Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.The Man wrote:Daj ba ljudi pustite covjeka na miru, ovdje se ionako samo pljuje po srbima, papi i vatikanu....da ne budem manjina, mora biti malo svinjetine....zbog smeka..
(Svi) Srbi će za Dodikom
-
Petar the Great
- manijak1
-
njonjica
Sa najboljim namjerama, a sve u cilju tvoje edukacije:Petar the Great wrote:Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.The Man wrote:Daj ba ljudi pustite covjeka na miru, ovdje se ionako samo pljuje po srbima, papi i vatikanu....da ne budem manjina, mora biti malo svinjetine....zbog smeka..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=28870
-
The Man
Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..Petar the Great wrote:Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.The Man wrote:Daj ba ljudi pustite covjeka na miru, ovdje se ionako samo pljuje po srbima, papi i vatikanu....da ne budem manjina, mora biti malo svinjetine....zbog smeka..
-
Petar the Great
Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.The Man wrote:Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..Petar the Great wrote:Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.The Man wrote:Daj ba ljudi pustite covjeka na miru, ovdje se ionako samo pljuje po srbima, papi i vatikanu....da ne budem manjina, mora biti malo svinjetine....zbog smeka..
-
njonjica
Ali prije toga obavezno posjeti gornji link.The Man wrote:Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..Petar the Great wrote:Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.The Man wrote:Daj ba ljudi pustite covjeka na miru, ovdje se ionako samo pljuje po srbima, papi i vatikanu....da ne budem manjina, mora biti malo svinjetine....zbog smeka..
-
The Man
E vidis tebi se je lako preseravati iz BL, a ja zivim u Sarajevu i ponosan sam srbin, pravoslavac, cak i brojanicu nosim carsijom....al me niko ne dira jer znaju ko sam i ciji sam....i onda se totalno sjebem kako smo mi sarajevski srbi mogli dozvoliti da nase interese zastupaju medjedi iz tvoje okoline kao i ove jos blize paljansko - romanijske....kao sto je rekao jedan prijatelj od mog oca: sjebase nas brdski bosanski srbi....Petar the Great wrote:Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.The Man wrote:Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..Petar the Great wrote:Jelde.Pati neznaš kakvo meso propuštaš.Šunka,peka,kobasice,čvarci,ma kome ja pričam.
-
njonjica
Neki mnogo pametan covjek.The Man wrote:E vidis tebi se je lako preseravati iz BL, a ja zivim u Sarajevu i ponosan sam srbin, pravoslavac, cak i brojanicu nosim carsijom....al me niko ne dira jer znaju ko sam i ciji sam....i onda se totalno sjebem kako smo mi sarajevski srbi mogli dozvoliti da nase interese zastupaju medjedi iz tvoje okoline kao i ove jos blize paljansko - romanijske....kao sto je rekao jedan prijatelj od mog oca: sjebase nas brdski bosanski srbi....Petar the Great wrote:Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.The Man wrote: Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..
-
The Man
aufffff...nije ni vase maslo za ramazana....ni u najmanju ruku...njonjica wrote:Neki mnogo pametan covjek.The Man wrote:E vidis tebi se je lako preseravati iz BL, a ja zivim u Sarajevu i ponosan sam srbin, pravoslavac, cak i brojanicu nosim carsijom....al me niko ne dira jer znaju ko sam i ciji sam....i onda se totalno sjebem kako smo mi sarajevski srbi mogli dozvoliti da nase interese zastupaju medjedi iz tvoje okoline kao i ove jos blize paljansko - romanijske....kao sto je rekao jedan prijatelj od mog oca: sjebase nas brdski bosanski srbi....Petar the Great wrote:Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.
-
PITARKA_SA
Smijesno je trpati ljude u koseve ,samo na osnovu njihovog imena,zar to nismo vise prevazisli 
- jeza u ledja
Ma da, pa vi vec 15 godina hocete da se odcjepite, sta li je tad bio razlog bas me zanima. A normalno da vas sad cijeli svijet jebe u mozak jer su vidjeli sta ste napravili pa vas sad drze na uzici ko sto su i Svabe poslije onog rata. Proci ce jos mnogo godina dok vam bilo ko pocne vjerovati.Petar the Great wrote:Nije ovo pitanje velike Srbije vec jednostavno biološki opstanak srba na ovom prostoru.Čitajuci postove na muslimanskim forumima vidi se ko ste i šta želite.Mržnja prema Srbima i RS vas izjeda i mi ne želimo da živimo sa vama u nikakvoj zajednici.
A vi do tad kukajte i pitajte se sto vas niko ne voli.
-
Petar the Great
A pitaš li se šta je bilo u bratuncu, skelanima i ostalim mjestima u okolini Srebrenice,koliko je mjesta popaljeno i uništeno,bebe ste natakinjali na ogradu i zato ne spominji više tu izlizanu priču o Srebrenici.A i prvi genocid i etničko čišcenje se desilo u Sijekovcu kad rat nije ni počo u BiH a i ubijanje srpskog svata u Sarajevu pokazalo je vašu namjeru.Budo75 wrote:Da, da kako da ne! A Srebrenica i njoj slicna mjesta su djelo istih tih muslimana sto mrze jadne i napacene srbe. Zanima me samo kakvo vas samo nafiluju ovakvim glupostima, ili mozda kojim slucajem stvarno i sami vjerujete u sve to. U tom slucaju meje te, zemljak stvarno zao.Petar the Great wrote:Nije ovo pitanje velike Srbije vec jednostavno biološki opstanak srba na ovom prostoru.Čitajuci postove na muslimanskim forumima vidi se ko ste i šta želite.Mržnja prema Srbima i RS vas izjeda i mi ne želimo da živimo sa vama u nikakvoj zajednici.manijak1 wrote:Njegova karizma
je implantant Slobine i Rašine (kreatori su Matija i Dobrica , a uzor je Ilijino Načertanije) .........kao što i preneseni tekst
iz Nezavisnih ........poručuje
a jednostavno ne vidim šta mu ne bi prošlo .......kad se sve temelji na .......želji koja se zove Velika Srbija.......a koja je sve manja i tanja ......ja mogu na kraju da zaključim da Dodik ne bi ostao na riječima da ima silu .....pa vi vidite ......ko je ko
![]()
u "obespravljenih i poniženih" .
-
Petar the Great
Vidiš znam dosta ljudi iz Sarajeva koji su došli u Banjaluku,ali ne govorim o jednom čovjeku nego o više njih,svi su se pokušali vratiti i nastaviti život u Sarajevu.Na njihovu žalost nisu uspjeli dugu,bili su diskriminirani na svakom mogicem mjestu koei su posjetili zbog papira,svi do jednog su se vratili u BL.Ne kažem ja da nema Srba u Sarajevu daleko od toga,ali srbi tipa Mirka Pejanovice i kompanije,daleko im lijepa kuca.Zašto si dozvolio da neko iz RS zastupa tvoje interese.Eto te u Sarajevu imaš tih "normalnih stranaka" kao npr.SDA,za BiH Mirnes Ajanovic i to.Sve su to fino multikulturalne,multietničke stranke,šta ti imaš sa ljudima iz RS.The Man wrote:E vidis tebi se je lako preseravati iz BL, a ja zivim u Sarajevu i ponosan sam srbin, pravoslavac, cak i brojanicu nosim carsijom....al me niko ne dira jer znaju ko sam i ciji sam....i onda se totalno sjebem kako smo mi sarajevski srbi mogli dozvoliti da nase interese zastupaju medjedi iz tvoje okoline kao i ove jos blize paljansko - romanijske....kao sto je rekao jedan prijatelj od mog oca: sjebase nas brdski bosanski srbi....Petar the Great wrote:Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.The Man wrote: Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..
-
novel

A pitaš li se šta je bilo u bratuncu, skelanima i ostalim mjestima u okolini Srebrenice,koliko je mjesta popaljeno i uništeno,bebe ste natakinjali na ogradu i zato ne spominji više tu izlizanu priču o Srebrenici.A i prvi genocid i etničko čišcenje se desilo u Sijekovcu kad rat nije ni počo u BiH a i ubijanje srpskog svata u Sarajevu pokazalo je vašu namjeru.
-
water
The Man, nemoj ovo shvatiti kao provokaciju vec kao najiskreniju znatizelju. Ja ne zivim u Sarajevu vec deset godina (iako pokusavam svake godine doci na sedmicu dvije) tako da mi je tesko reci kako je i sta je. Bas bih volio da cujem od tebe ali konkretno sta je to sto te stavlja u podredjenu poziciju u Sarajevu kao Srbina. Konkretno. Naprimjer osjecas se neugodno jer su sjedista u tramvaju podijeljena na srpske, muslimanske itd. Ili ako apliciras za posao a vide srpsko ime sanse su ti manje, ili ako apliciras u banci za kredit odbiju te, ili u komsiluku ako prodjes ulicom raja koja te znaju pocnu onako sanerski dobacivati halo Cetnik, cujemo li se. Ima li prijetecih pisama potpisanih ili nepotpisanih. Prati li policija srbe, prisluskuje li telefone. Ima li kupiti svinjetine. U skoli ili na poslu hoce li ljudi pricati sa tobom, Jesu li komunikacijski problemi ocigledni (mars u picku materinu cetnicku) ili su vise onako hinjski (Ja dobro je jarane bas bih volio poiti kafu ali zurim imam nesto zakazano).The Man wrote:E vidis tebi se je lako preseravati iz BL, a ja zivim u Sarajevu i ponosan sam srbin, pravoslavac, cak i brojanicu nosim carsijom....al me niko ne dira jer znaju ko sam i ciji sam....i onda se totalno sjebem kako smo mi sarajevski srbi mogli dozvoliti da nase interese zastupaju medjedi iz tvoje okoline kao i ove jos blize paljansko - romanijske....kao sto je rekao jedan prijatelj od mog oca: sjebase nas brdski bosanski srbi....Petar the Great wrote:Moguce,znaju teško pasti na ne priviknut želudac,ali ne odustaj,bice to dobro.The Man wrote: Nisam nista propustio.......mada mi cvarci ne leze nesto najbolje..
The Man, ako nije velika tajna de nam bogati reci ko ti je tata, pa je tako mocan da te zastiti, i ponovo zastiti od cega. Ako je to malo preslobodno traziti reci nam barem otprilike po cemu je to tvoje ime tako mocno da odbija bilo kakvu opasnost koja inace vreba Srbe na svakom koraku. Mozda ja malo zvucim provokativno, ali zaista respect, jedini razlog sto ovo postavljam je da jednom vise konkretno saznam sta je to sto cini srbima zivot tezak u SA.
Ne moras mi pricati o ratu jer ja znam kako je bilo onda, ja nemam nikakvih iluzija ni o cemu. Interesu je me kako je danas.
-
zavrzlama
Smijem se kladit u sve da Dodik nece ostati vise od 6 mjeseci na politickoj sceni BIH.
Dali je on glup ili brezobrazan politicar,neznam sa sigurnoscu, samo znam da ce od prvog dana posle izbora krenuti u akciju rasturanja drzave BIH,stvarajuci afere,sirenje medunacionalne netrpeljivosti i svega sto nosi negiranje i omalovazavanje drzave BIH.
Kad se bolje skonta mozda je i bolje da se sto prije rijesi agonija u BIH jer ce Dodikova politika ubrzat stvari.....
Dali je on glup ili brezobrazan politicar,neznam sa sigurnoscu, samo znam da ce od prvog dana posle izbora krenuti u akciju rasturanja drzave BIH,stvarajuci afere,sirenje medunacionalne netrpeljivosti i svega sto nosi negiranje i omalovazavanje drzave BIH.
Kad se bolje skonta mozda je i bolje da se sto prije rijesi agonija u BIH jer ce Dodikova politika ubrzat stvari.....
-
Vozdra_123
tu ste sebe sami doveliPetar the Great wrote:Nije ovo pitanje velike Srbije vec jednostavno biološki opstanak srba na ovom prostoru.Čitajuci postove na muslimanskim forumima vidi se ko ste i šta želite.Mržnja prema Srbima i RS vas izjeda i mi ne želimo da živimo sa vama u nikakvoj zajednici.manijak1 wrote:Njegova karizma
je implantant Slobine i Rašine (kreatori su Matija i Dobrica , a uzor je Ilijino Načertanije) .........kao što i preneseni tekst
iz Nezavisnih ........poručuje
a jednostavno ne vidim šta mu ne bi prošlo .......kad se sve temelji na .......želji koja se zove Velika Srbija.......a koja je sve manja i tanja ......ja mogu na kraju da zaključim da Dodik ne bi ostao na riječima da ima silu .....pa vi vidite ......ko je ko
![]()
u "obespravljenih i poniženih" .
probali ste druge na bioloski nacin na zatrete pa se ZAJEBALI
-
Vozdra_123
@water
a decka nema da odgovori na pitanja
a decka nema da odgovori na pitanja
-
zavrzlama
Srbi u BIH trebaju uraditi samo ove stvari i rijesiti se svih etiketa koje su im nakacili Milosevic,Karadic i ostali ideolozi velike Srbije.
1. Sjesti za zajednicki sto sa hrvatima i muslimanima u BIH i donijeti sledece odluke.
a) Ukinuti entitete i napraviti ekonomske regije.
b) Stvoriti jedinstvenu policiju BIH.
c) Izabrati drzavna obiljezja koja imaju atribute svih konstutivnih naroda.
d) Pohvatati sve ratne zlocince u oderedenom roku iz svih naroda.
e) Izraze "agrsor" "cetnik" "ustasa" zakonski zabraniti i kaznjavati one koji ih upotrebljavaju.
f) Tuzbu BIH protiv Srbije,nasloviti protiv Milosevicevog rezima a ne protiv cjelokupnog Srbijanskog naroda...
Ovo su stvari koje mogu pomoci svima u BIH...ako se ovo ne ostvari..u BIH ce opet doci do rata,podjela,stradanja i preseljenja naroda.
1. Sjesti za zajednicki sto sa hrvatima i muslimanima u BIH i donijeti sledece odluke.
e) Izraze "agrsor" "cetnik" "ustasa" zakonski zabraniti i kaznjavati one koji ih upotrebljavaju.
f) Tuzbu BIH protiv Srbije,nasloviti protiv Milosevicevog rezima a ne protiv cjelokupnog Srbijanskog naroda...
Ovo su stvari koje mogu pomoci svima u BIH...ako se ovo ne ostvari..u BIH ce opet doci do rata,podjela,stradanja i preseljenja naroda.
-
zavrzlama
Volja se stvara interesom MZ-e i odnosom snaga.....nisu srbi u BIH krenuli u rat za unistenje BIH jer su bili voljni toga..nego radi interesa Srbije i odnosa snaga na terenu....nije kasno da se sve ovo sto sam naveo ostvari....Budo75 wrote:zavrzlama wrote:Srbi u BIH trebaju uraditi samo ove stvari i rijesiti se svih etiketa koje su im nakacili Milosevic,Karadic i ostali ideolozi velike Srbije.
Prijatelju moj, da je bilo volje za gore navedeno, sta mislis onda zasto se ratovalo? Misli malo *ebem mu misa. Nemere se pjunuti pa onda tek tako polizati!