drastic wrote:u titinij jugoslaviji si se mogao izjasniti kao hrvat pitanje je sta bi se desilo da se danas u demokratskoj hrvatskoj izjasnis kao jugosloven
ima ih oko 300 cini mi se,neko je na prosloj stranici objavio te podatke
drastic wrote:u titinij jugoslaviji si se mogao izjasniti kao hrvat pitanje je sta bi se desilo da se danas u demokratskoj hrvatskoj izjasnis kao jugosloven
I Hasanbegovic je rodjen u HR a po tvome nije Hrvatspreca wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:kako si ti postao hrvat?spreca wrote:
Moze,ja sam takav
valjda rodjenjem,kako bi drugo?,iako sam se na onom predratnom popisu stanovnistva izjasnio kao jugosloven,mlad,lud.naivan
Hasanbegovic se rodio i zivi u Hr placa poreze aktivno ucestvuje u HR politici i nije Hrvat a ti jesi jer si se slucajno rodio u Hr i ne zivis tamo a a zivis u BiH i porez placas u BiHkakavdanakneiskustvu wrote:
je li milorad pupovac hrvat?
U Hrvatskoj postoji kategorija nacionalne manjine. M. Pupovac je Srbin, pripadnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, državljanin Hrvatske.kakavdanakneiskustvu wrote:je li milorad pupovac hrvat?
spreca wrote:Hasanbegovic se rodio i zivi u Hr placa poreze aktivno ucestvuje u HR politici i nije Hrvat a ti jesi jer si se slucajno rodio u Hr i ne zivis tamo a a zivis u BiH i porez placas u BiHkakavdanakneiskustvu wrote:
je li milorad pupovac hrvat?.....eto to je to ....kako bi rekli nazor Hrvat
high_volume wrote:U Hrvatskoj postoji kategorija nacionalne manjine. M. Pupovac je Srbin, pripadnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, državljanin Hrvatske.kakavdanakneiskustvu wrote:je li milorad pupovac hrvat?
Hrvatska je jednonacionalna država, nije kao u BiH, u kojoj nacionalna pripadnost nije određena, već samo etnička.
Demantujes sam sebe....da opet ponovim ...Hasanbegovic je rodjen u Zg i po tvome nije Hrvat?kakavdanakneiskustvu wrote:
valjda rodjenjem,kako bi drugo?,iako sam se na onom predratnom popisu stanovnistva izjasnio kao jugosloven,mlad,lud.naivan
da smo svi komunistiBobi wrote:Vecina smo se rodili u YU...tako da.
spreca wrote:Demantujes sam sebe....da opet ponovim ...Hasanbegovic je rodjen u Zg i po tvome nije Hrvat?kakavdanakneiskustvu wrote:
valjda rodjenjem,kako bi drugo?,iako sam se na onom predratnom popisu stanovnistva izjasnio kao jugosloven,mlad,lud.naivan.....on je veci Hrvat nego ti
kakavdanakneiskustvu wrote:A sta sam ako nisam hrvat?Maraschino wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
da,a u toj bosni zivila tri naroda,opet ,je li,gle cuda,sad to odjednom nekom postalo nepoznato![]()
od kada se defimisu(namecu)nacije?
sta ako tvoje porijeklo vodi iz austrije, madjarske, cehoslovacke, poljske...?
imas ti pravo da se izjasnjavas kako hoces ali ti ovo nije bas garancija da si ti hrvat.
Maraschino wrote:A sta sam ako nisam hrvat?Maraschino wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
da,a u toj bosni zivila tri naroda,opet ,je li,gle cuda,sad to odjednom nekom postalo nepoznato![]()
od kada se defimisu(namecu)nacije?
sta ako tvoje porijeklo vodi iz austrije, madjarske, cehoslovacke, poljske...?
imas ti pravo da se izjasnjavas kako hoces ali ti ovo nije bas garancija da si ti hrvat.
A to ti je tako dok se auto ne razradi. Jebat ga, nije davno bila 1993....što kažu novo sito visoko stoji.breuer wrote:Bošnjaci su definitivno u BiH ono što su Srbi bili u Jugi...
bolan, prestanite ljudima govoriti šta su i šta su im preci bili, kako vas nije sram
niti u jednoj državi na svijetu ne žive samo pripadnici jedne etnije, niti smo mi potomci ikakvih srednjovjekovnih vitezova i kraljevakakavdanakneiskustvu wrote:mislim ako u BiH nema drugih naroda osim jednog,kako god ga zvali,ok,poštujem,je li to znaci da u hrvatskoj nema srba,evo sad i ostale pitam,je li milorad pupovac hrvat??
sherbett wrote:KOLINDA VIDII MEEEE!!!
A i vi ostali .. j**o vas vise tko je sta dosadni ste ko proljev s tim i brojanjem krvnih zrnaca.. opustite se vec jednom
Sorry chmo opet sam nepristojna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://youtu.be/gsKn5KX6XnU
Ovo je moja omiljena pjesma i na svakoj zurki ju pustam i kad se derem onaj dio ja sam Jugoslovenka ja mislim da je svima u prostoriji milo oko srca jer svi smo zivjeli bolje u Jugi nego u kapitalizmu i laze tko kaze suprotno!
Moji baka i deda su ok morali skrivecki krstit kceri nije bilo kave al je bilo para da se ide u Graz i Nackanjis il kako se vec zove, po kavu i sve ostalo i u trst po traperice!
Sad nemas pare ni do granice da dodjes ni za kavu u Trstu..
Hajte molim vas!
Šta dobro, odličnoBobi wrote:ček bolan, znači u Cro možeš biti:
1.Nacionalnost:Hrvat; Etnička skupina:Bošnjak
2.Nacionalnost:Hrvat; Etnička skupina:Hrvat
a u BiH:
1. Nacionalnost:Bošnjak; Etnička skupina:Bošnjak
2. Nacionalnost:Hrvat; Etnička skupina: Hrvat
jesam ja ovo dobro skontao?
Zivis u BiH; drzavljanstvo Bosansko Hercegovacko znaci nacionalnst Bosansko Hercegovacka?sherbett wrote:Kako je kod vas veca? Kod nas je veca!
Zivis u Rh imas drzavljanstvo hrvatsko.. znaci da i nacionalnost mora bit hrvatska a narodnost je po etnickoj pripadnosti ako se tako izrazavas.
Kod nas je religija = narodnost. Ja sam katolik i time sam i Hrvat. Ima ljudi sa mojim prezimenom koji su Srbi ili Bosnjaci a takodjer iz Tuzle.sherbett wrote:Pa tako bi trebalo biti.BMX1977 wrote:Zivis u BiH; drzavljanstvo Bosansko Hercegovacko znaci nacionalnst Bosansko Hercegovacka?sherbett wrote:Kako je kod vas veca? Kod nas je veca!
Zivis u Rh imas drzavljanstvo hrvatsko.. znaci da i nacionalnost mora bit hrvatska a narodnost je po etnickoj pripadnosti ako se tako izrazavas.
Zivis u njemackoj drzavljanstvo Njemacko i ti si kao Njemac po nacionalnosti al po narodnosti si Bosnjak.
Al je kod vas to meni se cini sinonim