostan dan
#23611 Re: Dešavanja u Srbiji
mimo ovih akademskih nesretnika, kad se već pomenu, znam da to šerbet interesuje, pa da napišem - kneginja milica, po pogibiji svog muža i stasanju sina stefana, odlazi u manastir ljubostinja koji je njena zadužbina, zajedno sa svojom rođakom jefimijom, prvom srpskom pjesnikinjom, gdje se zamonašuje.
- Hrulj
#23612 Re: Dešavanja u Srbiji
Muslimancina 1/1
[/quote]
Nisam fratar pa da se odreknem nekih stvari
Nisam zavjetovan na celibat hahahaha
Nego de ti meni odgovori.
Nisam fratar pa da se odreknem nekih stvari
Nisam zavjetovan na celibat hahahaha
Nego de ti meni odgovori.
-
Bodkin
#23613 Re: Dešavanja u Srbiji
EminaSA wrote:Hvalaславянин wrote: Dobro kad ti "rasiris nogice" zelim ti sretno "sirenje nogica" ako vec nisi "rasirila nogice"![]()
![]()
Ali ozbiljno ne vidim zasto se toliko ljutite zbog ove izjave...nije da se sprdamo sa silovanjem ili tako nesto, i dobrovoljno je usla u brak sa Turcinom, mislim da je to ono sto vas zapravo bol
- славянин
#23614 Re: Dešavanja u Srbiji
Znas kako, ocito da nisi se jos upustao u seksualne odnose (ko zna mozda cekas brak jer si veliki vjernikHrulj wrote:
A mozes mi objasniti onda. Sta je to sirenje nogica? Ai objasni svega ti
- CSKA
#23615 Re: Dešavanja u Srbiji
Vec drugu noc ista ekipa trola,moracu da zovem supermena,ne vrijedi
A ni istoriju ne znaju,u miraz su dali najmladju kcerku Oliveru a ne Maricu.Bem ti danasnje skolstvo.
Evo malo vise pa ucite,ako ste imali cirilicu u skoli:
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0% ... 0%B8%D1%9B
-
Bodkin
#23616 Re: Dešavanja u Srbiji
prije ovaj forum ili jos bolje, ovaj dio svijetadalmatinka wrote:Ova tema zahtijeva temeljito čišćenje.
-
EminaSA
#23617 Re: Dešavanja u Srbiji
Super simpaticno je sto imamo ljude koji se kao zgroze zbog rijeci "sirenje nogica" a sami su koristili puno vulgarnije izraze na drugim temama.
Licemjerno.
Licemjerno.
- Hrulj
#23618 Re: Dešavanja u Srbiji
Aham, sekretarica neka za bolju platu udje u seksualni odnos sa sefom to je sirenje nogicaславянин wrote:Znas kako, ocito da nisi se jos upustao u seksualne odnose (ko zna mozda cekas brak jer si veliki vjernikHrulj wrote:
A mozes mi objasniti onda. Sta je to sirenje nogica? Ai objasni svega ti) Ali "sirenje nogica" jeste dio seksualnog cina - ako ti se brak svodi na to - onda nebi ti preporucivao zenidbu nego jeftinije ti je da obilazis motele
Medicinska sestra sa doktorom isto tako.
A princeza sa ubicom svog oca radi interesa onda to nije, to je brak
- Hrulj
#23619 Re: Dešavanja u Srbiji
Postavio sam vec sa relevantnijih izvora. Pomjesala mi se imena. Al to ne umanjuje stvarCSKA wrote:Vec drugu noc ista ekipa trola,moracu da zovem supermena,ne vrijediA ni istoriju ne znaju,u miraz su dali najmladju kcerku Oliveru a ne Maricu.Bem ti danasnje skolstvo.
- славянин
#23620 Re: Dešavanja u Srbiji
Majko milaHrulj wrote:Aham, sekretarica neka za bolju platu udje u seksualni odnos sa sefom to je sirenje nogicaславянин wrote:Znas kako, ocito da nisi se jos upustao u seksualne odnose (ko zna mozda cekas brak jer si veliki vjernikHrulj wrote:
A mozes mi objasniti onda. Sta je to sirenje nogica? Ai objasni svega ti) Ali "sirenje nogica" jeste dio seksualnog cina - ako ti se brak svodi na to - onda nebi ti preporucivao zenidbu nego jeftinije ti je da obilazis motele
Pa ako se uda ta medicinarka ili sekratarica za te navedene tebi to isto kao i afterwork razonoda jel
- Hrulj
#23621 Re: Dešavanja u Srbiji
Aham, sekretarica neka za bolju platu udje u seksualni odnos sa sefom to je sirenje nogica 
[/quote]
Majko mila
Budo,Isuse,Allahu,Krisno pomozi mi
Pa ako se uda ta medicinarka ili sekratarica za te navedene tebi to isto kao i afterwork razonoda jel
[/quote]
Udala se iz ljubavi hahaha
Brak sve lijeci, sve brise. Ubio ti neko oca? Nije problem udaj se za njega
To mora da je ljubav a nikako zelja za moci
Ocigledno vasa definicija sirenja nogica je vise doslovna, a u nas je drugacije.
Majko mila
Udala se iz ljubavi hahaha
Brak sve lijeci, sve brise. Ubio ti neko oca? Nije problem udaj se za njega
To mora da je ljubav a nikako zelja za moci
Ocigledno vasa definicija sirenja nogica je vise doslovna, a u nas je drugacije.
-
cindrlimindrli
#23622 Re: Dešavanja u Srbiji
Kol'ko ja kuzim, Hrulj samo razbija komsijske mitove i s vremena na vrijeme opali kvalitetnu pljusku.Bodkin wrote: ne znam jel gori prvi dio recenice ili drugi a ovaj hrulj je zajebao i samira i bosnologa
- Hrulj
#23623 Re: Dešavanja u Srbiji
cindrlimindrli wrote:Kol'ko ja kuzim, Hrulj samo razbija komsijske mitove i s vremena na vrijeme opali kvalitetnu pljusku.Bodkin wrote: ne znam jel gori prvi dio recenice ili drugi a ovaj hrulj je zajebao i samira i bosnologa
Where is the LIKE button when I need it
- dalmatinka
#23624 Re: Dešavanja u Srbiji
Da, ali kome?cindrlimindrli wrote:Kol'ko ja kuzim, Hrulj samo razbija komsijske mitove i s vremena na vrijeme opali kvalitetnu pljusku.Bodkin wrote: ne znam jel gori prvi dio recenice ili drugi a ovaj hrulj je zajebao i samira i bosnologa
- CSKA
#23625 Re: Dešavanja u Srbiji
Mogu li opet oni xy hromozoni da vidimo cija je njiva bila prije 1500 godina,nismo odavno.