Dešavanja u Srbiji

Post Reply
nista novo

#10601 Re: Desavanja u Srbiji

Post by nista novo »

Splinter wrote:ma pederi i jedni i drugi...
ovi nasli paradirati i promovirati pederluk kao nesto normalno a ovi huligani rusiti grad...
na kraju krajeva ni jedni nisu normalni. treba ih sve zatvoriti u kakav vakum pa nek se udaraju do posljednjeg...
Pa sad nisi ni ti puno daleko odmakao :-)
Been

#10602 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Been »

emigrazione wrote:
Ja_Ja wrote:Ma nebi klinac bilo parade. Evo imaju u USA sva prava pa opet paradiraju non stop. To je po meni glupost. Budi sta hoces da budes ali nemas ti sta nekom u nos da to guras eto kao ti si peder i hoces da svi znaju. Boli mene sta si ali ove i ovakve parade nisu nista drugo do provokacija, pogotovo u drustvu poput naseg i istocnih nam komsija koje nije jos evolviralo u tom smjeru a ta evolucija se ne moze na silu ciniti ovakvim gestovima.
Izvini, o kakvoj sili ti pricas. Na ovoj paradi apsolitno nije bilo nikakvih nasilnih elemenata pa ni u tragovima sto je nevjerovatno za ovo podrucje balkana, gdje se skupi 50-tak paraplegicara nasla bi se neka budala ali ovdje toga nije bilo
Koliko ja vidim, ovo nije bila ni prava parada... Zapravo najmanje gayeva je bilo... Ovo je neko okupljanje za prava manjina itd.
JThomas

#10603 Re: Desavanja u Srbiji

Post by JThomas »

pa puno se lakše baviti ovim nego pravim problemima...i to vlast dobro zna, zato se ovo i radi. odvlačenje pažnje s većih stvari...
Shoshana

#10604 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

kamen spoticanja wrote: vidi zakonski se prije ili kasnije svo dozovu :wink: ja ne shvatam cemu pride ako situacija poslije bude gora...teorije zavjere kazu da to rade zbog kasnijih beneficija koje batine donesu ali licno slabo vjerujem u to...ne shvatam cemu dizanje tenzija ako zelis da se tenzije spuste...osnujes brate udruzenje i kupis recimo jos jedan mamograf...i budes oku ugodniji...ovako samo stvaras sebi problem...mada i ja se slazem da nivo postovanja ljudskih prava na ovom dijelu dunjaluka nije plaho blizak onom u belgiji recimo...
no ovakve stvari u ovom podneblju samo stvaraju vece animozitete...
Pazi, ja razumijem sta ti zelis reci. Mada nisam sigurna koliki kontra-efekat proizvedu. Kome homoseksualci nisu do sada smetali - sigurno im nece smetati nakon sto dobro pregledaju slike samo sa ove teme. Ja pogledam slike sa njihove demonstracije, pa slike sa protiv-demonstracije, pa ja odlucim da ucestvujem na iducoj gej paradi. (sto je, na primjer situacija ovdje, u Montrealu. Tona heteroseksualnih ljudi ucestvuje na gej paradi kao znak podrske homoseksualcima u borbi za njihova prava).

Ali i pored sve dobre volje ne mogu, niti hocu da razumijem da neko moze da misli da ijedno ljudsko bice, koje nikada nije prekrsilo ni jedan zakon, nikada nije nikome nikakvog zla nanijelo treba da zivi u poluilegali, da se krije, da se pretvara, da se sakriva, zato sto onaj drugi nosi toljagu u ruci.
Normalan.ba

#10605 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Normalan.ba »

agent_001 wrote:Pa zasto ih tuku, oni su bas cakani....
Trebali su ih zguziti... :lol:
Sezam

#10606 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Sezam »

Shoshana wrote:
kamen spoticanja wrote: vidi zakonski se prije ili kasnije svo dozovu :wink: ja ne shvatam cemu pride ako situacija poslije bude gora...teorije zavjere kazu da to rade zbog kasnijih beneficija koje batine donesu ali licno slabo vjerujem u to...ne shvatam cemu dizanje tenzija ako zelis da se tenzije spuste...osnujes brate udruzenje i kupis recimo jos jedan mamograf...i budes oku ugodniji...ovako samo stvaras sebi problem...mada i ja se slazem da nivo postovanja ljudskih prava na ovom dijelu dunjaluka nije plaho blizak onom u belgiji recimo...
Pazi, ja razumijem sta ti zelis reci. Mada nisam sigurna koliki kontra-efekat proizvedu. Kome homoseksualci nisu do sada smetali - sigurno im nece smetati nakon sto dobro pregledaju slike samo sa ove teme. Ja pogledam slike sa njihove demonstracije, pa slike sa protiv-demonstracije, pa ja odlucim da ucestvujem na iducoj gej paradi. (sto je, na primjer situacija ovdje, u Montrealu. Tona heteroseksualnih ljudi ucestvuje na gej paradi kao znak podrske homoseksualcima u borbi za njihova prava).

Ali i pored sve dobre volje ne mogu, niti hocu da razumijem da neko moze da misli da ijedno ljudsko bice, koje nikada nije prekrsilo ni jedan zakon, nikada nije nikome nikakvog zla nanijelo treba da zivi u poluilegali, da se krije, da se pretvara, da se sakriva, zato sto onaj drugi nosi toljagu u ruci.
A kod nas se ovaj sa toljagom u ruci smatra 'normalnim' :lol:
amar007

#10607 Re: Desavanja u Srbiji

Post by amar007 »

Sezam wrote:Ja zaista ne shvatam zasto ljude uopste interesuje seksualnost drugih ljudi? U cemu je problem? Koga ovi ljudi ugrozavaju i na koji nacin, pa cak i da paradiraju svaki dan.
Zapitaj se to kada ti sutra sin dovede zeta u kucu..
zavrzlama

#10608 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

junkers

#10609 Re: Desavanja u Srbiji

Post by junkers »

zlo se vratilo tamo gdje i pripada :lol:

salonci opletite!
bez_ideje

#10610 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bez_ideje »

amar007 wrote:
Sezam wrote:Ja zaista ne shvatam zasto ljude uopste interesuje seksualnost drugih ljudi? U cemu je problem? Koga ovi ljudi ugrozavaju i na koji nacin, pa cak i da paradiraju svaki dan.
A ti mislis da ce ti sin biti manje peder ako ga natjeras da se ozeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:run:
kamen spoticanja

#10611 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kamen spoticanja »

Shoshana wrote:

bice da je razlog onda ovo uvecano :wink:
Normalan.ba

#10612 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Normalan.ba »

amar007 wrote:
Što,ako je iz poštene familije ? :D
Shoshana

#10613 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

bez_ideje wrote:
amar007 wrote:
A ti mislis da ce ti sin biti manje peder ako ga natjeras da se ozeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:run:
Znas ti onaj vic: " .... Ali pobogu, sine, on je katolik :shock: :shock: :shock: :oops: "

:lol: :lol:
nista novo

#10614 Re: Desavanja u Srbiji

Post by nista novo »

Jos nesto, puno su mi drazi homoseksualci i lezbejke od huligana. Jer ovi prvi nisu ubojice,a ovi drugi koji razbijaju, tuku, demoliraju a ima puno takvi i ovdje na forumu su potencijalne ubojice, nepismeni idioti, koji ce ubiti bez milosti..zato svi koji su protiv ove parade su fakticki za nasilje..ima ovdje i na forumu puno takvi, kojima smetaju homoseksualci a ne smetaju im ubojice i nasilnici, kriminalci svi vrsta i zato je BiH tu gdje i jeste..
emigrazione

#10615 Re: Desavanja u Srbiji

Post by emigrazione »

amar007 wrote:
Sta bi ti vise volio, kad bi bilo stani-pani, da ti se sin ''roka'' u venu ili u dupe. Sta bi izabrao :-)
nista novo

#10616 Re: Desavanja u Srbiji

Post by nista novo »

Normalan.ba wrote:
Ti ocito pripadas Bosanskoj buducnosti, jadna zemlja koja tebe ima :-)
psydelija

#10617 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

kamen spoticanja wrote:
psydelija wrote:Masa antipedera fura NIKE AIR MAX :-D

Nego, organizator Parade rece da je sledece na ispitu Sarajevo!!! :lol:
hoces da se kladimo na necemo biti na bbc-u? mislim na sarajevo :wink:
Vi cete biti udarna vest na Al Dzaziri..,jer tzv. Vehabije tesno saradjuju sa tom med. kucom. :D
mrtva kokoš

#10618 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mrtva kokoš »

Gat'Gor wrote:
Splinter wrote:ma pederi i jedni i drugi...
ovi nasli paradirati i promovirati pederluk kao nesto normalno a ovi huligani rusiti grad...
na kraju krajeva ni jedni nisu normalni. treba ih sve zatvoriti u kakav vakum pa nek se udaraju do posljednjeg...

I tebe sa njima. Ovi sto pale i lome stavljas na isti nivo sa nekom zenskom koja voli drugu zensku. AUUUUUUU, propast drzave BiH, zenska spava sa zenskom, OMG, nemogu da zivim u drzavi ako znam da se negdje to desava.

:-) :-)
cuj nemam nista protiv kada vidim zensku sa zenskom, al`kad su obje dobre :mrgreen:
ali muskarac" i muskarac to mi je bas za povracanja, tako da ne bih volio da nailazim na takvo promovisanje ljubavi a tebi niko ne brani, bujrum. samo nemoj pred mojim ocima drapanja.vodanje za rukicu maxsimalno dopusteno :mrgreen: i ja sa curom pazim gdje sam i sta radim a ne da mi neki pederluci igraju pred ocima...
ne opravdavam nasilje, i kod nas nije sjajno, tako da vjerujem da bi ga bilo samo u blazoj verziji. ali opet
dokazivati i masovno paradirati po gradu ako znas da ce to izazvati averziju od strane drugih je budalastina samo takva...

a evo i da se pederisu na sred ulice, govorim hipoteticki mislim da ne bi dobio batine ni jedan gej ni od koga
osim mozda ocekivanog dobacivanja. takvi protesti se prave samo da izazovu sukobe nista drugo...
a huligani ko huligani samo cekaju bilo kakvo stanje u drustvu da bi mogli osloboditi visak energije,
policiji omoguciti maxsimalnu slobodu u razracunavanju sa njima...
emigrazione wrote:Kako ti moze smetati jebote sto se dvije djevojke ili dva muskarca vole ljube sexaju ili sta vec, pa imaju pravo to da rade na kraju krajeva ustav im to jamci, oni ne zagovaraju mrznju nego ljubav i nisu nasilni. Imam psa kojeg ludo volim i zvaljim se s njim svakodnevno i to po parkovima naocigled svih pa sta, jel treba kamen da popijem zbog toga. Mene niti jedan homoseksualac nije zakamenjao niti izvrijedjao zbog moje hetero orjentacije pa zasto bih ja bio drugaciji prema tim ljudima
druze razumijes li ti da je ovdje najveci problem u masovnoscu odnosno potrebi paradiranja ovog sranja. ako se jebajes jebaji se niko ti ne brani ali zar ti ne mislis da postoje ljudi kojima to smeta kojima "ti" uskracujes slobodu necega tako sto ces promovirati pederluk.

a isto kako se danas ljubav osoba izmedju istog pola smatra "normalnom" tako ce za par godina biti i sa zivotinjama
doci ce i tvoje vrijeme ne sikiraj se. :wink:
usput kako se zovu osobe koje osjecaju seksualno uzbudjenje prema zivotinjama, i dal si siguran da si hetero?? :mrgreen: :lol: :lol:

i jos da kazem da mi ne replicirate, vidim da vas je pun forum...
onaj ko to uradi je peder :mrgreen: :razz:
Normalan.ba

#10619 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Normalan.ba »

nista novo wrote:
Normalan.ba wrote:
Ti ocito pripadas Bosanskoj buducnosti, jadna zemlja koja tebe ima :-)
:bih: :lol:
Shoshana

#10620 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

kamen spoticanja wrote:
Joooj, sad si me provalio :oops: :(

Ili si zaista ocekivao da se sad nesto pocnem braniti :?

Dobar, dobar :lol: :lol: :lol:
emigrazione

#10621 Re: Desavanja u Srbiji

Post by emigrazione »

@Splinter...ti mora da si Fatmir Alispahic :roll:

''...ali zar ti ne mislis da postoje ljudi kojima to smeta kojima "ti" uskracujes slobodu necega tako sto ces promovirati pederluk...'' nenadjebivo :lol:
Last edited by emigrazione on 10/10/2010 19:53, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#10622 Re: Desavanja u Srbiji

psydelija wrote:
kamen spoticanja wrote:
psydelija wrote:Masa antipedera fura NIKE AIR MAX :-D

Nego, organizator Parade rece da je sledece na ispitu Sarajevo!!! :lol:
hoces da se kladimo na necemo biti na bbc-u? mislim na sarajevo :wink:
Vi cete biti udarna vest na Al Dzaziri..,jer tzv. Vehabije tesno saradjuju sa tom med. kucom. :D
hoces da se kladimo da ce steta u gradu sarajevu taj dan biti procjenjena na 20 KM jer ce zeljo izgubit od leotara pa ce se neki vrli zeljovac zaliti na potrosenih 20 KM putarine do trebinja i nazad :wink:
a ovako se vascijeli dunjaluk ponovo podsjetio kakvi umovi vladaju srbijom
kamen spoticanja

#10623 Re: Desavanja u Srbiji

Shoshana wrote:
kamen spoticanja wrote:

mislim da nisi shvatila ono sto sam htio reci al nejse...i ne vidim cemu paranoja u trazenju skrivenih motiva kod sagovornika...samo diskutujemo...dovoljno sam ozbiljan da me sexualne orijentacije drugih zanimaju kao i uzgoj puzeva na mexickim farmama :wink:
stoga be cool :roll:
Shoshana

#10624 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

kamen spoticanja wrote:
Shoshana wrote:
kamen spoticanja wrote:

mislim da nisi shvatila ono sto sam htio reci al nejse...i ne vidim cemu paranoja u trazenju skrivenih motiva kod sagovornika...samo diskutujemo...dovoljno sam ozbiljan da me sexualne orijentacije drugih zanimaju kao i uzgoj puzeva na mexickim farmama :wink:
stoga be cool :roll:
Priznajem - i sama se zapitah, nisi izgledao kao takav sagovornik :-)

Izvinjenje - izgleda da zaista nisam shvatila.. A za sukanje na ovom forumu - iz zalosnog iskustva (ukoliko moze u moju odbranu :mrgreen: )
mrtva kokoš

#10625 Re: Desavanja u Srbiji

Post by mrtva kokoš »

emigrazione wrote:@Splinter...ti mora da si Fatmir Alispahic :roll:
ne pripadam toj strani ljudotinja, ne druzim se sa vehabijama, i ne glasam za radoncica tako da svaka slicnost je slucajna :lol: :lol:
svoj ti pos`o, nastavi u promoviranju ljubavi ne bih te vise ometao. provjeri imas li vazelina na stanju... :wink:
Post Reply