varijabilni wrote:dobro da nije maljutka...![]()
O vidi nam predsjednika i prvog zamjenika vlade,rodila ih majka
Ako onaj Dacic nije vodja klana e.... Saric da bude glavni,mislim...
varijabilni wrote:dobro da nije maljutka...![]()

kako radi serbish pub? jesi tamo bio?CSKA wrote:Kratko bio,ali je bilo fino.Mada je poceo da se beogradizuje,koliko se gradi.Obisao sam grada koliko sam mogao.Jedino u Satelit i Novo naselje nisam isao.Svi su mi pricali da su cice ljepse nego u Bg-u,tako da mi je zao sto nisam dosao ljeti,ali mozda svratim u julu.Uglavnom sam bio u onom Irish pub-u iza katolicke porte.
Samo ona informatika dere.....
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/78 ... odini.htmlOzbiljna bezbednosna situacija u Vojvodini
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor ocenio je da je bezbednosna situacija u pokrajini ozbiljna uopšte, a ne samo zbog incidenta u Temerinu od pre nekoliko dana
On je, gostujući na RTS-u, pre sastanaka sa premijerom Ivicom Dačićem i njegovim saradnicima rekao da će im sugerisati šta je moguće učiniti kako bi se sprečili ovakvi incidenti.
“Povećanje broja policajaca jeste jedno od rešenja o kome treba da se razgovara. U Vojvodini je popunjenost policijskih snaga ispod republičkog proseka”, naglasio je Pastor. On je dodao da popunjavanje policijskih snaga nije jedino rešenje, već je neophodno obezbediti bolji i efikasniji rad pravosuđa, ali i škola i čitavog društva. Predsednik Skupštine Vojvodine je naglasio da postoje ozbiljni problemi u funkcionisanju svih pokrajinskih institucija.
E da me ... ne mogu da zapamtim imena,pa ti ne mogu ni reci jesam li bio tamo...a pogotovo sto niko iz ekipe nije bio iz grada,pa smo svi ko mutavi sami istrazivali.Plus sto ja tamo nisam bio jedno petnaest godina sigurno..Ali ako je u centru grada,onda sam bio u njemuvarijabilni wrote:kako radi serbish pub? jesi tamo bio?CSKA wrote:Kratko bio,ali je bilo fino.Mada je poceo da se beogradizuje,koliko se gradi.Obisao sam grada koliko sam mogao.Jedino u Satelit i Novo naselje nisam isao.Svi su mi pricali da su cice ljepse nego u Bg-u,tako da mi je zao sto nisam dosao ljeti,ali mozda svratim u julu.Uglavnom sam bio u onom Irish pub-u iza katolicke porte.
Samo ona informatika dere.....

Sada bukvalno nemate vise nista sa Kosovom priznali ga vi ili ne. Mozete samo dobacivati preko plota.Nikolić: Paralelne institucije prestaju da postoje
Sta ti tu vidis win-winCSKA wrote:Pa misa mu daj cijelu vijest![]()
Nove institucije umesto paralelnih?
Izvor: Beta, Tanjug
Beograd -- Predsednik Tomislav Nikolić najavio je mogućnost da paralelne institucije na Kosovu budu zamenjene novoformiranim kosovskim institucijama koje bi vodili Srbi.
"To je stvaranje novih kosovskih institucija, ali koje bi vodili Srbi. Tu prestaju paralelne institucije", rekao je Nikolić u intervjuu za Prvu televiziju.
To je situacija win-win i za Bg i za Pr.Kao nesto mijenja se,ali sve ostaje isto.Tu je najvaznije pitanje gdje ce ici pare sa carine sjevera Kosova.Ako odu u Pristinu onda je to poraz Beograda,ako pare budu ostajale na sjeveru Kosova to je onda poraz Pristine.
Koji čobani, kruh ti poljubimvarijabilni wrote:dobro da nije maljutka...![]()
A Kosovsku bitku kao pobjedu.radostan dan wrote:ovaj...ne bih da nasijecam, ali početkom 96. su isto tako i dejton komentarisali kao poraz...
ja predlažem ka i u ovom slučaju sačekamo da malo oteče, da se razbistri, pa da vidimo.
Jeste, ovo je novi Dejton za kosovske Srberadostan dan wrote:ovaj...ne bih da nasijecam, ali početkom 96. su isto tako i dejton komentarisali kao poraz...
ja predlažem ka i u ovom slučaju sačekamo da malo oteče, da se razbistri, pa da vidimo.
od činjenice da izvjesna analogija postoji ne možeš pobijeći. a kako će to sve ispasti, vidjećemo.OpusDei wrote:Jeste, ovo je novi Dejton za kosovske Srberadostan dan wrote:ovaj...ne bih da nasijecam, ali početkom 96. su isto tako i dejton komentarisali kao poraz...
ja predlažem ka i u ovom slučaju sačekamo da malo oteče, da se razbistri, pa da vidimo.![]()
Divim se optimizmu nasih bosanskih Srba kad je Srbija u pitanju.
Ides na njihove forume, sajtove - kukaju kako je stanje u drzavi "nikad gore", kako bi svi najradije bjezali, pa dodjes na sarajevo-x i cujes od Bosanaca kako se u Srbiji dooobro zivi, mnoooogo bolje nego u BiH...
CSKA wrote:Pa sta je ovo,nego stvaranje mini RS-a na Kosovu.Ako mislis da ce se Pristina sa tim usreciti,kao sto se Sarajevo ajd...Do prije desetak stranica ovdje se govorilo kako Taci ne smije prihvatiti nikakve institucije,nikakvu RS u Kosovu,a sada se to predstavlja kao znak velikodusnosti.I ko ce te institucije kontrolisati ? Pa naravno opet Srbija,zato ti ne treba pecat![]()
Sad dolazimo do kljucne stvari,kako ce se finansirati(legalno) sjever Kosova,i tu je ta caka oko carine.Ipak vjerujem da ce i tu naci neki dogovor u kojem ce svi biti pobjednici.Neke simbolicne pare ce otici u Pristinu,a glavnica ce ostati na sjeveru Kosova.I svi ce imati pola case sa vodom i naravno da ce svako reci da je polupuna a ne poluprazna.
I tako ce to funkcionisati jedno desetak godina,dok ne dodje onaj uslov za koji zna svaki politicar u Srbiji,a to je priznanje Kosova za ulazak u EU.Samo je jedno sigurno,a to je da na Balkanu nista nije sigurno.