Dešavanja u Srbiji

Post Reply
kamen spoticanja

#10551 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kamen spoticanja »

VECERAS NA B92 "INSIDER" U 20h ...ONAJ U KOME SE GOVORI O SBIJANSKIM NACIONALISTICKIM ORGANIZACIJAMA I NJIHOVOJ SPREZI S VLADAJUCIM STRUKTURAMA!!!

obavezno pogledati...slika se sama sklopi i shvatis da zavrzlama uopste nije los prognozator :wink:
vee-jay

#10552 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vee-jay »

Image

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Troll_Happens

#10553 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Troll_Happens »

voajer wrote:I sta cemo mi kad se kod nas ponovo bude organizovala slichna manifestacija?

Hocemo li dozvoliti da reisovi udarnici ponovo udaraju ljude po gradu kao sto su danas mitropolitovi u Beogradu?

Mozda u Sarajevu ova divlja masa ne moze da se sabere u ovolikom broju kao u Beogradu, ali je broj divljaka nevazan ako na taj dan, kada dodje svi ne budemo u povorci.
Poserem ga ko rijech potroshi na opravdavanje diskriminacije ljudi koji nikome nista na zao ne rade...
nego sta nego cemo dozvoliti, samo nek ih oni tamburaju i pokazu gdje im je mjesto, da se ta posast vise iskorjeni. :x
znamo odakle najvece bolesti dolaze iz kakvih kontakata HOMOSEKSUALNIH zato razvali :mrgreen:
bez_ideje

#10554 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bez_ideje »

Neodoljivo podsjeca na
Image
:roll: :roll: :roll: :roll:
Shoshana

#10555 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

Priorat wrote: smijesna si bez daljnjega. ako rijec tolerancija po tvom znaci "istrpiti, prihvatiti, odobriti" onda ja kao opet te citiram "faktor" imam pravo da to prihvatim istrpim ili odobrim. ja nemam "moc" ali kao jedinka imam pravo da tolerisem i netolerisem. ali ti si izgleda u konfliktu sama sa sobom pa nekontas o cemu ja "zborim".. P.S. koji si ti "faktor" da se meni sa tom rijecju "faktor" obracas? odkud ti ta moc? znaci tolerises moje postojanje na ovoj temi i samnom "zboris". isto tako mozes da "nezboris". KOJI SI TI FAKTOR?
Ne vidis ti razliku... dzaba ja pricam... Ja imam pravo da biram da li cu s tobom razgovarati, ili ne. Isto kao sto i ti imas pravo da ti se homoseksualci svidjaju ili ne. Ali sama rijec 'tolerancija' podrazumijeva da imas pravo i moc. Dakle, ako ne tolerises, onda imas pravo i moc da sankcionises. Dakle samim tim se stavljas u nadredjeni polozaj. Sto je - kada je u pitanju necije postojanje i necija ljudska prava - neprihvatljivo.

Eh, eto, ti sad, nastavi da tolerises tudje postojanje. Ti si Bog. Kada ti se tolerancija iscrpi, ili kada oni predju pragove TVOJE tolerancije - batinu u ruke. Imas pravo :zzzz:

Haman zaboravih, ne vidim nista ruzno u rijeci 'faktor'... Ako te je uvrijedilo, ja cu preformulisati: Sta, koji zakon i koje pravo cini da ti mislis da ti imas moc prihvatiti ili ne prihvatiti (dakle tolerisati) da se bilo koji gradjanin tvoje drzave izjasnjava kao homeseksualac, da seta gdje hoce i s kim hoce, i da se ljubi gdje hoce i s kim hoce?
Sezam

#10556 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Sezam »

vee-jay wrote:Image

Sta te ovdje cudi? Na Istoku nista novo... :zzzz:
zavrzlama

#10557 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Suti i trpi wrote:
zavrzlama wrote:sva huliganska udruzenja su pod budnim okom DB-a....ovakvi izgredi su dio smisljenog plana da se srbija drzi u haosu,jer srbiji nakon svih laznih obecanja MZ-u,ostaje jedino da proizvodi kontrolisanu samodestabilizaciju da bi tako plasila EU i hapala lovu i MMF-a,jer za boga dragog ako MZ ne da lovu srbiji da se demokratizuje i izbori protiv fasizma u spostvenoj drzavi(a srbija sama podrzava fasizam iz starteskih razloga) moglo bi se desiti da srbija destabilizuje balkan..sve ovo zna zapad,koji postepeno steze obruc oko srbije primajuci susjedne drzave u NATO..kad se krug oko srbije zatvori(CG I BIH udju u NATO) tad ce zapad pustiti da se srbija destabiulizuje ,bez da ce joj davati sargarepu da smiri sopstveno proizvedenu samodestabilizaciju.....
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Ti i u najmanjem incidentu vidis planetarnu organizaciju :mrgreen: :lol: :lol: . Prorok Zavrzlama nadmasio vidovitu Zorku i vidovitu Dzemilu :mrgreen: :lol: .

'Dok na Kosovu Srbi bez struje i vode, u Beogradu se price o pederima vode'. Parola Delija od prije 2-3 godine :mrgreen:
kad se budes smrzavao u potoku(vec markirane linije izmedju federacije i ausvica) cuvajuci dodikov ausvic,sjetit ces se ovog sto vidovida zorka i dzemila govori i porucuje....
Last edited by zavrzlama on 10/10/2010 17:58, edited 2 times in total.
harisl

#10558 Re: Desavanja u Srbiji

Post by harisl »

Shoshana wrote:
Priorat wrote: smijesna si bez daljnjega. ako rijec tolerancija po tvom znaci "istrpiti, prihvatiti, odobriti" onda ja kao opet te citiram "faktor" imam pravo da to prihvatim istrpim ili odobrim. ja nemam "moc" ali kao jedinka imam pravo da tolerisem i netolerisem. ali ti si izgleda u konfliktu sama sa sobom pa nekontas o cemu ja "zborim".. P.S. koji si ti "faktor" da se meni sa tom rijecju "faktor" obracas? odkud ti ta moc? znaci tolerises moje postojanje na ovoj temi i samnom "zboris". isto tako mozes da "nezboris". KOJI SI TI FAKTOR?
Ne vidis ti razliku... dzaba ja pricam... Ja imam pravo da biram da li cu s tobom razgovarati, ili ne. Isto kao sto i ti imas pravo da ti se homoseksualci svidjaju ili ne. Ali sama rijec 'tolerancija' podrazumijeva da imas pravo i moc. Dakle, ako ne tolerises, onda imas pravo i moc da sankcionises. Dakle samim tim se stavljas u nadredjeni polozaj. Sto je - kada je u pitanju necije postojanje i necija ljudska prava - neprihvatljivo.

Eh, eto, ti sad, nastavi da tolerises tudje postojanje. Ti si Bog. Kada ti se tolerancija iscrpi, ili kada oni predju pragove TVOJE tolerancije - batinu u ruke. Imas pravo :zzzz:
Jedino drzava Srbija ima pravo da tolerise, ili ne tolerise ovaj vandalizam. Ako je (gay) ljudima dato pravo da se okupe i prosetaju, data im je i zastita te iste drzave - taman da svi vandali ostanu u invalidskim kolicima. U protivnom, narodu podijeliti po noz, pistolj i pusku, pa neka se demokratski 'tolerisu' do mile volje - Ja ne vidim drugog izlaza.
Frishak

#10559 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Frishak »

Sezam wrote:
vee-jay wrote:Image

Sta te ovdje cudi? Na Istoku nista novo... :zzzz:
haha

koja je to glupa grupa ljudi, nevjerovatno
radostan dan

#10560 Re: Desavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

zavrzlama wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
zavrzlama wrote: martic je stavljao balvane,dodik preprecava kamione...
Znači, to je stvarni razlog štrajka kamiondžija u RS-u, a ne neke dozvole/licence...Počelo je,...konkretno,...!?
sto soferi u federaciji ne protestvuju isti je zakon i za njih i one u ausvicu
Znači kamiondžije po naređenju Dodika blokirali carinske terminale, koji obično nisu odmah pored granice sa carinom, i time sprječava ulaz ili napad na R. Srpsku.
Jer, to svi znamo, tenkovska jedinica, vojni kamioni, a bogami i vodovi, čete i ostale skupine, da bi što osvojili, prvo moraju da se jave na carinski terminal, a oni to, je li, ne mogu, jer su ti isti terminali blokirani.
:sax:
Been

#10561 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Been »

Jedan001 wrote:
voajer wrote:I sta cemo mi kad se kod nas ponovo bude organizovala slichna manifestacija?

Hocemo li dozvoliti da reisovi udarnici ponovo udaraju ljude po gradu kao sto su danas mitropolitovi u Beogradu?

Mozda u Sarajevu ova divlja masa ne moze da se sabere u ovolikom broju kao u Beogradu, ali je broj divljaka nevazan ako na taj dan, kada dodje svi ne budemo u povorci.
Poserem ga ko rijech potroshi na opravdavanje diskriminacije ljudi koji nikome nista na zao ne rade...
nego sta nego cemo dozvoliti, samo nek ih oni tamburaju i pokazu gdje im je mjesto, da se ta posast vise iskorjeni. :x
znamo odakle najvece bolesti dolaze iz kakvih kontakata HOMOSEKSUALNIH zato razvali :mrgreen:
jesmo došli do nekog intelektualnog slogana tipa : "Ubi, zakolji, da Turčin/Balija/Grobar/peder/delija/ustaša/BBB/magarac/intelektualac/cuko/budist ne postoji" ??
BiH-x

#10562 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

http://www.bbc.co.uk/

Glavna vijest na BBC-u: anti-gay riots erupt in Belgrade

:)
bez_ideje

#10563 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bez_ideje »

ReaderDreams wrote:
bez_ideje wrote:Uporedi paradu u Zegrebu,divljake,fasiste,zadojene bezmozgovice u Beogradu i Sarajevu i jasno je ko je Evropa,a ko tamni vilajet!
Nisu ovdje vise ni problem "pederi" i "lezbace" ........ove se manifestacije koriste za izivljavanje pobjesnjelog puka koji u nedostatku utakmice visokog rizika,prozivljava pravu apstinencijsku krizu jer nije odavno nikog zakamenj'o ,razbio koji izlog,nadis'o se suzavca i razbio glavu nekom mrskom drotu...pardon pederu!
Jbg...nema rata da se ide klat' i ubijat....

Balkanska hrabrost:u stanju si da ubijes ,a pri pogledu na nesto ovako,useres se u gace
Image
Ne znam...ali cini mi se da ovo dvoje na slici , nekako gledaju ''svoja posla'' ,i nisu nesto zainteresovani za ''ponosna paradiranja''...
Zasto ih ometas ? Ostavi ih na miru.. :)
Znas koja bi bila razlika izmedju ovo dvoje da su na klupi u Sa ili Bg...i onih sto ponosno paradiraju?
Ovi drugi bi nekako izvukli zivu glavu jer ih policija stiti! ;-)
Meni bi iblo drago kada bi svi ovako mogli SLOBODNO da gledamo svoja posla.....al do ovoga nas na zalost dijeli jedan bezdan primitivizma i zatucanosti!
BiH-x

#10564 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Been

#10565 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Been »

Demokratija na prekodrinski način ! Uljudno, civilizirano do krajnjih granica !
zavrzlama

#10566 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

BiH-x wrote:Image

Image

Image

Image

Image

Image
prva slika me podsjeca na Bijeljinu 1992-e i sliku bosnjaka ubijenog na ulici, koga sutaju arkanovi cetnici....bumerang se vraca u facu ,obicno bacacu..
Shoshana

#10567 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

Samo, zivota vam, uzdrzite se od povezivanja huliganstva i rasizma i drugih "...izama" sa Srbijom, Srbima - generalno, i sa balkanskom demokratijom.

Vandala, huligana, pljackasa i inih faktora ima svugdje na svijetu. Kao i razbijaca glava, kao i razbijenih glava. Kao i ljudi koji mrze druge ljude. Nije to ni srpska ni srbijanska ekskluzivnost.
BiH-x

#10568 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

Po meni ,i ti ljude sto ''ponosno paradiraju'' centrom Beograda ,takodje su, na svoj nacin, agresivni
Ma jah, pogledaj ih samo kako su agresivni, nekulturni, odvratni ovi "pederi" :-)

]Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Shoshana

#10569 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Shoshana »

Dje's mi ba te slike bez najave postirat, dijete mi sjedi iza ledja :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ostace mi jadan istraumiran do kraja zivota. Ko ce meni terapije placat? :oops:

:thumbup:
bez_ideje

#10570 Re: Desavanja u Srbiji

Post by bez_ideje »

Nek me proglase lezbacom najgore vrste,al ovi gay i love parade su mi ubjedljivo najdraze parade...vidi kako je veselo i kolliko je boja :dance: :dance: :dance: :dance:
Neko rece da su agresivni i koja su im prava uskracena! Hajd se ti prosetaj s drugarom vodeci se za ruku ili gluho bilo poljubite se negdje u parku,pa ce ti se samo kazat.......koja prava ;-)
Ova vesela povorka nije nista drugo neko davanje do znanja,da postoje,da su tu....i da zele slobodno da se vole,bez straha od napada!
kamen spoticanja

#10571 Re: Desavanja u Srbiji

ko su ovi sareni? opasna neka rulja :D :-)
psydelija

#10572 Re: Desavanja u Srbiji

Post by psydelija »

Masa antipedera fura NIKE AIR MAX :-D

Nego, organizator Parade rece da je sledece na ispitu Sarajevo!!! :lol:
JThomas

#10573 Re: Desavanja u Srbiji

Post by JThomas »

ma ovo vlastima odgovara, bolje da rulja protestuje zbog gay parade nego zbog bijede, korupcije i kriminala. klasično bacanje lažnjaka :D
kamen spoticanja

#10574 Re: Desavanja u Srbiji

psydelija wrote:Masa antipedera fura NIKE AIR MAX :-D

Nego, organizator Parade rece da je sledece na ispitu Sarajevo!!! :lol:
hoces da se kladimo na necemo biti na bbc-u? mislim na sarajevo :wink:
luckylaka

#10575 Re: Desavanja u Srbiji

Post by luckylaka »

BiH-x wrote:Image

Image

Image

Image

Image

Image
Posto nikad u zivotu nisam vidio pedera (boze zakloni)interesuje me da li ovako stvarno izgledaju pederi ko ova dvojica na prve dvije slike.
Post Reply