ljudine. Mladi lavovi i heroji našeg vremena, koji neumoljivo vode u opšti državni, regionalni i planetarni progres.strndzov wrote:ljudina
"There's a sucker born every minute" P.T. Barnum
ljudine. Mladi lavovi i heroji našeg vremena, koji neumoljivo vode u opšti državni, regionalni i planetarni progres.strndzov wrote:ljudina
Pa mučki je forumska udba eliminisala čoveka, neko mora da uleti u njegov superhero outfit.radostan dan wrote:stari, zajebaćeš bosnologa nastaviš li ovim tempom...
SNS se razlikuje od DS po cemu ?Eöl Mornedhel wrote:Čedomir je uvek na pravom putu
lazni liberal wrote:SNS se razlikuje od DS po cemu ?Eöl Mornedhel wrote:Čedomir je uvek na pravom putu

Beko ?strndzov wrote:lazni liberal wrote:SNS se razlikuje od DS po cemu ?Eöl Mornedhel wrote:Čedomir je uvek na pravom putu
Ne slažeš se s njim u stavu da ste previše zatrovan narod? Da ne možete nikad pogledati istini u oči? Da ste bar svi tamo kao što je on, čovjek bi razmislio da posjeti Srbiju i Beograd. Katolicentričan narod, islamofobičan, ksenofobičan, homofobičan. Ili niste? Sudeći po avataru, već imam u glavi s kakvim se ja raspravljam.CSKA wrote:A zasto covjek ne moze imati racionalan odnos prema BiH,Hrvatskoj,Kosovu...a u isto vrijeme biti i narkoman i lopov.To jedno drugo ne iskljucuju.Njegov stav prema susjedima postujem i u najvecem djelu se i slazem,ali na unutrasnjem planu neke stvari i ne.Ako kupuje firme na zenino ime,nema dana radnog staza a voza sve i svasta i ima love,kontakte sa sumnjivim ljudima...da li smrce ili ne to me ne interesuje.
Sada bi mi glasaci Srbije trebali sve to da aminujemo,jer on ima normalan stav prema BiH.Pa neka ode u BiH da zivi,i uzima te firme i kola,ako je vec tako,a ne od nas.
seres za medaljuSarajevo_Grad wrote:Ne slažeš se s njim u stavu da ste previše zatrovan narod? Da ne možete nikad pogledati istini u oči? Da ste bar svi tamo kao što je on, čovjek bi razmislio da posjeti Srbiju i Beograd. Katolicentričan narod, islamofobičan, ksenofobičan, homofobičan. Ili niste? Sudeći po avataru, već imam u glavi s kakvim se ja raspravljam.CSKA wrote:A zasto covjek ne moze imati racionalan odnos prema BiH,Hrvatskoj,Kosovu...a u isto vrijeme biti i narkoman i lopov.To jedno drugo ne iskljucuju.Njegov stav prema susjedima postujem i u najvecem djelu se i slazem,ali na unutrasnjem planu neke stvari i ne.Ako kupuje firme na zenino ime,nema dana radnog staza a voza sve i svasta i ima love,kontakte sa sumnjivim ljudima...da li smrce ili ne to me ne interesuje.
Sada bi mi glasaci Srbije trebali sve to da aminujemo,jer on ima normalan stav prema BiH.Pa neka ode u BiH da zivi,i uzima te firme i kola,ako je vec tako,a ne od nas.
Kluz.lazni liberal wrote:
Beko ?
kakav turcizam sad,sta bre lupetasSarajevo_Grad wrote:Bujrum, argumentiraj. Ili ti smeta ovaj turcizam?
a i koj ce namradostan dan wrote:nije lud...
Uzgred, taj stav se stiče samopregornim radom i ogromnim požrtvovanjem. Bejaše jednom jedan protest studentski. Bejaše se tada vozdigao jedan naočiti mladi dramaturg kao lepo lice protesta. Bejaše taj dramaturg pozdravljao sa "Pomoz Bog", bejaše sveže pokršten od strane stanovitog svima omiljenog lika od milošte zvanog Pukovnik i bejaše koristio specifičan broj prstiju pri pozdravljanju.CSKA wrote:A zasto covjek ne moze imati racionalan odnos prema BiH,Hrvatskoj,Kosovu...
Da si duze na forumu,znao bi zasto mi je ovaj avatar,to je zbog jedne zatvorene teme.Sarajevo_Grad wrote:Ne slažeš se s njim u stavu da ste previše zatrovan narod? Da ne možete nikad pogledati istini u oči? Da ste bar svi tamo kao što je on, čovjek bi razmislio da posjeti Srbiju i Beograd. Katolicentričan narod, islamofobičan, ksenofobičan, homofobičan. Ili niste? Sudeći po avataru, već imam u glavi s kakvim se ja raspravljam.CSKA wrote:A zasto covjek ne moze imati racionalan odnos prema BiH,Hrvatskoj,Kosovu...a u isto vrijeme biti i narkoman i lopov.To jedno drugo ne iskljucuju.Njegov stav prema susjedima postujem i u najvecem djelu se i slazem,ali na unutrasnjem planu neke stvari i ne.Ako kupuje firme na zenino ime,nema dana radnog staza a voza sve i svasta i ima love,kontakte sa sumnjivim ljudima...da li smrce ili ne to me ne interesuje.
strndzov wrote:
Jos neki su bili na tim protestima i sjecaju se Cede,sa dizanjem tri prsta,druzenja sa Amfilohijem,srbovanjem tada...naravno i neprevazidjen bedz "Cedo ozeni me"....Eto on te 97 nije znao sta to sve znaci i ko je Amfilohije,nego tek poslije u maniru francuske sobarice saznao neke stvari.Eöl Mornedhel wrote:Uzgred, taj stav se stiče samopregornim radom i ogromnim požrtvovanjem. Bejaše jednom jedan protest studentski. Bejaše se tada vozdigao jedan naočiti mladi dramaturg kao lepo lice protesta. Bejaše taj dramaturg pozdravljao sa "Pomoz Bog", bejaše sveže pokršten od strane stanovitog svima omiljenog lika od milošte zvanog Pukovnik i bejaše koristio specifičan broj prstiju pri pozdravljanju.CSKA wrote:A zasto covjek ne moze imati racionalan odnos prema BiH,Hrvatskoj,Kosovu...
Ovo ćeš čuti i od drugih koji su učestvovali u tim protestima, ali evo jedan sladak detalj nepoznat široj javnosti: moj ortak koji je učestvovao u organizovanju je jedared zamalo ozbiljno nalupao pomenuto lice, jerbo je isto blagozivolelo uzaptiti za svoje lične svrhe&potrebe neke mobilne telefone, tada bolesno skupe igračke, koje je donirao NED ili tako neko. Kokošar bio, fidelinac osato.
Samopregorom su do evropejstva stigli Đukanović, Mesić, Jovanović... Pa, stanovita nova hulja je dobro naučila zanat bacanja magle. Magarci širom regiona će Overlordu jesti šećer iz ruke za koju godinu, mark my words (u Srbitaniji mu već pasu muda).
Ni po čemu za mene. Ali da bi ti sebi odgovorio na to pitanje moraš da okriješ koja je od te dve parapolitičke strukture koristila motive devojaka u crvenim haljinama u predizbornom materijalu.lazni liberal wrote: SNS se razlikuje od DS po cemu ?
svraticemo mi kod njegaradostan dan wrote:strndzov wrote:
Odgovori na pitanjeEöl Mornedhel wrote:Ni po čemu za mene. Ali da bi ti sebi odgovorio na to pitanje moraš da okriješ koja je od te dve parapolitičke strukture koristila motive devojaka u crvenim haljinama u predizbornom materijalu.lazni liberal wrote: SNS se razlikuje od DS po cemu ?
Ili šta? Će me biješ? Prijaviš me kao masonskog agenta pošto si prepoznao stanističku simboliku? I koji deo u "Ni po čemu za mene." nije bio jasan?lazni liberal wrote: Odgovori na pitanje
ne palamudiEöl Mornedhel wrote:Ili šta? Će me biješ? Prijaviš me kao masonskog agenta pošto si prepoznao stanističku simboliku? I koji deo u "Ni po čemu za mene." nije bio jasan?lazni liberal wrote: Odgovori na pitanje
Ostavi se ti toga nego kazi zbog cega ti je dokaz da je on los koalicija sa SNS a nije sa DSEöl Mornedhel wrote:Ili šta? Će me biješ? Prijaviš me kao masonskog agenta pošto si prepoznao stanističku simboliku? I koji deo u "Ni po čemu za mene." nije bio jasan?lazni liberal wrote: Odgovori na pitanje
Ti's učitao nepostojeće značenje u inicijalni post na koji si replicirao. Ja sam za LDP prestao da glasam nakon što su ušli u srećnu kohabitaciju sa ljubinim malim (nije da sam se nadao kulama i gadovima od samog Jovanovića i pre toga ali je on posle izbora 2008. i uklonio iz stranke sve koji ne upadaju u profil "poslušno čeljade", pa je na kraju od Lukovića, Samardžića i Pešićke napravio svoje najljuće neprijatelje, da ne pričam o tome kako je funjarski prodao Biljanu Srbljanović tokom tih izbora pošto je očito unapred poklonio svoju lojalnost Đilasu).lazni liberal wrote:Ostavi se ti toga nego kazi zbog cega ti je dokaz da je on los koalicija sa SNS a nije sa DS