Svi u Beograd po 3 boda!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote::oops: Pa ......javićemo mu .....kako je bilo :D :D
vec je pocelo...
evo nesto sad explodiralo u novom sarajevu...
QQ, na sta li ce tek liciti 12-i ......
mIRCerka

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote:
alexasanexa wrote:Mozete povesti i Medu i zivotinjsko carstvo, nece nista pomoc :D :D :D
Hoš ti bit tamo svega ti ? :D :D
jedinstvena prilika da me :D :D zgaziš :D :D
obzirom da ce te tuci sa tri prsta, nece biti jake batine :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Nesferatu wrote:Gavro pozivaju te Armin i Co. Belaj Boysa iz Beca da im se pridruzis u "pohodu" na Bjelograd.
Rado bi on prihvatio njihov poziv i bio sa njima ali je vec dogovorio i kupio karte na nekoj "drugoj" tribini 8-)
Sorry Gavro ako grijesim ali sumnjam... :-D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Edin H. wrote:Sredio sam sa Asdownom, putujem za Beograd u NATO bombarderu :razz:
Imamo mi rešenje i za to. Srušili smo nevidljivi. :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

alexasanexa wrote:
manijak1 wrote:
alexasanexa wrote:Mozete povesti i Medu i zivotinjsko carstvo, nece nista pomoc :D :D :D
Hoš ti bit tamo svega ti ? :D :D
jedinstvena prilika da me :D :D zgaziš :D :D
Ne bojim se ja vas, nego vi mene :D :D :D :D
A ja bi tebe castio pivom, nebi te niko pipno 8)

jedno pivo?
cicijo....
armin00

Post by armin00 »

stelium wrote:
Edin H. wrote:

Bilo bi interesantno cuti sta na ovu temu imaju reci pripadnici navijackih skupina iz BiH i da li se organizovano spremaju ici na ovu po mnogo cemu najvazniju utakmicu koju je BiH ikada igrala.
Svaki iole normalan tifoz bi trebao izbjegavati javnu raspravu o tome kako ima namjeru putovati na ovo i slicna gostovanja.
Kako citam na jednom od "serimo" foruma,"agresori" spremaju da ubace svoju grupu hoolova medju nase s ciljem izazivanja incidenta-jeste to ona "rekla kazala" ali me ipak ne bi cudilo,svasta se moze ocekivati a raja se nece bas poznavati medjusobno kao sto je to slucaj sa gostovanjima klubova kad znas sve face tako da... :)
na kojem forumu si to procitao? posalji link na pm
mIRCerka

Post by mIRCerka »

alexasanexa wrote:Vidim kako ste gostoljubivi :lol: :lol: :lol:
pa domacin treba biti gostoljubiv....
a gosti trebaju biti ugosceni....

uh..... star si ti da te sad ucim tome :D

laka ti noc....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

alexasanexa wrote:Odo onda i ja, nek se Germa odmori od brisanja :lol: :lol: :lol:
tebe oko ni CILIT BANG ne moze oprat ni obrisat.....
Santos

Post by Santos »

Sastanak BIH navijaca u Beogradu kod Konja.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Santos wrote:Sastanak BIH navijaca u Beogradu kod Konja.
nemoj odavati lokaciju, mogao bi ake bombu da baci :D
Santos

Post by Santos »

Pardon nije ba kod konja izrada konj vise ne postoji.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

alexasanexa wrote:sve znamo :oops:
pojma ti nemas...uzivas da provociras i hranis ego...u stvari si mish koji nista u stanju nije uraditi sam...
jel tako? jeste...
sjedi 2 :D na lijepe oci :)
armin00

Post by armin00 »

no offense..nista protiv vas, al ja bi vam predlozio da se skupite na nekom chatu, skrenuli ste daleeekoo od teme 8)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

armin00 wrote:no offense..nista protiv vas, al ja bi vam predlozio da se skupite na nekom chatu, skrenuli ste daleeekoo od teme 8)
inace smo poznati po zachatavanju...
sto se teme tice, cekamo BHF da nas obavijeste o svemu....
:D
armin00

Post by armin00 »

mIRCerka wrote:
armin00 wrote:no offense..nista protiv vas, al ja bi vam predlozio da se skupite na nekom chatu, skrenuli ste daleeekoo od teme 8)
:lol: :lol: mahala prava nema sta

pa radi se na organizaciji, bice uskoro objavljeno sve oko karata, buseva, obezbjedjenja itd, sabur narode... raja iz bih bi se trebala polako oglasit ko ce ic, ko nece tako da to bude sredjeno do 1.

a vi iz dijaspore (koji jos niste) bi mogli donirat koji euro, braci iz bih ;)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

armin00 wrote:
mIRCerka wrote:
:lol: :lol: mahala prava nema sta

pa radi se na organizaciji, bice uskoro objavljeno sve oko karata, buseva, obezbjedjenja itd, sabur narode... raja iz bih bi se trebala polako oglasit ko ce ic, ko nece tako da to bude sredjeno do 1.

a vi iz dijaspore (koji jos niste) bi mogli donirat koji euro, braci iz bih ;)

zasto da doniraju? pa jel ti mislis da oni se*u pare? znam jednog BHF koji je dao otkaz da bi mogao ici na jedno od gostovanja.... i ne izlazi po klubovima da bi imao pare da ode na utakmicu...
halo ba armine, 10 je godina proslo od rata, nema vise humanitarne pomoci....
armin00

Post by armin00 »

nisam reko da moraju, sve je to dobrovoljno

uostalom i ja sam "dijasporas", i ne radim vec studiram.. i CAST mi je bila izdvojit 20 eura da bi pomogo nekom ko je u bih i olakso placanje buseva itd i ako i sam sebe moram finansirat jer idem i na san marino i bg.. 3-4 pica manje jedan vikend to je vec oko 15 eura.. samo nas narod ce radije dat za ulaz na cecin koncert i napit se tamo ko stoka, sta ces :sad:

pozdrav
mIRCerka

Post by mIRCerka »

armin00 wrote:nisam reko da moraju, sve je to dobrovoljno

uostalom i ja sam "dijasporas", i ne radim vec studiram.. i CAST mi je bila izdvojit 20 eura da bi pomogo nekom ko je u bih i olakso placanje buseva itd i ako i sam sebe moram finansirat jer idem i na san marino i bg.. 3-4 pica manje jedan vikend to je vec oko 15 eura.. samo nas narod ce radije dat za ulaz na cecin koncert i napit se tamo ko stoka, sta ces :sad:

pozdrav

karta za BG u jednom pravcu je bila 20KM, a cini mi se da je povratna 35KM. Naravno radi se o javnom prevozniku....

nebitno potpuno....
nerivra me sto se jos uvijek lokalci oslanjaju na donacije iz dijaspore...
fuj.... a imaju para, ko sto kazes , za cecu i litre sokova i alkohola...
bljak...
armin00

Post by armin00 »

Piše: Mirsad HALILOVIĆ
23/09/05

Zajednički, preko Zenice i Beograda, do SP

(Specijalno za Oslobođenje)

BERN - Neočekivano dobri rezultati BiH fudbalske reprezentacije protiv Belgije i Litvanije, u posljednje vrijeme još više su podstakli aktivnosti mnogobrojne i respektabilne navijačke skupine BH Fanaticos. Navijači iz domovine i dijaspore, pružit će i ovaj puta nesebičnu podršku najboljim bh. fudbalerima u njihovim nastojanjima da se dokopaju Svjetskog prvenstva.

Ogranci BH Fanaticos-a u dijaspori, slično svojoj ranijoj praksi, organiziraju kolektivni odlazak na utakmice protiv reprezentacija San Marina i SiCG (Zenica, 8. oktobar, i Beograd, 12. oktobar).

“Zajedno sa ostalim skupinama BH Fanaticosa u dijaspori, pokrenuli smo akciju prikupljanja finansijske pomoći za naše kolege u domovini, odnosno njihov odlazak na utakmicu protiv SiCG. Akcija nailazi na izuzetno dobar odjek - primjerice Bosanci i Hercegovci u Švicarskoj do sada su već osigurali sredstva za odlazak nekoliko autobusa naših navijača iz domovine u Beograd, kaze Senad Kusturica, vođa BH Fanaticosa Švicarske.

“Švicarski” BH Fanaticosi već su u više navrata aktivno propratili utakmice bh. fudbalske i košarkaške reprezentacije u Briselu (Bruxelles), Valensiji (Valencia), Seravaleu (Seravalle), Zenici i Hamburgu. Vodstvo bh. navijača iz “zemlje čokolade” očekuje da će na prvu poslijeratnu i “istorijsku” utakmicu protiv SiCG u Beogradu krenuti nekoliko autobusa navijača.

Sve aktivnosti oko odlaska bosanskohercegovačkih navijača u Beograd, BH Fanaticosi organiziraju samostalno - razlog leži u distanciranju N/FS BiH od te navijačke skupine. Ipak, BH Fanaticosi su uvjereni da će naši fudbalski reprezentativci, uz brojnu podrsku navijača iz BiH i domovine sa juga Marakane, pružiti dobru igru u Beogradu i obezbijediti plasman u baraž.
Santos

Post by Santos »

Svaka cast.Cestitam .Hajmo BIH.Jebi me valja izdrzat cim procitam napalim se mislim na sport tj.na tekmu.
Edin H.

Post by Edin H. »

armin00 wrote:Piše: Mirsad HALILOVIĆ
23/09/05

Zajednički, preko Zenice i Beograda, do SP

(Specijalno za Oslobođenje)

BERN - Neočekivano dobri rezultati BiH fudbalske reprezentacije protiv Belgije i Litvanije, u posljednje vrijeme još više su podstakli aktivnosti mnogobrojne i respektabilne navijačke skupine BH Fanaticos. Navijači iz domovine i dijaspore, pružit će i ovaj puta nesebičnu podršku najboljim bh. fudbalerima u njihovim nastojanjima da se dokopaju Svjetskog prvenstva.

Ogranci BH Fanaticos-a u dijaspori, slično svojoj ranijoj praksi, organiziraju kolektivni odlazak na utakmice protiv reprezentacija San Marina i SiCG (Zenica, 8. oktobar, i Beograd, 12. oktobar).

“Zajedno sa ostalim skupinama BH Fanaticosa u dijaspori, pokrenuli smo akciju prikupljanja finansijske pomoći za naše kolege u domovini, odnosno njihov odlazak na utakmicu protiv SiCG. Akcija nailazi na izuzetno dobar odjek - primjerice Bosanci i Hercegovci u Švicarskoj do sada su već osigurali sredstva za odlazak nekoliko autobusa naših navijača iz domovine u Beograd, kaze Senad Kusturica, vođa BH Fanaticosa Švicarske.

“Švicarski” BH Fanaticosi već su u više navrata aktivno propratili utakmice bh. fudbalske i košarkaške reprezentacije u Briselu (Bruxelles), Valensiji (Valencia), Seravaleu (Seravalle), Zenici i Hamburgu. Vodstvo bh. navijača iz “zemlje čokolade” očekuje da će na prvu poslijeratnu i “istorijsku” utakmicu protiv SiCG u Beogradu krenuti nekoliko autobusa navijača.

Sve aktivnosti oko odlaska bosanskohercegovačkih navijača u Beograd, BH Fanaticosi organiziraju samostalno - razlog leži u distanciranju N/FS BiH od te navijačke skupine. Ipak, BH Fanaticosi su uvjereni da će naši fudbalski reprezentativci, uz brojnu podrsku navijača iz BiH i domovine sa juga Marakane, pružiti dobru igru u Beogradu i obezbijediti plasman u baraž.
E ovo je nevjerovatno koji idioti sjede u NS BiH.

Umjesto da se angaziraju da obezbjede siguran i sto masovniji odlazak nasih navijaca na utakmivu oni se distanciraju :x

Pa ciji su oni predstavnici i koje reprezentacije?

Vjerovatno misle da smo jaci ako igramo pred 70000 protivnickih navijaca bez podrske nasoj reprezentaciji :shock:

Da li je njima jasno da ova utakmica odlucuje o odlasku na Svjetsko prvenstvo.

Pa znaju li ti majmuni sta ovo znaci za BiH.

Dostojanstven odlazak nase multinacionalne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo bi vise ucinio narusenom ugledu i ujedinjenju nase zemlje nego stotine uglavnom besmislenih inicijativa koje se trenutno desavaju. U svjetskoj stampi nas uglavnom spominju kada uhapse ili osude nekog teroristu, kao danas kada dadose 15 godina ovome iz Birminghama.

BH Fanatocosima jos jednom kapa dole. Njihov fanatizam je i doveo do toga da je nasa reprezentacija jos uvijek u poziciji da se plasira na Svjetsko prvenstvo.

Hajmo ljudi preskocite koju kaficu, skupite novac i svi u Beograd :-D
horion_bosona

Post by horion_bosona »

Izgleda da se citava stvar dobro zakotrljala, lagano atmosfera vri!

Ne zelim nista da kritikujem, samo mali savjet, mislim da bi najpametnije i najprakticnije bilo kada bi vrh BH Fanaticosa izdao zvanicno saopcenje sa tacnim informacijam oko detalja prevoza(cijena,rezervacija,nacin i mjesto uplate,itd...) jer vec par dana redovno pratim forum na BHF site-u i uspio sam nesto pohvatati,ali imam malu dozu skepse jer nista nije zvanicno.

Danas sam dobio informaciju da su po nekim gradovima tkz. republike mrske poceli dijeliti propagande-reklamne listice(PODRZIMO PLAVE ili nesto slicno) sa arandzmanima oko puta i karata za tekmu. Ma znaju Srbijanci kako izvuci lovu od ovih suludo-fanaticnih "Srbendi" iz manjeg bh.entiteta,al nekih guze i jos zovu glupim Bosancima....samo sto isti nisu glupi zato sto su Bosanci vec naprotiv... :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

BH Fanaticosi iz razumljivih razloga ne mogu objaviti ti te informacije javno, ali mozes sa njima stupiti u kontakt.

Kada se plasiramo na Svjetsko prvenstvo onda ce vecina iz manjeg entiteta sa nama zajedno navijati :bih:
armin00

Post by armin00 »

NAS savez je vec poceo da se mjesa, da sere i pokusava sprijecit nas odlazak, jer izgleda navijaju za SCG il sta vec..

nasi bhf su uglavnom od scg-saveza trazilo oko 8000 ulaznica, oni su ih uputili nasem savezu jer taj posljeduje oko 6000 ulaznica al nas savez veli da ne zna dal ce nasi navijaci uopste dolazit, a oni nista nece organizovat..
Edin H.

Post by Edin H. »

Ovo sto si rekao se samo nadovezuje na moj prethodni komentar.

Mozda ocekuju da hodamo oko stadiona i kupujemo karte od tapkarosa, po mogucnosti za razlicite dijelove stadiona. :roll: :bih:

A nasa Gospoda "angazovani" novinari jos niti rijeci o ovome nisu napisali, barem da sam ja procitao.

Bas me cudi od "Avaza"! :x
Post Reply