Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
hercegovac_pravi

#776 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hercegovac_pravi »

osa wrote:
hercegovac_pravi wrote:A "treći"??
Lijepo je ove naše domaće Hrvate "navukao" ovaj isti 'ADZ na čelu sa poglavnikom...a sad .....granica sa BiH je granica sa EU....Kakva je ovo šamarčina škutorima, mislim da će im danima zvoniti u ušima...
*** SPAM *** - Hrvatska zagovara jedinstvenu BiH sa tri konstitutivna naroda, ali uvijek će biti zainteresovana za sudbinu Hrvata u toj susjednoj državi...

...izjavila je u utorak premijerka Jadranka Kosor nakon sastanka sa predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Nikolom Špirićem, navodi Fena.
- Jedinstvenost i konstitutivnost vidimo kao budućnost Bosne i Hercegovine... i naravno da je RH zainteresirana za Hrvate u BiH, rekla je Kosor.

Također je poručila da Hrvatska snažno podupire euroatlantski put BiH.
gdje to premijerkqa reče da je protiv "trećeg", jedinstvenost i konstitutivnost, i ja sam za to a bogami i za treći.
Da..."premijerkqa" je toliko za "treći" da ga nije čak ni spomenula :lol: ...i naravno ti si pored ovog gore navedenog i za Josipovića i "treći"..i mnogo drugih stvari koje jasno govore o tvome "inspirativnom" poimanju političke scene u Hrvatskoj i BiH.
Već da priupitam, šta znači "treći"? Da li to simbolizira "treći pokušaj" ili "treći Entitet"? Sudeći prema dosadašnjem učinku BH Hrvata meni izgleda kao "treći pokušaj".
osa

#777 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

Bosnolog wrote:
osa wrote:drago mi je što sam te nasmijao, hajde i malo smijeha u svem ovom čemeru...
Osa DEYTON zauvijek,.....pa ko izdura :mrgreen: ,nego ostavi djeci i unucima u amanet da nastave pisati ovdje na forumu pod tvoji nikom ali ih predhodno poduci kako da nastave lobirati za taj treci ukazujuce-putujuci,obzirom da na kloniranje originalnog ose nisi pristao cak smo trazili i jednog kloniranog spasioca za nasu BiH,a znas da mi bila posebna cast da te upoznam u tom trecem prikazujucem.

OSA imam osjecaj da ti bez :sax: ne bi mogao zivjeti i vise si vezan za cemernu BiH nego lijepu tvoju Hrvatsku ,.... :bih:
čemu trošiti vrijeme na rasprave s istomišljenicima, ne znam mene to nikad nije inspiriralo, nego jedine stvari bez kojih ne bi mogao su hrana, voda i zrak, .ebi ga žena se obavezno naljuti kad to kažem, nemam pojma zašto...
osa

#778 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

hercegovac_pravi wrote: Da..."premijerkqa" je toliko za "treći" da ga nije čak ni spomenula :lol: ...i naravno ti si pored ovog gore navedenog i za Josipovića i "treći"..i mnogo drugih stvari koje jasno govore o tvome "inspirativnom" poimanju političke scene u Hrvatskoj i BiH.
Već da priupitam, šta znači "treći"? Da li to simbolizira "treći pokušaj" ili "treći Entitet"? Sudeći prema dosadašnjem učinku BH Hrvata meni izgleda kao "treći pokušaj".
hercegovac, pa ona je hdz-ovka, vuk dlaku mijenja ali ćud nikad, što se tiče ive, pročitaj njegove izjave, i on je za treći, naravno ako se narodi u bih dogovore, nego pa bar bi ti trebao znati da treći formalno postoji, pa gdje god su hrvati većina tu je treći, ali sad to treba staviti i na papir, polako...
hercegovac_pravi

#779 Re: Desavanja u Hrvatskoj

osa wrote:
hercegovac_pravi wrote: Da..."premijerkqa" je toliko za "treći" da ga nije čak ni spomenula :lol: ...i naravno ti si pored ovog gore navedenog i za Josipovića i "treći"..i mnogo drugih stvari koje jasno govore o tvome "inspirativnom" poimanju političke scene u Hrvatskoj i BiH.
hercegovac, pa ona je hdz-ovka, vuk dlaku mijenja ali ćud nikad, što se tiče ive, pročitaj njegove izjave, i on je za treći, naravno ako se narodi u bih dogovore, nego pa bar bi ti trebao znati da treći formalno postoji, pa gdje god su hrvati većina tu je treći, ali sad to treba staviti i na papir, polako...
Da .....što se naravno vidi iz sprovedenih akcija..Čitao sam Ivine izjave...čuj Ivo za "treći" :-) ja mislim da ti u nedostatku konkretnih stvari koji bi poduprli tvoje stajalište pribjegavaš šalama..ali dobro je i to..valja se ponekad dobro ismijati.
A "treći" postoji ?? Mora da si tu vijest čuo na Hrvatskoj televiziji "hzhb-a" ili ovaj auto put ide "diljem trećeg" baš kao što su u "skupštini" tog trećeg entiteta priželjkivali? :lol: Ili je to možda objavio Hrvatski član Predsjedništva BiH gospodin Željko Komšić...
osa

#780 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

hercegovac_pravi wrote:
osa wrote:
Da .....što se naravno vidi iz sprovedenih akcija..Čitao sam Ivine izjave...čuj Ivo za "treći" :-) ja mislim da ti u nedostatku konkretnih stvari koji bi poduprli tvoje stajalište pribjegavaš šalama..ali dobro je i to..valja se ponekad dobro ismijati.
A "treći" postoji ?? Mora da si tu vijest čuo na Hrvatskoj televiziji "hzhb-a" ili ovaj auto put ide "diljem trećeg" baš kao što su u "skupštini" tog trećeg entiteta priželjkivali? :lol: Ili je to možda objavio Hrvatski član Predsjedništva BiH gospodin Željko Komšić...
provezi se malo domovinom, vidjet ćeš i sam....
hercegovac_pravi

#781 Re: Desavanja u Hrvatskoj

osa wrote:
hercegovac_pravi wrote:
osa wrote:
provezi se malo domovinom, vidjet ćeš i sam....
Ma vozam osa....upravo sam sada opalio đir oko "vijećnice" "trećeg entiteta"...
dallton

#782 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dallton »

treci entitet ce se prije napraviti u madjarskoj, sloveniji ili vojvodini (kako je krenulo)...a sta cemo kad hrvatska udje u eu, tek onda nema od te price nista, buduci cemo bih i hrvatska biti odvojene povisokim zidom (nece eu sebi gamadi iz bih a ni problema)
vee-jay

#783 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

ma kakav treci. od tih vlaznih snova ostat ce jedino nesto kao "china town" po mostaru i nekim ero zabitima po kojima ce se ici kupovati gremlini :-)
dallton

#784 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dallton »

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić upozorio je na početku zasjedanja Biskupske konferencije u utorak u Mostaru da u BiH vlada nepravda prema najmalobrojnijim Hrvatima, a istodobno je upozorio i izostanak odgovora na nasilje u društvu

Kako je priopćila Katolička tiskovna agencija, kardinal Puljić je kazao da se "trenutačna politička situacija ne rješava s ciljem ispravljanja nepravde koja je na osobit način pogodila Hrvate kao najmalobrojniji naroda u BiH, a koji su većina katolici".

Puljić, koji predsjeda trodnevnim zasjedanjem Biskupske konfrencije BiH upozorio je i na sve češće pojave nasilja.

"Ne možemo ostati nijemi pred pojavom agresivnosti pojedinaca u obitelji, na ulici, školi, kao i u medijima. Uzroci te agresivnosti su brojni, a rješavanju tog pitanja ne pristupa se ozbiljno ni kada je riječ o maloljetničkoj delikvenciji kao ni kada je riječ o agresivnosti riječju ili čak oružjem. Zabrinuti smo nemoralom koji sve više dobiva pravo javnosti kao nešto normalno, posebno kada je riječ o nasilju prema slabijem spolu ili djeci", rekao je kardinal Puljić.

Hvarski biskup mons. Slobodan Štambuk, koji je izaslanik Hrvatske biskupske konferencije na zasjedanju u Mostaru, osvrnuo se na tjedan solidarnosti koji je organiziran u Hrvatskoj u trećoj korizmenoj nedjelji tijekom kojega je u crkvama prikupljana novčana pomoć Hrvatima u BiH.

"Taj tjedan pomaže razvijanju osjećaja potrebite solidarnosti, osjećaja za naš narod u državi BiH kao i za potrebu pomaganja u materijalnim dobrima i potrebu molitve za braću koja su potrebna naše pažnje i pomoći", rekao je biskup Štambuk.
odustala i katolicka crkva od zidanja treceg sprata....
kiky

#785 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kiky »

eto, sad se zna ...
jelavić je naručio ubistvo leutara a andabak je bio jedan od izvršilaca ...
sve tuđmanova i šuškova platna lista ...
StLouis

#786 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by StLouis »

Team o dodi je zakljucana valjda radi ciscenja...nego, vidi kako je dodo htio bacati petarde, padron, granate po Zagrebu :-)

http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/ta ... fault.aspx

19.03.2010. | 21:15

međunarodni institut iz ljubljane traži procesuiranje premijera republike srpske
Premijer Dodik podržao bombardiranje Zagreba 1995.
Dodik samo teoretski može biti suđen zbog granata na Zagreb
Međunarodni Institut IFIMES iz Ljubljane nastavlja se baviti pozadinom slučaja uhićenja bivšeg ratnog člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića u Londonu.

Analitičari Instituta u najnovijem izvješću predstavljaju informacije o skoro udruženim naporima, kako domaćeg pravosuđa i političara, tako i onih u Srbiji, u “pravnom genocidu” nad BiH.

U izvješću se ističe kako su BiH i njeni građani postali su taoci i tužiteljstva Srbije, budući da je sve predmete s više od 10.000 imena građana BiH koje je odbacio Haag, predsjednik Saveza logoraša RS Branislav Dukić odnio u Beograd i predao tužitelju za ratne zločine Srbije Vladimiru Vukčeviću.

Martićev krimen

IFIMES također naglašava kako je Milorad Dodik, predsjednik Vlade RS, aktivno uključen u “slučaj Ganić” i podupire zahtjev Tužiteljstva Srbije da im bude izručen.

U izvješću se podsjeća kako je “Dodik kao član Karadžićeve ratne Narodne skupštine RS na sjednici skupštine javno podržao bombardiranje Zagreba 1995. godine, što je službeno zabilježeno u transkriptu ratne sjednice Narodne skupštine RS”.

U transkriptu je zapisana Dodikova izjava, kojom podržava bombardiranje Zagreba i traži da skupština pronađe opravdanje za bombardiranje glavnog grada RH.

- Za zločin bombardiranja Zagreba Milan Martić je u Tribunalu u Hagu osuđen na 34 godine zatvora. Očekujemo da Tužiteljstvo RH sudski procesuira Milorada Dodika i da, ako se ne odazove pozivu Tužiteljstva RH, raspiše međunarodnu tjeralicu protiv njega zbog javnog izražavanja podrške i poticanja ratnog zločina, navodi se u izvješću IFIMES-a.

Ako se tvrdnje IFIMES-a pokažu istinitima, u teoriji bi Dodik mogao biti i kazneno gonjen. Potvrdio nam je to pravni stručnjak s iskustvom zastupanja pred Haaškim sudom Tomislav Jonjić. Iako bi se moglo raditi i o kaznenoj odgovornosti, u pravilu se to ne događa.

- Koliko ja znam, nema primjera u povijesti u kojem se kazneno gonilo sve one koji su sudjelovali na nekoj skupštini, iz čijih se zaključaka poslije dogodio zločin. Isto tako nisu gonjeni ni u nuernberškom procesu svi oni iz Reichstaga koji su podržali napad na Poljsku

. - Napominjem, u pravilu se to ne događa, ali u praksi je moguće - kazao je Jonjić, te je obrazložio da za takvo teško kazneno djelo bilo koja zemlja može podići optužnicu, zbog toga što takvi zločini spadaju pod univerzalnu nadležnost.

MVP radi provjeru

U Ministarstvu vanjskih poslova još nisu spremni iznositi eventualne diplomatske mjere ili sankcije koje bi se primijenile u Dodikovu slučaju. Izvijestili su kako će zatražiti detaljnije informacije vezane uz vjerodostojnost navoda i tada, sukladno potrebi, izvijestiti nadležna tijela.

RS: Gluposti

Pero Simić, zadužen za kontakte s medijima u Dodikovu uredu, kratko je kazao: - Ne odgovaramo na gluposti takvih organizacija. Kada bismo reagirali na sve tvrdnje tog tipa, gdje bi nam bio kraj. To su obične gluposti - zaključio je Simić.
dinko pašić / srđan brajković
ritam

#787 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ritam »

Ode Jaca u Evropu.
Pristupni pregovori RH sa EU-om će najvjerovatnije biti okončani do kraja ove godine.
http://www.bh-news.com/bs/index.php?opt ... 2&Itemid=4
osa

#788 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

nije se desilo u hrvatskoj ali ima veze s njom a bogami i s bih, u rukama ovog hrvata i bosanca još ima baruta, i to visoko brizantnog....

Čudo se dogodilo

Ljubo uništio Nadala!

Bravo, majstore! Kakav povratak u tenisku elitu Ivana Ljubičića! Nakon što je cijeli tjedan u Indian Wellsu nizao sjajne rezultate, te pritom iz turnira izbacio i Novaka Đokovića, Ljubo je u polufinalu nakon lavovske borbe izbacio favoriziranog Rafaela Nadala sa 3:6, 6:4, 7:6 (1).
Ivan Ljubičić razbio Novaka Đokovića!
Ivan Ljubičić definitvno je potvrdio svoj povratak u elitno društvo 'bijelog sporta'. Na ATP turniru u Indian Wellsu iz turnira je nakon dva i pol sata igre eliminirao Rafaela Nadala, te izborio finale.

Sjajni Ljubičić u polufinale s novim imidžom
Hrvatskom tenisaču to je bila druga pobjeda nad Španjolcem u sedmom međusobnom dvoboju. Međutim, stvari nisu krenule dobro u prvom setu u kojem je dva puta gubio servis. Rafa je lakoćom slavio u prvoj dionici igre sa 6:3.

Spasonosnim se pokazao 11. gem drugoga seta, kada Ljubičić uzima Nadalov servis i poravnava na 1:1 u setovima, a i treći set počinje Ljubinim breakom. Međutim, Španjolac se neda i Nadal je odmah uzvratio i odlučujući set je otišao do tie-breaka. Ivan je izgubio prvi poen, a onda - eksplodirao!

'Igram za sebe, ne moram se više nikom dokazivati!'
Svih sedam poena zaredom otišlo je na stranu hrvatskog tenisača i slavlje je moglo početi. U finalu ga čeka Amerikanac Andy Roddick koji je bio bolji od Šveđanina Robina Soderlinga sa 6:4, 3:6, 6:3.

Trenutni omjer Ljubičića s Roddickom je 3-7.
nevenkagaragic

#789 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nevenkagaragic »

Da nisu malo preterali?

Hrvatsku premijerku "izludili" Pilsel i Stanković VIDEO

http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... le&id=5987

kiky

#790 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kiky »

sastanak na brdu kod kranja, a u organizaciji slovenije i hrvatske je odličan primjer kako ovaj region može lijepo da sarađuje ...
bravo za jadranku, bravo za pahora ...
:)
osa

#791 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

kiky wrote:sastanak na brdu kod kranja, a u organizaciji slovenije i hrvatske je odličan primjer kako ovaj region može lijepo da sarađuje ...
bravo za jadranku, bravo za pahora ...
:)
a za špirića....
kiky

#792 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kiky »

o špiriću na temama sa bosanskom tetmatikom ...
:D
Maraschino

#793 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

Fra Petar Jeleč
"Dvojno državljanstvo je trojanski konj za bh. Hrvate"

Sve ovo što se u zadnje vrijeme događa sa bh Hrvatima, treba ipak gledati u jednom širem kontekstu. Problemi koji kulminiraju u zadnje vrijeme svoj korijen imaju u devedesetim godinama i u pogrešnoj politici Franje Tuđmana, Gojka Šuška i njihovih marioneta u Bosni i Hercegovini, piše fra Petar Jeleč, poznati franjevački teolog iz Sarajeva u svome osvrtu za list Republika.

Fra Petar JelečTada se, naime, počelo s agresivnom medijsko-političkom kampanjom ispiranja mozga bosansko-hercegovačkim Hrvatima koje se uvjeravalo kako BiH nije njihova domovina, nego da su oni dijaspora matične Republike Hrvatske. Svi legalno izabrani hrvatski-dužnosnici u tijelima BiH pozvani su da napuste institucije BiH u Sarajevu (oni koji su ostali proglašeni su izdajicama hrvatskog naroda) i presele se na teritorij tzv. Hrvatske Republike Herceg-Bosne, za koju se govorilo da će se uskoro pripojiti matici Hrvatskoj.

Čitav društveno-politički, vojni i obrazovni sistem na teritoriju Herceg-Bosne funkcionirao je kao jedna od županija RH u koju se upumpavalo mnogo novca, većina kojega je završavala u privatnim džepovima tadašnjih gospodara života i smrti koji se nisu libili ubijati ni Hrvate, ako se oni nisu slagali s bobanovsko-šuškovom antibosanskom politikom (ubojstvo Blaža Kraljevića i njegovih vojnika).

U tom kontekstu su bh Hrvatima dani dvojno državljanstvo, mogućnost dvostrukog prebivališta i glasovanja na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u RH, ali je po mom sudu sve to učinjeno prvenstveno zbog sebičnih političkih interesa tadašnjeg hrvatskog državnog vodstva. Dvostruko glasovanje i živih i mrtvih za tadašnji HDZ i Tuđmana nisu bili nikakve iznimke, nego uobičajeno pravilo. Znamo kako se i vojnike HVO-a iz vojarni razvozilo na različite lokacije kako bi mogli više puta glasovati za zna-se kojeg kandidata.

Dvojnim državljanstvom i dvostrukim prebivalištem naše se ljude poticalo na iseljavanje iz BiH, tako da je taj "privilegij" po mom sudu bio neka vrsta trojanskog konja za bh Hrvate i donio im je više lošega nego dobroga. Mnogi su, hercegovački Hrvati posebno, živjeli u stalnom iščekivanju skorašnjeg priključenja "matici Hrvatskoj". Netko bi konačno tim ljudima trebao kazati gorku istinu kako su prevareni i slagani, i da su bili oruđe jeftine političke manipulacije hrvatskog državnog vrha.

Ona se ogleda u poraznoj činjenici da bh Hrvati danas više drže do glasovanja na izborima u Republici Hrvatskoj, nego što izlaze na izbore u Bosni i Hercegovini, jer uzaludno misle da je ključ rješenja njihovih problema u Zagrebu, a ne u legalnim institucijama države u kojoj žive.

U donošenju spomenutog zakona trebalo bi paziti da se ne oštete ljudi koji žive u teškim životnim prilikama, koji, poput ono malo povratnika u Posavinu, nemaju u svojim mjestima nikakvih primanja, zdravstvenog osiguranja ni zaštite institucija tzv. Republike Srpske koja čini sve da im zagorča život, a koja je po mišljenju prvog u Hrvata D. Čovića uzor kako treba funkcionirati Bosna i Hercegovina.

Takvih socijalnih slučajeva ima sigurno po čitavoj Bosni i Hercegovini i donositelji toga zakona moraju tu činjenicu uzeti u obzir. S druge strane, očito je da postoje mnoge zloupotrebe dvojnog prebivališta i dvojnog državljanstva ne samo prilikom glasovanja (gledali smo u medijima kako se pojedini gradići u Dalmaciji tokom izbora znaju imati više glasača nego stanovnika), nego i pri korištenju nekih drugih privilegija i povlastica.

Znamo uostalom kako su neki pravomoćno osuđeni dužnosnici nekadašnje Herceg-Bosne koji su opljačkali svoj narod višemilionskim krađama, iskoristili mogućnost dvojnog državljanstva da se sklone u RH i umaknu ruci pravde. Imamo zatim aktualni slučaj jednog visokog dužnosnika HDZ–a BiH g. Nike Lozančića kojega je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu optužilo da je oštetio Republički fond mirovinskog i invalidskog osiguranja RH za 600.000 kuna (oko 165.000 KM).

Radi se o čovjeku koji već prima astronomski veliku plaću u parlamentu BiH o kojoj obični čovjek može samo sanjati. Ovaj zamjenik predsjednika HDZ-a BiH, Dragana Čovića cinično se opravdavao kako su mu ti novci potrebni, jer on kao parlamentarac mora imati dovoljno sredstava da si kupi lijepo odijelo i kravatu. Mislim da spomenuti gospodin uopće nije usamljen slučaj. Pokazalo se još jednom kako su najveći problem bh Hrvata korumpirani i sebični političari koji do interesa svoga naroda drže kao do lanjskoga snijega. Stoga bih citirao onu biblijsku "Propast tvoja dolazi iz tebe, Jeruzaleme!".

Da zaključim, trebalo bi biti vrlo pažljiv pri donošenju spomenutog zakona, pokušati otkloniti sve nagomilane zloupotrebe koje je on omogućavao (a one očito postoje) i zbog kojih su neki, ionako već bogati, oštećivali proračun Republike Hrvatske, pazeći istodobno da se pri tome, u razdvajanju kukolja od žita, ne oštete socijalni slučajevi, povratnici i ljudi koji žive u teškim životnim prilikama.
(Sarajevo-x.com)

:thumbup: :thumbup:

naklon do zemlje,

poucni komentar iz koga trebaju svi (bosnjaci, hrvati, srbi, ostali...) da uce kako se odnositi prema domovini...
ritam

#794 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ritam »

kiky wrote:o špiriću na temama sa bosanskom tetmatikom ...
:D
:thumbup:
bingov buraz

#795 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bingov buraz »

osa wrote:nije se desilo u hrvatskoj ali ima veze s njom a bogami i s bih, u rukama ovog hrvata i bosanca još ima baruta, i to visoko brizantnog....

Čudo se dogodilo

Ljubo uništio Nadala!
Sta imaa Roddick...kako mlada :mrgreen:

Ljubo sampion...banjalucko dijete 8-)
osa

#796 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

bingov buraz wrote:
osa wrote:nije se desilo u hrvatskoj ali ima veze s njom a bogami i s bih, u rukama ovog hrvata i bosanca još ima baruta, i to visoko brizantnog....

Čudo se dogodilo

Ljubo uništio Nadala!

davno nekad otvorih temu na pdf sport , u kojoj sam tvrdio da su bih hrvati najbolji sportaši na ovim prostorima, mislim u odnosu na njihov broj, nisu mi vjerovali...
BiH-x

#797 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by BiH-x »

bingov buraz wrote:

Čudo se dogodilo

Ljubo uništio Nadala!

:thumbup: Bravo Ljubo :dance:
bingov buraz

#798 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bingov buraz »

osa wrote:
bingov buraz wrote:

Čudo se dogodilo

Ljubo uništio Nadala!

davno nekad otvorih temu na pdf sport , u kojoj sam tvrdio da su bih hrvati najbolji sportaši na ovim prostorima, mislim u odnosu na njihov broj, nisu mi vjerovali...
Ja bih rekao da su BiH Hrvati bolji sportasi i od ''Hrvatskih Hrvata'' a tvoja tvrdnja i ako je iz raznoraznih razloga tacna pomalo tukne na neke stvari koje izbjegavam,pa cu preskociti :mrgreen:
osa

#799 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by osa »

bingov buraz wrote:
osa wrote:
bingov buraz wrote:

Ja bih rekao da su BiH Hrvati bolji sportasi i od ''Hrvatskih Hrvata'' a tvoja tvrdnja i ako je iz raznoraznih razloga tacna pomalo tukne na neke stvari koje izbjegavam,pa cu preskociti :mrgreen:
i ja bih to isto rekao....
vee-jay

#800 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by vee-jay »

sta hoces reci, da su Hrvati bolji sportski narod?

:-)
Post Reply