Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pike

#10901 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pike »

Pa i treba to da bude kao uslov za EU. Ako nismo spremni dati svima ista prava nemamo sta traziti u EU, kratko i jasno.

GAY PRIDE PARADE SARAJEVO 2011 :dance: :bih:
jutarnji

#10902 Re: Desavanja u Srbiji

Post by jutarnji »

Tijana_NS wrote:Bas da proverimo koliko ste stvarno multi- kulti i na delu, kao i na ovom forumu ...
Mislis da cemo ih marisat`? :lol: :lol: , ili, gluho bilo, po` Sarajeva zapalit` zbog pedera? :lol: :lol: :lol:
Tol`ko blentavi nismo. :P
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#10903 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

Tijana_NS wrote:Inace, danas je Ivica Dacic priznao da je Parada odrzana, delom zbog pritiska EU, kao i da Evropa nije potpuno zadovoljna jer su izbili neredi, ali im je najbitnije da je GAY PRIDE odrzan i da niko nije povredjen od ucesnika .

Dakle, jedno je sigurno ;

GAY PRIDE RAJVOSA 10. 10. 2011.

kao uslov za dalje integracije;

Bas da proverimo koliko ste stvarno multi- kulti i na delu, kao i na ovom forumu ... :thumbup:
stas ti provjeravat?? :lol: :lol:
kod nas ce biti tri pederbala BL, SA i MO
a ti mozes ic samo u banjaluku dodikove homice na kanal provjeravat...

nemas ti blage sta je Bosna...... ako nam samo homici budu uslov za europu: ima svakom nasem homicu da nosiljke napravimo i da ih cetvorica bosnja pronosaju kroz Sarajavo - ko Koleopatru
ultima_palabra

#10904 Re: Desavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Koliko je zaista realan "obrnuti 5.oktobar"? Da li je "štab" zaista odlučio da Tadićev ušminkani nacionalizam ne donosi rezultate, i da će se Srbija opet pokazati svijetu kao "big bad wolf" :-D

Iz izjava DS-ovih zvaničnika se da zaključiti da su dosta preplašeni ovim događajima i da im je jasno da je ovdje gay populacija iskorištena kao probni balon za neka buduća dešavanja...ovim se izgleda ispipava puls naroda i nezadovoljstvo okreće prema "žutom diktatoru" kao još jednom u nizu srpskih lidera koji nije ispunio cilj... a zna se šta takvima slijedi :evil: Izgleda da će se omča oko njega stezati u sljedećih par mjeseci...
felipe kajetano

#10905 Re: Desavanja u Srbiji

Post by felipe kajetano »

ultima_palabra wrote:Koliko je zaista realan "obrnuti 5.oktobar"? Da li je "štab" zaista odlučio da Tadićev ušminkani nacionalizam ne donosi rezultate, i da će se Srbija opet pokazati svijetu kao "big bad wolf" :-D

Iz izjava DS-ovih zvaničnika se da zaključiti da su dosta preplašeni ovim događajima i da im je jasno da je ovdje gay populacija iskorištena kao probni balon za neka buduća dešavanja...ovim se izgleda ispipava puls naroda i nezadovoljstvo okreće prema "žutom diktatoru" kao još jednom u nizu srpskih lidera koji nije ispunio cilj... a zna se šta takvima slijedi :evil: Izgleda da će se omča oko njega stezati u sljedećih par mjeseci...
Kakav ba obrnuti 5.oktobar, zar zaista mislis da 5-6 hiljada ljudi(huligana) moze srusiti institucije drzave?U 5.oktobru je ucestvovala cijela Srbija, od obicnog opstinskog pisara preko rudara iz Kolubare, studenata i na kraju do huligana i kriminalaca.

Iz DS-a vjerovatno napuhavaju stvari, baca se prasina u oci zbog neispunjenih obecanja koja su davana prije 5.oktobra..najmanje trebaju strahovati za glavu zbog neispunjenja "cilja" koji vjerovatno imas u vidu.
mrtva kokoš

#10906 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mrtva kokoš »

Toto wrote:
Tijana_NS wrote:Inace, danas je Ivica Dacic priznao da je Parada odrzana, delom zbog pritiska EU, kao i da Evropa nije potpuno zadovoljna jer su izbili neredi, ali im je najbitnije da je GAY PRIDE odrzan i da niko nije povredjen od ucesnika .

Bas da proverimo koliko ste stvarno multi- kulti i na delu, kao i na ovom forumu ... :thumbup:

nemas ti blage sta je Bosna...... ako nam samo homici budu uslov za europu: ima svakom nasem homicu da nosiljke napravimo i da ih cetvorica bosnja pronosaju kroz Sarajavo - ko Koleopatru
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
felipe kajetano

#10907 Re: Desavanja u Srbiji

Post by felipe kajetano »

Toto wrote: nemas ti blage sta je Bosna...... ako nam samo homici budu uslov za europu: ima svakom nasem homicu da nosiljke napravimo i da ih cetvorica bosnja pronosaju kroz Sarajavo - ko Koleopatru
jeste..licno ce Muderis petoricu nositi :wink: :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10908 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Toto wrote:

i još Ćemo ih kod želje na ćevape odnjet pride hoš u pola hoš Čitav :dance: :mrgreen: .....sigurno je da je bilo 5000 žandarma i da su se krstČine nosale e sad ko to neĆe da vidi i prizna valjda je do njeg.....da nije bilo žandarma....klaonica bi bila ...na žalost....
Toto

#10909 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

U Srbiji je sve moguce. Tadic je budalasto potrosio sav kredibilitet na propalu spoljnu politiku. Propisno je obrukao Srbiju i to ce ga stajat pozicije.
Tadic je vec politicki impotentan. Ako ne preda Mladica propast ce mu EU integracije - cime laze svoje birace. AKo preda Mladica: opozicija i "seljaci iz unutrasnjosti" ce ga "nesekirat" ko Karadjordja.
Pitanje je samo hoce li Toma doci na vlast ovo proljece, ili ce Tadic mrcvarit Srbiju do kraja mandata?
pici

#10910 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Toto wrote:U Srbiji je sve moguce. Tadic je budalasto potrosio sav kredibilitet na propalu spoljnu politiku. Propisno je obrukao Srbiju i to ce ga stajat pozicije.
Tadic je vec politicki impotentan. Ako ne preda Mladica propast ce mu EU integracije - cime laze svoje birace. AKo preda Mladica: opozicija i "seljaci iz unutrasnjosti" ce ga "nesekirat" ko Karadjordja.
Pitanje je samo hoce li Toma doci na vlast ovo proljece, ili ce Tadic mrcvarit Srbiju do kraja mandata?

ama Grobar je neminovan Činbenik :mrgreen: .....još kad ŠeŠeljko izadje pa se ogrne plašĆom deMoNkratije ima da Cevaju tikve :mrgreen: ......mene samo interesira jesul Čika GeĐŽa i TaTa Ljubo pripremili padobrane kad ih vinu s balkona :mrgreen:
Last edited by pici on 12/10/2010 10:09, edited 1 time in total.
Suti i trpi

#10911 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

hercegovac_pravi wrote:A evo i direktnog odgovora na tvoje pitanje "Ko po mome mišljenju stoji iza ovih nereda". Vrati se na moj jučerašnji post pa pogledaj odgovor na tvoje pitanje.
"Treba da odgovorimo organizovano tako što će vlast izaći i reći istinu, ono što oni znaju - od petka raspolažemo informacijama da će doći do haosa. I to se vrlo dobro znalo", rekao je Jovanović.

Jovanović je naveo da "policija dobro zna ko je organizovao jučerašnje nerede, ko ih finansira" i dodao da iza Obraza i Pokreta Naši "stoje rasformirane strukture bezbednosti, antihaški lobi, zlikovačka Srbija i parlamentarne stranke - Demokratska stranka Srbije i Srpska napredna stranka".
Ili Čeda čita sa-x ili ti nas ovdje zahebavaš...treće nema.
Belgrejd bojs Red star, Ultras, Ultra bojs, Heroji, Brigade, Ultra klan... To je sest najjacih podgrupa zvezdinog severa (postoji jos 10ak koje su dosta jake i jos neke dosta solidne). Te podgrupe imaju od 50 - 100 clanova, veoma su organizovani, kompaktni i krajnje ekstremni u svojim zamislima. To je na neki nacin mini vojska, sastavljena od izuzetno bogatih, ineligentnih i ratobornih ljudi. Nisu oni nikakva rulja, oni su kompaktna cjelina koja planira svaku svoju akciju. Zato i jesu podjeljeni u podgrupe da se lakse mogu organizovati. Dakle, nisu oni nikakva rulja, njihova organizacija je skoro savrsena. Manje vise, isto vazi i za Grobare i njihove podgrupe Alkatraz, Cuvri casti, Sedous, Sout femili,... Da poznajes djelovanje tih grupa, ne bi te ni najmanje iznenadili organizovani i sinhronizovani napadi na policiju. Kod njih se tacno zna ko sta radi, a iskustvo u neredima je zaista veliko. Nije ni cudo sto vlasti u Srbiji pokusavaju zabraniti BBRS i Alkatraz kao dvi najekstremnije grupe koje su pored huliganizma dosta jake organizovane bande (bave se svim i svacim). Pored njih tu su i desnicarske grupe koje su takodje dobro organizovane i kompaktne. Kod tog predsjednika Obraza su nadjene neke ceduljice koje potvrdjuju da je orgamnizacija bila na visokom nivou, te da se tacno znalo ko sta radi.

Jovanovic prica gluposti i siri propagandu radi jeftinih politickih poena. Vidjet cemo hoce li neko iz prozvani grupa biti uhapsen... Ja sam 99% siguran da nece, jer nije bilo potrebe da neka politicka opcija podrzi ove nerede kada bi se oni svakako desili. Zivi bili pa vidjeli.
Toto

#10912 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

Tadicu ocjanicki treba malko uspjeha i promicije moci. Udarit ce na "obraz" i neku od grupa navijaca kojoj bude mogo najvise kriminala podvalit.
ultima_palabra

#10913 Re: Desavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

felipe kajetano wrote:
ultima_palabra wrote:Koliko je zaista realan "obrnuti 5.oktobar"? Da li je "štab" zaista odlučio da Tadićev ušminkani nacionalizam ne donosi rezultate, i da će se Srbija opet pokazati svijetu kao "big bad wolf" :-D

Kakav ba obrnuti 5.oktobar, zar zaista mislis da 5-6 hiljada ljudi(huligana) moze srusiti institucije drzave?U 5.oktobru je ucestvovala cijela Srbija, od obicnog opstinskog pisara preko rudara iz Kolubare, studenata i na kraju do huligana i kriminalaca.

Iz DS-a vjerovatno napuhavaju stvari, baca se prasina u oci zbog neispunjenih obecanja koja su davana prije 5.oktobra..najmanje trebaju strahovati za glavu zbog neispunjenja "cilja" koji vjerovatno imas u vidu.
Biće ih sljedeći put mnogo više... bitno je proizvesti takvo stanje svijesti da neko mora da plati za sve. Jedino što fali u mozaiku je novo mlado lice koje će reći "Srbija se saginjati neće" ;-) Grobar, Pussy Lips i Kalašnjikov su ispušene muštikle koje ne mogu povući masu iza sebe.

A što se tiče 5.oktobra, otad je puno vode proteklo da bi se DS-ovcima moglo fakturisati sve... slažem se da su različite strukture ljudi učestvovale u 5.oktobru... ali su imale i različite ciljeve ;-)
Suti i trpi

#10914 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Suti i trpi »

Toto wrote:Tadicu ocjanicki treba malko uspjeha i promicije moci. Udarit ce na "obraz" i neku od grupa navijaca kojoj bude mogo najvise kriminala podvalit.
Da. Ovo je njemu doslo kao kec na desetku. Sada ce se okomiti na navijace i desnicarske organizacije i tako svijetu pokazati kako se Srbija svim silama bori za ocuvanje evropskih vrijednosti :mrgreen: . Mora mu se priznati da ove nerede dobro koristi za svoju prmociju u svijetu :mrgreen: . Ove teorije zavjere su prica za malu djecu. Ovo opoziciji nikako ne moze odgovarati, moze samo Tadicu i njegovoj ekipi. Najvise ce najebat navijaci i desnicarske organizacije. Neka najebu kada su budale 8-) .
pici

#10915 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

ultradesničari i ultraljevičari su vazda bili i ostaće topine glupe....njih svaka iole pametna partija,diktator,vlada itd koristi za svoje ciljeve i oni su topovsko meso....probljem je što VEČINA srbije ima blagonaklon stav prema njima tj dobri su za ono što drugi nemaju DAMU da urade ili priželjkuju da urade.....srbija je u osnovi proradikalna država i to je Činjenica.....kad za bilo koju manifestaciju bude trebalo jedno dva saobraćajca da išamaraju par radikalaca a ne 5000 žandarMa e onda se može prićati o toleranciji i europskoj srbiji....dotad će mnogo morave rijeke proteć.
Čovjek

#10916 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Čovjek »

U Sarajevu neće biti puno belaja, s obzirom da se u Beogradu ističu jako organizovane nasilničke grupe koje su više puta rušile i palile ulice Beograda. U Sarajevu takvih grupa nema i bit će lakše kontrolisati situaciju od strane policije.
madner

#10917 Re: Desavanja u Srbiji

Post by madner »

Pamtim to kao da je bilo juce kada smo zajedno sa bradonjama ganjali pedere po obali Miljacke a sad tako :(
ultima_palabra

#10918 Re: Desavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

ReaderDreams wrote:Evo, proslo je dva dana od ''parade'' i stvari se pomalo slijezu...oktobar je oduvjek za Singidunum bio zajeban..
Ako se iole pazljivije pogleda, ustvari ta ''parada '' je vise licila na sprovod, i to sprovod Tadiocevom marionetskom rezimu ...Zivi bili pa vidjeli..
Da se jednom i s tobom složim :thumbup: :D
voajer

#10919 Re: Desavanja u Srbiji

Post by voajer »

Jao Karleushe chovjeche, kakav text, pa ovo je nevjerovatno :o :o

Ne smijem obecati da cu da je slusham u buducnosti, ali chitacu je sigurno :thumbup:
brina

#10920 Re: Desavanja u Srbiji

Post by brina »

ma slomi mene ovo "ako hocemo u evropu moramo pokazati da kod nas svi imaju ista prava" a ovamo romi nemaju ni licne a da ne pricam o necem drugom... (nisam citala dalje postove pa ami nemojte zamjeriti ako nesto ponavljam...)
posto kod nas rapidno raste pedofilija sta cemo sa njihovim pravima? i nemojte mi samo reci kako to nije isto molim vas!!
do neke '70 i neke(ne znam tacno sada kada a nije ni bitno) u svim medicinskim enciklopedijama homoseksualnost se opisivala kao patologija pa je SZO "odlucila" da to vise nije... mislim... trebam li ovdje sve nebulozne odluke SZO navesti da bih dokazala da 'ladno mogu za par godina "odluciti" da pedofilija nije bolest? i sta trebamo gledati i te parade?
da se razumijemo, ja nemam nista protiv tih ljudi i svjesna sam da mi sutra moze sin biti dio njih ali paradira se kada se nesto zeli istaci kao da je dobro, kao nesto sto svi treba da vidimo i da prihvatimo kao svoje ... zao mi je ali to krsi MOJA prava.
ako sutra ta populacija bude organizovala proteste protiv dikriminacije na radnom mjestu, na ulici... protiv naseg ponasanja prema njima ja cu biti prva koja ce im se pridruziti ali da mi neko paradira s'tim i da se jos trose pare iz budzeta da se ta parada zastiti a pri tome NIKAD nije organizovana parada djece, cvijeca i da sada ne lupam cega sve treba da bude...
da naglasim ovo je moje misljenje i ne namecem ga nikome ali mislim da vecina ima mnogo toga protiv takvih parada jer smo mi ipak na balkanu i to je cinjenica koja se ne moze promjeniti... mozda nekim zemljotresom :-D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10921 Re: Desavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

voajer wrote:Jao Karleushe chovjeche, kakav text, pa ovo je nevjerovatno :o :o

Ne smijem obecati da cu da je slusham u buducnosti, ali chitacu je sigurno :thumbup:
Mene je isto, tako, prijatno iznenadila svojim stavovima. Ne uobičavam da je slušam, ali ovaj tekst je za 5+!

I ranije je pokazivala da ima svoj stav, da je jaka ličnost.
Jara

#10922 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Jara »

Čovjek wrote:Prvo, ja podržavam onog čovjeka u Srbiji koji je osnovao "kliniku za liječenje homoseksualizma". Taj niti koga bije, niti pravi nerede, čovjek jednostavno kaže da ima lijek za takve anomalije kod ljudskih individua. Zašto nebismo podržali njegove ideje?A još mi nije jedno jasno...
:skoljka:
Je l' dotični, inače i ovdje često gostujući kreacionist Miroljub Petrović, koga izliječio ? :D
kiky

#10923 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

srbija je vesela zemlja, veselih ljudi ...
:D
chupacabra

#10924 Re: Desavanja u Srbiji

Post by chupacabra »

Ako je ovo stvarno Karleusa pisala onda joj skidam kapu.
Samo hebes Evropu kojoj se moras pokazivati organizovanjem pederske parade. Nemam nista protiv te pojave, to je kao i sve ostalo privatna stvar pojedinca. Ali cemu ta potreba za paradiranjem u okolini u kojoj znas da ces nahebati. Ne vidim za heteroseksualci idu okolo i prave parade o svojoj seksualnoj orijentaciji. Uglavnom, nije ni bitno, i mi u BiH i oni u Srbiji imamo puno vecih problema od sacice pedera koji imaju zelju za paradiranjem.
Nasilje je naravno za svaku osudu, samo ovo nasilje u Srbiji je obracun koji je vec zavrzlama odlicno opisao pa da ne ponavljamo. On se naravno kao i uvijek odvija preko ledja obicnih ljudi.
kiky

#10925 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ja sam davno napomenu da su geyevi pomalo dosadni sa tim svojim paradiranjem ...
koji k...c moraju paradirat po gradu ...
zatvori te se u sobe i sexajte se kako hočete ...
za mene bi daleko pametnije bilo da se tražila, recimo, legalizacija uživanja marihuane ...
ali oni divljaci, izgleda, i nisu htjeli napast geyeve nego im je to bio izgovor za napad na grad i neke političke obračune unutar srbijanskih vladajučih struktura ...
s druge strane, što je interesantno, unutar tog gey-protesta je bilo daleko više političkih oponenata sadašnjem režimu u srbiji, liberala i slobodnih demokrata i intelektualaca, nego geyova i lezbejki ...
sve ukazuje na to da je pod krinkom gey parade u begišu bio sukob dvije srbije, zdravije ali slabije i originalne, četničke, zločinačke srbije koja je prektično i trenutni mainstream ...
naravno, stradali su policajci, koji su nevoljko i jadno, uglavnom posmatrali šta četnici rade po beogradu ...
cirkus "srbija" radi non - stop ...
:D
Post Reply