Tako je to kada jednom pristaneš na ucjenu,odmah slijede nove.Danguba wrote:Prvo primena briselskog sporazuma, pa datum za EU
malo vam sto smo ga prihvatili i potpisali nego ga JOS trebamo implementirati
Dešavanja u Srbiji
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#23201 Re: Dešavanja u Srbiji
-
daddy-kool
#23202 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ima li kraja ovoj nepravdi ???Danguba wrote:Prvo primena briselskog sporazuma, pa datum za EU
malo vam sto smo ga prihvatili i potpisali nego ga JOS trebamo implementirati
-
fuj2013
#23203 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo je žena koja tvrdi da smo sami sebi postavili eksploziv na Markalama
http://www.sarajevo365.com/vijesti/sara ... -markalama
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#23204 Re: Dešavanja u Srbiji
fuj2013 wrote:Ovo je žena koja tvrdi da smo sami sebi postavili eksploziv na Markalama
Nije ovo prvi put da se iznose ovakve laži i nebuloze,ne kontam ko se više na ovakvo nešto loži.
izađe sa pričom kako Srbija i šumnjaci nikada ni mrava zgazili nisu i da ama baš ništa ni sa jednom žrtvom nemaju.
Sve je to zavera.......(dopuni sam,po želji
Koliko ova priča pije vode na relevantnim mjestima,vidjećemo kada se bude izricala kazna dr.Dabiću.
Sinoć na BNTV dokumentarac zajebanog naslova,"Presumtion of justice",priča o divljačkom ubistvu francuskog
navijača Tatona u Beogradu prije par godina.Ukratko,ubice vjerovatno i nisu oni koji su osuđeni(ako se uopšte
radi o ubistvu,Francuz se najvjerovatnije "bacio" sa zida),pravosuđe djelovalo neprofesionalno i po iskazima koji su
uzeti nezakonito,kazne koje su dobili su rigorozne i nigdje drugo zabilježene.....itd,itd.
Pa su malo sve začinili fotkama ratnih zločina koje su Francuzi počinili u Libiji i još negdje.
objave oproštajno pismo pokojnog Francuza gdje objašnjava zašto je počinio "samoubistvo" skočivši sa zida
(finansijski problemi,neuzvraćena ljubav muškarca kojeg voli i sl.), i kako je sve to u vidu zavjere napakovano
golorukim navijačima Partizana.
Da ne citiramo Čika Gedžu milioniti puta.Sve u svemu,zavera bre!
- Danguba
#23205 Re: Dešavanja u Srbiji
evo kopirat cu kolegu forumasafuj2013 wrote:Ovo je žena koja tvrdi da smo sami sebi postavili eksploziv na Markalama
Ne znam jeli neko pratio danasnje svjedocenje Zorice Subotic, rasinog "eksperta" za naoruzanje i bombardovanje. Komedija ziva, u jednom momentu je jedan od sudaca opomenuo rekavsi "Gos. Subotic jeste li svjesni da govorite kontradiktorne stvari" (ovo je bilo prvi put da tako nesto vidim u Tribunalu). Zena komentarise masakr na Markalama, i bombardovanja po Sarajevu a prvi put dosla u grad 2010 godine, ali po njenim rijecima "ostalo je sasvim dovoljno dokaza da se utvrdi da su granate pale sa polozaja Armije"...
Svaka cast onoj curi iz tuzilastva kada je postavila pitanje "jeste li ikada u svom zivotu uopste analizirali mjesto gdje je pala bomba neposredno nakon eksplozije", odgovor je bio "ne
ovo bi bio sazetak svih zlocincevih svjedoka
-
kerima1
#23206 Re: Dešavanja u Srbiji
Zanima me kakvo je ekonosmko stanje u Srbiji,da li je poput naseg u Bosni ili su tu negdje sa Hrvatskom?
-
vivace
#23207 Re: Dešavanja u Srbiji
poput vaseg, poput bosne... daleko je srbija od hrvatske.kerima1 wrote:Zanima me kakvo je ekonosmko stanje u Srbiji,da li je poput naseg u Bosni ili su tu negdje sa Hrvatskom?
-
matematicar_teski
#23208 Re: Dešavanja u Srbiji
gore nego kod nas. A bit ce jos gore aBdkerima1 wrote:Zanima me kakvo je ekonosmko stanje u Srbiji,da li je poput naseg u Bosni ili su tu negdje sa Hrvatskom?
-
strndzov
#23209 Re: Dešavanja u Srbiji
pmjmatematicar_teski wrote:gore nego kod nas. A bit ce jos gore aBdkerima1 wrote:Zanima me kakvo je ekonosmko stanje u Srbiji,da li je poput naseg u Bosni ili su tu negdje sa Hrvatskom?
-
kerima1
#23210 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislila sam da je negdje u rangu sa Hrvatskom.vivace wrote:poput vaseg, poput bosne... daleko je srbija od hrvatske.kerima1 wrote:Zanima me kakvo je ekonosmko stanje u Srbiji,da li je poput naseg u Bosni ili su tu negdje sa Hrvatskom?
-
BatoS
#23211 Re: Dešavanja u Srbiji
Stopa zaposlenosti 37, 4 odstokerima1 wrote:Mislila sam da je negdje u rangu sa Hrvatskom.
Beograd -- Stopa zaposlenosti u Srbiji iznosi 37,4 odsto i viša je kod muškaraca (44,9 odsto) nego kod žena (30,5 odsto), rezultati su popisa stanovništva u 2011.
Najviša stopa zaposlenosti je u Beogradskom regionu (41,6 odsto), a najniža u Regionu Južne i Istočne Srbije (34,0 odsto), saopštio je Republički zavod za statistiku.
Stopa nezaposlenosti u Srbiji, koja predstavlja udeo nezaposlenih u ukupnom broju aktivnih stanovnika, iznosi 22,4 odsto. Posmatrano po polu, stopa nezaposlenosti muškaraca je 21,6 odsto , a žena 23,6 odsto, precizira statistika.
Najniža stopa nezaposlenosti zabeležena je u Beogradskom regionu (17,9 odsto), a najviša u Regionu Južne i Istočne Srbije (27,3 odsto).
Prema međunarodnim preporukama, lica koja u nedelji pred Popis nisu radila i nisu tražila posao, i koja nisu bila u mogućnosti da počnu da rade u roku od dve nedelje ukoliko bi im posao bio ponuđen, smatraju se ekonomski neaktivnim licima.
"Kontingent ekonomski neaktivnih lica obuhvata i lica mlađa od zvanično definisane minimalne granice za ekonomsku aktivnost, tj. decu mlađu od 15 godina", pojasnio je Zavod.
Stopa neaktivnosti predstavlja udeo neaktivnog stanovništva (starog 15 i više godina) u ukupnom stanovništvu starom 15 i više godina i iznosi 51,8 odsto za Republiku Srbiju.
Republički zavod za statistiku u knjizi "Ekonomska aktivnost" objavljuje konačne rezultate Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. godine o stanovništvu Republike Srbije prema ekonomskoj aktivnosti, starosti i polu, do nivoa opština/gradova.
Popis u 2011. godini nije obuhvatio teritoriju Kosova i Metohije.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=714733
-
kerima1
#23212 Re: Dešavanja u Srbiji
U banani su i oni do guse ko i mi.BatoS wrote:Stopa zaposlenosti 37, 4 odstokerima1 wrote:Mislila sam da je negdje u rangu sa Hrvatskom.
Beograd -- Stopa zaposlenosti u Srbiji iznosi 37,4 odsto i viša je kod muškaraca (44,9 odsto) nego kod žena (30,5 odsto), rezultati su popisa stanovništva u 2011.
Najviša stopa zaposlenosti je u Beogradskom regionu (41,6 odsto), a najniža u Regionu Južne i Istočne Srbije (34,0 odsto), saopštio je Republički zavod za statistiku.
Stopa nezaposlenosti u Srbiji, koja predstavlja udeo nezaposlenih u ukupnom broju aktivnih stanovnika, iznosi 22,4 odsto. Posmatrano po polu, stopa nezaposlenosti muškaraca je 21,6 odsto , a žena 23,6 odsto, precizira statistika.
Najniža stopa nezaposlenosti zabeležena je u Beogradskom regionu (17,9 odsto), a najviša u Regionu Južne i Istočne Srbije (27,3 odsto).
Prema međunarodnim preporukama, lica koja u nedelji pred Popis nisu radila i nisu tražila posao, i koja nisu bila u mogućnosti da počnu da rade u roku od dve nedelje ukoliko bi im posao bio ponuđen, smatraju se ekonomski neaktivnim licima.
"Kontingent ekonomski neaktivnih lica obuhvata i lica mlađa od zvanično definisane minimalne granice za ekonomsku aktivnost, tj. decu mlađu od 15 godina", pojasnio je Zavod.
Stopa neaktivnosti predstavlja udeo neaktivnog stanovništva (starog 15 i više godina) u ukupnom stanovništvu starom 15 i više godina i iznosi 51,8 odsto za Republiku Srbiju.
Republički zavod za statistiku u knjizi "Ekonomska aktivnost" objavljuje konačne rezultate Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. godine o stanovništvu Republike Srbije prema ekonomskoj aktivnosti, starosti i polu, do nivoa opština/gradova.
Popis u 2011. godini nije obuhvatio teritoriju Kosova i Metohije.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=714733
- Država
#23213 Re: Dešavanja u Srbiji
Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote:
U banani su i oni do guse ko i mi.
-
kerima1
#23214 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne mogu da vjerujem ako vjerujeteDržava wrote:Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote:
neznaju gdje drijese a gdje vezu
-
vivace
#23215 Re: Dešavanja u Srbiji
Država wrote:Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote:
nije valjda tolika razlika ?
http://www.youtube.com/user/respublicavideo
- vivaldi
#23216 Re: Dešavanja u Srbiji
ko danila nocas izduva? nece da prica 
-
Bodkin
#23217 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo je bas crnjak, kad sam cuo da je izboden..vivaldi wrote:ko danila nocas izduva? nece da prica
- Jedinstvo_Manchester
#23218 Re: Dešavanja u Srbiji
jaran njegov s kojim je sjedio za stolom, treba ih obojicu uhapsitivivaldi wrote:ko danila nocas izduva? nece da prica
-
vivace
- Johnzy
#23220 Re: Dešavanja u Srbiji
Država wrote:Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote:
- Johnzy
#23221 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma mi smo zemlja-rialiti šou. Premijer/ministar policije/amaterski pevač reče kako je Danilović povređen u "Tradicionalnoj srpskoj svađi". To mu valjda dođe svađa u narodnoj nošnji.
- Johnzy
#23222 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam kako je kod vas, ali znam da je i kod nas neki kazino u pitanju. Možeš i da zaradiš nešto, ali kuća uvek dobija na kraju. A kuću vodi neprekidan niz podobnih stranačkih krpelja, po vertikali, nepoštene neinteligencije, po horizontali, a sve to sa sitnim i krupnim kriminalom. Naravno, tu su i navijačke grupe, koje u slobodno vreme glume SA odrede, od kojih me jeza podiđe, popovi i na kraju, krovna organizacija DB. Čak i da neko ima neku ideju, viziju ili plan, ubrzo mu se potkrate krila, da ne talasa septičku jamu. A nova govna samo naviru... Da li je moguće da je taj DB toliko jak?Država wrote: Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...
-
vivace
#23223 Re: Dešavanja u Srbiji
e,svasta. 
- Država
#23224 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma nije baš tolika, ali buraz, plate su vam manje nego u Bosni (posebno u FBiH), a cijene su KATASTROFA!!! Znači, šokirao sam se kad sam u Tempu (kod pančevačkog mosta) vidio cijene proizvoda kod vas. Jbt, meni nije jasno kako taj narod uspijeva da preživi. Vama treba svima orden dati. Doduše, bio bih subjektivan kad bih rekao da je ovdje puno bolje, ali ipak buraz, stvarno ovdje ljudi lakše i bolje žive. Ne znam, to su moji utisci nakon silnih odlazaka u u Bg i Pančevo. Ipak, Beograd je stvarno super i nekako sam zavolio taj grad. Valjda zbog moje velike ljubavi koja živi tamo...vivace wrote:Država wrote:Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote:
nije valjda tolika razlika ?
http://www.youtube.com/user/respublicavideo
-
iscrtani čovek
#23225 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma daj...Država wrote:Redovno idem u Srbiju. Vjeruj mi, mi smo Las Vegas za njih...kerima1 wrote: