djole balasevic
https://www.youtube.com/watch?v=pT2dyYeexig
mora da brani kad je plačenik...samo puno košta, dnevnica mu 3 x veća od moje...BatoS wrote:Mnogo nesto branis Srbe na ovom forumu za nekog ko nije Srbin.Bodkin wrote:nit sam srbin nit mi je u prirodi da budem ponosan na nesto sto sam dobio rodjenjem(tj nisam ni dobio. da budem ponosan sto sam rodjen na odredjenom geografskom podrucjuBatoS wrote:
Ti si ponosan Srbin?)
dugo je izdro da suti .......jos ce mu orden da dodijele .........
'Tace Sanela, ja je guzio, Dzeki kroz noge probacivo, Danisa samaro po skolskomBodkin wrote:sukne mu ga sponzorusa. koliko god je on retardirani wannabe nacionalista, toliko je smijurija da mu neka sponzorusa salje slike sa zvijezdama a upoznala ih zahvaljujuci tome sto je trophy wife nekom bogatasuvivaldi wrote:Ridjobrki wrote:A da javimo Vuku Jeremiću da je Michael Jackson umro prije nego se opet izblamira pred cijelim svijetom?shuknu mu ga kulturno sanela today
dzeko krvlju i znojom, danis talentom i znanjem. sanela?detroit-mercy wrote: 'Tace Sanela, ja je guzio, Dzeki kroz noge probacivo, Danisa samaro po skolskom
Nemoj tako, znojila se i onaBodkin wrote:dzeko krvlju i znojom, danis talentom i znanjem. sanela?detroit-mercy wrote: 'Tace Sanela, ja je guzio, Dzeki kroz noge probacivo, Danisa samaro po skolskom
Naravno da je tacno, gdje si vidio salonca da laze?Maverick78 wrote:Ako je fakat tacno ovo za Sanelu da je sponzorusa
vivace wrote:koji su vam to likovi?
Nešto si ti pomešao, Bodkin i cyprus će bidne da su domaći izdajnici il strani plaćenici (moram da ujurim njihovog oficira za vezu da se raspitam za detalje).Sezam wrote:E salonci, salonci...
Ne sikiraj se nista, rade dobrovoljci prekovremeno na raskrinkavanju zlobnice. Fakat joj nije trebalo ovo sa laznim Batomvivace wrote:uff
Nista novo... pa iz pogranicnih podrucja ti svi idu u BiH ili Madjarsku recimo da se namire i isplati ti se itekako. Meni se recimo isplati da upalim auto i odem oko 35km do Uvca i da kupim u BiH sto treba... ovi tamo skuzlili i naotvarali supermarketa uz granicu. Rade ljudi fino, najvise musterija iz Priboja i Prijepolja. Doletim nekad i do SA, tamo je jos jeftinije nego na Uvcu tu na granici. E sad vidio si cjene u BG-u, vjerujes ti meni da je po manjim gradovima jos i skuplje. Posebno po ovim mjestima gdje nema Tempo ili Idea. Kod mene recimo nema, a ovi manji supermarketi tu ubise sa cijenama. S druge strane plate manje nego u Beogradu. Muka, sta da ti kazem, ali kad opet pomislim da ima ljudi koji imaju porodice kao ja, a nista ne rade... to je tek ne pitaj.Država wrote:Bio sam u Beogradu za vikend. Išao sam u taj neki "Tempo" pored pančevačkog mosta da nešto kupujemo. Jbt, nisam mogao da vjerujem. Sve je duplo skuplje nego kod nas u Sarajevu. POLI salama od 500 gr. košta 8 maraka. Halo ba... Toalet papir je tri i po puta skuplji nego u Sarajevu. Ova moja djevojka je na kasi platila 8.500 dinara (nešto oko 80 eura). Kad smo sve stavili, skontao sam da je sve stalo u dvije kese. Ja uopšte ne razumijem kako ti ljudi tamo žive. Pa dizel im je skoro 3 marke na pumpama. Najblaže rečeno-KATASTROFA. Moli me mama od djevojke da slijedeći put u Sarajevu kupim sve što im treba, natrpam u gepek i da im dovezem, a oni će mi dati pare. Jbt, k'o da je Švicarska kakve su im cijene...
recenica je totalno jasna.uostalom ,ja nisam ovde da bih se prikazivala u dobrom svetlu,nego da bih nesto i rekla .sherbett wrote:ko te to izlagao? ja ne umijem da mrzim...nikoga, pa ni tebe! ja mogu da se držim suštine, nije to problem, ali riječi mogu da govore protiv tebe...ti si ta koja bi trebala da paziš da forma prati suštinu, a ne ja da pogađam ili nagađamvivace wrote:a i ti me mrzis. drzis se forme a ne sustine. ne gledas uopste sta sam napisala ,vec kako sam napisala.