amabivsi_bosanac wrote:nepretim ja nicim, nego vam dajem primjere sta se desava kad neko ima diktat umjesto dogovora. Sto se tice etnickog ciscenja to je nesto sto se desavalo svuda, koliko god su srbi cisti toliko su a mozda i vise bili ociscenji. Taj "remetalicki fakor" kako ih je tudjman nazivao vise bukvalno nepostoji u NDH...pardon RH. Naravno svako vidi svoju muku. Ali ako smo se dogovori da imamo 3 naroda onda bi bilo dobro da se drzimo toga.Sezam wrote:Cuj ovog cobana sto prijeti novim srpskim Hitlerom, ko da ih nije bilo zadnjih 25 godina koliko hoces.sve dok su srpski intrresi genocid i etnicko ciscenje bice vam ovako kako vam je. Citaj Tarabica.
Dešavanja u Srbiji
- muha_sa
#22951 Re: Dešavanja u Srbiji
-
bivsi_bosanac
#22952 Re: Dešavanja u Srbiji
fantom slobode wrote:On je Tomin Bosanac...alal mu vera...a evo naravno ima on i sta da kaze o NDH. Sta ima, kako na Gazimestanu, ocekuju li se tu kakve promjene?bivsi_bosanac wrote:nepretim ja nicim, nego vam dajem primjere sta se desava kad neko ima diktat umjesto dogovora. Sto se tice etnickog ciscenja to je nesto sto se desavalo svuda, koliko god su srbi cisti toliko su a mozda i vise bili ociscenji. Taj "remetalicki fakor" kako ih je tudjman nazivao vise bukvalno nepostoji u NDH...pardon RH. Naravno svako vidi svoju muku. Ali ako smo se dogovori da imamo 3 naroda onda bi bilo dobro da se drzimo toga.Sezam wrote:Cuj ovog cobana sto prijeti novim srpskim Hitlerom, ko da ih nije bilo zadnjih 25 godina koliko hoces.sve dok su srpski intrresi genocid i etnicko ciscenje bice vam ovako kako vam je. Citaj Tarabica.
Inace divan savjet od ranije: kad trolas, onda probaj i da negaciju pises odvojeno od glagola, ono makar skoro uvijek, znas...(nepretim, nepostoji), a Tudjman se pise velikim slovom i ustani kad spominjes njegovo ime...![]()
![]()
![]()
nisam ucio bosnjacki uskoli pa neznam pravopis.
- fantom slobode
#22953 Re: Dešavanja u Srbiji
Sezam wrote:Cuj ovog cobana sto prijeti novim srpskim Hitlerom, ko da ih nije bilo zadnjih 25 godina koliko hoces.sve dok su srpski intrresi genocid i etnicko ciscenje bice vam ovako kako vam je. Citaj Tarabica.

i nek' pusti kakvu guslarsku, da mu lahko prihaja...
- muha_sa
#22954 Re: Dešavanja u Srbiji
jebeš ne i nemerebivsi_bosanac wrote:
- fantom slobode
#22955 Re: Dešavanja u Srbiji
malo je ko za to imao prilike...bivsi_bosanac wrote:
Nego ustade li kad napisa Tudjman?
- muha_sa
#22956 Re: Dešavanja u Srbiji
lako se tebi zezatfantom slobode wrote:malo je ko za to imao prilike...bivsi_bosanac wrote:
Nego ustade li kad napisa Tudjman?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SpFtsQXZ96Q [/youtube]
- insomnia78
#22957 Re: Dešavanja u Srbiji
muha_sa wrote:lako se tebi zezatfantom slobode wrote:malo je ko za to imao prilike...bivsi_bosanac wrote:
Nego ustade li kad napisa Tudjman?ne znaš ti kako je nama bilo kad smo na sutrašnji dan--02.05.1992. napadnuti od zelenih beretki i mudžehedina
krenuli mi na Skenderiju u posjetu predsjedništvu--ponjeli poklone a vi nas iz zasjede napali--nicim izazvani
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SpFtsQXZ96Q [/youtube]
s' moje sokoćalo
-
bivsi_bosanac
#22958 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto moj stari kaze, da su bacali kamenje odozgo dojadilo bi a kamoli nesto drugo. Ali kad vec govoris o tome. Posto si ti pomenuo svata i pocetak rata. Zar nije malo cinicno da se ubijanje nevinog civila slavi kao praznik.muha_sa wrote: amada ne ubiše svata na čaršiji ne bi ih mi granatirali 4 godine al
granatirali su i oni nas--poneka je pala i na Ilidžu.
a sto se tice mene, pogledaj IP adressu pa skontaj to. Samo budale citaju "procanstva" bilo koje sorte. Nisam citao ni Nacertanije, ali jesam Islamsku deklaraciju koja je klasnicna salafisticka propaganda one vrste gdje ostalim nema mjesta.
Sto se tice malog franje, vi ste svi malo bude kad neskontate da su se on FT, SM i AI sastajali cjelo vrijeme i krojili to isto etnicko cistenje. Skontajte kako to Srbija ima akcije u Duhanskoj fabrici Rovinj na primjer pa ce vam onda sve biti jasno.
A sto se tice mene, ja sam 2 maja 92
- muha_sa
#22959 Re: Dešavanja u Srbiji
bivsi_bosanac wrote:Sto moj stari kaze, da su bacali kamenje odozgo dojadilo bi a kamoli nesto drugo. Ali kad vec govoris o tome. Posto si ti pomenuo svata i pocetak rata. Zar nije malo cinicno da se ubijanje nevinog civila slavi kao praznik.muha_sa wrote: amada ne ubiše svata na čaršiji ne bi ih mi granatirali 4 godine al
granatirali su i oni nas--poneka je pala i na Ilidžu.
a sto se tice mene, pogledaj IP adressu pa skontaj to. Samo budale citaju "procanstva" bilo koje sorte. Nisam citao ni Nacertanije, ali jesam Islamsku deklaraciju koja je klasnicna salafisticka propaganda one vrste gdje ostalim nema mjesta.
Sto se tice malog franje, vi ste svi malo bude kad neskontate da su se on FT, SM i AI sastajali cjelo vrijeme i krojili to isto etnicko cistenje. Skontajte kako to Srbija ima akcije u Duhanskoj fabrici Rovinj na primjer pa ce vam onda sve biti jasno.
A sto se tice mene, ja sam 2 maja 92iz Bosne. Ne zato sto je nevolim, ili sto mrzim sugradjane nego zato sto su ostale ovce slusale idiote koji su zagovarali nacionalizam zarad svog licnog interesa.
-ona knjiga je kriva za sve
- fantom slobode
#22960 Re: Dešavanja u Srbiji
eno sad Franjo malim slovom. Ustani i kad mu ime spomenes.
Ma svi su krivi podjednako. Hocemo li jedan krug sa mostima kneza Lazara, hajde ti prvi ponesi sa Gazimestana...Neka si otisao, sta te natjera da se vratis virtualno? Je li te briselski sporazum nasekirao?
Znaci do deklaracije je...ma ja, sta drugo...dobro je da si je procitao...procita li SANU, JNA, Nacertanije, RAM i slicno? Odes li u Hrvatsku na more?
Ma svi su krivi podjednako. Hocemo li jedan krug sa mostima kneza Lazara, hajde ti prvi ponesi sa Gazimestana...Neka si otisao, sta te natjera da se vratis virtualno? Je li te briselski sporazum nasekirao?
Znaci do deklaracije je...ma ja, sta drugo...dobro je da si je procitao...procita li SANU, JNA, Nacertanije, RAM i slicno? Odes li u Hrvatsku na more?
-
bivsi_bosanac
#22961 Re: Dešavanja u Srbiji
dobrim djelom, bar sto se tice nas ovde u bosni. Zamisli da smo umjesto one garniture imali Antu Markovica na celu, koji je trgujuci sa evropom uveo nas u EU, i samim tim otklonio potrebe za JNA i vojna izdvajanja a otvorio novu slavinu kredica da zivimo ko bubrezi u loju jos 30 godina kao sto su nasi starci zivjeli za vrijeme Tita i nestvrsanih. Pogledaj kako su fino cesi i slovaci prosli. Skontali ljudi poblje da mi uletimo u EU a ne da ratujemo.muha_sa wrote:
![]()
-ona knjiga je kriva za sveta Islamska Deklaracija--da je nije napiso sad bi sretno živjeli.
ali to je ona bajka sta je bilo da bi bilo.
- muha_sa
#22962 Re: Dešavanja u Srbiji
pa bio je Markovicbivsi_bosanac wrote:dobrim djelom, bar sto se tice nas ovde u bosni. Zamisli da smo umjesto one garniture imali Antu Markovica na celu, koji je trgujuci sa evropom uveo nas u EU, i samim tim otklonio potrebe za JNA i vojna izdvajanja a otvorio novu slavinu kredica da zivimo ko bubrezi u loju jos 30 godina kao sto su nasi starci zivjeli za vrijeme Tita i nestvrsanih. Pogledaj kako su fino cesi i slovaci prosli. Skontali ljudi poblje da mi uletimo u EU a ne da ratujemo.muha_sa wrote:
![]()
-ona knjiga je kriva za sveta Islamska Deklaracija--da je nije napiso sad bi sretno živjeli.
![]()
kakvi ba Cesi i Slovaci--pojma oni nemaju
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7rKoGERoGRw [/youtube]
- fantom slobode
#22963 Re: Dešavanja u Srbiji
jest', jest'...sto ti je zal za prosloscu, sad ce Vojvodina u Evropu, nista se ne sekiraj...dobro si skont'o...Zbog ovog Ante ne moras ustati...samo molim te kad spomenes Franju, onako za raju ustani...Trebao si ti to sve onda ispricat', na Uscu, naprimjer...sad ti ne preostaje nista drugo nego kremansko...pa citaj. Tako ti je to kad si Tomin Bosanac. Malo si se nasekirao, pa eto da podijelis sa nama to sve...neka.bivsi_bosanac wrote:dobrim djelom, bar sto se tice nas ovde u bosni. Zamisli da smo umjesto one garniture imali Antu Markovica na celu, koji je trgujuci sa evropom uveo nas u EU, i samim tim otklonio potrebe za JNA i vojna izdvajanja a otvorio novu slavinu kredica da zivimo ko bubrezi u loju jos 30 godina kao sto su nasi starci zivjeli za vrijeme Tita i nestvrsanih. Pogledaj kako su fino cesi i slovaci prosli. Skontali ljudi poblje da mi uletimo u EU a ne da ratujemo.muha_sa wrote:
![]()
![]()
-
cindrlimindrli
#22964 Re: Dešavanja u Srbiji
Alija, Alija...gdje ce ti dusa Alija. Nemojte momka, on zbog Alije danas nije u EU, Svabe jedva cekale na Seselja i
Mercepa da kazu koju pametnu kod njih u Parlamentu, al' sve zajeba muslimanski fundamentalista.
Mercepa da kazu koju pametnu kod njih u Parlamentu, al' sve zajeba muslimanski fundamentalista.
- fantom slobode
#22965 Re: Dešavanja u Srbiji
ne laze tetka, pricaju zene po brijacnicama...sve ja nesto kontam i meni je tetka pricala...da mi nismo mozda rod, je li i tvoj otac musko?muha_sa wrote: pa bio je Markovicjel ga ono Alija sruši
cini mi se da je Alija
tako mi tetki na nekom sijelu pricali a ona meni--ako laže tetka lažem i ja.
Kad Ante pade, pa od tad prodje skoro nekoliko bajrama, ovaj nas Tomin bosanac, postade bivsi...sklonio se malo dok ne rasciste te dzihatlije...
Nego evo da ja njemu postavim link, valjda uspije da procita, posto je na latinici, ko zna, mozda je zaboravio...
http://www.b92.net/tv/kojeubioantu/
- muha_sa
#22966 Re: Dešavanja u Srbiji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XcGc2n8lKs4 [/youtube]
-
bivsi_bosanac
#22967 Re: Dešavanja u Srbiji
rdja me vuce nazadfantom slobode wrote:otisao, sta te natjera da se vratis virtualno?
Neidem - zadnji put sam bio na bahamima. Ljepse i jeftinije.Odes li u Hrvatsku na more?
- muha_sa
#22968 Re: Dešavanja u Srbiji
moja tetka nikad ne laže--vjerujem da joj je pricala Hiba, bricina svastika, znaš Hibufantom slobode wrote:ne laze tetka, pricaju zene po brijacnicama...sve ja nesto kontam i meni je tetka pricala...da mi nismo mozda rod, je li i tvoj otac musko?muha_sa wrote: pa bio je Markovicjel ga ono Alija sruši
cini mi se da je Alija
tako mi tetki na nekom sijelu pricali a ona meni--ako laže tetka lažem i ja.
Kad Ante pade, pa od tad prodje skoro nekoliko bajrama, ovaj nas Tomin bosanac, postade bivsi...sklonio se malo dok ne rasciste te dzihatlije...
Nego evo da ja njemu postavim link, valjda uspije da procita, posto je na latinici, ko zna, mozda je zaboravio...
http://www.b92.net/tv/kojeubioantu/
-kaže Hiba da ce opet na ljeto neki miting na Gazimestanu--slave-cini mi se 624 godine kosovkog boja. kaže Hiba da ce Toma održat istorijski govor. zna Hiba.
-
bivsi_bosanac
#22969 Re: Dešavanja u Srbiji
muha pogledaj ovo
- muha_sa
#22970 Re: Dešavanja u Srbiji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ziVwV9T2JF8 [/youtube]bivsi_bosanac wrote:muha pogledaj ovo
-
cindrlimindrli
#22971 Re: Dešavanja u Srbiji
evo i tebi jedan i haj' na spavanje.bivsi_bosanac wrote:muha pogledaj ovo
- fantom slobode
#22972 Re: Dešavanja u Srbiji
ima li kakva sa Gazimestana, da mu bude lakse dok ovo bude gledao...eno bbc, ta stara dzihatlijska televizija...muha_sa wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XcGc2n8lKs4 [/youtube]
evo nadjoh, da ti bude lakse...tu je i German...
inace, ekvator je zamisljena linija koja dijeli Severnu Srbiju, od Juzne Srbije...
zipa himne, kasnije su presli na Boze pravde...dok im je brada narasla...
Evo dobro je, napokon prava "literatura" miting u Kninu...kad ce obiljezavanje istog????? Jao, koja ljepota, sve junak, do junaka...
- fantom slobode
#22973 Re: Dešavanja u Srbiji
cindrlimindrli wrote:evo i tebi jedan i haj' na spavanje.bivsi_bosanac wrote:muha pogledaj ovo
-
bivsi_bosanac
#22974 Re: Dešavanja u Srbiji
ja cu da gledam toma a ti malo nauci nesto muha, valja?
- muha_sa