Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#23476 Re: Dešavanja u Srbiji
probaj, ništa ne košta, a čovjek nudi benefite...
-
vivace
#23477 Re: Dešavanja u Srbiji
ako negde ne bih isla to bi bio islam. onako iskreno. mnogo je los polozaj zena. dakle ono sto mi se ne svidja je islam i spc.
-
vivace
#23479 Re: Dešavanja u Srbiji
srecom, u bosni nije ovako.
- CSKA
#23480 Re: Dešavanja u Srbiji
Vivace,ne bi da te demotivisem,ali nijedna vjera bar koliko ja znam ne odobrava biseksualnost.A koliko mene sjecanje sluzi,ti ponekad imas poglede prema zenama....zato najbolje svoju crkvu da napravis 
-
vivace
#23481 Re: Dešavanja u Srbiji
gde nadje da mi se svidjaju zene ?CSKA wrote:Vivace,ne bi da te demotivisem,ali nijedna vjera bar koliko ja znam ne odobrava biseksualnost.A koliko mene sjecanje sluzi,ti ponekad imas poglede prema zenama....zato najbolje svoju crkvu da napravis
- CSKA
#23482 Re: Dešavanja u Srbiji
Mora da sam te onda zamjenio sa nekim,izvinjavam se madmazel.
-
vivace
#23483 Re: Dešavanja u Srbiji
zamenio si me ...CSKA wrote:Mora da sam te onda zamjenio sa nekim,izvinjavam se madmazel.
- area51
#23484 Re: Dešavanja u Srbiji
A gdje bi išla ?vivace wrote:ako negde ne bih isla to bi bio islam. onako iskreno. mnogo je los polozaj zena. dakle ono sto mi se ne svidja je islam i spc.
-
radostan dan
#23485 Re: Dešavanja u Srbiji

kod ovog garavog.
- Hrulj
#23486 Re: Dešavanja u Srbiji
Po cemu je los polozaj zena?vivace wrote:ako negde ne bih isla to bi bio islam. onako iskreno. mnogo je los polozaj zena. dakle ono sto mi se ne svidja je islam i spc.
- area51
#23487 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:
kod ovog garavog.
-
vivace
-
vivace
-
blabla11bg
#23490 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa nakon tolikog pljuvanja po rodjenoj zemlji, logican sled dogadjaja je i da si suvise liberalna(znaci lezbo pomalo), to je moderno sad, to ide jedno s drugimvivace wrote:gde nadje da mi se svidjaju zene ?CSKA wrote:Vivace,ne bi da te demotivisem,ali nijedna vjera bar koliko ja znam ne odobrava biseksualnost.A koliko mene sjecanje sluzi,ti ponekad imas poglede prema zenama....zato najbolje svoju crkvu da napravis![]()
-
vivace
#23491 Re: Dešavanja u Srbiji
ja nista ne pisem nego samo ono sto mislim. ne razumem sta ti to znaci popljuvala po svojoj zemlji. pisem samo ono sto mislim i kako osecam, bez svesti o tome da nekog pljujem. a komsije bosanci i ovako misle sta misle o srbiji, sto nije bas najlepse a i to razumem. tu nista ne menja moje misljenje.
-
radostan dan
#23492 Re: Dešavanja u Srbiji
Autošovinizam (ponekad samomržnja) je specifična vrsta šovinizma koju mogu posedovati pojedinac ili grupa, a koja se ogleda u izrazito negativnim predrasudama, mržnji, preziru, netoleranciji i agresivnosti prema sopstvenoj naciji.
suština autošovinizma "nije samomržnja – ona je sasvim legitimna i često je nije teško razumeti, naročito onda kada vlastodršci ili sunarodnici pišu sramne stranice zajedničke istorije.
Autošovinizam počinje onda kada neko zaključi da je on sam "izuzetak", "propust u sistemu" i kada sunarodnicima, ljudima koji su objekt lične mržnje, negira čovečnost i sugeriše da je njihova "zverska" priroda nešto što je večno, neuništivo i trajno, nešto što je deo njihovog "mentaliteta"."
suština autošovinizma "nije samomržnja – ona je sasvim legitimna i često je nije teško razumeti, naročito onda kada vlastodršci ili sunarodnici pišu sramne stranice zajedničke istorije.
Autošovinizam počinje onda kada neko zaključi da je on sam "izuzetak", "propust u sistemu" i kada sunarodnicima, ljudima koji su objekt lične mržnje, negira čovečnost i sugeriše da je njihova "zverska" priroda nešto što je večno, neuništivo i trajno, nešto što je deo njihovog "mentaliteta"."
-
blabla11bg
#23493 Re: Dešavanja u Srbiji
A ono sto je jos znacajnije i sto treba napomenuti posebno, je da je ta rec upravo kod nas skovana i sklepana..2007 godine.radostan dan wrote:Autošovinizam (ponekad samomržnja) je specifična vrsta šovinizma koju mogu posedovati pojedinac ili grupa, a koja se ogleda u izrazito negativnim predrasudama, mržnji, preziru, netoleranciji i agresivnosti prema sopstvenoj naciji.
Vivace je bas takav primer, ona je "posebna" i to u Beogradu, a oko nje su cetnici/primitivci i ostalo. Klasican sindrom..
Slicno je i u Bosni/HR/MK i ostalim uglavnom banana drzavama.
-
vivace
#23494 Re: Dešavanja u Srbiji
e neka ste mi i dijagnozu postavili...
to bi znacilo da mnogi ljudi boluju od te bolesti...natasa kandic, dubravka stojanovic, vesna pesic, srdja popovic, mirko djordjevic ,ceda jovanovic...za koga li ste culi,za koga ne.. evo jedan ceo sajt boluje od iste bolesti www.pescanik.net ,pa e novine, sve sami bolesnici, pa pera lukovic, bolesnik br. 1 ...mnogo nas ima...
-
radostan dan
#23495 Re: Dešavanja u Srbiji
znam, samo sam zaboravio ime, u nin-u ili vremenu je pisao.blabla11bg wrote:A ono sto je jos znacajnije i sto treba napomenuti posebno, je da je ta rec upravo kod nas skovana i sklepana..2007 godine.radostan dan wrote:Autošovinizam (ponekad samomržnja) je specifična vrsta šovinizma koju mogu posedovati pojedinac ili grupa, a koja se ogleda u izrazito negativnim predrasudama, mržnji, preziru, netoleranciji i agresivnosti prema sopstvenoj naciji.
Vivace je bas takav primer, ona je "posebna" i to u Beogradu, a oko nje su cetnici/primitivci i ostalo. Klasican sindrom..
Slicno je i u Bosni/HR/MK i ostalim uglavnom banana drzavama.
-
EminaSA
#23496 Re: Dešavanja u Srbiji
Ama pustite djevojku na miru ljudi, sta vam je? Ima svoje misljenje i neka, nije mi jasno zasto moderatori dopuste da se tema pretvori u hajku na vivace...a oni koji misle da je ona ta koja je stvorila negativnu sliku koju imamo o Srbiji...LOL!
- CSKA
#23497 Re: Dešavanja u Srbiji
Uf dobro pa joj ne analiziraju genetiku,koliko ima turske krvi u sebi,koliko taman ten ima...ijao koliko tu tek materijala ima,moglo bi se cjelu noc pisati,pa bi onda ujutru moderator morao da brise vasa spamovanja.
Evo stare vijesti iz Srbije,umro Bata Kan Kan,raspasce se Vojvodina,ali F.K..
-
radostan dan
#23498 Re: Dešavanja u Srbiji
ako sam dobro primjetio na jednoj drugoj temi, za genetiku je zadužena upravo ova što piše iznad tebe, ja pišem o nečem drugom, o čemu posjedujem svjedodžbu...CSKA wrote:Uf dobro pa joj ne analiziraju genetiku,koliko ima turske krvi u sebi,koliko taman ten ima...ijao koliko tu tek materijala ima,moglo bi se cjelu noc pisati,pa bi onda ujutru moderator morao da brise vasa spamovanja.
dakle dragi cska, naravno da znam za vijest, no ne htjedoh je ja postavljati, zato što zadire u moju intimu, puče mi zadnja veza da napravim return u novi sad
-
blabla11bg
#23499 Re: Dešavanja u Srbiji
Naravno da ima svoje misljenje. Smesna je, dodje ovde i pusta najgore vesti sto moze da nadje iz Srbije, preuvelicane/ispljuje lepo Srbiju(citao sam njene komentare, kao oko mene svi tako razmisljaju(primitivno) neverovatno sta je pricala likusa. Ja sam tolerantan takodje, ali ne mozemo da gradimo neko poverenje, kada ona ovde umesto da stavlja lepe vesti iz Srbije, dodje i raduje se da Bosnjacima pokaze kako eto Srbija bi ih poklala, svi su cetnici, i nista ne dobijemo. Ima svega u Srbiji, ali sta je ona konkretno uradila osim sto je zakljucila da je posebna i da oko nje(u Beogradu) vecina razmislja drugacije i fasisticki. Totalno neverovatno misljenje. Kako ljudi razmisljaju u Beogradu isto razmisljaju u i u Sarajevu/Podgorici ili drugim gradovima u regionu. Ima i fasizma i preteranog liberalizma i sredine i normalnog razmisljanja. Ali ona zeli da nam predstavi Srbiju na neki svoj nacin, zato sam se i registrovao jer zivim u istom gradu i vidim kako otvoreno izmislja gluposti iz nepoznatih razloga!EminaSA wrote:Ama pustite djevojku na miru ljudi, sta vam je? Ima svoje misljenje i neka, nije mi jasno zasto moderatori dopuste da se tema pretvori u hajku na vivace...a oni koji misle da je ona ta koja je stvorila negativnu sliku koju imamo o Srbiji...LOL!
-
vivace
#23500 Re: Dešavanja u Srbiji
koje neistine o srbiji ja ubacujem? lepo ti je eminasa odgovorila. nisam ja kriva sto bosanci nemaju dobro misljenje o srbima ...vecinom...velikom vecinom.