Dešavanja u Srbiji

Post Reply
vivace

#21676 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

dobro je da nismo i na mesec krocili prvi. :lol: :D
radostan dan

#21677 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

a gdje su dokazi da nisu?
vivace

#21678 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

da to je problem sa srbima.uvek u svakoj prilici oni su nesto vise,slicni bogovima.ah taj prokleti nacionalizam. :sad:
muzicar_iz_parka

#21679 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muzicar_iz_parka »

PipiDugaDevetka wrote: Ako ne uspije tzv. prekogranična evropska regija, ne preostaje ništa drugo, nego cijepanje Srbije. Mada, ne vjerujem da će tako biti.

Evo u gornjem postu je navedena Deklaracija. Same Sandžaklije su to proglasile i imaju podršku stranaca,...
A kako kad to neće gazda Milo? :?
Sezam

#21680 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

CungaLunga wrote:Zajednicki zlocinacki poduhvat;
Srbi i Hrvati otkrili Ameriku prije Kolumba

Za to postoje dokazi. Hrvati i Srbi su u petnaestom veku bili nadaleko čuveni moreplovci. Oni su čak nekoliko decenija pre Kolumba stigli na obale Amerike. Najbolji dokaz je čitava grupa ostrva na severno-američkoj obali Atlantika, čiji žitelji i dan-danas govore neki oblik srpskohrvatskog jezika. Te podatke sam našao u Kotoru, gde je svojevremeno bila jedna od najboljih škola za pomorce na svetu. Čak je i Petar Veliki slao svoje pomorce u tu školu.
http://vijesti.in.rs/magazin/britanski- ... je-kolumba

:mrgreen:
"Prvi put kada je bio u Srbiji, prvo što je posetio bili su manastiri Gračanica i Dečani"

:lol: :lol: :lol:
vivace

#21681 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

evo jedna lepa vest..upoznala sam albanca koji je uspesan covek,direktor nekog preduzeca. ima puno para,a sve legalno. albanac. i niko ga nije diskriminisao.to je tako lepa vest. nije sve otislo u pm.
vivace

#21682 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

sherbett wrote:
vivace wrote:evo jedna lepa vest..upoznala sam albanca koji je uspesan covek,direktor nekog preduzeca. ima puno para,a sve legalno. albanac.

a zašto je to čudno?
ja takvih znam mnogo....
a gde zivis ti ?
spreca

#21683 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

vivace wrote::lol: :lol: :lol: :lol: cudesno ruzna....
Nemoze ona biti ruzna ,kolko ja mogu biti pijan :mrgreen:
spreca

#21684 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

vivace wrote:evo jedna lepa vest..upoznala sam albanca koji je uspesan covek,direktor nekog preduzeca. ima puno para,a sve legalno. albanac. i niko ga nije diskriminisao.to je tako lepa vest. nije sve otislo u pm.
Nisu jos jos saznali za njeg oni iz Dveri :lol:
vivace

#21685 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

sherbett wrote:u RH

pa tamo ih svakako ima,ali ovde vrlo slabo.. ovo je moj prvi albanac i bas mi je drago... :D
radostan dan

#21686 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vivace wrote:evo jedna lepa vest..upoznala sam albanca koji je uspesan covek,direktor nekog preduzeca. ima puno para,a sve legalno. albanac. i niko ga nije diskriminisao.to je tako lepa vest. nije sve otislo u pm.

prevazilaziš samu sebe.
kao sergej bubka, za centimetar - centimetar, letva u vis kad svi misle da više ne može.
doduše,u ovom postu ima nešto novo - zajedno si pop.šala i srbe i albance.

i niko ga nije diskriminisao :mrgreen:
ima puno para,a sve legalno. albanac. :mrgreen:
polovka

#21687 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by polovka »

Život piše romane :) "Liberalka i poslastičar" .......ko bi rek'o čuda da se dese......
yugi

#21688 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by yugi »

Jel možeovaj kreten ići još niže od ovoga :-) :-) :-)

"Posle svake promene je sve gore"
Izvor: Nedeljnik

Beograd -- Čudan smo ti narod, večito željan promena, iako nas eto ta istina, koju toliko pominjemo, uči da nam je gore posle svake nove promene, kaže Emir Kusturica.

Otkako nas je Amerika naučila da se za "prava" borimo na ulici, načinili su od nas čopor i u psihu pojedinca usadili psihologiju mase. Sada ta ista Amerika Dodiku sprema Miloševićev scenario, želeći da ga kazni zbog "Južnog toka", priča za "Nedeljnik" reditelj Emir Kusturica.

On kaže da Veliki brat ne prašta onima koji se usude da misle svojom glavom. Atmosfera u svetu je skoro identična kao ona pred Prvi svetski rat i sluti na veliko zlo...

"Korupcija je ono što izjeda naše biće do kostiju. To su ti repovi koje vučemo iz otomanskih dana jer turski kanuni (zakoni) ne da je nisu kažnjavali, već su je podsticali i definisali. Od svega što smo mogli da utkamo u sebe, ponajviše smo utkali baš to, pa je to prokletstvo postalo gotovo osnovna karakteristikanašeg bića.

Zato Andrićgrad i jeste trn u oku svima, ondašnjim i ovdašnjim, našim i njihovim, veliki kamen spoticanja malih i mizernih ljudi... - zato je, valjda, i čudno kad Emir govori o srpstvu ili kad Nemanja srpstvu spočitava ono što ni Emir ne bi. Ili nije?", priča Kusturica.

O Kosovu Kusturica kaže: "Kosovo je istrgnuto iz srpskog bića i duše, kao srce naživo, a tamo mu jeste i kolevka i koren i to nije mit, već suštinska istina. Uostalom, i da jeste mit, šta to menja?! Ta ista Amerika napravila je civilizaciju na mitu...

Kosovo i Metohija ostaće naši u onoj meri u kojoj mi ne dozvolimo da nas ubede drugačije. Nikada ga se ne smemo odreći, niti pristati na laž da je izgubljeno, jer izgubljeno je samo ono za čim se čovek ne okrene...

Proslavljeni reditelj otkriva i kakvu proslavu sto godina Prvog svetskog rata sprema u Andrićgradu: Dogodine ćemo, daće bog, ovde, u Ulici Mlade Bosne, organizaciji koja je okupljala zdravomisleće i napredne ljude svih vera, obeležiti godišnjicu Prvog svetskog rata, a ne u Sarajevu, kako neki planiraju i gde pozivaju na centralnu proslavu, nudeći bogatu refundaciju za to.

Čemu proslava u Sarajevu i šta će Srbija tamo, kada se zna da je iz rata izašla kao jedna od najvećih i najčasnijih pobednica? Na proslavi u Sarajevu je mesto onima koji su bili sa druge strane rova, ali Srbiji ne.

Ali se osvrće i na istorijska pitanja: Mi verovatno nikada nećemo na pravi način sagledati značaj dela i lika Dragoljuba Mihailovića, kojim i danas plaše neposlušnu decu s obe strane Drine. Jednako i Srbi i muslimani, iako je reč o jednom od najčasnijih i najplemenitijih srpskih vojskovođa.

Jednostavno, narod smo paradoksa, pa je i Draža jedan od njih. U tom istom Prvom svetskom ratu pobedio je austrougarskog kaplara na Ceru, da bi se kaplar vratio kao maršal i streljao Čiču, ne dozvolivši ni grob da mu se zna, što smo mu olako oprostili i zaboravili, prihvativši monstruoznu laž o Draži kao notornu istinu...
CSKA

#21689 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Tolika opsjednutost Draze kod Srba je stvarno nevjerovatna.I glupi ameri snimise film o antifasitima cetnicima,i ovi ce vrteti do kraja svijeta to kao neki dokaz o antifastistickoj borbi Draze(ah i zaboravi orden koji je dobio,nema tu spasa).
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#21690 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

CungaLunga wrote:Zajednicki zlocinacki poduhvat;
Srbi i Hrvati otkrili Ameriku prije Kolumba

Za to postoje dokazi. Hrvati i Srbi su u petnaestom veku bili nadaleko čuveni moreplovci. Oni su čak nekoliko decenija pre Kolumba stigli na obale Amerike. Najbolji dokaz je čitava grupa ostrva na severno-američkoj obali Atlantika, čiji žitelji i dan-danas govore neki oblik srpskohrvatskog jezika. Te podatke sam našao u Kotoru, gde je svojevremeno bila jedna od najboljih škola za pomorce na svetu. Čak je i Petar Veliki slao svoje pomorce u tu školu.
http://vijesti.in.rs/magazin/britanski- ... je-kolumba

Zna on gdje mitovi hvataju korjenje i brzo rastu. :lol:

Eh, da je bogdo onaj Semir rek'o da ima dokaze da su Srbi i Hrvati gradili visocke piramide, a ne neki tamo... :oops:
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#21691 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by enko 1964 »

Komšije još jednom pokazali da nisu bez razloga regionalni i ne samo regionalni lider :D
http://www.avaz.ba/globus/region/srbija ... -u-mlijeku

R(j)ešenje je zaista bilo jednostavno al' valjalo se s(j)etiti :D
Sezam

#21692 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

yugi wrote:Jel možeovaj kreten ići još niže od ovoga :-) :-) :-)

"Posle svake promene je sve gore"
Izvor: Nedeljnik

Beograd -- Čudan smo ti narod, večito željan promena, iako nas eto ta istina, koju toliko pominjemo, uči da nam je gore posle svake nove promene, kaže Emir Kusturica.

Otkako nas je Amerika naučila da se za "prava" borimo na ulici, načinili su od nas čopor i u psihu pojedinca usadili psihologiju mase. Sada ta ista Amerika Dodiku sprema Miloševićev scenario, želeći da ga kazni zbog "Južnog toka", priča za "Nedeljnik" reditelj Emir Kusturica.

On kaže da Veliki brat ne prašta onima koji se usude da misle svojom glavom. Atmosfera u svetu je skoro identična kao ona pred Prvi svetski rat i sluti na veliko zlo...

"Korupcija je ono što izjeda naše biće do kostiju. To su ti repovi koje vučemo iz otomanskih dana jer turski kanuni (zakoni) ne da je nisu kažnjavali, već su je podsticali i definisali. Od svega što smo mogli da utkamo u sebe, ponajviše smo utkali baš to, pa je to prokletstvo postalo gotovo osnovna karakteristikanašeg bića.

Zato Andrićgrad i jeste trn u oku svima, ondašnjim i ovdašnjim, našim i njihovim, veliki kamen spoticanja malih i mizernih ljudi... - zato je, valjda, i čudno kad Emir govori o srpstvu ili kad Nemanja srpstvu spočitava ono što ni Emir ne bi. Ili nije?", priča Kusturica.

O Kosovu Kusturica kaže: "Kosovo je istrgnuto iz srpskog bića i duše, kao srce naživo, a tamo mu jeste i kolevka i koren i to nije mit, već suštinska istina. Uostalom, i da jeste mit, šta to menja?! Ta ista Amerika napravila je civilizaciju na mitu...

Kosovo i Metohija ostaće naši u onoj meri u kojoj mi ne dozvolimo da nas ubede drugačije. Nikada ga se ne smemo odreći, niti pristati na laž da je izgubljeno, jer izgubljeno je samo ono za čim se čovek ne okrene...

Proslavljeni reditelj otkriva i kakvu proslavu sto godina Prvog svetskog rata sprema u Andrićgradu: Dogodine ćemo, daće bog, ovde, u Ulici Mlade Bosne, organizaciji koja je okupljala zdravomisleće i napredne ljude svih vera, obeležiti godišnjicu Prvog svetskog rata, a ne u Sarajevu, kako neki planiraju i gde pozivaju na centralnu proslavu, nudeći bogatu refundaciju za to.

Čemu proslava u Sarajevu i šta će Srbija tamo, kada se zna da je iz rata izašla kao jedna od najvećih i najčasnijih pobednica? Na proslavi u Sarajevu je mesto onima koji su bili sa druge strane rova, ali Srbiji ne.

Ali se osvrće i na istorijska pitanja: Mi verovatno nikada nećemo na pravi način sagledati značaj dela i lika Dragoljuba Mihailovića, kojim i danas plaše neposlušnu decu s obe strane Drine. Jednako i Srbi i muslimani, iako je reč o jednom od najčasnijih i najplemenitijih srpskih vojskovođa.

Jednostavno, narod smo paradoksa, pa je i Draža jedan od njih. U tom istom Prvom svetskom ratu pobedio je austrougarskog kaplara na Ceru, da bi se kaplar vratio kao maršal i streljao Čiču, ne dozvolivši ni grob da mu se zna, što smo mu olako oprostili i zaboravili, prihvativši monstruoznu laž o Draži kao notornu istinu...
Licno mislim da ovaj intervju zasluzuje posebnu temu.

Emir je konacno svima pokazao svoje pravo lice.

Bijednik.
steppa

#21693 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by steppa »

Image
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21694 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

Bravo za Bosnu i Srbiju, te za Sandžakliju pobjednika! Dominiramo!
radostan dan

#21695 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

zno sam pipi da si naš. :mrgreen:

:sax:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21696 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

Još kada bi se ujedinili pod liderstvom Turske u neku tamo Balkaniju, gdje bi nam bio kraj,...!
radostan dan

#21697 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

samo ako su jači od uae. :mrgreen:
radostan dan

#21698 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

amerika se pita, do daljnjeg.
to ti je najkraći mogući odgovor, čovječe tikvo :mrgreen:

edit
:shock: što povuče post?
Last edited by radostan dan on 01/03/2013 22:45, edited 1 time in total.
%tacno*

#21699 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by %tacno* »

Hipoteticki :D

kada bi se vratili svi politicari, glumci, pjevaci, novinari i ini koji su porijeklom iz BiH, sta bi ostalo u Srbiji?

Image

pa zar i ti cero Zorana Bosanka... :-) :D
CSKA

#21700 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ostali bi domacini,Toma & Velja :D

Asmire na zlato u Brazilu da ides :thumbup:
Post Reply