ne mogu da se ne nerviram
najrađe bih da gledam snimak, kada već sve bude završeno, ali ne mre...
Da gledamo zajednone mogu da se ne nerviram , a kad se nerviram, malo sam nezgodna tj.neuračunljiva ...
dvije neuračunljive osobe na jednom mjestu....uh.....mani.....manijak1 wrote:Da gledamo zajednone mogu da se ne nerviram , a kad se nerviram, malo sam nezgodna tj.neuračunljiva ...
![]()
mislim svejedno ti je onda , ja sam vazda neuračunljiv
![]()
ali nezgodan nisam
![]()
ovako to pravi vjernici rade.. koji dusom vjeruju i allahu se mole..Soldier_of_Allah wrote: ...volio bih da pobijedi BiH, sto da ne, bilo bi mi plaho drago, ali bih to podnio dostojanstveno, uz koju provokaciju kojem srbinu, bez da trcim ko manijak po ulicama i vristim,dernjam se, te pravim od sebe maloumnika...
To valjda isto racuna pod dostojanstvenost.car-x wrote:ovako to pravi vjernici rade.. koji dusom vjeruju i allahu se mole..Soldier_of_Allah wrote: ...volio bih da pobijedi BiH, sto da ne, bilo bi mi plaho drago, ali bih to podnio dostojanstveno, uz koju provokaciju kojem srbinu, bez da trcim ko manijak po ulicama i vristim,dernjam se, te pravim od sebe maloumnika...
ma kakvi , đe ću to kad sam leš u grobuZadig wrote:mane, jel mozda aludiras da si zgodan?
![]()
dvije neuračunljive osobe na jednom mjestu....uh.....mani.....
na što bi to izašlo
nije moje da sudim, al dzaba ti klanjas moj jarane..Soldier_of_Allah wrote:"ovako to pravi vjernici rade.. koji dusom vjeruju i allahu se mole.."
Bas tako burazere...Jer kako drugacije uzvratiti na vase ili njihovo(u zavisnosti jesi li srbin ili ne) genocidno skandiranje :"noz ,zica,Srebrenica" i pokusaj napada na islamsku zajednicu u Banjaluci, sinoc poslije utakmice...
Vjernik ne smije dozvoliti ujed zmije dva puta iz iste rupe, a u nasim komsijama i dalje kljuca genocidna krv, sto se da vidjeti pri svakoj slicnoj prilici, kao sinoc....
A sta si ti imao na umu kada si rekaoSoldier_of_Allah wrote:"ovako to pravi vjernici rade.. koji dusom vjeruju i allahu se mole.."
Bas tako burazere...Jer kako drugacije uzvratiti na vase ili njihovo(u zavisnosti jesi li srbin ili ne) genocidno skandiranje :"noz ,zica,Srebrenica" i pokusaj napada na islamsku zajednicu u Banjaluci, sinoc poslije utakmice...
Vjernik ne smije dozvoliti ujed zmije dva puta iz iste rupe, a u nasim komsijama i dalje kljuca genocidna krv, sto se da vidjeti pri svakoj slicnoj prilici, kao sinoc....
Soldier_of_Allah wrote:"..volio bih da pobijedi BiH, sto da ne, bilo bi mi plaho drago, ali bih to podnio dostojanstveno, uz koju provokaciju kojem srbinu, bez da trcim ko manijak po ulicama i vristim,dernjam se, te pravim od sebe maloumnika..."
Upravu si, nije tvoje da sudis....ko zna...car-x wrote:nije moje da sudim, al dzaba ti klanjas moj jarane..